HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... III. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: -----

#2361 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 21. 17:07

Ok, kösz a válaszokat, akkor kivárok. Majd szóljatok, hogy most.  :D

De egy nagyobb procit lehet, ogy nézek, ha lesz jó áron.

Szerkesztette: Grillo 2006. 10. 21. 17:08 -kor

KomposztWC

#2362 Felhasználó inaktív   Alvilág 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 21. 19:57

Sziasztok!
Olvasgattam itt, de még mindíg nem tudom eldönteni, hogy mi is lenne nekem jó.
Komplett gépet cserélnék.
Nem kell erőmű (nem 3D-s renderelésre használom). Azért persze néhány 3D-s játék menjen rajta. Igazából munkára használom, nem vagyok nagy gémer. A gép egész nap menne, rengeteg szerver progi futna rajta.

Szóval ajánljatok nekem valami 64 bites AMD konfigot.
Ja, és még egy kérdés. Az egyik előttem szóló fórumtárs kérdezte, hogy vegyen- e AGP-s kártyát vagy sem. Na, most én ebben lemaradtam. Mi az új szabvány? És mik a legfőbb specifikációi? Jó az nekem?

köszi a segítséget:
Alvilág.

#2363 Felhasználó inaktív   zserrbo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 21:21

Mostanság olvastam a memória árak változásáról. Ezt már régebben is hallottam.
Hát igen a memóriák rendesen az egekbe szöktek és még talán mennek is feljebb. Azt nem tudom, hogy ez már a karácsony előszele vagy van valami különösebb oka.
A gépvásárlás mikorján gondolkozok. Mivel nem kis summáról lenne szó (kb 300-400 ezer Ft), ezért sokat bukhatok vagy nyerhetek a vásárlás időzítésén.
Egyik részrem azt gondolja, hogy vegyek 1-2 héten belül, mert utána már kis túlzással a felét sem kapom meg az adott árért.
A másik részem meg azt gondolja, hogy talán várjak márciusig, de akkor nem szól bele a közelgő Húsvét? Vagy esetleg az infláció is beleszól majd. Amilyen helyzet van most Magyarországon még a szokásos inflációt is meghaladhatja elég rendesen az elkövetkező fél évben. Már most érezhetően drágult szinte minden.

Vélemény, javaslat, esetleg tapasztalat, stb?

#2364 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 21:26

a számítástechnika annyira gyorsan feljődik, hogy nincs értelme várni mert ha vársz 1 hónapot, hogy kijöjjön valami, ami kétszer olyan jó mint a mostani, akkor arra 2 hónap, és kijön valami, ami még sokkal jobb, de plusz egy hónapot vársz, és még sokkal jobbat kapsz. vagy ugyanazt olcsóbban.
nem vitatom, hgy a karácsony nem nyomja meg az árakat, de ahhoz már közel vagyunk. igazából szerintem nagyjából junius-julius körül a legérdemesebb gépet venni. (szerintem) de hogy most te várj jövő juniusig: hülyeség.
itt ugyis akkora az értékvesztés, hogy ha 400 ezret kiadsz valamiért, akkor egy év mulva 200-at, két év mulva meg 100-at ér. attól függetlenül, hogy januárban veszed, vagy októberben.
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#2365 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 21:44

November-decemberben nem erdemes gepet venni, mert megy fel az ara, aztan Karacsony elott szo szerint uresek a boltok, annyira leraboljak oket, ami meg marad, az arany aron is elkel.
Mondjuk errol a nakkerek is tehetnek, mivel nekik egyszerubb ures raktarat leltarazni, mint telit. (evente kotelezo legalabb 1x leltarazni, altalaban januar elejen szoktak)
Januarban meg mindig hiany van, mert a ferdeszemuek akkor keszulnek a holdujevre, es nem nagyon szallitanak.
Szoval legalabb februarig varni kell, mire kezd normalizalodni a helyzet, igazabol marcius mire az arak is a helyukre kerulnek.
Onnantol kezdodik a szokasos lefele arspiral, miszerint kijon valami uj cucc a regi araban, regi meg esik, mint allat.
Ez nagyjabol julius vegeig-augusztus kozepeig tart, utana iskolakezdes miatt megugro keresletre reagalnak aremelessel.
Szept vege-oktober eleje az OK, de aztan megint kezdodik a karacsonyi mizeria...

