HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat??? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat???

#221 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 12. 14:16

Idézet: cibuu - Dátum: 2004. aug. 9., hétfő - 11:42

hy!
van egy gondom!
a Nav(2003)legújabb virusdef frissitéssel,na mind1,szal nem bírom bekapcsolni benne az Auto protect-et meg az e-mail scan-t.hiába rámegyek hogy options ott meg hogy nav,beixelem hogy enable autoprotect,leokézom,de semmi sem változik.pedig 2x is felraktam.formázzak,vagy van vmi megoldás?
pls help

Cannot enable Auto-Protect after updating virus definitions or running Windows Me or XP System Restore

#222 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 13. 02:44

Idézet: zsber - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 13:09

nem jó ez sem :(  :mad:  :reklamacio:  :banghead:

#223 Felhasználó inaktív   Krapu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:54

Sziasztok!

Avg 7.0 network edition vírusírtót használok.Talált egy Briss.A trójait és nem tud vele mit kezdeni.Mivel tudom leszedni??
Légyszi segítsetek! :respect:
Traffipaxjelzők, lézerblokkolók, játékok, számítógép és a HORGÁSZAT!

#224 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 11:43

Idézet: Krapu - Dátum: 2004. aug. 15., vasárnap - 20:54

Sziasztok!

Avg 7.0 network edition vírusírtót használok.Talált egy Briss.A trójait és nem tud vele mit kezdeni.Mivel tudom leszedni??
Légyszi segítsetek! :respect:

Virus information
Troj/Briss-A   

Summary
Summary Description Recovery   

Profile  Prevalence: low  high 
Name Troj/Briss-A
Type  Trojan

Aliases JS/Keylog-Briss.ldr

Protection Download virus identity (IDE) file 
Protection available since 8 July 2004 08:38:46 (GMT) 
Protection history Updated - 29 July 2004 23:53:28 (GMT)
Published - 8 July 2004 08:38:46 (GMT)

Latest protection included in our products since September 2004 (3.85)

"This section helps you to understand how this virus behaves.
Troj/Briss-A is a JavaScript downloader Trojan which attempts to exploit vulnerabilities associated with Microsoft Internet Explorer and Netscape Navigator to download adware software from a remote server to the local computer and install/run it.
Troj/Briss-A can arrive on the computer by browsing websites whose HTML pages contain the script or by loading a HTML page that contains a SRC= link to an infected page.
When the browser is Microsoft Internet Explorer the Trojan exploits the CODEBASE vulnerability to download and install a CAB archive named bridge.cab from a remote location.
Under Windows 2000, XP or 2003 the adware files bridge.dll, bridge.inf and jao.dll are installed to the Windows system folder.
Under Windows 95, 98 and ME the files a.exe and atl.dll are additionally installed to the system folder (atl.dll is a clean library DLL).
Under Netscape Navigator (version 5 or greater) the Trojan attempts to exploit the Install method of the InstallTrigger object or the location.replace method to download and install the installer module sbc_netscape.xpi.
sbc_netscape.xpi is a ZIP file containing an executable named sbc_netscape.exe and an installation script named install.js which is executed automatically.
install.js uses methods of the Netscape XPInstall API to run sbc_netscape.exe from the Temporary folder. sbc_netscape.exe is an installation executable that creates the files a.exe, atl.dll, bridge.dll and jao.dll in the Windows system folder and creates the following registry entry to run a.exe on startup:
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\
systray = %SYSTEM%\A.EXE
The following registry entry may also be created so that the Load function of bridge.dll is called each time Windows is started:
RunDLL = rundll32.exe \"%SYSTEM%\bridge.dll\",Load
The adware software installed by Troj/Briss-A changes browser settings for Microsoft Internet Explorer, displays advertisement pop-ups when the browser is active and may periodically download and install updated versions of its software or other 3rd party software without any notification that it is doing so.
DLLs may be installed and registered as COM objects and Browser Helper Objects for Internet Explorer, creating new registry entries under:
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\
Browser Helper Objects\
Bookmarks may also be created leading to web pages containing material of an adult or sexual nature. "

This section tells you how to disinfect this virus.
Please follow the instructions for removing Trojans.

