HWSW Informatikai Kerekasztal: hwsw.hu SETI@home csapat III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

hwsw.hu SETI@home csapat III. reméljük, nem egyedül vagyunk hülyék... Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1441 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 02. 14:22

Na, akkor megérte az a pár csepp tudást is megosztanom, ami ezen témában az agyam mélyén leledzett. :)

#1442 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 10:47

Bár nem SETI, hanem 'csak' BOINC, de talán érdekes lehet:
A BME-n megalkották az első webes BOINC projektet. Nem szükséges hozzá semmilyen telepítés, vagy program; csak maga a böngésző. Kipróbálási lehetőség itt: http://webcomputing.iit.bme.hu/client.
(IE8 alatt még vannak gondok, de más böngészőn (FF, Chrome) megy rendesen - IE9-ről nincsenek infóim.)

#1443 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jocika - Dátum: 2011. 04. 28. 02:00

Lehet, hogy vége az idegenek keresésének?
Angol nyelvű hír: DailyTech link
és magyarul: Index.hu link

...És újra online: DailyTech (jó)hír

#1444 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jocika - Dátum: 2011. 08. 10. 20:06

...És újra online: DailyTech (jó)hír

Remélem még jó ideig fog menni a project:)
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1445 Felhasználó inaktív   DuplaZso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 11:01

A BOINC manager értesítései közt megjelent egy új bejegyzés nálam:

"Az app_info.xml fájlnak nincs használható (megfelelő?) verziója AstroPulse v6."

Úgyhogy még fejlesztés is van.
Ájemdé mega zati. Csak azt szereti. A többit mindössze tiszteli (és használja... :-D)

#1446 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: DuplaZso - Dátum: 2012. 03. 16. 12:01

A BOINC manager értesítései közt megjelent egy új bejegyzés nálam:

"Az app_info.xml fájlnak nincs használható (megfelelő?) verziója AstroPulse v6."

Úgyhogy még fejlesztés is van.

Ez nem fejlesztés, hanem valami gubanc - hiszen ha kijött egy-egy újabb verzió, akkor azt simán lehetett orvosolni egy villámgyors app_info szerkesztésével; de most ez nem működik. A Lunatics.kwsn.net oldalon írnak is róla, hogy készül az új installer, ami meg fogja majd oldani a problémát, de manuálisan senki ne szerkesztgesse, mert nem kap kreditet senki a kiszámolt csomagért.

#1447 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 29. 17:58

Na, az új installer el is készült.
Hír link
Letöltési oldal

#1448 Felhasználó inaktív   DuplaZso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 24. 20:41

És már megint új BOINC kliens van: 7.0.25

6-os astropulse ketyerész nálatok ? Nekem nem akar olyan jönni.
Ájemdé mega zati. Csak azt szereti. A többit mindössze tiszteli (és használja... :-D)

#1449 Felhasználó inaktív   DuplaZso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 26. 22:11

Hmmm... !

Megnéztem az itteeniek statját. Havri pajtás jól tolja, van neki pár aktív gépe. Le a kalappal !
Én meg hülye voltam, és széttúrtam a lelki világát a kisebbik gépen lévő BOINC-omnak, most szégyenletesen új masinaként van jelen a rendszerben a régi vas.

Jól sejtem, hogy a korábbi azonosítóhoz tartozó szerkezetet nem tudom visszaállítani a megszokott (435-ös ID-végű) csatasorba ?

#1450 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 13. 11:57

Most látom, a SETI-nél összefogtak a KWSN-es optimalizációkat készítő fiúkkal, és már van is eredménye. Idézek a SETI főoldaláról:

Idézet

"New AstroPulse applications for GPUs.
We've released the first of four new AstroPulse Windows applications for ATI/AMD Graphics Processing Units that support the OpenCL language. If you've got an one of these GPUs you may be able to process AstroPulse results 15x faster than your CPU alone. If your computer supports a version, it should get it automatically.

