HWSW Informatikai Kerekasztal: Intel Pentium D 805 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intel Pentium D 805 a legkissebb kétmagos Értékeld a témát: -----

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 04. 13. 23:29

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 21:17

Azt nem értem, hogy akkor nálam a p5ld2d -ben miért megy atomstabilan d920 -al 1066 fsb-vel 3,7 -en 2 gépen is  alapfeszen   :p  :confused:

mondjuk lehet ostoba dolog de mindkettőben gyári samu ram van a qvl lista alapján  ;)

legalább ha arra reagálnál amire az én válaszom irányult... na mindegy.

#242 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 14. 05:37

Idézet: diegho - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 0:29

legalább ha arra reagálnál amire az én válaszom irányult... na mindegy.

Most miért nem vagy képes befogadni, hogy nem mindenki mazohista tunningbajnok?!

Azt azért vágod, hogy vehetsz te akár százezerért is dfi lapot ha tunning közben elfüstöl nem fogják gariba cserélni. De a geil ultra tunninramokra sem érvényes a lifetime warranty ha 2,2v -al hajtod.

Arcizomrezzenés nélkül meg fogja mondani a kereskedő, hogy ezt elbuktad pajtikám.

Nomeg már többször leírtam másoknak is, hogy más az a tunning ami addig a 15 percig megy míg lemegy a becsmárk és más az is amit 0-24 -be de lagalább 24/7 -ben bír a masina.

Tehát nekem és még a többi átlagos szürke kisegérgek tökéletesen meg fog feleni az asus premium szinvonala. Neked meg a hozzád hsaonló májecscsókáknak meg ott a dfi.

Mostmár csak azt nem értem ha 1x olyan májer vagy, hogy cirka dupla árat tudsz adni tunning lapra és tunning memókra mi a retekért nem EE procit nyomsz bele, hiszen úgysem számít a lóvé nem?

peace
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#243 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 06:03

Idézet: gorlin - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 23:29

Ez így nem lesz jó.Ha egy 16e forintos Asrock csinálja ezt az nem baj.De ha egy közel 50e forintos lap az már gáz.
Holnap visszaviszem.Minden alap,itt bömböl a fülembe ez a szar gyári ventillátor és így is vagy tovább megy vagy nem.
Ha resetelek általában tovább megy,de ha  bekapcsolom akkor az esetek töbségében elakad.

Ha nem cserélik ki legalább sétált egy kört a lap:)

(a bios frissítés nem jár garancia vesztéssel?)

Az a bib, hogy én sohasem veszek olyan deszkát ami éppen van. Ha nincs berendelem és várok.
És arról is beszéltünk, hogy premium kategória a nyerő ami taiwani. Ennél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni mi a jó ha te a helyszinen úgy döntesz 3,5 másodperc lefogása alatt, hogy amaz is jó lesz neked. Ez a te döntésed. Beszéltünk itt a QVL listás ramokról is és írtam arról is, hogy a tunningnak nem feltétele a tunning ram. Sőt én kissé szkeptikus is vagyok ezekkel kapcsoltban mert valahogy jobb szeretem alapfeszen járatni a dolgokat, a tunninramokat azomba eleve magasabb feszen kell járatni.
Tehát szerintm a gari valahol ott jár le a számtech cuccokra mikor elkezded magad kalibrálni a feszültséget, az ezzel járó következményeket mindenki döntse el, hogy vállalja-e vagy sem. Azt is nagyon bírom amikor azt írja valaki, hogy már ~30% feljebb tornázott a procin és még mindíg bírja a gyári hűtés. De meddig?!  Mert fLeSs -nek ok, hogy tökmindegy mert ha el is füstől nemhinném, hogy visszaviszia foglamazónak gariba de te biztos el akarod majd ezt játszani és itt fogsz sértődötten írogatni ha elhajtanak a búsba.