The adware software installed by Troj/Briss-A normally provides an uninstallation option which can be accessed via the Add or Remove Programs dialog in the Windows Control Panel. Check the list for entries containing the string 'Bridge'. Uninstallation may not completely remove the adware, therefore it should also be removed manually. Make sure all of the adware processes are inactive and then de-register all of the DLLs mentioned above using regsvr32 /U, for example:
regsvr32 /U jao.dll
regsvr32 /U bridge.dll
Delete all of the above mentioned files and all registry entries relating to these files (remember to back-up the registry first).

itt

és itt

aztán uccuneki!

;)
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#225 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 11:45

Idézet: mated - Dátum: 2004. júl. 27., kedd - 5:02

Sziasztok!
en windows server 2003-at hasznalok es meg egy virusirtot sem sikerult ravennem a mukodesre.. mindenk az a baja hogy server edition. van vkinek vmi otlete hogyan tudnek hasznalhat virusirtot csiholni?
elore is koszi
Máté

hmm .. mire is használsz pontosan Windows 2003 Server Editiont?
milyen programok vannak telepítve? fut-e adatbázis?

#226 Felhasználó inaktív   Krapu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 12:17

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 10:43

Virus information
Troj/Briss-A   

Summary
Summary Description Recovery   

Profile  Prevalence: low  high 
Name Troj/Briss-A
Type  Trojan

Aliases JS/Keylog-Briss.ldr

Protection Download virus identity (IDE) file 
Protection available since 8 July 2004 08:38:46 (GMT) 
Protection history Updated - 29 July 2004 23:53:28 (GMT)
Published - 8 July 2004 08:38:46 (GMT)

Latest protection included in our products since September 2004 (3.85)

"This section helps you to understand how this virus behaves.
Troj/Briss-A is a JavaScript downloader Trojan which attempts to exploit vulnerabilities associated with Microsoft Internet Explorer and Netscape Navigator to download adware software from a remote server to the local computer and install/run it.
Troj/Briss-A can arrive on the computer by browsing websites whose HTML pages contain the script or by loading a HTML page that contains a SRC= link to an infected page.
When the browser is Microsoft Internet Explorer the Trojan exploits the CODEBASE vulnerability to download and install a CAB archive named bridge.cab from a remote location.
Under Windows 2000, XP or 2003 the adware files bridge.dll, bridge.inf and jao.dll are installed to the Windows system folder.
Under Windows 95, 98 and ME the files a.exe and atl.dll are additionally installed to the system folder (atl.dll is a clean library DLL).
Under Netscape Navigator (version 5 or greater) the Trojan attempts to exploit the Install method of the InstallTrigger object or the location.replace method to download and install the installer module sbc_netscape.xpi.
sbc_netscape.xpi is a ZIP file containing an executable named sbc_netscape.exe and an installation script named install.js which is executed automatically.
install.js uses methods of the Netscape XPInstall API to run sbc_netscape.exe from the Temporary folder. sbc_netscape.exe is an installation executable that creates the files a.exe, atl.dll, bridge.dll and jao.dll in the Windows system folder and creates the following registry entry to run a.exe on startup:
systray = %SYSTEM%\A.EXE
The following registry entry may also be created so that the Load function of bridge.dll is called each time Windows is started:
RunDLL = rundll32.exe \"%SYSTEM%\bridge.dll\",Load
The adware software installed by Troj/Briss-A changes browser settings for Microsoft Internet Explorer, displays advertisement pop-ups when the browser is active and may periodically download and install updated versions of its software or other 3rd party software without any notification that it is doing so.
DLLs may be installed and registered as COM objects and Browser Helper Objects for Internet Explorer, creating new registry entries under:
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\
Browser Helper Objects\
Bookmarks may also be created leading to web pages containing material of an adult or sexual nature. "

This section tells you how to disinfect this virus.
Please follow the instructions for removing Trojans.

The adware software installed by Troj/Briss-A normally provides an uninstallation option which can be accessed via the Add or Remove Programs dialog in the Windows Control Panel. Check the list for entries containing the string 'Bridge'. Uninstallation may not completely remove the adware, therefore it should also be removed manually. Make sure all of the adware processes are inactive and then de-register all of the DLLs mentioned above using regsvr32 /U, for example:
regsvr32 /U jao.dll
regsvr32 /U bridge.dll
Delete all of the above mentioned files and all registry entries relating to these files (remember to back-up the registry first).

itt

és itt

aztán uccuneki!

