HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 07. 07:12

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 7:46

Meglesem, csak este leszek netközelben, de a péntek a begyűjtésé, szombaton meg indulok, ahogy tudok.
th

Kérsz pontosabb infót arrol, hogy hova kell jönnöd? Amennyiben igen estére küldök.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2462 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 11:13

AZ A SZÁNDÉKOM, HOGY Budapest, Kecskemét, Kszmárton utvonalon jövök, és ott majd megállok valahol és fölhívlak. (mondj egy jó helyet, pl kocsma, polgármesteri hivatal, templom...)
Kb. 14-15h-ra saccolom, hogy odaérek.
Szőke: a kontakt személyek telefonszámai?? (Malmossal és Jahnoval beszéltem, Wagnerurat mindgyár' hívom.)
Este leszek megint.
th
awagnerur féle processzorok is lerendezve, holnap fél hatkor átveszem öket.
na tényleg megyek, mert megölnek.

Szerkesztette: TroppauerHümér 2006. 09. 07. 11:39 -kor

Business as usual. We fucked up everything.

#2463 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 16:53

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 12:13

AZ A SZÁNDÉKOM, HOGY Budapest, Kecskemét, Kszmárton utvonalon jövök, és ott majd megállok valahol és fölhívlak. (mondj egy jó helyet, pl kocsma, polgármesteri hivatal, templom...)
Kb. 14-15h-ra saccolom, hogy odaérek.
Szőke: a kontakt személyek telefonszámai?? (Malmossal és Jahnoval beszéltem, Wagnerurat mindgyár' hívom.)
Este leszek megint.
th
awagnerur féle processzorok is lerendezve, holnap fél hatkor átveszem öket.
na tényleg megyek, mert megölnek.

AQmit tudtam a felajánlókrol (fórumos adatlapjukat beírtam) megadtam. Telefonszámot esetleg az adatlapjukon lehet találni.

Akkor az útvonal:

Kecskeméttöl Békéscsaba irányába a 44 sz. úron. A Hármas Kőrös hídján átérve közvetlenül találsz egy leágazást Szentes irányába. Itt kell bejönni Kunszentmártonba. Ez az út Szent Imre herceg út nevet viseli amin jövöl. A híd utáni leágazástol kb. 3-400 m-re jobbrol megflátod a tűzoltóságot, majd a következő kereszteződésnél (ez az egyetlen komolyabb)  balrol található a Penni és itt kell neked jobbra fordulnod. Ezen az úton (Kossuth L.u.) kb. 300 m után balrol a templom, obbrol egy park. A park után kell befordulnod neked jobbra, de csak lassan, mert a parkkal szemben van a Köztársaság tér 8 sz. (Befordulás után neked belra az első a sarkon) épület. Előtte is és a park melett is felfestett parkolók. Itt valamelyikbe beállsz. Mi az I.em. 33 sz. (lépcsőn fel és jobbra) alatt vagyunk. Abban az esetben ha a bejárati ajtó (A saroktol az első nagy böszme faajtó, a Polgárőrség táblája emlékeim szerint kint van melette) zárva lenne vissza kell menni a sarokig (gyalog kb. 10 m.) és ott jobbra (ugyancsak kb. 10 m.) egy kiszáradt fára (a járda melett balra) van feltéve a rádiós kapucsengő. Csengetsz, lemegyünk, ajtótnyitunk.
Telefonszámom adataimnál megtalálod, a 312 kezdetű fog nálam lenni.
Kipakolunk és hazajövünk Szelevénybe kerítéstszaggatni.

Ha valami nem világos majd sikítol.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2464 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 17:07

Hóember!

A honlapon a futó szöveg feletti képet én nem látom. Vajon mi lehet a hiba?

#2465 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 18:47

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 17:53

AQmit tudtam a felajánlókrol (fórumos adatlapjukat beírtam) megadtam. Telefonszámot esetleg az adatlapjukon lehet találni.

Ha valami nem világos majd sikítol.

Hát amit eddig memorizáltam, azokat felhívtam. Akinek ímélt kell küldeni, hogy elmennék holnap a cuccért, -telefonszám hiányában- ott azért tul sokat ne remélj, de majd még1x elolvasom amit küldtél anyagot, Jahno, Malmsteen, aWagnerur-on kivül kit kéne felhívnom? (csak akkor kapcsolódtam be, mikor ÉN kerestem talpat, nem teljesen vagyok képben)
Akitől tudom, elviszem.
:respect:
Lécci mondd meg mik a fontosak.
Berakom, ettől ne félj. :cool:

Szerkesztette: TroppauerHümér 2006. 09. 07. 18:51 -kor

#2466 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 18:53

Hóember!

Ma fel akartam tenni a készülő honlapra a Rendezvényeink menűpont alá a 09.02-i Horgász piknik néhány képét, de sajnos csak a régi kezdőlap (utolsó.wss) fájlja van fent. Igy nem mertem hozzányúlni, nehogy megint elmenjen a mostani kezdőlap.

Megkérnélek, hogy a friss kezdőlap wss fájlját szíveskedj már feltenni, hogy a csipikék holnap tudjanak vele szórakozni.

A feltenni szándékozott képeket egyébként megtalálod a tárhelyen a Képek/09.02 Horgász piknik/Nyilvános útvonalon. Feltehetnéd!

