HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2142 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2142 DICE/EA Games

#381 Felhasználó inaktív   J@seF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 22. 19:42

Idézet: J@seF - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 16:47

Már megint előjött ez a probléma, most Neo kártyájával is csinálja:
Kép Kép
A R9600XT-m már volt szervízben és állítólag semmi baja, a másik kártya meg Neoé (R9550GE) és neki működik.
Alaplapra gyanakszom, de nem vagyok biztos benne. :confused:
Mi lehet a baj?  :think:
A konfigom:
Asrock P4V88+ :down:
Intel P4 3000
VGA-kat már írtam
2x512 DDR 333mhz
2x512 DDR 400mhz
400W noname táp

Nem veszek új gépet, mert rájöttem az említett problémára.
A táp halódott  :omg: , lecseréltem és minden rendbejött. :D

#382 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 17. 12:46

Tyű, lassan egy hónapja nem írt senki semmit? :D Na akkor kárálok egy pöttyet. Elkezdtem rambózni a medic katonával, tök jó, lehet sok pontot szerezni ésatöbbi, de egy kiadós patch ráférne a játékra (má' megin'), ugyanis a PK rakétát valami borzalmasan kezeli a progi. Ahhoz már kezdek hozzászokni, hogy titánon belül rendszerint "elakad" az ellenség előtt, és hiába robban fel, nem történik semmi (persze már amikor robban, mert az sem 100%...), na de hogy nyílt téren képes legyen fal/korlát/konténer/lámpaoszlop fölött 3-5-10...1000 méterrel explodálni, hát az mindennek a teteje...! :mad: Ilyen kritikán aluli dolgot még a sokat szidott BF2 sem csinált, pedig attól is kaptam néhány ősz hajszálat  :reklamacio:  :omg:
(és akkor még nem említettem a titános pályákon az engineer + reaktor konzol párost, a fickó bent sincs a folyosón, viszont pilummal szétkapja a konzolt, hmmm érdekes...)

#383 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 06. 17. 14:00

Szoktatok Battlefield 2142 Northern Strike-al játszani?

#384 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 17. 15:02

Naná  :shoot:  :Đ

#385 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 22:22

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#386 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 03. 15:11

Mi a rák üthetett a BF2142-mbe? Kiválasztom a szervert, elkezdi betölteni a pályát... aztán semmi. Lent a sáv hol félúton hol előbb/később áll meg, aztán jó eséllyel taskmanager-ből sem lehet kilőni, csak reset segít. Kínomban már szétszedtem és összeraktam a gépet, semmi javulás. :( Egyik percről a másikra kezdte el ezt a baromságot, ma délelőtt még jó volt...  :think:

Szerk.: nah asszem itt valami egyéb gebasz lesz, de hogy sw vagy hw azt még nem tudom

Szerkesztette: NeoPampalini 2007. 07. 03. 15:54 -kor

#387 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 15. 06:58

Nah jó kis pálya ez a Highway Tampa, asszem ha kijön a végleges patch komoly csaták lesznek rajta :Đ Most még eléggé béta, a szerverek úgy tízpercenként dőlnek össze - ami érdekes, hogy az európai szerverek kb. mindig egyidőben, tán csak nem ugyanazon a gépen vannak? :p

#388 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 15. 11:41

Battlefield széria leggyengébb része a 2142 szerény véleményem szerint. Azért az mert nincs valóság alapja, mint az elődőknek, így nincs realitása sem. Amúgy az összes ilyen sci-fi gaméról általánosságban véve ez a véleményem. A battlefield 2-nek a méltó társa a COD 4 lesz szerintem. Nézzétek meg stat oldalakon, hogy mennyien játszanak Battlefield 2-vel és mennyivel 2142-vel, valamint, hogy melyikből van több hivatalos ranked szerver.

