HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat??? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat???

#381 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 10. 18:00

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 11:07

Hasznal valaki Zone Alarm 5.1.033 -at?

Igen.
Üdvözlettel:
Gabi

#382 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 20:18

Idézet: cibuu - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 17:43

Teljesen igazatok van,és bocsánatot kérek hogy ezzel zavargattalak végre,elvégre a szabály az szabály,nem beszélve arról hogy az én egyik foglalkozásom nem áll messze a szabályok betarttatásától.

Még egy szó és vehetek 21 colos monitort, hogy elférjen a 72-es betünagyság is. :) :D  :cool:
Mi itt becsületes törvénytisztelő userek vagyunk és nagyon megbotránykoztat bennünket az efféle visszaélés a szerzői jogokkal. :lol:
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#383 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 12:36

Az AntiVir XP és egy Ad-aware kezdettnek jó? Vagy bővítsem ki egyből egy tűzfallal? Elég jó az az AntiVir? Milyen ingyenes progikat tudtok ajánlani?
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#384 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 11. 14:58

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 13:36

Az AntiVir XP és egy Ad-aware kezdettnek jó? Vagy bővítsem ki egyből egy tűzfallal? Elég jó az az AntiVir? Milyen ingyenes progikat tudtok ajánlani?

- Nem.
- Igen.
- Nem tudom.
- Nem tudom.
Rhino666

#385 Felhasználó inaktív   Emre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 15:09

az f-prot szerintetek milyen virusírtó? én azt használom, és alig terheli a gépet, és eddig mindent virust elkaptt, és naponta frissitik az adatbázisát
ADM64 X2 4400+, ASUS A8N-SLI PREMIUM, ASUS 8800GTX , Kingston Hyperx 2x1GB CL2,5 ,ZALMAN CNP9500 LED,X-Fi ELITE PRO, ENERMAX LIBERTY 620watt, samsung 959NF

#386 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 11. 15:15

Idézet: Emre - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 16:09

az f-prot szerintetek milyen virusírtó? én azt használom, és alig terheli a gépet, és eddig mindent virust elkaptt, és naponta frissitik az adatbázisát

Ezek szerint jó... :think: NEM? :confused:
Rhino666

#387 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 16:04

Tűzfalnak : Zonealarm 5.1.033 (Nem a Pro, de tűzfalnak jó, és home használatra ingyenes)
    Outpost Firewall* (nekem most ez "megy", szépen blokkol minden behatolást, teljesen testreszabható)
        Kerio Personal Firewall (sokan használják, valószínűleg nem véletlenül ;) )

Víruskeresők :  Nod32* , Kaspersky, AVG, Dr Web (ebben a sorrendben)
Panda, Panda Titanium, és főleg a NAV nálam nagyon leszerepelt, többet nem próbáltam.

AdAware SE 1.05, esetleg még spy-bot& destroy időszakos lefuttatása.
Böngészőnek ne használd az explorert, ajánlom a Firefox (Mozilla-free) fejlesztést.

Neten rákeresel: "firewall test" és van hol tesztelni.
Akár vírusokat is letölthetsz magadnak, én csomagban szedtem le pár ezret, dupla tömörítés, átnevezve.
Szóval mindent tesztelhetsz, csak idő + olvasni kell sokat.
A jövöd csakis rajtad múlik.

#388 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 17:34

Idézet: Emre - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 16:09

Nagyon sok vírust nem fog meg, az AVG (is) jobb nála, persze ez csak szvsz. :up:

#389 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 20:03

Idézet: cibuu - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 18:43

Teljesen igazatok van,és bocsánatot kérek hogy ezzel zavargattalak végre,elvégre a szabály az szabály,nem beszélve arról hogy az én egyik foglalkozásom nem áll messze a szabályok betarttatásától.

Mellesleg, miért nem használod a keresőket? Google bármilyen beírt keresőkulcsra, amit csak ilyen hasonlóan törvénytelen célra kitalálhatsz, ezrével adja a linkeket. Kedves betartató fórumtárs (csak nem egy kezdő BSA-s kóstolgat itt minket? :lefety:), erőltesd meg az agysejtjeidet és ne minket buzdíts törvény- és fórumszabályzat-sértésre...
 aláírás
Spoiler

#390 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 08:19

Olyan problemaval kuszkodom, hogy egyszeruen nem jon be az egyik kedvenc weboldalam(www.nemzetisport.hu). Tutira a ZoneAlarm okozza a problemamat, de mar egy napom rament, hogy rajojjek mi a baj es megsem sikerult. Mas oldalak siman jonnek, csak ez az egy nem. :think:
Ha lekapcsolom a ZoneAlarmot akkor sem mukodik(de ezt mar megszoktam, mert voltak hasonlo nyugjei regen), az oldal dns hibara vagy a szerver elerhetetlensegere hivatkozik. Ip com-et irom be akkor bejon egy oldal(nem a sport), szal a szerver elerheto. A telnet sem mukodik a 80-as portra. Valakinek otlet? Vagy uninstall ZoneAlarm?
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#391 Felhasználó inaktív   carline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 09:38

Én a Sygate Personal Firewall + NOD32 párosra szavazok.
A NOD32 licensze havonta lejár. Én a MagyarPCMagazinban lévő felhasználónév+jelszó párost szoktam használni, de a mostani októberi számban lévő név+jelszó nem működik!
Valaki tud ebben segíteni?

