Apple Mac OS X x86 II.
Elküldve: 2009. 10. 21. 12:24
Van mar olyan verzio, amelyik csont nelkul kezeli az ATI 4850-et? Ugy hogy feltelepitem es megy, nem kell mindenfele csomagokat osszevadaszni meg parancssorban matatni hozza...
Samott
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2010. 06. 05. 04:25
Sziasztok !
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6400, Geforce 8600GT 256MB, 2 GiB Ram, Samsung SATA 502IJ HDD stb.
Erre a konfigra Win7Ulti x86 mellé melyik MacOsX menne fel gond nélkül ?
Pl. Hazar 10.62 magyarral ?
iDeneb , iAtkOs
Üdv Rob
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6400, Geforce 8600GT 256MB, 2 GiB Ram, Samsung SATA 502IJ HDD stb.
Erre a konfigra Win7Ulti x86 mellé melyik MacOsX menne fel gond nélkül ?
Pl. Hazar 10.62 magyarral ?
iDeneb , iAtkOs
Üdv Rob
Szerkesztette: kisskertRob 2010. 06. 05. 04:26 -kor
Nem a lényeg, hanem a fontos !
Elküldve: 2010. 07. 02. 15:59
Elküldve: 2010. 07. 06. 09:07
Thnxxx Ion és Jahno !Egyelőre annyi a gondom még vele, hogy megoldjam a multibootot Win7 mellé egy sata hdd-vel úgy, hogy biztosan ne bántsák egymást...De valószínűleg inkább egy külön wincsire fogom megpróbálni, mert az a bizti...Még annyit kérdeznék, hogy magyar nyelvi lokalizáció melyik legfrissebb snow leóhoz érhető el és hol ?
Nem a lényeg, hanem a fontos !
Elküldve: 2010. 07. 16. 16:49
Hali!
A napokban azon agyaltam, hogy milyen volna az a megoldás, hogy egy nagyon egyszerű, minimális[de tényleg minimális -nem ubuntu, stb..-] erőforrásígényű linuxot feldobni, legyalulni belőle mindent még a calculatort is
és felrakni hozzá a hardwarek drivereit, tehát vga, hangkártya,stb.. és utána a linuxról futtatni az osxet VmWareből?
Azért jött az ötlet, mert emlékszem, h régebben, amikor windows alól próbáltam osxet meg linuxot futtatni kísérletezgés képpen, akkor lehetett olyan csinálni, h a windowson keresztül jött a hang[szóval a windows drivere kommunikált az eszközzel] az emulált osx meg csak "használta" ugyan így a hálókártyával is csak használta a netet és az volna érdekes -nem néztem utána-, hogy tud-e a vmwareben futtatott OS 3D-t használni meg úgy teljesen kihasználni a VGA-t? mert akkor így kézenfekvő, h linuxra -tapasztalatom szerint- könnyebb a legtöbb alapra összevadászni és felrakni a drivert utána meg az osx-szel csak "megosztani" és hajrá.
Ez így körülményesnek hangzik -meg lehet az is-, de linuxon sztm. könnyebb drivert találni pl. egy audigy vagy ICHx alaplapi hangkártyához[ki és BE menettel], mint osx alatt.
Az ötlet abszolút átgondolatlan szinte és csak elméleti. Nektek mi a véleményetek az elképzelésről? Azért fontos, h primitív legyen a linux, h minél kevesebb erőforrást kajáljon fel az osx elől.
Üdv,
A napokban azon agyaltam, hogy milyen volna az a megoldás, hogy egy nagyon egyszerű, minimális[de tényleg minimális -nem ubuntu, stb..-] erőforrásígényű linuxot feldobni, legyalulni belőle mindent még a calculatort is
Azért jött az ötlet, mert emlékszem, h régebben, amikor windows alól próbáltam osxet meg linuxot futtatni kísérletezgés képpen, akkor lehetett olyan csinálni, h a windowson keresztül jött a hang[szóval a windows drivere kommunikált az eszközzel] az emulált osx meg csak "használta" ugyan így a hálókártyával is csak használta a netet és az volna érdekes -nem néztem utána-, hogy tud-e a vmwareben futtatott OS 3D-t használni meg úgy teljesen kihasználni a VGA-t? mert akkor így kézenfekvő, h linuxra -tapasztalatom szerint- könnyebb a legtöbb alapra összevadászni és felrakni a drivert utána meg az osx-szel csak "megosztani" és hajrá.
Ez így körülményesnek hangzik -meg lehet az is-, de linuxon sztm. könnyebb drivert találni pl. egy audigy vagy ICHx alaplapi hangkártyához[ki és BE menettel], mint osx alatt.
Az ötlet abszolút átgondolatlan szinte és csak elméleti. Nektek mi a véleményetek az elképzelésről? Azért fontos, h primitív legyen a linux, h minél kevesebb erőforrást kajáljon fel az osx elől.
Üdv,
and on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

Súgó
A téma zárva.