RAM arak: tegnap duhongtem, hogy a noname DDR400 256MB-s ram kerul most 6500+faba a legolcsobb nakkerekben. Nyaron ugyanez 3500+fa volt...
De mar a sarki PC bontosnak is volt pofaja elkerni 4000-et a 128-as SDRAM-ert, mondvan hianycikk. :eek:
(Ujonnan volt 2500+fa fel eve...)

Szerkesztette: nyunyu 2006. 10. 21. 21:46 -kor

#2366 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 21:59

Apropo: SCSI-t forgalmaz meg valaki?

Lokott ugyfel mindenaron 4 SCSI vinyot ker RAID-be kotve a szerverebe.
Ja, meg hozzam ki a komplett szervert 250e+fabol.

Vegigneztem szokasos nagykereink kinalatat, osszesen 1 helyen lattam vmi regi. nem RAID kepes Adaptec kartyakat raktaron, csak eppen vinyo nem volt hozzajuk.

Aztan talaltam az Adaptec disztributor arlistajan megfelelo cuccokat, de 1 RAID kartya+4x73GB vinyo kerul 220+faba :eek:

Nagyon hajlok arra, hogy inkabb 4 SATA Raptort kap majd RAID-be fuzve, mert azt legalabb lehet kapni...

#2367 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 22:29

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 21:59

Vegigneztem szokasos nagykereink kinalatat, osszesen 1 helyen lattam vmi regi. nem RAID kepes Adaptec kartyakat raktaron, csak eppen vinyo nem volt hozzajuk.

Aztan talaltam az Adaptec disztributor arlistajan megfelelo cuccokat, de 1 RAID kartya+4x73GB vinyo kerul 220+faba :eek:

Nagyon hajlok arra, hogy inkabb 4 SATA Raptort kap majd RAID-be fuzve, mert azt legalabb lehet kapni...

Itten vanik 1, pl. Dehát ez bluttó 356 ezer lesz a 4 darab diszk. Ehhez jön még a raidos scsi karesz, mondjuk ez. Ez 137040 küvecs bruttó. Ez olyan ráhagyással nézve fél millió bruttó, vagy 416 ezer nettó.

ami a staát illeti, azse rossz, de ahhoz is 100 körül van egy rendes RAID kártya.

Szerkesztette: SFIJ 2006. 10. 21. 22:31 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2368 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 10. 22. 07:36

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 22:59

Hát nagy lószerszámot neki :D . Jordan árul cuccokat bolhán éppen megint, de újonnan, hááááát...
Mire kell neki scsi, mi az alkalmazási terület, ahova ezt szánja?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2369 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 09:48

Idézet: Alvilág - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 20:57

Sziasztok!

.
.
.

köszi a segítséget:
Alvilág.

Az új videokártya-csatolási szabvány a PCI-Express (PCIE, PCI-E, ahogy tetszik)

És igen, muszáj hogy jó legyen neked, mert AGP csatolóval már nem igazán adnak ki új kártyákat, és azok is jóval drágábbak mint az ugyanolyan specifikációjú PCI-E-sek

Nem mondtad hogy mennyid lenne a gépre...
Na meg hogy milyen szintűek lennének azok a játékok (lehet egy integrált nforce elég lenne)

#2370 Felhasználó inaktív   Alvilág 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 09:06

Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. okt. 22., vasárnap - 8:48

Az új videokártya-csatolási szabvány a PCI-Express (PCIE, PCI-E, ahogy tetszik)

És igen, muszáj hogy jó legyen neked, mert AGP csatolóval már nem igazán adnak ki új kártyákat, és azok is jóval drágábbak mint az ugyanolyan specifikációjú PCI-E-sek

Nem mondtad hogy mennyid lenne a gépre...
Na meg hogy milyen szintűek lennének azok a játékok (lehet egy integrált nforce elég lenne)