Tehát így összeségében azt mondanám, hogy választani kell: extratunningra 1,5 voltal procit 2,5v -al ramot hajtani:
dfi lap geil ultra vagy corsair xms ramok és valami baromidrága vízhűtés

és az átlag szürkekisegérnek kistunningra feszemelés nélkül:
premium kategóriás deszka kompatibilis ramokkal és egy kissé nagyobb léghűtővel

aki meg csak gépet akar de húzni nem:
kommersz lap + value ram bele és nincs semmi gondja sem

Az a bib, hogy sokan ne fogják fel, hogy a számtech piac jó idje be van skálázva és attól mert te belepakolsz tunningramot a kommersz lapba még nem valósítottad meg a dfi álmoképet azomban a gyakorlatban komoly csalódások fognak érni.
Egyébként itt valahol a magyar ember mentalitásával is baj van mert mi mindíg ügyeskedni akarunk nem fogadjuk el ez a beskálázós beskatulyázós piaci nyomást, mindíg mindent jobban akarunk tudni és tenni mint ahhogy azt előre kiatálták talán csak a fogorvos ez alól a kivétel ahol kipeckileik a pofánkat.  :Đ

Szerkesztette: hekkerbarbi 2006. 04. 14. 06:12 -kor

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#244 Felhasználó inaktív   monolith 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 06:44

nem érted meg hogy a kiba**ott tuning szó az egy n? :sandor:  :sandor:
"Quality products,Customer satisfaction"
is a philosophy that guides all that we do at MSI.

#245 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 07:18

Idézet: monolith - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 7:44

nem érted meg hogy a kiba**ott tuning szó az egy n? :sandor:  :sandor:

mégis mit tippelsz ?! :Đ

tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning tunning    :p

Ti értitek, hogy ez a sok amd -s mit lebzsel egy velejéig inteles totyikban?  :)  :think:  :Đ  Nyomogassák má a RealstormBenchmark-ok oszt legyenek boldogak ...  :reklamacio:  ;)  :Đ

Szerkesztette: hekkerbarbi 2006. 04. 14. 08:18 -kor

#246 Felhasználó inaktív   gorlin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 14. 10:04

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 5:03

Az a bib, hogy én sohasem veszek olyan deszkát ami éppen van. Ha nincs berendelem és várok.
És arról is beszéltünk, hogy premium kategória a nyerő ami taiwani. Ennél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni mi a jó ha te a helyszinen úgy döntesz 3,5 másodperc lefogása alatt, hogy amaz is jó lesz neked. Ez a te döntésed. Beszéltünk itt a QVL listás ramokról is és írtam arról is, hogy a tunningnak nem feltétele a tunning ram. Sőt én kissé szkeptikus is vagyok ezekkel kapcsoltban mert valahogy jobb szeretem alapfeszen járatni a dolgokat, a tunninramokat azomba eleve magasabb feszen kell járatni.
Tehát szerintm a gari valahol ott jár le a számtech cuccokra mikor elkezded magad kalibrálni a feszültséget, az ezzel járó következményeket mindenki döntse el, hogy vállalja-e vagy sem. Azt is nagyon bírom amikor azt írja valaki, hogy már ~30% feljebb tornázott a procin és még mindíg bírja a gyári hűtés. De meddig?!  Mert fLeSs -nek ok, hogy tökmindegy mert ha el is füstől nemhinném, hogy visszaviszia foglamazónak gariba de te biztos el akarod majd ezt játszani és itt fogsz sértődötten írogatni ha elhajtanak a búsba.

Tehát így összeségében azt mondanám, hogy választani kell: extratunningra 1,5 voltal procit 2,5v -al ramot hajtani:
dfi lap geil ultra vagy corsair xms ramok és valami baromidrága vízhűtés

és az átlag szürkekisegérnek kistunningra feszemelés nélkül:
premium kategóriás deszka kompatibilis ramokkal és egy kissé nagyobb léghűtővel

aki meg csak gépet akar de húzni nem:
kommersz lap + value ram bele és nincs semmi gondja sem

Az a bib, hogy sokan ne fogják fel, hogy a számtech piac jó idje be van skálázva és attól mert te belepakolsz tunningramot a kommersz lapba még nem valósítottad meg a dfi álmoképet azomban a gyakorlatban komoly csalódások fognak érni.
Egyébként itt valahol a magyar ember mentalitásával is baj van mert mi mindíg ügyeskedni akarunk nem fogadjuk el ez a beskálázós beskatulyázós piaci nyomást, mindíg mindent jobban akarunk tudni és tenni mint ahhogy azt előre kiatálták talán csak a fogorvos ez alól a kivétel ahol kipeckileik a pofánkat.  :Đ

Most ezt enm értem :confused:
Azért akariom visszavinni ezt a sz@rt,mert ALAP ÓRAJELEN,gyári beállítással nem indul,csak mondjuk 4 perc múlva.(egyszerűen megáll a postnál)
Tuningolnmi nem tuningoltam(odáig nem jutottam el),hanem levettem a feszültséget,és így 50fok terhelés alatt.Keveseeb feszültség kisebb hőfok ,halkabb rendszer .Most akkor mit sütök meg????????
El kéne olvasni mit írok!!
De arra még mindíg nem válaszolt senki hogy normális e ha 4 percig gondolkodik majd utána indul.(vagy ha rossz napja van akkor akár több is)

(Egyszer próbáltam meg a 30%os profilt kb 15 percre,és az gyönyörűen ment kb 55-58fokon).
De nekem az alapokkal vannak a gondjaim.

