Idézet: AViD - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 15:53
-mit értesz azalatt hogy lecsökkent? Mennyit jelent az órában/százalékban?
-mennyi az akku elhasználódása?*
-milyen gyakran használod akkuról, illetve hányszor töltötted fel eddig?
-mennyi idős maga a gép?
- sajnos a lecsökkent az azt jelenti, hogy felfut a windows, és 2 percen belül ki is kapcsol a gép (hiába állitom át a windowsban, hogy 5%-os töltöttség esetén kapcsoljon csak ki nem segit /*más gépeknél már találkoztam ilyennel, hogy a windows alapbeállitason tul hamar kikapcsolja a gépet, de nálam nem ez történik*/, ill. nem is ismeri fel minden esetben a gép rendesen az akku töltöttségi szintjét, mert van, hogy 100%-osan feltöltött akummlátornál 0%-ot érzékel pl.)
- elhasználódást nem mértem..
- eddig nem kellett sokat használnom akkuról, de most kéne.. kb. 1 éves a gép is és az aksi is. Mivel Li-ion, ezért nem szedegettem ki a gépből, ha tápegységről használtam, de odafigyeltem rá viszont, hogy néha teljesen lemeritsem, és feltöltsem..arra nem tudok válaszolni pontosan hányszor volt feltöltve, de kevesebbszer mint egy ilyen életkorú aksi átlagosan..és ugy tudom a Li-ion-oknak legalább 1000 feltöltést ki kéne birniuk..+ ha jól emléxem a természetes 'elhasználódás' is olyan 2 év körüli..jó esetben..
u.i.: a legérdekesebb, hogy a probléma egyik napról a másikra jelentkezett..1ik nap még kb 1 órát simán birt (sajna vadonatúj állapotban is csak 1,5-1,75órás volt az üzemidő), másik nap pedig már 2 perc után lekapcsolt..
Kellemes ünnepeket!