#389 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 16:27

mapváltás után fagyogat a játék - 1-2 mp-re csak, viszont ez roppant idegesítő. ötlet?
JóSebesség

#390 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 09:46

Nem tudom, én ilyennel nem találkoztam... :think: Engem az idegesít nagyon, hogy ezek a francos béta szerverek olyan sűrűn elhaláloznak, hogy egy rendes kört alig lehet lejátszani :reklamacio:

#391 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 10:49

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 10:46

Nem tudom, én ilyennel nem találkoztam... :think: Engem az idegesít nagyon, hogy ezek a francos béta szerverek olyan sűrűn elhaláloznak, hogy egy rendes kört alig lehet lejátszani :reklamacio:

Gondolom azért béták ,valószínűleg ez lehet az oka hogy a végleges 1.40-es patchet még mindíg nem adták ki. :rolleyes:

Szerkesztette: Darwin 2007. 08. 23. 10:49 -kor

#392 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 25. 13:29

Béta, béta, attól még nem kéne ilyennek lennie :Đ Mindenesetre nem úgy néz ki, hogy a Dice-nak sürgős lenne kiadni a végleges patch-et, a béta már lassan két hónapja kint van... :think:

#393 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 11:51

Többen 1.40 Beta-t használtok, az 1.25 stabilra hogy tudtatok visszaállni?

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 09. 10. 11:52 -kor

#394 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 10. 12:10

Hátööö... Egy uninstall/reinstall biztosan segít :)

#395 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 10. 19:50

Ez meg vicces - használhatatlan légelhárító állás... Persze, sok jelentősége nincs, de akkor is, milyen már...?!  :Đ

Kép

#396 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 23. 21:50

Marhára nem ír ide senki, de azért megkérdezem, hogy másnak is csinálja-e azt ez a bughalmaz, hogy a kör végén egyszerűen lefagy? Néha ki lehet lőni task managerből, de 90% hogy már azt sem érem el (pontosabban: nem látszódik), ha mázlim van legalább a taskbar nem rohad le, onnét be tudom zárni :think: Tegnap kezdte ezt játszani, hihetetlen bosszantó, rosszabb mint amikor a szerver dől össze... Kínomban már arra is gondoltam, hogy esetleg a BF2-vel akad valamilyen szinten, de hogy pont így az azért kicsit erős lenne (na meg az előző gépemen gond nélkül elvolt egymás mellett a kettő)... Újratelepítettem a 2142-t, NS-t aztán az egészre az 1.40-es bétát, de a hiba maradt, én pedig úgy látszik, hülyén halok meg. (:D)

#397 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 22:00

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 22:50

Marhára nem ír ide senki, de azért megkérdezem, hogy másnak is csinálja-e azt ez a bughalmaz, hogy a kör végén egyszerűen lefagy? Néha ki lehet lőni task managerből, de 90% hogy már azt sem érem el (pontosabban: nem látszódik), ha mázlim van legalább a taskbar nem rohad le, onnét be tudom zárni :think: Tegnap kezdte ezt játszani, hihetetlen bosszantó, rosszabb mint amikor a szerver dől össze... Kínomban már arra is gondoltam, hogy esetleg a BF2-vel akad valamilyen szinten, de hogy pont így az azért kicsit erős lenne (na meg az előző gépemen gond nélkül elvolt egymás mellett a kettő)... Újratelepítettem a 2142-t, NS-t aztán az egészre az 1.40-es bétát, de a hiba maradt, én pedig úgy látszik, hülyén halok meg. (:D)

Őőőö  :think:  nálam még nem volt ilyen ,általában nálam legtöbbször a PB szokott meghülyülni .  :)

#398 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 23:10

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 22:50

Kiadhatnák már az 1.40-et ugye ? :)

#399 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 24. 07:25

A számból vetted ki a szót :Đ Ezzel a bétával csak a gond van, mindjárt jól megsértődök és felteszem a mezei 1.25-öt "osztjónapot" :shoot: :p

No de közben annyi adalék van a dologhoz, hogy a pbsetub.exe minden alkalommal sikít, hogy frissíteni kell a pb klienst (BF2-nek és 2142-nek is), ami fura mert a játékok mappáiban rendre megjelenik a legutolsó frissített file :think: Érdekes módon a BF2/SF gond nélkül megy, csak a 2142 rohad le csata után (mondjuk azt még nem néztem, hogy offline - single - játéknál szintén csinálja-e)...

#400 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 26. 09:48

Na jó, ott egye meg a fene a bétát, legyaktam megint az egészet, és csak NS + 1.25-re peccseltem, így most nincs vele gond :)

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.