#2467 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 18:58

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 19:47

Lécci mondd meg mik a fontosak.
Berakom, ettől ne félj. :cool:

Levelem megkaptad remélem. Abban a felajánlott cuccokat is jeleztem (már ahol tudtam). A levélben feltüntetett első kettő az fontos lenne, a többi reád van bízva, de valamelyik működő TV-s sem ártana.
Ugyanis van itt egy nagyon szegény család - akiknek még soxor sajnos a kajára is alig telik - egyetlen kikapcsolódásuk a TV volt az árvizi kimenekítésig. Sajnos akkor a hirtelen jött költöztetésben tönkrement, biztosításuk nem volt és most nincs TV-jük.
Na majd látod, hogy mi fér be, kivel tudsz kontaktolni.

#2468 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:32

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 19:53

A feltenni szándékozott képeket ...

:oops:Megnéztem a Segítőinket és megijedtem. Ekkora fejem lenne?

#2469 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 07. 21:51

TroppauerHümér!!

Nem találom az email címed az adataid közt. Hova irjam hogy mikorhova?

Szerkesztette: Malmsteen 2006. 09. 07. 21:52 -kor

#2470 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 06:03

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 20:32

Ekkora fejem lenne?

Á, dehogy. Mindössze a szentjánosbogárnak kétszer kell elemet cserélnie, mire körberepüli. :Đ
Egyébként tudod, hogy a gyerekek egy teljes hétvégét töltöttek el azzal, hogy ilyen "kicsire" konvertálják, hogy felférjen az oldalra. :D

Szerkesztette: Szőke 2006. 09. 08. 06:05 -kor

#2471 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 08. 07:23

:offtopic:

Jahno, menj a francba a hagymát lóbálós finn népdaloddal, reggel azzal kezdtem, hogy megint meghallgattam. Ez drog.  :mad:  :Đ  :smoker:

Szerkesztette: FakeJack 2006. 09. 08. 08:31 -kor

#2472 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 07:54

TroppauerHümér!

A hadtáp logisztikai háttérszolgáltatás érdeklődik, hogy a halakal hogyan állsz? Magyarám kajának megfelel-e?

#2473 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 07:57

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 19:53

Hóember!

Ma fel akartam tenni a készülő honlapra a Rendezvényeink menűpont alá a 09.02-i Horgász piknik néhány képét, de sajnos csak a régi kezdőlap (utolsó.wss) fájlja van fent. Igy nem mertem hozzányúlni, nehogy megint elmenjen a mostani kezdőlap.

Megkérnélek, hogy a friss kezdőlap wss fájlját szíveskedj már feltenni, hogy a csipikék holnap tudjanak vele szórakozni.

A feltenni szándékozott képeket egyébként megtalálod a tárhelyen a Képek/09.02 Horgász piknik/Nyilvános útvonalon. Feltehetnéd!

most nem férek hozzá a honlaphoz, mert uj a gépem, és még csak most kezdtem el veltenni rá a cuccokat

Remélehetőleg holnap estig megleszek vele

Amugy kisérlezezz nyugodtan, majd ha valamit elrontasz akkor visszacsinálom ;)
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2474 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 08:50

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 8:23

:offtopic:

Jahno, menj a francba a hagymát lóbálós finn népdaloddal, reggel azzal kezdtem, hogy megint meghallgattam. Ez drog.  :mad:  :Đ  :smoker:

Levan polka azaz a Loituma rulez!  :D

#2475 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 09:05

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 8:57

most nem férek hozzá a honlaphoz, mert uj a gépem, és még csak most kezdtem el veltenni rá a cuccokat

Remélehetőleg holnap estig megleszek vele

Amugy kisérlezezz nyugodtan, majd ha valamit elrontasz akkor visszacsinálom ;)

OK! Akkor ma, holnap a "csipikék" jól feldúrják a képeket, meg még amit akarnak.

#2476 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 09:36

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 8:54

TroppauerHümér!

A hadtáp logisztikai háttérszolgáltatás érdeklődik, hogy a halakal hogyan állsz? Magyarám kajának megfelel-e?

max. halászlé, mert rühellem a szálkákat, bocs, mindenmás jöhet, albán hecsedlilekvár is, CSAK NE LEGYEN BENNE SZÁLKA!
alakulnak a dolgok, jó tele lesz ótó.

#2477 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 11:17

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 10:36

CSAK NE LEGYEN BENNE SZÁLKA!

Akkor a pozdorjalap pont megfelelo lesz. :D

#2478 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 11:18

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 10:36

*  max. halászlé, mert rühellem a szálkákat, bocs, mindenmás jöhet, albán hecsedlilekvár is, CSAK NE LEGYEN BENNE SZÁLKA!
**  alakulnak a dolgok, jó tele lesz ótó.

*  Remélem majd a ligisztikusunk csekkolja a dolgot.

**  Ennek nagyon örülünk. :respect:

#2479 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 11:49

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 12:17

Akkor a pozdorjalap pont megfelelo lesz. :D

Ize, ezzel a viccel NEM Szokene foztjet akartam becsmerelni, mert Edasanyam utan a kepzeletbeli dobogon a 2. helyen siman ott van a legjobb "szakacsok" kozott. :)

#2480 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 14:48

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 12:49

Ize, ezzel a viccel NEM Szokene foztjet akartam becsmerelni, mert Edasanyam utan a kepzeletbeli dobogon a 2. helyen siman ott van a legjobb "szakacsok" kozott. :)

Te csak ne dícsérd, mert még elbízza magát. :D

Szerkesztette: Szőke 2006. 09. 08. 14:50 -kor

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.