Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 14:34
megérné lecserélni a tiéd 630-ra csak az a kérdés mennyiért...
amit nyernél az a 64-bit jelenléte, a nagyobb buszsebesség és hogy az l2 kess 8-szorosára nől
Hát igen, a mennyiért sajna mindig ott lebeg. De vszeg még mindig jobban megérné, mint 939be átlibbenni... ott azért sajna súlyosabb ráfizetés lenne

630 azért teljesítményben nem marad le a 3000+ mögött, ugye?

(vagy legalábbis nem
annyira 
)
Tényleg jól tuningolható ez a kis celka is (3300ig sikerült... tovább nem értem miért nem), de azért a megcsapolt cache rettenetesen visszaveti
Lehet, h megpróbálok majd beszerezni jó áron, egy jó kis P4est. E0-nál várható jobb? (bár gondolom, már nagyon nem fejlesztenek ezen a téren... hisz ott a két magos, és jönnek a 4esek is)
Előbb azonban VGA-t cserélnék, nem nagy lépés, de muszáj lesz. RX600Pro-ról vagy Asus 6600 Silencer 128M, vagy Sapphire X700 256M.
Asus csalogató, mert passzív és 128M-ás (na meg mert Asus

). Sapphire meg mert kb 1ezressel olcsóbb

és mert jobban teljesített teszteken a sima 6600nál (viszont zajos lehet, és 256M... azzal h Sapph, nincs bajom, mert még nem volt rossz tapasztalatom).
Melyiket válasszam?

(23e ill. 22e az áruk most kb)
[szerkesztve]
Egyébként minden nForce410-es lapra van itegrálva 6100 VGA? (ha félreértelmeztem egy cikket, javítsatok ki plz)
Konkrétan amúgy ez a lap érdekelne: K8NF4G-SATA AMD 64 nForce410
PCIE van, azt tudom. De amíg nincs keret VGA-t is venni bele, addig tudna futni?
Szerkesztette: Smooth 2006. 03. 17. 14:04 -kor