És mien jobb ez a PCI-E, mint az ős AGP? (Egyébként ugyanolyan fehér port a lapon, mint a rendes PCI? :))

A menniyt még nem számoltam ki. Majd szépen lassan megveszegetem. Nem akarok rajta spórolni, inkább legyen jó, aztán had menjen. Bírja a sokszor 24 órás menetet, és megbízható legyen! Ez a lényeg. Persze valahol a megfizethető, emberi határon belül. (Mondjuk millám nincs rá. :))
A játék, az max a Hitman lenne, nem vagyok nagy gémer. Én még leragadtam a MAxPayne- nél, meg a C64 emulátornál. :)

És az AMD64 prociknál mit mond a tapasztalat? Kiforrta már magát? Vagy gyerek cipőben jár a dolog?

#2371 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 11:20

Idézet: Alvilág - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 10:06

És mien jobb ez a PCI-E, mint az ős AGP? (Egyébként ugyanolyan fehér port a lapon, mint a rendes PCI? :))

A menniyt még nem számoltam ki. Majd szépen lassan megveszegetem. Nem akarok rajta spórolni, inkább legyen jó, aztán had menjen. Bírja a sokszor 24 órás menetet, és megbízható legyen! Ez a lényeg. Persze valahol a megfizethető, emberi határon belül. (Mondjuk millám nincs rá. :))
A játék, az max a Hitman lenne, nem vagyok nagy gémer. Én még leragadtam a MAxPayne- nél, meg a C64 emulátornál. :)

És az AMD64 prociknál mit mond a tapasztalat? Kiforrta már magát? Vagy gyerek cipőben jár a dolog?

Nagyobb kakaó és több adat tud rajta 'áramolni' :D Lassan jön a 2. verziója, ami még több...:D

Az A64 vonal elég jól kiforrta magát, sőt már kis frissítés is ráférne a C2D árnyékában, de erre még várni kell...Most már kétmagost érdemes venni, neked való a legkisebb 3600+ ~ 32-33 e környékén mozognak. Videókártyának elég egy valamilyen nvidia 7600 módosulat(pénztől függ termszetesen), min 2×512 DDR2 memória(ha van jut rá, akkor 2×1Gb, hosszú távon nem fogod megbánni). Alaplapot nem ajánlanék, az újakat nem ismerem... :think:

#2372 Felhasználó inaktív   Alvilág 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 16:56

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 10:20

Nagyobb kakaó és több adat tud rajta 'áramolni' :D Lassan jön a 2. verziója, ami még több...:D

Az A64 vonal elég jól kiforrta magát, sőt már kis frissítés is ráférne a C2D árnyékában, de erre még várni kell...Most már kétmagost érdemes venni, neked való a legkisebb 3600+ ~ 32-33 e környékén mozognak. Videókártyának elég egy valamilyen nvidia 7600 módosulat(pénztől függ termszetesen), min 2×512 DDR2 memória(ha van jut rá, akkor 2×1Gb, hosszú távon nem fogod megbánni). Alaplapot nem ajánlanék, az újakat nem ismerem... :think:

Na és a kétmagos cucc hogy néz ki? Mármint 2 proci egyben, vagy azért ennél bonyolultabb? És egy hülye kérdés...Mi van ha elszáll az egyik mag? Akkor megy tovább a proc fele teljesítménnyel?

A memók milyen árban vannak? mondjuk a 2X 1GB? Az integrált VGA-k milyenek? Ugyanolyan szarok, mint 2-3 éve, vagy van valami fejlődés?

Valaki ajánljon egy lapot is légyszíves!

#2373 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 17:34

Idézet: Alvilág - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 17:56

Na és a kétmagos cucc hogy néz ki? Mármint 2 proci egyben, vagy azért ennél bonyolultabb? És egy hülye kérdés...Mi van ha elszáll az egyik mag? Akkor megy tovább a proc fele teljesítménnyel?

A memók milyen árban vannak? mondjuk a 2X 1GB? Az integrált VGA-k milyenek? Ugyanolyan szarok, mint 2-3 éve, vagy van valami fejlődés?

