HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 02. 17:09

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 16:17

Szőke Isten !!!

A '6' -os számú helyre menjen a 2megás karesz ???

Igen, mert a "Csipetkéknél" elméletileg csak péntek délután és szombaton van valaki, akkor meg pósta nyicsevo.

Egy dolgot azért nem értek. Egy Iszlám hívő, hogyan lenne Isten, mikor nálunk csak próféták vannak, de azokat sem hívták eddig soha a hajuk színe szerint. :D  :D  :D
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#42 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 17:16

Jahno!

2 db. enciánfa ideiglenes lakhelyet bérelt a lakásomon.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 04. 02. 17:52

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 18:09

Igen, mert a "Csipetkéknél" elméletileg csak péntek délután és szombaton van valaki, akkor meg pósta nyicsevo.

Egy dolgot azért nem értek. Egy Iszlám hívő, hogyan lenne Isten, mikor nálunk csak próféták vannak, de azokat sem hívták eddig soha a hajuk színe szerint. :D  :D  :D

:bolond:

:respect:

:D :D

#44 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 19:35

Üdv a Csipetkéknek!
Tessék csak bátran irogatni. Végül is a Tietek a JÖVŐ.

Idézet: YceBear - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 17:05

...Villanymotorok, (illetve valami magnesessen meghajtot cucc) hogy viselik a sima UPS -bol jovo nem sinusos jelet?  Akvarium szurot szeretnek meghajtani de nem akarom tonkretenni. ...

Nem teszed tönkre. UPS-re bármit ráköthetsz, amit a 220-ba bedugnál, nem megy tönkre. Persze ne tény rá nagyobb izét, mint amit az UPS elbír. Az akvárium szürő persze mehet!  :D Xiphoporus Helleri Rulez!  :Đ Nomeg a Ramiresik is!  :rolleyes:
Holmes1, Szőke, Didyman!
Belekukkantotam a pakkba, a harmadárol nem to'm mi, a másik harmada ISA VGA és ethernet zsuga,  a harmadik harmada tápnyák, monitor sorkimenő és elektronika, nyomtató elektrongy.
Csipetkéknek akkor küldeném, ha lenne köztük elektromérnök. Szóval erősen Didyman hatókörébe tartozó cuccok.

#45 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 02. 20:18

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 17:16

Jahno!

2 db. enciánfa ideiglenes lakhelyet bérelt a lakásomon.

Hukk, nekem meg nem volt időm kiásni a Yucca cuccost. De amegoldom, viszek inkább monitort, oszt akkor térülök fordulok. Igyekszem!
Make love not Wor.

#46 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 20:19

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 20:35

Nem teszed tönkre. UPS-re bármit ráköthetsz, amit a 220-ba bedugnál, nem megy tönkre. Persze ne tény rá nagyobb izét, mint amit az UPS elbír. Az akvárium szürő persze mehet!  :D Xiphoporus Helleri Rulez!  :Đ Nomeg a Ramiresik is!  :rolleyes:
Holmes1, Szőke, Didyman!

Koszi

Szerkesztette: YceBear 2006. 04. 02. 20:31 -kor

#47 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 06:20

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 19:35

Holmes1, Szőke, Didyman!
Belekukkantotam a pakkba, a harmadárol nem to'm mi, a másik harmada ISA VGA és ethernet zsuga,  a harmadik harmada tápnyák, monitor sorkimenő és elektronika, nyomtató elektrongy.
Csipetkéknek akkor küldeném, ha lenne köztük elektromérnök. Szóval erősen Didyman hatókörébe tartozó cuccok.

Itt a "Csipetkéknél" nyicsevo elekronyos főszaki, így inkább csak azokat a cuccokat kérnénk - ha más nem tart igényt rá - amelyek inkább muzeális (oktatási, bemutatási) célra mehetnek már csak.

#48 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 06:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 20:18

Hukk, nekem meg nem volt időm kiásni a Yucca cuccost. De amegoldom, viszek inkább monitort, oszt akkor térülök fordulok. Igyekszem!

Köldtem egy levelet. Próbáljatok már egyeztetni az időpontot illetően és akkor jönni. Az enciánra még túl hűs az idő.
A Jukka meg ráérős, hiszen az én udvarom is még háborús hadszintér.

Szerkesztette: Szőke 2006. 04. 03. 06:22 -kor

#49 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 15:56

Ha holnap ill. a héten tudok találkozni Didimanyussal, akkor felajánlásként majdnem egy gépre való alkatrésszel fogom szemöldökráncolásra bírni.
(Full integrált alaplap+cel466+hűtő+Kingston 64 megás SDRAM + .... 235W Acorp táp  :D ) ezeket be kell neki vizslatni. Szerintem örülni fog.  :D

No meg egy öregecskedő NEC CD-ROM + egy 2 gigás + egy 4 gigás WD Caviar vinyó is van még a tarsolyban működőképesen.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#50 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 16:28

Didyman!

Úgy néz ki, hogy április 19-én megen megyek feléd. Ha yavul addig valami yóóól, azt el tudom hozni. Gyógyolnivaló most nincs túl sok nálam - pár kondizni való alaplap figyel itt csupán.
... a trip back in time is all I need ...

#51 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 18:33

Jahnó!

A Törökbálinti monitorok ügyében léptél-e már valamit? Pénteken ugyanis lenne egy lehetőségünk, hogy elhozzuk, ha minden összejönne.