;)

Segítenél egy kicsit , mert az angolom nem a legtökéletesebb :( meg nem vagyok egy nagy guru  :rolleyes:

#227 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 12:40

nem fogok szószerint nekiesni fordítani csak a lényeg!

nah az első fele hogy a kis bastard már ismerős a Sophos előtt, tehát beazonosított!
a 2. rész hogyan kaptad el!  :D
ami nekünk érdekes az hogyan távolítsuk el!

-a leírás szerint egyszerűen eltávolíthatő kis ártalmas JAva kód ami a Programok hozzáadása és Eltávolítása menüpontból eltávolítható ha van egy "Bridge" nevű bejegyzés.
ezt távolítsuk el először!
-a második lépés: mivel a kis kártevű nem adja ilyen könnyen magát irány a regsrv
irány a konzolba majd kiadni a 2 köv parancsot!
regsvr32 /U jao.dll
regsvr32 /U bridge.dll
ezután keress rá a fentebbi fájlokra: bridge.dll  és jao.dll majd töröld őket! ezután a regisztrációs adatbázisból is gyomláld ki a regedit-tel, vagy tetszőleges programmal!

és azért még ezután felraknék egy Sophos antivirust legfrisebb updattel aztén egy full system SCAN!

remélem menni fog! ;)

#228 Felhasználó inaktív   Krapu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 21:47

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 11:40

nem fogok szószerint nekiesni fordítani csak a lényeg!

nah az első fele hogy a kis bastard már ismerős a Sophos előtt, tehát beazonosított!
a 2. rész hogyan kaptad el!  :D
ami nekünk érdekes az hogyan távolítsuk el!

-a leírás szerint egyszerűen eltávolíthatő kis ártalmas JAva kód ami a Programok hozzáadása és Eltávolítása menüpontból eltávolítható ha van egy "Bridge" nevű bejegyzés.
ezt távolítsuk el először!
-a második lépés: mivel a kis kártevű nem adja ilyen könnyen magát irány a regsrv
irány a konzolba majd kiadni a 2 köv parancsot!
regsvr32 /U jao.dll
regsvr32 /U bridge.dll
ezután keress rá a fentebbi fájlokra: bridge.dll  és jao.dll majd töröld őket! ezután a regisztrációs adatbázisból is gyomláld ki a regedit-tel, vagy tetszőleges programmal!

és azért még ezután felraknék egy Sophos antivirust legfrisebb updattel aztén egy full system SCAN!

remélem menni fog! ;)

Sajnos nem sikerül eltávolítani.
A programok hozzáadása és eltávlítása között nincs "Bridge" bejegyzés.
A rendszerleíró adatbázisban van egy *.dll,*.exe; és egy bris
Bridge és jao.dll-t nem találok.
Adware megtalálja de nem tudja törölni és a az avg is látja.Nem tudok mit csinálni. :(

#229 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 06:53

Idézet: Krapu - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 22:47

Adware megtalálja de nem tudja törölni és a az avg is látja.Nem tudok mit csinálni. :(

Csinálj egy full scant és töröltesd ki a keresővel, vagy kézzel töröld az összes fertőzöttnek talált fájlt.

Utána pedig töröld ki a következő bejegyzéseket a rendszerleíró adatbázisból.

Idézet

HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Run
RunDLL = rundll32.exe %sysdir%\ bridge.dll, Load

HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Run
Systray = %sysdir%\ a.exe
where %sysdir% is the Windows system directory.

HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Explorer\ Browser Helper Objects\ {9C691A33-7 DDA-4C2F-BE4C-C176083F35CF}

HKEY_CLASSES_ROOT\ Bridge.brdg

Indítsd újra a géped.

Forrás

Szerkesztette: zsber 2004. 08. 17. 06:54 -kor

#230 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 08:53

Idézet: Krapu - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 20:47

próbáld ki a Sophos Antivirust!
ha az Ő vírusadatbázisukban szerepel akkor nagy valószínűséggel irtani is tudja! szerintem egy próbát megér!