Valaki ajánljon egy lapot is légyszíves!

Látom elég láma vagy :D

Egy szilícium lapkára nem egy, hanem 2 mag van integrálva, az órajel emelés helyett most ez a trend :) Nemsokára jönnek a négymagosok...Sok előnye van, de ez most hosszú lenne. Szerencsére egyre több prorgam tudja kihasználni, régebbi játékok max úgy, hogy játék közbe tudsz akár tömöríteni például...Az, hogy 'elszáll' az egyik mag, felejtsd el, ilyen ma már nincs. Sok minden elromlott már nálam és a környezetemben, de proci soha, ha a ventilátor leáll, akkor sincs gáz, a hővédelem megmenti...

Memóriák sajnos most drágák, 2×1 Gb min. 50e...

Az integrál vga-tól ma se kell csodát várni, kizárólag irodai munkára jók.  Egy 10e alatti X300 is jobb akármelyiknél...

#2374 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 19:22

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 18:34

Az integrál vga-tól ma se kell csodát várni, kizárólag irodai munkára jók.

De arra nagyon, foleg TFT-vel kombinalva.

Viszont nagyobb frissitesi frekin jaratva az Asrock-ok integralt vezerlojet eleg homalyos a kep.
Legalabbis emiatt hajitottam bele az irodai gepembe egy '97-es 4MB-s Ati Rage Pro-t, mert 1024x768@100Hz-n olvashatatlan kepe volt az Asrock P4i45GV-nek.

TFT-vel 1280x1024@60Hz-n bezzeg eles...

#2375 Felhasználó inaktív   Alvilág 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 19:56

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 16:34

Látom elég láma vagy :D

Egy szilícium lapkára nem egy, hanem 2 mag van integrálva, az órajel emelés helyett most ez a trend :) Nemsokára jönnek a négymagosok...Sok előnye van, de ez most hosszú lenne. Szerencsére egyre több prorgam tudja kihasználni, régebbi játékok max úgy, hogy játék közbe tudsz akár tömöríteni például...Az, hogy 'elszáll' az egyik mag, felejtsd el, ilyen ma már nincs. Sok minden elromlott már nálam és a környezetemben, de proci soha, ha a ventilátor leáll, akkor sincs gáz, a hővédelem megmenti...

Memóriák sajnos most drágák, 2×1 Gb min. 50e...

Az integrál vga-tól ma se kell csodát várni, kizárólag irodai munkára jók.  Egy 10e alatti X300 is jobb akármelyiknél...

Bocsi a lámaság miatt. Én leragadtam egy KT333 ultra lapnál, mivel nem nagyon volt pézem fejlesztgetni, aztán meg kiszálltam a HwSw-s kereskedelemből is jó 3 éve. Azóta meg nagyot fejlődött a világ, én meg nem követtem. :(

Azért kérdezgetlek Titeket (Téged), mert benne vagytok a dologban, hogy mi merre, hány bájt. :D

A memóriák milyen frekin zúznak? És a Kingston meg az Infineon tartja még magát a piacon? (Ja, egyébként DDR vagy DDR2? Vagy RD RAM a "menő"?)

És a "normál" 256MB-s RAM-ok mennyibe dobálják?

És ezeknek a cuccoknak mekkora táp kell? 400-as, 500-as gondolom elég.

Hallottam még valamilyen duál videókártyáról, amiből 2-t kell bepakolni a gépbe, és így dupla teljesítményt nyújt. Mi is ez pontosan? Ez is a PCI-E előnye?

Már megint csak a sok kérdés, mi? :D :D :D

#2376 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 21:20

ddr/ddr2 platformfüggő
s939 amd mellé ddr (400-500)
am2 amd és lga775 intel mellé ddr2 (533-667-800-1033)
rd ram nincs már.
256-os ramot semmi értelme venni, 2*512-nél kezdődik a gép sajnos, mi a vista eljövetelével az abszolut minimum lesz.
400-as táp BŐVEN elég, feltéve, hogy márkásat veszel, nem codegen/mercury/egyéb szutyok.