#52 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 20:01

Sziasztok!
Megfertőzött Szőke. Ha minden igaz, ADSL-vonalam lesz nekem is, ha a T-com is úgy akarja. Szerintük csak akkor lesz netem, ha veszek egy eszközt (Végcsatlakozási izét, vagy routert?). Kérdésem: Szerintetek megéri az 5900,- Ft-ot, vagy van olcsóbb megoldás is? Milyent ajánlotok Ti? (Mert a T-onlánynál valami kínai kütyüt adnának ennyiért. Nincs nagy bizalmam benne.) (Kifejezetten viccesnek hat, hogy majd használhatom az F-secure antivirussal védett T-online-os mail-fiókom, etc. Akkorát kacagtam a bolt közepén, hogy a hölgyek zavarba jöttek egyből.)

#53 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 20:11

Jóaz. Vajon mi nem készül manapság Kínában?  :think: Gondolom a Huaweiről van szó.
De majd Jahno megmondja. :Đ

#54 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 20:15

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 21:11

Jóaz. Vajon mi nem készül manapság Kínában?  :think: Gondolom a Huaweiről van szó.
De majd Jahno megmondja. :Đ

Azt nem tom milyen márka, mert gondosan titkolják. (Megnéztem egy gyári új izét, amin még azt is lehazudták, hogy kínai, mert még a vonalkódja sem 871-gyel kezdődött (mint kínában).)

#55 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 21:15

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 21:01

Sziasztok!
Megfertőzött Szőke. Ha minden igaz, ADSL-vonalam lesz nekem is, ha a T-com is úgy akarja. Szerintük csak akkor lesz netem, ha veszek egy eszközt (Végcsatlakozási izét, vagy routert?). Kérdésem: Szerintetek megéri az 5900,- Ft-ot, vagy van olcsóbb megoldás is? Milyent ajánlotok Ti? (Mert a T-onlánynál valami kínai kütyüt adnának ennyiért. Nincs nagy bizalmam benne.) (Kifejezetten viccesnek hat, hogy majd használhatom az F-secure antivirussal védett T-online-os mail-fiókom, etc. Akkorát kacagtam a bolt közepén, hogy a hölgyek zavarba jöttek egyből.)

Router nem kell (bár határozottan jó, ha van). Ami kell, az egy vezetékes telefonvonal, egy ADSL-modem (amit ad a szolgáltató, nem kell megvenni) és egy UTP-s hálókaresz, ami nem baj, ha legalább TBase 100-as. Ha nincs hálókarcsid, bármelyik boltban cirka egy ezresért utánad vágják.

A fentiek alól a "Szereld magad!" csomagok kivételt képezhetnek. Ott lehet, hogy megvetetik veled a modemet is.

Szerk.: ja, és pár méternyi patch-kábelre is szükséged lesz, ha magad szereled.

Szerkesztette: Telcontar 2006. 04. 03. 21:19 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#56 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 21:28

A Huawei tud routerként is üzemelni... asszem.

#57 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 22:08

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 20:01

Megfertőzött Szőke. Ha minden igaz, ADSL-vonalam lesz nekem is, ha a T-com is úgy akarja. Szerintük csak akkor lesz netem, ha veszek egy eszközt (Végcsatlakozási izét,

Ha több gépben matekozol, csak akkor kell router, amiből 10ezres alatti kategóriában csak SMC-t, többi kuka. 10ezres felett mondjuk a LinkSys-ek vannak, vagy 20ezres körül a Drytek Vigor. Felette PIX,  Sonicwall, társai :-)

Egy hálózati kártya kell a gépbe, ha CD-t kapsz, akkor véletlenül se tedd be.

Beállítani tökeccerű, beollózom amit usernek írtam nemrég:

Elvileg ugyanúgy kell csinálni, mint ha új modemes kapcsolat lenne, de ez hálózaton keresztül jön. Gépbe hálózati kártyába drót bedug, aztán sorban:

Start menü, vezérlőpult, hálózati kapcsolatok. Ott bal oldalt: új kapcsolat létrehozása, majd tovább gomb. Kapcsolódás az internethez, kézzel állítom be a kapcsolatot, kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igénylő szélessávú... Itt kér egy nevet a kapcsolatnak, az mindegy, valamint felhasználónevet és jelszót. Ezt elvileg kint adják, ezek után lesz egy modemes kapcsolatnak tűnő ikon, erre rábökve már megy is a szélessáv.
Make love not Wor.

#58 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 22:09

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 21:15

Szerk.: ja, és pár méternyi patch-kábelre is szükséged lesz, ha magad szereled.

Van a dobozban. Sőt, a két egyforma telkábet is felcímkézik 1-es, meg 2-es kábelnek jól :-) De akkor a gépnek a bejövő telvonal környékén kell lennie.
Make love not Wor.

#59 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 22:19

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 21:28

A Huawei tud routerként is üzemelni... asszem.

tud, de én aszondom jobb nem buzizni... Ki tudja hány sessiont bír el, meg mi van benne, mert elvileg nem egy olyan okostojás cucc.
Make love not Wor.

#60 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 22:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 23:19

tud, de én aszondom jobb nem buzizni... Ki tudja hány sessiont bír el, meg mi van benne, mert elvileg nem egy olyan okostojás cucc.

Na ja. :Đ Meg a T-onlány el tudja távolról konfigolni jól. :D

Nekem is kéne valami router. PI-es elosztógép kicsit viseletes már. Tudsz valami Wifi + 4 utp portos-t ajánlani? Linksys-t érdemes?

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.