Amúgy egy Cooler Master Stackerben van ,elől hátul 12-es venti ,max fordulaton,úgyhogy a lehető legjobb hűtést kapja.(de rohadtul hangos,mondjuk nem ez érdekel)

Szerkesztette: gorlin 2006. 04. 14. 10:08 -kor

#247 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 11:48

ok

cmos reset volt?

elem helyén marad és áramtalanítás után jup átrak másik állásra 10 mp-re

ezuán hw monitor türelmes konfigolása után ha nem megy felül kell vizsgálni a pci eszközöket (kapdkimindamibennevan) ha van ha így is fos próba csak eggyik meg csakmásik rammodullal és végső esetben ide kábel csere

ha így is fos akkor viddvissza

#248 Felhasználó inaktív   gorlin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 12:33

most viszem vissza,amit irtall kiprobaltam.elviszem a cpu-t,ramot ha 15szor egymas utan elindul akkor orulok hogy jo (de erre keves eselyt latok)ha csere csak es kizarolag premium lapra!rafizetessel.azt nem tudom mit mond majd a bios frissitesre.mondjuk a d805ös amit ugyan ott vettem nem ment volna nelküle.

Elküldve: 2006. 04. 14. 13:28

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 6:37

Most miért nem vagy képes befogadni, hogy nem mindenki mazohista tunningbajnok?!

Azt azért vágod, hogy vehetsz te akár százezerért is dfi lapot ha tunning közben elfüstöl nem fogják gariba cserélni. De a geil ultra tunninramokra sem érvényes a lifetime warranty ha 2,2v -al hajtod.

Arcizomrezzenés nélkül meg fogja mondani a kereskedő, hogy ezt elbuktad pajtikám.

Nomeg már többször leírtam másoknak is, hogy más az a tunning ami addig a 15 percig megy míg lemegy a becsmárk és más az is amit 0-24 -be de lagalább 24/7 -ben bír a masina.

Tehát nekem és még a többi átlagos szürke kisegérgek tökéletesen meg fog feleni az asus premium szinvonala. Neked meg a hozzád hsaonló májecscsókáknak meg ott a dfi.

Mostmár csak azt nem értem ha 1x olyan májer vagy, hogy cirka dupla árat tudsz adni tunning lapra és tunning memókra mi a retekért nem EE procit nyomsz bele, hiszen úgysem számít a lóvé nem?

peace

nem fogja cserélni? :D az asrockot is kicserélik ember! tudod hány lapot vittem én már vissza nagykerbe úgy hogy elfüstölt? járj egy kicsit utánna a dolgoknak még mert megen hülyeséget beszélsz. Amúgy meg ki foglalkozik a kiskerrel? senki, nagyker azonnal cseréli ha normális nagykerben lett vásárolva, ha nem akkor tökölnek vele. annó a giga lapom szarráfüstölt 1 hónap után. kutya nem kérdezte hogy mitől, cserélték, csak várni kellett mert nem volt nekik másik lapjuk... persze addig volt másik lapom azóta van asrock. nem értem mit problémázol. na mindegy legyen igazad, azért kösz rajtad is jókat derültünk ;)

tudod nem vagyok se májer se milliomos. és még dual magos procim sincs. mert az opera futtatásához nincs rá szükség. tudod én inkább megveszem a bruttó 10k-s asrock lapot és ha úgy akarok tuningolni vele mint egy dfi-vel csinálok rá egy voltmodd-ot és már ott is vagyok.

és hol kerül dupla annyiba egy dfi lap??? az már más kérdés hogy egy barátom most vett 8x000-ért egy limitált példányszámos dfi lapot, de átlagban nincs nagy különbség egy asus premium és egy dfi lap között.

nálam a tuning azt jelenti hogy november óta megy ezzel az asrock lappal tuningolva a cucc és azóta csak áramszünet és alkatrészcsere alkalmával volt kikapcsolva. szóval megint nem értem mit mondasz. ha benéznél egy kicsit a tuning szekcióba akkor az igazán nagy tuningosok elmesélnék neked hogy miért is jobb a dfi sokkal minden másiknál.