pci-e előnye: több áramot képes felveni a pci-e sloton keresztül mint az agp, plusz elméletileg több adat áramlik rajta keresztül, de ezt oli leirta kicsivel fentebb. nagyjából kihaltak az agp-s rendszerek (azaz venni semmiképpen nem érdemes!)

két kártya: atinál crossfire nvidia-nál sli. alap szinten két középkategóriás kártya sli-ben drágább, mint egy felső kategóriás, ami ugyanannyit vagy többet tud. csak felsőkategóriában van értelme, ahol csak a teljesítmény számít, nem a pénz.

szerk: ha ennyire nem értesz a dolgokhoz, mi lenne, ha olvasnál? no offense, de tudod mindennek van alapja. a jó kérdésfeltevésnek is: a tudás. ajánlom a hwsw és a ph! hardverekről szóló cikkeit és tesztjeit.

Szerkesztette: gemini 2006. 10. 23. 21:22 -kor

Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#2377 Felhasználó inaktív   Alvilág 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 22:17

Idézet: gemini - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 20:20

ddr/ddr2 platformfüggő
s939 amd mellé ddr (400-500)
am2 amd és lga775 intel mellé ddr2 (533-667-800-1033)
rd ram nincs már.
256-os ramot semmi értelme venni, 2*512-nél kezdődik a gép sajnos, mi a vista eljövetelével az abszolut minimum lesz.
400-as táp BŐVEN elég, feltéve, hogy márkásat veszel, nem codegen/mercury/egyéb szutyok.

pci-e előnye: több áramot képes felveni a pci-e sloton keresztül mint az agp, plusz elméletileg több adat áramlik rajta keresztül, de ezt oli leirta kicsivel fentebb. nagyjából kihaltak az agp-s rendszerek (azaz venni semmiképpen nem érdemes!)

két kártya: atinál crossfire nvidia-nál sli. alap szinten két középkategóriás kártya sli-ben drágább, mint egy felső kategóriás, ami ugyanannyit vagy többet tud. csak felsőkategóriában van értelme, ahol csak a teljesítmény számít, nem a pénz.

szerk: ha ennyire nem értesz a dolgokhoz, mi lenne, ha olvasnál? no offense, de tudod mindennek van alapja. a jó kérdésfeltevésnek is: a tudás. ajánlom a hwsw és a ph! hardverekről szóló cikkeit és tesztjeit.

köszi szépen a felhomályosítást.
Ez bőven elég volt nekem. Így már tudom, hogy mit akarok olvasni! :) :)

Majd még jövök, aztán ha vmit nem tudok, kérdezek...
:respect:

#2378 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 22:48

Dual VGA = CrossFire, SLI (de sztem felejtsd el - annyi, h két vga-t egy "hídon" összekötnek, egyik számolja a kép egyik felét, másik a maradékot... de annyiból kijön egy erősebb VGA, amiből veszel kettőt)

256-ot ne vegyél, inkább most 512-t, később mellé mégegyet.

400is elég, vagy akár 350... nem mindegy, h miből veszed :) (Chieftec, FSP stb)

6100 és 6150 integráltakkal igénytelenek akár játszhatnak is :)
Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 10. 23. 23:38

Idézet: Smooth - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 23:48

Dual VGA = CrossFire, SLI (de sztem felejtsd el - annyi, h két vga-t egy "hídon" összekötnek, egyik számolja a kép egyik felét, másik a maradékot... de annyiból kijön egy erősebb VGA, amiből veszel kettőt)

256-ot ne vegyél, inkább most 512-t, később mellé mégegyet.

400is elég, vagy akár 350... nem mindegy, h miből veszed :) (Chieftec, FSP stb)

6100 és 6150 integráltakkal igénytelenek akár játszhatnak is :)

igénytelenek? pl. egy cs 1.6 simán elfut rajtuk 100fps-el... ez miért is igénytelenség?

#2380 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 24. 06:09

Idézet: diegho - Dátum: 2006. okt. 24., kedd - 0:38

igénytelenek? pl. egy cs 1.6 simán elfut rajtuk 100fps-el... ez miért is igénytelenség?

640×480-ra gondolt szerintem :D :D  ;)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.