The first release supports ATI GPUs on BOINC 7.0.25 or later. The second release (probably next tuesday) will support ATI GPUs on BOINC versions prior to 7.0.25.
The final two version will be for NVIDIA GPUs. (Until then NVIDIA GPUs will have to satisfy themselves with SETI@home results).

Thanks to the optimizers at KWSN and the folk at the beta project for helping me get this out.

#1451 Felhasználó inaktív   DuplaZso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 13. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jocika - Dátum: 2012. 08. 13. 13:57

Most látom, a SETI-nél összefogtak a KWSN-es optimalizációkat készítő fiúkkal, és már van is eredménye. Idézek a SETI főoldaláról:

Azt hiszem, ideje volt már. Fincsi optimalizációik vannak, az installerjük egyszerűségéről nem is beszélve.

#1452 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 14. 07:17

Üzenet megtekintéseIdézet: DuplaZso - Dátum: 2012. 05. 26. 23:11

Megnéztem az itteeniek statját. Havri

Megijedtem, hogy már töröltek, de ez az itteniek statja, ez meg az országos.

#1453 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 03. 21:04

Frissült a Lunatics féle optik install verziója: v0.41

#1454 Felhasználó inaktív   selo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 24. 13:31

sziasztok
ezer éve futattam a setit, igaz abban se reménykedtem, h él még a regem. :) tudnátok segíteni abban honnan tudnék amd proci nvidia pároshoz jó progit letölteni? jó lenne ha lenne valami ami proxy mögül is esetleg telapítés nélkül is mükszik.
előre is köszi
az ember minél többet tanul, annál kevesebbet tud...

#1455 Felhasználó inaktív   selo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 24. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2012. 08. 14. 08:17

Megijedtem, hogy már töröltek, de ez az itteniek statja, ez meg az országos.

hmm elég régi ez a bejegyzés nincs nagy élet ahogy látom:) de h a 27 és 235. helyen megtalálom magam ezt nem hittem volna... :( :blush: :rolleyes: :unsure:

#1456 Felhasználó inaktív   Jocika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 26. 01:53

Üzenet megtekintéseIdézet: selo - Dátum: 2013. 06. 24. 13:31

sziasztok
ezer éve futattam a setit, igaz abban se reménykedtem, h él még a regem. :) tudnátok segíteni abban honnan tudnék amd proci nvidia pároshoz jó progit letölteni? jó lenne ha lenne valami ami proxy mögül is esetleg telapítés nélkül is mükszik.
előre is köszi

Portable BOINC nem hiszem, hogy lenne (ha esetleg valaki mégis tudna róla, majd szól). Vagyis nincs más megoldás, mint a 'sima' BOINC letöltése a boinc.berkeley.edu oldalról (valaki említett valami böngészőből működő SETI-s dolgot; de azt hosszútávon nem biztos, hogy érdemes használni - ha még lehet egyáltalán). Ehhez pedig a hozzászólásod feletti Lunatics-féle SETI-s optit érdemes letölteni, és azt felrakni a BOINC alá/mellé.

#1457 Felhasználó inaktív   selo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 27. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jocika - Dátum: 2013. 06. 26. 02:53

Portable BOINC nem hiszem, hogy lenne (ha esetleg valaki mégis tudna róla, majd szól). Vagyis nincs más megoldás, mint a 'sima' BOINC letöltése a boinc.berkeley.edu oldalról (valaki említett valami böngészőből működő SETI-s dolgot; de azt hosszútávon nem biztos, hogy érdemes használni - ha még lehet egyáltalán). Ehhez pedig a hozzászólásod feletti Lunatics-féle SETI-s optit érdemes letölteni, és azt felrakni a BOINC alá/mellé.

köszi akkor marad az otthoni gép:) az lenne az igazi ha az emilem is elfogadná :) bár már nem él, jelszó emlékeztetőt se fogok tuni kérni. :) de ez van.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó