Melyik vírusírtót illetve tűzfalat???
Elküldve: 2004. 03. 12. 01:27

paranormal.hu
Elküldve: 2004. 03. 12. 01:30
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2004. 03. 13. 21:00
idézet:
Ezt írta VKP:
Hamár a humornál tartunk:
a legbiztosabb módszer a vírusirtásra, ha szétszeded a vinyóidat és kénsavban oldod a lemezeket.. tűzfalra meg az ha minden kábelt elvágsz ami a külvilággal összeköt![]()
![]()
[/quote]
Az elejével 1et értek,de a leghatásosabb Tűzfal ha a modemet felgyújtod...
Minek a software-s tűzfal mikor meglehet valósítani fizikailag is.
[ 2004. március 13.: -=M@X[treme]=- szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 14. 13:44
idézet:
Ezt írta Jahno:
Ennek ellenére napok óta nem megy.[/quote]
vedd meg a 7-est annak a szervere máshol van, nagyobb sávszéllele, és asszem több is van.
Elküldve: 2004. 03. 14. 14:33
idézet:
Ezt írta droland:
AVG
Eddig mindent megfogott...ja, a lényeget elfelejtettem...ingyenes, naponta többszöri virusdat frissítés...
[url="http://"http://www.grisoft.com"]www.grisoft.com[/url][/quote]
Ennek az AVG-nek hol lehet azt belőni hogy necsak az Outlook-ot, hanem más levelező progit (pl: incredi mail) is megszeressen?![]()
Elküldve: 2004. 03. 14. 17:10
Én Outlookot használok. Szerintem sehogy. Bár franc tudja, FAQ?
Eddig mindent megfogott: "Honnan tudod?"
Onnan, hogy amióta használom, nem kaptam még emailt, hogy tőlem ment volna, nem ég magától a kapcsolati ikonom mikor nem kéne, nem fagy, nem indul ujra magától a gép, ha hétfőn bekapcsolom és ugy döntök, hogy addig nem kapcsolom ki, amig le nem jön mondjuk 10 film (12giga), akkor addig be van kapcsolva, egyszóval: stabil a rendszerem...
Persze mindezek nem 100%-os garanciák arra, hogy esetleg van a gépemen 1000 vírus, de hát ha igy működik, akkor csak nem

1 szó mint 100, elégedett vagyok vele, mert ha felteszem nem indul el 2x annyi ideig pl. a word, mint a nortonnál és 4x annyi ideig, mint a mcafee-nál, ergo 1%-ban ha terheli a gépet, tán sokat is mondtam, mivel p1-200-on is fut havernak és nem veszi észre hogy fut... második szempont: a memóriahasználata és a VM mérete együtt nem haladja meg a 8 megát...
Ja, kb (nem sok) másfél éve használom és a [url="http://"http://www.grisoft.com"]www.grisoft.com[/url] oldal eddig 2x nem jött be (tisztán emléxem - de az is csak nagyjából 5-10 percig tartott)....minden nap frissítem, pl. mult héten egy nap 4x bin/dat frissítés jött, annyi új "program" "született"

Tényleg elégedett vagyok vele...
Elküldve: 2004. 03. 14. 21:39
és
Sygate Personal FireWall
Nekem midkettő bevált.
A Nav-val csak szopás van

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re
Elküldve: 2004. 03. 15. 14:18
Ingyenes, nem lassítja a rendszert, ismer annyi vírust, mint a fizetősök, gyakran frissül az adatbázisa(és nem lassú a letöltés, kb 200K-val emgy, az meg elmegy

