Idézet: Bucy - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 3:23
hwsw.hu SETI@home csapat III. reméljük, nem egyedül vagyunk hülyék...
Elküldve: 2006. 05. 09. 02:16
Itt talalhatsz infót az ELSŐ MAGYAR BOINC PROJEKT-ről.
Elküldve: 2006. 05. 09. 09:09
Semmi onallo otletuk nincs mindent mashonnan lopkodtak ossze. Nulla brigad...
Elküldve: 2006. 05. 09. 11:03
Elküldve: 2006. 05. 09. 11:14
Idézet: Freddy - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 10:09
Semmi onallo otletuk nincs mindent mashonnan lopkodtak ossze. Nulla brigad...
szerintem mást kellene fikáznotok
veletek befejeztem végleg
sziasztok
Elküldve: 2006. 05. 09. 12:00
Idézet: Freddy - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 12:29
prohardver szint.
Ezt a sértődősdit, utállak bennetekek, menjetek a túróba dolgot már kétszer-háromszor eljátszotta. Idővel majd megnyugszik és visszajön. Ő már csak ilyen.....
Konfigjaim a SETI@home szolgálatában
Csatlakozz a hwsw.hu SETI@home csapatához!
Elküldve: 2006. 05. 09. 12:08
Idézet: akosf - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 12:14
sziasztok
Miért baj ha nem ért valaki veled egyet? :confused:
Győzd meg! Ha nem tudod fogadd el.
A sértődés nem megoldás.
Elküldve: 2006. 05. 09. 13:51
Jó lenne tiszteletben tartani mások érzéseit, és nem sorozatosan a lelkébe gázolni.
Elküldve: 2006. 05. 09. 14:08
Idézet: sibike - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 14:51
Jó lenne tiszteletben tartani mások érzéseit, és nem sorozatosan a lelkébe gázolni.
Olvass vissza én már csapatot is adtam át neki lélekápolás mellett, szinte mindent megtettem, nem értékelte, én is lehetnék sértődött! Én már lemondtam róla, a megjegyzésem pedig szerintem jogos.
Semmi bajom nincs vele, örömmel látom ha visszajön, de szerintem is itt az igazság:
Idézet
Győzd meg! Ha nem tudod fogadd el.
A sértődés nem megoldás.
Elküldve: 2006. 05. 09. 16:48
Idézet: sibike - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 14:51
Csatlakozom az előttem szólóhoz
Minden tiszteletem Ákosé, nem keveset tett hozzá a csapathoz.
De nem bírja ha valaki nem azt teszi amit ő mond.
Mindegy nemtom
Szerkesztette: selo 2006. 05. 09. 16:48 -kor
Elküldve: 2006. 05. 09. 19:18
Elküldve: 2006. 05. 09. 19:29
Idézet: akosf - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 12:14
sziasztok
bajban vagyok, szeretném tisztázni a dolgokat (ez a mániám)
azt már tudjátok hogy sértődékeny vagyok, nem vagyok hibátlan
de nem érzem köztetek jól magam
Elküldve: 2006. 05. 09. 19:52
Idézet: Madárpók - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 20:18
Az hogy nem értjük, vagy nem értünk vele egyet, nem jelenti azt hogy nem fogadjuk el.
Elküldve: 2006. 05. 10. 11:09
Idézet: akosf - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 20:29
azt már tudjátok hogy sértődékeny vagyok, nem vagyok hibátlan
de nem érzem köztetek jól magam
Szerintem Neked orvos kellene, már ne haragudj.
Bennem nem munkál ellenérzés a prohardveresekkel szemben, meg senki iránt sem, de még eszembe nem jutott egyszer sem, hogy jól érzem-e magam itt a társaságban, vagy valahol máshol szeretnék lenni.
Még elgondolni sem tudom, hogy mit érzel!? :confused:
Valamiféle függőségnek kell kialakulni a társulat iránt, hogy ide irogassak, vagy hogy ebbe a csapatba tartozzak? Vagy nem értem. Tényleg tanácstalan vagyok a problémáddal szemben.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de a fórum miatt járok ide. A fórumba beletartozik ez a topic, meg a társasága, meg ezen kívül még rengeteg téma, és topiclakó. Nem mindenkivel értünk egyet, a legtöbben nem is ismerjük egymást, de nem is ez a lényeg.
Na mindegy, majd talán egyszer én is felnövök a problémához.
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/
Elküldve: 2006. 05. 10. 15:57
Idézet
(Bocs hogy a Te stílusodba válaszolok, de lehet hogy csak így érted.)