#231 Felhasználó inaktív   Krapu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 10:07

Idézet: zsber - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 5:53

Csinálj egy full scant és töröltesd ki a keresővel, vagy kézzel töröld az összes fertőzöttnek talált fájlt.

Utána pedig töröld ki a következő bejegyzéseket a rendszerleíró adatbázisból.

Indítsd újra a géped.

Forrás

Nem tudom már mivan. :rolleyes:
A rendszerleíró adatbázisban nem szerepel egyiksem!
Pedig úgy csináltam mint, ahogy leírtad.Lehetséges, hogy az adware új verziójával került fel??
A spybot is talál VBouncerés egy DSO Exploitot, de nem tudja javítani és törölni sem.

VBouncer:  Ideiglenes fájl (Fájl, nothing done)
  C:\WINDOWS\TEMP\GLF75.tmp

DSO Exploit: Data source object exploit (Rendszerleíró adatbázis módosítás, nothing done)
  HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

DSO Exploit: Data source object exploit (Rendszerleíró adatbázis módosítás, nothing done)
  HKEY_USERS\S-1-5-21-1844237615-1454471165-725345543-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

#232 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 10:59

Idézet: Krapu - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 11:07

Nem tudom már mivan. :rolleyes:
A rendszerleíró adatbázisban nem szerepel egyiksem!
Pedig úgy csináltam mint, ahogy leírtad.Lehetséges, hogy az adware új verziójával került fel??
A spybot is talál VBouncerés egy DSO Exploitot, de nem tudja javítani és törölni sem.

...

Csinálj egy full scant, és illeszd be, hogy milyen fájlokat talált fertőzöttnek.

#233 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 17. 11:36

DSO exploit
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#234 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 18:14

Mi is az a DSO Exploit? Nálam ellenőrzésnél ugyanazon a helyen találja ezeket a fájlokat, honnan erednek?

#235 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 17:09

Idézet: cibuu - Dátum: 2004. aug. 9., hétfő - 9:42

hy!
van egy gondom!
a Nav(2003)legújabb virusdef frissitéssel,na mind1,szal nem bírom bekapcsolni benne az Auto protect-et meg az e-mail scan-t.hiába rámegyek hogy options ott meg hogy nav,beixelem hogy enable autoprotect,leokézom,de semmi sem változik.pedig 2x is felraktam.formázzak,vagy van vmi megoldás?
pls help

nekem is ez a gondom csak NAV2004-nél!

NAV2004-hez létezik ilyen rnav2003 removal utility, mert én nem találtam.

Update és reinstall se oldja meg a problémát :(

Szerkesztette: Fireblade 2004. 08. 25. 17:09 -kor

#236 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 22:25

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 17:09

nekem is ez a gondom csak NAV2004-nél!

NAV2004-hez létezik ilyen rnav2003 removal utility, mert én nem találtam.

Update és reinstall se oldja meg a problémát :(

Ebből nekem már rég elegem lett.
Mióta elfelejtettem a Norton cég minden szoftverét, azóta kicsit nyugodtabb embernek mondhatom magam. :)
Antivírus azóta F-Secure vagy NOD32.
Tűzfal F-Secure vagy a jó öreg AtGuard 3.22.
Jaj mennyit szívtam a Symantec antivírussal és a tűzfallal meg főleg.
A vezércsapás iránya, hogy használjatok valami mást, mert van bőven miből választani.
:cool: 
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#237 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 00:08

Ezt egy vírusokkal foglalkozó ismerősöm küldte. Ide szokott cikkeket irni: Gyik.com
Lehet válogatni :)

Idézet

http://www.vircom.com/Home.asp
NORMAN  antivírus  -  számtalan  elismerés  tulajdonosa,  rendszeresen
teljesítik  a  termékei  a  Vírus  Bulletin tesztjét 100% eredménnyel.
Magyarországon  sajnos  nem  terjedt  el  ez  a  termék,  ill.  a  cég
termékcsaládja.  A  biztonsági  szoftverek teljes skáláját vonultatják
fel.   Az   antivírus   termékek   gyorsaságukkal,   pontosságukkal,
heurisztikájukkal,  frissítési  megoldásukkal  hívták  fel  magukra  a
figyelmet.   Egyedi   megoldásokat  alkalmaznak,  melyek  mindenben  a
felhasználót  segítik,  aki  szinte  "észre sem veszi" hogy egy kiváló
víruskereső, vírusirtó termék fut a háttérben.

http://www.norman.com/Virus/13927/en

Trial ill. sherware verzió tölthető le, érdemes kipróbálni:

http://www.norman.com/Download/en

Magyarországon   sajnos  a  H+BEDV  Datatechnik  GMBH  AntiVir  egyik
termékét,  az  Antivir  Personal  Edition-t  csak  arról ismerik, hogy
ingyenes...

1988-ban  a  H+BEDV  Datentechnik  GmbH  AntiVir  "ringbe szállt" - és
elhatározta,  hogy  kifejleszt egy antivírus programot, mely felvszi a
versenyt  a  professzionális  termékekkel.  Ma  már  egy  folyamatosan
fejlődő  cég  lett,  számos  kiválóan  képzett  alkalmazottal,  vírus
laboratóriummal,   analizáló   központokkal.   Állandóan  frissítik  a
keresőmotort,  és  a termék rendszeres frissítésével biztosítják annak
állandó fejlődését.

Az  otthoni,  illetve  az  egyéni  használata AntiVir Personal Edition
teljesen   ingyenes   Windows   Me   (Me&98&95)  és  XP  (XP&2000&NT)
rendszerekre.  Annak  ellenére,  hogy  a  kórokozók  száma erőteljesen
emelkedett,   egy   dolog   nem  változott,  a  cég  filozófiája:  az
elkötelezettség   arra,   hogy   a  felhasználóknak  átfogó  védelmet
nyújtsanak.
A  H+BEDV AntiVir bizonyította megbízhatóságát (áprilisban a Linux Red
Hat   9;   júniusban  a  Windows  XP  rendszerek  védelméért)  a Virus
Bulletin tesztjein 100% Award - megtisztelő címet érte el.

Az   Antivir   Personal   Edition  - t kifejezetten javasoljuk otthoni
(személyes)  használatra,  egy személyi számítógép védelmére. Hatékony
védelmet  nyújt,  a  beállítása  könnyű.  A  H+BEDV  Antivir  Personal
Edition a védelmének alap pontjai:

észlel és eltávolít több mint 80,000 vírust,

a rezidens  Virus  Guard  szolgálja  a  fájl  mozgások  automatikus
monitorizálását - pl: letöltés az Internetről,

scanneli,  és lehetőség szerint javítja a makró vírusok okozta károkat
- azok kiirtásával párhuzamosan,

heurisztikája védelmet jelent a még ismeretlen, nem identifikált makró
vírusok ellen is,

véd a plusz költséget okozó dial-up programok ellen,

védelmet  jelent  a  trójai  programok,  a  féreg vírusok, a hátsóajtó
vírusok, a jokes és más ártalmas programok károkozásával szemben,

megkönnyíti működését az Internet-Update Wizard frissítés

véd  amár  ismert,  boot  record vírusok és master boot record vírusok
ellen,  de  védelmet nyűjt a még nem analizált hasonló kórokozók ellen
is,

A  Németországban  "Made  quality  "  -  készült  termék  supportja is
ingyenes

http://www.free-av.com/

A  Bitdefender  az 1990-ben alakult Román Softwin <
http://www.softwin.ro/>  terméke, melyet ma a világ   kb.
100   országában   38   millió  ember  használ.  Szakmai
elismerései  :  ICSA  Labs,  CheckMark  és  Virus  Bulletin.
Antivírus termékeivel -  melyek között licence díjas termékek
mellett megtalálhatók több OS-re - most tör be az Amerikai
piacra nagy reményekkel.