Carline
Lenovo X201s
­

#392 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 09:48

Írtál nekik mélt emiatt? Eddigi kapcsolatom velük korrekt volt, gondolom nem küldenek el a sunyiba.
Üdvözlettel:
Gabi

#393 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 12. 10:01

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 9:19

Olyan problemaval kuszkodom, hogy egyszeruen nem jon be az egyik kedvenc weboldalam(www.nemzetisport.hu). Tutira a ZoneAlarm okozza a problemamat, de mar egy napom rament, hogy rajojjek mi a baj es megsem sikerult. Mas oldalak siman jonnek, csak ez az egy nem. :think:
Ha lekapcsolom a ZoneAlarmot akkor sem mukodik(de ezt mar megszoktam, mert voltak hasonlo nyugjei regen), az oldal dns hibara vagy a szerver elerhetetlensegere hivatkozik. Ip com-et irom be akkor bejon egy oldal(nem a sport), szal a szerver elerheto. A telnet sem mukodik a 80-as portra. Valakinek otlet? Vagy uninstall ZoneAlarm?

Nézd át a böngésződ beállításait, nincs-e a tiltott oldalak között? Esetleg  a hosts fájl (ami majdnem ugyanaz) nem tartalmazza-e?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#394 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 10:46

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 9:19

Nyomj rá egy tracert, hogy hol akad el: tracert www.nemzetispost.hu. Milyen szolgáltató hálózatából nézed?
"Légy szerény mint én..."

#395 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 10:58

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 11:01

Nézd át a böngésződ beállításait, nincs-e a tiltott oldalak között? Esetleg  a hosts fájl (ami majdnem ugyanaz) nem tartalmazza-e?

Megneztem de "sajnos" nincs ilyen bejegyzes, sehol. Megprobalok mas tuzfalat, mert ez mar csinalt nekem hasonlokat. Koszi.

szerk:
Megis marad a ZoneAlarm. ;)

Szerkesztette: Error.Fsi 2004. 10. 12. 11:15 -kor

Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#396 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 11:15

Idézet: zoli62 - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 11:46

Nyomj rá egy tracert, hogy hol akad el: tracert www.nemzetispost.hu. Milyen szolgáltató hálózatából nézed?

Erdekes mert azt mondja, hogy "unable to resolve target system name www.nemzetisport.hu", de ha nem tudja feloldani ezt a nevet akkor a tobbit miert tudja? :think:
Na kozben a megoldas is megvan! Nem hasznaltam a szolgaltatom mindket DNS-et. A masikat is megadva mar mukodik, ami ugye azt jelenti, hogy az elsodleges NS nem adta vissza nekem a host-ot. Mondjuk en is idiota vagyok, hogy nem hasznalom mindkettot. Koszi a segitsegeket.

#397 Felhasználó inaktív   looser13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 11:20

Idézet: carline - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 8:38

Én a Sygate Personal Firewall + NOD32 párosra szavazok.
A NOD32 licensze havonta lejár. Én a MagyarPCMagazinban lévő felhasználónév+jelszó párost szoktam használni, de a mostani októberi számban lévő név+jelszó nem működik!

Carline

Bár kicsit favágó módszer, a havi uninstall, majd a legfrissebb - teljesértékű - próbaverzió letöltése és telepítése megoldja a problémát.  A  www.nod32.hu oldalról letölthető legújabb verzió november 22-ig működik (frissíti a vírusadatbázist).

#398 Felhasználó inaktív   carline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 14:28

Idézet: looser13 - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 12:20

Bár kicsit favágó módszer, a havi uninstall, majd a legfrissebb - teljesértékű - próbaverzió letöltése és telepítése megoldja a problémát.  A  www.nod32.hu oldalról letölthető legújabb verzió november 22-ig működik (frissíti a vírusadatbázist).

Vodanettel nem a legjobb a letöltés.
Meg különben is ha már csomagolják a magazinnal a teljes értékű programot, akkor oldják meg a frissíthetőséget korrektül.

Carline
Lenovo X201s
­

#399 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 17. 17:07

Spyware and Adware Removal Guide – Speed Up and Free your PC
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#400 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 19:31

Idézet: carline - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 10:38

Carline

Pc magazin foruman kapott valasz:

Kedves Olvasóink!

Az utóbbi hetekben sajnos többször is gond volt a NOD32 frissítésével. Az ok
az, hogy egy olvasónk rendszeresen felteszi a PC Magazinos
felhasználónév/jelszó párost nemzetközi warez oldalakra. Ezek után a program
fejlesztõje ezt a kódot letiltja, tovább nem lehet frissíteni.

A jelenleg használható új, még nem letiltott kód:

Felhasználói név: xxxxxxxxxx
Jelszó: xxxxxxxxxx

Amennyiben ez is kikerülne, a program magyar forgalmazójától lehet -- mint PC
Magazin olvasónak -- új kódot kérnie, az info@sicontact.hu címen.

A jövõ hónaptól egy másik módszert fogunk a jogos felhasználók azonosítására alkalmazni, így vélhetõleg ez a probléma meg fog szûnni.

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.