Idézet
(Tudom az ő dolguk, de nekem ellenszenvesek ettől.)
Idézet
Idézet
Én pedig nem kívánom elmagyarázni, sem neked, sem másnak. Érteni még talán megértenéd, de szerintem nem akarnád. Akkor meg minek?
Idézet
Idézet
(Tény hogy a fórum egyike a tetszetősebbeknek, de önmagában fórum van máshol is.)
Idézet
Szerkesztette: akosf 2006. 05. 10. 15:59 -kor
Elküldve: 2006. 05. 11. 07:51
Idézet: akosf - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 16:57
(Tudom az ő dolguk, de nekem ellenszenvesek ettől.)
Ezt a kardinális baromságot nem tudom honnan szedted. Pláne annak fényében hogy te járkálsz ide oda mondva csinált dolgok miatt amit soha nem akartál megmagyarázni és nem is tudnád érésem szerint , de mindegy is már. Ez előtt a hsz előtt egy árva sor sem született a PH csapata elen se melette.
Lehet ez utóbbi miatt jött az ötlet, hogy utáljuk őket.
Kérek mindenkit téged is, hogy más csapat ellen való ilyen olyan bíráló véleményét mellőze.
Mindegy milyen okból vagy érzésből, vagy akár elfogultságból vagy bármilyen okból jön ez.
Egyébként itt vagyok a csapatban kb 2,5 éve soha senki nem szidta egyik másik csapatot sem, soha semilyen utalás nem is történt ezzel kapcsolatban. Illetve kikérem a csapat nevében, ezt a dolgot.
Ha átmentél a PH hoz hát átmentél ennyi.
Elküldve: 2006. 05. 11. 08:01
Mielőtt valaki mást állítana.
Elküldve: 2006. 05. 11. 09:45
Valaki dobjon egy linket, mert már nagyon kiváncsi lettem. :Đ
Most esett le, lehet h ez egy új reklám stratégia.
---------
Ja és közben had dicsekedjek.
A RAC alapján az einsteinnél 3.-ik, a setinél bent vagyok az első 20-ban.
Ha időszakosan is
Szerkesztette: selo 2006. 05. 11. 09:48 -kor
Elküldve: 2006. 05. 11. 11:11
96 ota figyelem a neten az esemenyeket, a kep roluk kialakult, es mar valtozni nem fog.
Az, hogy akos pont a ph-ba ment INNEN, az nem veletlen, hanem egy rejtett fricska.
tovabbra is szarba se nezem a ph-t.
Elküldve: 2006. 05. 11. 11:28
Először is gratuláció minden szép kredit-eredménynek.
Benőke: Freddy bírálta (sőt, lehet azt mondani, hogy szidta) a prohardveres csapatot kétszer is (ezen az oldalon látni az 'eredményt') - szerk.: amíg ezt a hozzászólást írtam, újra megnyilvánult -. Erre reagált Ákos úgy, ahogy (mivel már egy jó ideje nem tagja a csapatunknak, hanem őket segíti)...
Ákos: Isten bizony nem értelek. Ha nem tetszik itt, akkor nem értem, hogy miért jártál folyton vissza? Ha meg tetszik, akkor meg minek kell mindig elmenni? (Bár saját tippem van: Neked kell az, hogy folyamatos beszélgetés, eszmecsere legyen; és nem bírod a 'csendet'.)
A többiekkel együtt én is kifejezetten ellenszenvesnek tartom ezt az ide-oda járkálást (meg azt, hogy már egy jó ideje nem nálunk vagy, de csak most jelzed ezt), és a folytonos megsértődést. Bár elismerem, hogy lehet valaki túlérzékeny, de ne már mi idomuljunk mindig egy emberhez (én például egyszer sem írtam le egy ilyen kritikai hozzászólást, pedig már többször le szerettem volna), amikor Neki annyit kellene tennie, hogy nem egyből reagál, hanem alszik rá egyet, vagy esetleg magánban megkérdezi az illetőt (akivel 'gondja' van), hogy arra gondolt-e, amire.
Emellett elismerem a 'munkásságodat', és az optimalizált klienseidet továbbra is fogom keresnei/használni; mert ezen munkáid elismerésre méltóak.
SETI@Enhanced: Ákos írásából idézek ide, a prohardver fórumából...
Idézet
Szerkesztette: Jocika 2006. 05. 11. 11:30 -kor

Súgó
A téma zárva.