#250 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 14:03

Idézet: diegho - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 14:28

nem fogja cserélni? :D az asrockot is kicserélik ember! tudod hány lapot vittem én már vissza nagykerbe úgy hogy elfüstölt? járj egy kicsit utánna a dolgoknak még mert megen hülyeséget beszélsz. Amúgy meg ki foglalkozik a kiskerrel? senki, nagyker azonnal cseréli ha normális nagykerben lett vásárolva, ha nem akkor tökölnek vele. annó a giga lapom szarráfüstölt 1 hónap után. kutya nem kérdezte hogy mitől, cserélték, csak várni kellett mert nem volt nekik másik lapjuk... persze addig volt másik lapom azóta van asrock. nem értem mit problémázol. na mindegy legyen igazad, azért kösz rajtad is jókat derültünk ;)

tudod nem vagyok se májer se milliomos. és még dual magos procim sincs. mert az opera futtatásához nincs rá szükség. tudod én inkább megveszem a bruttó 10k-s asrock lapot és ha úgy akarok tuningolni vele mint egy dfi-vel csinálok rá egy voltmodd-ot és már ott is vagyok.

és hol kerül dupla annyiba egy dfi lap??? az már más kérdés hogy egy barátom most vett 8x000-ért egy limitált példányszámos dfi lapot, de átlagban nincs nagy különbség egy asus premium és egy dfi lap között.

nálam a tuning azt jelenti hogy november óta megy ezzel az asrock lappal tuningolva a cucc és azóta csak áramszünet és alkatrészcsere alkalmával volt kikapcsolva. szóval megint nem értem mit mondasz. ha benéznél egy kicsit a tuning szekcióba akkor az igazán nagy tuningosok elmesélnék neked hogy miért is jobb a dfi sokkal minden másiknál.

ok

van egy kokszosz asus p5 prem deszkank, felpuffadt kondik, kormos a trisztor hűtő stb:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

(ez a deszka tunnnnningolva sem volt)

nem cserélik mert 'külsérelmi nyomos'

egyébként menni megy csak terhelést nem bírja jól - mit is kell mondani, hogy cseréljék ki?!

várom a válasz!

ui: másik ilyenből fél tucat makulátlanúl megy

Szerkesztette: hekkerbarbi 2006. 04. 14. 14:09 -kor

Elküldve: 2006. 04. 14. 16:57

az a te bajod ha nem cserélik én simán ki tudom cseréltetni még a letört kondis cuccokat is ;)

hogy mit kell mondani? kérlekszépen jó helyen kell venni és akkor nem problémáznak ilyen apróságokon mint letört kondi meg égésnyom. Annó a gf3 ti200-at mikor vettem letört róla egy kondi szállítás közben, visszavittem és a 64megás pure verzió helyett adtak egy 128megás fullosat és még levásárolhattam 6k-t ;) sowah nagyker :respect:

Szerkesztette: diegho 2006. 04. 14. 17:00 -kor

#252 Felhasználó inaktív   gorlin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 17:17

nem produkalta a hibat ezert nem csereltek ki :( arra gondolok nem szereti az lg dvdt,vagy keves neki mar indulasnak a 350w-os fsp,illetve a 350es antec phantom :confused:

Elküldve: 2006. 04. 14. 17:19

Idézet: gorlin - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 18:17

nem produkalta a hibat ezert nem csereltek ki :( arra gondolok nem szereti az lg dvdt,vagy keves neki mar indulasnak a 350w-os fsp,illetve a 350es antec phantom :confused:

táp biztos nem kevés neki. húzd le a dvd-t és kiderül.

#254 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 18:58

Idézet: gorlin - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 18:17

DualCore-hoz pedig kevés az a táp  :rolleyes:   Milyen VGA-d van és egyebek ? 

Esetleg al akarod adni a lapod akkor érdekelne ....Pontosan melyik ASUS ?

Szerkesztette: sinya 2006. 04. 14. 18:59 -kor

"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

Elküldve: 2006. 04. 14. 19:05

Idézet: sinya - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 19:58

DualCore-hoz pedig kevés az a táp  :rolleyes:   Milyen VGA-d van és egyebek ? 

Esetleg al akarod adni a lapod akkor érdekelne ....Pontosan melyik ASUS ?

jajj miért lenne kevés egy 350-es FSP? gondolkozz már egy kicsit! egy 7800GTX-el 2hdd-vel 2 odd-vel se fogyaszt 300W-ot az egész gép. ph-n is le lett mérve x800-al fogyasztott 216W-ot húzva az egész rendszer terhelve!!!

#256 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 19:12

Idézet: diegho - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 20:05

jajj miért lenne kevés egy 350-es FSP? gondolkozz már egy kicsit! egy 7800GTX-el 2hdd-vel 2 odd-vel se fogyaszt 300W-ot az egész gép. ph-n is le lett mérve x800-al fogyasztott 216W-ot húzva az egész rendszer terhelve!!!

Kevés és olvassd el az alaplap leirását , Dualcore-nél fontos a 2X +12v-OS ág  és a min.450W-os táp .

Táp amúgy is csak kb. 70%-os hatékonyságú ....

Elküldve: 2006. 04. 14. 19:24

Idézet: sinya - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 20:12

Kevés és olvassd el az alaplap leirását , Dualcore-nél fontos a 2X +12v-OS ág  és a min.450W-os táp .

Táp amúgy is csak kb. 70%-os hatékonyságú ....

jólvan sinya vitatkozz csak :D

és szerinted minden táp 70%-os? vannak ám 80% felettiek is... az hogy az asus mit ír le kell ejteni magasról, azért írnak 450W-ot mindenhová mert codegen-ben mérnek szinte mindenhol. Bőven elég a dualcore-nak a 350-es FSP. Amúgy tudod mit jelent a hatékonyság? mert szerintem nem, szerintem azt hiszed hogy egy 350W-os táp csak ennek a 70%-át tudja leadni, pedig ez marhaság. Ez a 70% azt jelenti hogy ha egy táp éppen 350W terhelésen megy, tehát ennyit igényel a gép akkor ez a valódi konnektorból felvett áramnak csak a 70%-a. Egyszerűbben: konnektoron mért 400W fogyasztásnál egy 70% hatékonyságú táp esetében a géped valójában csak 280W-ot fogyaszt, vagyis ekkora táp kellene neki ha nem lenne a hatékonyság miatti veszteség. Ilyen egyszerű, tehát egy 350W-os FSP táp manapság bőven elég még a dualcore proci mellé is.

Szerkesztette: diegho 2006. 04. 14. 19:25 -kor

#258 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 19:28

Idézet: diegho - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 20:24

jólvan sinya vitatkozz csak :D

és szerinted minden táp 70%-os? vannak ám 80% felettiek is... az hogy az asus mit ír le kell ejteni magasról, azért írnak 450W-ot mindenhová mert codegen-ben mérnek szinte mindenhol. Bőven elég a dualcore-nak a 350-es FSP. Amúgy tudod mit jelent a hatékonyság? mert szerintem nem, szerintem azt hiszed hogy egy 350W-os táp csak ennek a 70%-át tudja leadni, pedig ez marhaság. Ez a 70% azt jelenti hogy ha egy táp éppen 350W terhelésen megy, tehát ennyit igényel a gép akkor ez a valódi konnektorból felvett áramnak csak a 70%-a. Egyszerűbben: konnektoron mért 400W fogyasztásnál egy 70% hatékonyságú táp esetében a géped valójában csak 280W-ot fogyaszt, vagyis ekkora táp kellene neki ha nem lenne a hatékonyság miatti veszteség. Ilyen egyszerű, tehát egy 350W-os FSP táp manapság bőven elég még a dualcore proci mellé is.

Akkor egészségedre és használj kis tápot olyan mellé aminél már kellene  a 24 tű ATX  és a 8tűs kieg . :D

Elküldve: 2006. 04. 14. 19:32

Idézet: sinya - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 20:28

Akkor egészségedre és használj kis tápot olyan mellé aminél már kellene  a 24 tű ATX  és a 8tűs kieg . :D

okés használok is, meg még a sok ezer külföldi fórumos user is használja már hónapok óta, de ez téged ne zavarjon, biztos neked van igazad és nem is stabil a gépük tuningolva se, csak annak látszik :omg:

Elküldve: 2006. 04. 14. 19:36

mellesleg megkérdeztem a táp topicban didyman-t aki tápokat szervizel és áttervez stb. ő érti a dolgokat nem kicsit és azt mondta hogy az én régi 320-as UP tápom az 1db 12V-os ágával integrált VGA esetén elvinne egy ilyen dualcore procit... és ugye csak 15A 12V-on, az FSP meg ennél jóval több... de mindegy én hiszek inkább a felhasználóknak és didyman-nek...

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.