Ezek mellett teljes értékű ingyenes viruskereső termékeik:
http://www.bitdefend....php?menu_id=21

En  free  online  keresonek  ezt  javaslom,  a  bitdefender keresojes.
Kivalo,  es  le  is  szedi a virit. Ide annyi szoveg kellene az online
keresokhoz, hogy:

A  ma  terjedő  többfunkciós vírusok legtöbbjének kódjában benne ven a
fertőzött   gépeken   futó  védelmi  rendszerek  semlegesítése.  Ha  a
víruskeresőnk  megsérült,  kiváló  online  keresőket  ajánlanak  egyes
cégek:

http://www.bitdefend...can/license.php

Ja  removalok  a  bitdefendere  kivalo  -  itt  118 van tok ingyen, es
hallatlanul jok - ide annyit kellene írni:

Minden   jelentősebb   cég   az   Internet   biztonságát  közvetlenül
veszélyztető vírusok felbukkanásakor készít speciáliasan az adott vírus
kiirtása  miatt eltávolítókat, un:
removal  tool-okat.  A  Bitdefender  lapján  118  ilyen  töléthető  le
ingyenesen

http://www.bitdefend.../free_tools.php

Szerkesztette: Dolfer 2004. 08. 28. 00:08 -kor

dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#238 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 14:41

Most telepítettem újra a win xp-t, felraktam a legújabb Kaspersky vírusírtót, a védelmi szintjét max-ra tettem. Majd letöltöttem valamit a netről, amikor rendszerellenőrzést végzett a KAV, máris 5 worm-ot talált, azok közül 2-t nem tudott letörölni, valami I.Worm.Qukarc. Most nagyon ideges vagyok, mert csak most gondolok arra, hogy miért fejlesztenek ilyen vírusírtókat, ha egyszerűen mindegyik sz@r? Tűzfalak közül sincs egy jó, és ezek a bosszantó trojanok már nagyon idegesítőek. Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó? Próbálkoztam a NAV 2004-el, memóriazabáló..., a KAV nagyon worm barát, az F-secure-ról nem is beszélve. Tűzfalak közül a Black Ice Defender is worm barát volt, a Kerio viszonylag jó, a Zone Alarmra vagyok kiváncsi, melyik vírusírtót illetve tűzfalat ajánlja a társaság?

#239 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 15:08

Idézet: Salty - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 15:41

Most telepítettem újra a win xp-t, felraktam a legújabb Kaspersky vírusírtót, a védelmi szintjét max-ra tettem. Majd letöltöttem valamit a netről, amikor rendszerellenőrzést végzett a KAV, máris 5 worm-ot talált, azok közül 2-t nem tudott letörölni, valami I.Worm.Qukarc. Most nagyon ideges vagyok, mert csak most gondolok arra, hogy miért fejlesztenek ilyen vírusírtókat, ha egyszerűen mindegyik sz@r? Tűzfalak közül sincs egy jó, és ezek a bosszantó trojanok már nagyon idegesítőek. Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó? Próbálkoztam a NAV 2004-el, memóriazabáló..., a KAV nagyon worm barát, az F-secure-ról nem is beszélve. Tűzfalak közül a Black Ice Defender is worm barát volt, a Kerio viszonylag jó, a Zone Alarmra vagyok kiváncsi, melyik vírusírtót illetve tűzfalat ajánlja a társaság?

Én NOD32-t használok - ez vált be a legjobban http://www.nod32.com
Tölts le egy 30 napos próbaverziót.

Tűzfalnak, pedig Kerio Personal Firewall http://www.kerio.com
Van magyarul is... Egy picit körülményesebb a konfigja, mint a ZA-nak, de ha egyszer összeáll, akkor az netforgalmad nagy hányadát az irányításod alatt tarthatod...

A nortont meg felejtsd el ÖRÖKRE!!

Idézet

Jelenleg  szerencsere  csak  laborban  probaltak,  mert  NAV  vedelmu
rendszert nem ert DoS tamadas - hogy a

Symantec Norton AntiVirus 2005 (Beta)

Symantec Norton AntiVirus 2004

Symantec Norton AntiVirus 2003 Professional Edition

Symantec Norton AntiVirus 2002

termekek  alkalmatlanok egy DoS tamadas kivedesere. A kiserletek soran
a  rendszerre kuldott aranylag kis csomagok, keresek Eicar tesztvisust
tartalmaztak,  es  a  keresek  szama  sem  erte el egy komoly DoS -et.
Akinem ismeri a DoS fogalmat nezze meg a neten...

Ezek ketten nekem igen hatásos védelmet bizosítanak
dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#240 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 15:45

NOD32-höz a PC Magazin minden hónapban ad kódot az újsággal használható ingyen.
Kerio eleve ingyenes. Nekem is bevált a páros.

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.