Tűzfalból én Sygate Personal Firewallt használok, szerintem nagyon jó. Kerio nekem nem jött be, de lehet, hogy valakinek igen...
[ 2004. március 15.: Levente szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 15. 15:55
idézet:
Ezt írta Adept:
AVG 7.0 (vagy 6.0) grisoft.com
és
Sygate Personal FireWall
Nekem midkettő bevált.
A Nav-val csak szopás van![]()
[/quote]
Én is ezt a leosztást javasolom. Vki kérdezte hogy honnan lehet tudni hogy az AVG mindent megfogott. Sehonnan, de amikor én uninstalltam a NAV 2003-at és a helyére AVG7 került, a rendszervizsgálat alatt talált ám dolgokat amit a nagy Nortonak illett volna megfognia. Ez elég meggyőző.
Elküldve: 2004. 03. 15. 16:45
idézet:
Ezt írta Levente:
[url="http://"http://www.free-av.com"]AntiVir[/url]
Ingyenes, nem lassítja a rendszert, ismer annyi vírust, mint a fizetősök, gyakran frissül az adatbázisa(és nem lassú a letöltés, kb 200K-val emgy, az meg elmegy).
Tűzfalból én Sygate Personal Firewallt használok, szerintem nagyon jó. Kerio nekem nem jött be, de lehet, hogy valakinek igen...
[ 2004. március 15.: Levente szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Én is tökéletesen ugyanezt a párosítást használom. AVP gyakran talált olyat, amit a live symantec check sem talált meg.![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 11:26
idézet:
Ezt írta tutis:
Norton Internet Security 2004 - Tökéletes!!![/quote]
Csak az a baj vele hogy valami brutális módon visszafogja a rendszer teljesítményét és nem vagyok meggyőződve a tökéletességéről. Én is használtam NIS 2004-et de leálltam róla. Panda Antivirus + Agnitum Outpost Firewall párosítást használok, ez a kettő együtt nagyon OK cucc!
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II
Elküldve: 2004. 03. 18. 12:25
Elküldve: 2004. 03. 18. 13:10
Elküldve: 2004. 04. 09. 21:36
A szoftverabc-n találtam Internet Securiti-t és McAffe tűzfalat...
de semmi egyebet.. Jobban érdekelne pl honnan lehet Outpost-ot, Sygate-t vagy Tiny PF-et venni (habár a Tiny volt a gépemen 15 percet rebootokkal együtt, mert a konfigurációs panelje elszállt szabálytalan művelettel, ha bizonyos helyeken kinyitottam a fa-szerkezetbe rendezett protokollokat)..
Ha bárkinek vannak infói erről (esetleg legfőképpen árral együtt

Elküldve: 2004. 04. 10. 08:10
Idézet: FleetCommand - Dátum: 2004. április 9, péntek - 22:41
A szoftverabc-n találtam Internet Securiti-t és McAffe tűzfalat...
de semmi egyebet.. Jobban érdekelne pl honnan lehet Outpost-ot, Sygate-t vagy Tiny PF-et venni (habár a Tiny volt a gépemen 15 percet rebootokkal együtt, mert a konfigurációs panelje elszállt szabálytalan művelettel, ha bizonyos helyeken kinyitottam a fa-szerkezetbe rendezett protokollokat)..
Ha bárkinek vannak infói erről (esetleg legfőképpen árral együtt

Agnitum Outpost Firewall Pro v2.0.238
A moduláris felépítésű személyes tűzfal ellenőrzési és biztonságvédelmi feladatokat lát el. A titkos mód támogatásával a rosszindulatú internetezők számára láthatatlanná teszi a számítógépünket. Az állapotnyilvántartó vizsgálat technológia magasabb fokú biztonságot nyújt a csomagszűréshez. A Windowszal együtt indulva megelőzi a rosszindulatú programok betöltődését. A TCP, UDP és ICMP szintű szűréssel hozzáférhetünk az adatcsomag átvitelekhez. A portvizsgálat felderítése védelmet nyújt a behatolók ellen. A tűzfal motor az operációs rendszer lehető legalacsonyabb szintjén foglal helyet, ezáltal teszi lehetővé a RAW_SOCKET szűrést és az illesztőprogramokba történő közvetlen csomagküldést, így kikerülve a TCP/IP vermet. Figyeli a beérkező e-maileket, szűri a veszélyes mellékleteket és férgeket. A hálózati tevékenység figyelővel grafikusan áttekinthetjük a rendszert. A DNS-gyorsítótárazás lerövidíti a csatlakozási időt. A reklámok szűrése, a felbukkanó ablakok, a cookie-k és az aktív elemek blokkolása kényelmesebbé teszi a szörfözést. Egy gépen több felhasználó a saját beállításaival használhatja. Az új támadások elleni beépülő modulok és beállítások az Internetről frissíthetők.
Megjegyzés: A próbaváltozat 30 napig működik. További használatához be kell szereznünk a regisztrációs kódot.
Regisztrációs kód rendelése forintért
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 04. 10. 08:15
Sygate Personal Firewall Pro 1 user with upgrade protection Sygate
Sygate Personal Firewall Pro 3 user with upgrade protection Sygate
Sygate Personal Firewall Pro 5 user with upgrade protection Sygate
Sygate Personal Firewall Pro 10 user with upgrade protection Sygate
Sygate Personal Firewall Pro 25 user with upgrade protection Sygate
Kerio PersonalFirewall Single User Kerio Technologies
Kerio PersonalFirewall 10 Users Kerio Technologies
Kerio PersonalFirewall 25 Users Kerio Technologies
Kerio PersonalFirewall 50 Users Kerio Technologies
Kerio PersonalFirewall 100 Users Kerio Technologies
Szoftinfo Kereskedelmi Kft.
1137 Budapest, Pozsonyi út. 4., III. em. 9.
Tel.: 06 1 412 1250
Fax: 06 1 412 1249
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 04. 10. 10:16

Elküldve: 2004. 04. 10. 18:30

Szerkesztette: SZaB 2004. 04. 10. 18:30 -kor
Elküldve: 2004. 04. 12. 21:39