HWSW Informatikai Kerekasztal: http://youtube.com/-ról videó letöltés? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

http://youtube.com/-ról videó letöltés?

#81 Felhasználó inaktív   mutya 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 30. 15:01

Sajna nem kaptam még meg, csak a szöveges üzid volt a mail-ben. rapidshare-ra feltudod tölteni, vagy megpróbálod megint elküldeni? És tényleg mindent köszi!

#82 Felhasználó inaktív   mutya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 30. 15:53

Még itt vagy?:)

#83 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 30. 16:39

Idézet: mutya - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 11:57

Bizonyos okok miatt egy ideig nem tudok programokat letölteni a gépemre, de vki lenne olyan kedves és azt a videot: http://www.youtube.c...h?v=A1_B1OCXg0I
átkonvertálná nekem wmv-re, vagy amv-re? Nagyon hálás lennék érte, csak én egy darabig ezt nem fogom tudni megtenni.

getvideovideoida1b1ocxg0il180toegstopdsklfufjkbumtee4wvojozmzskf.wmv <-- katt és vár 8 sec...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#84 Felhasználó inaktív   mutya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 09:54

Köszi szépen!:D

#85 Felhasználó inaktív   mutya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 10:12

Megtudnád azt csinálni, hogy AMV-be átkonvertálod? Már a konvert progim sem működik, bár egy videot átkonvertált, de a többit vmiért nem, köztük ezt sem.

Szerkesztette: mutya 2007. 08. 31. 10:12 -kor

#86 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 11:01

Idézet: mutya - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 11:12

Megtudnád azt csinálni, hogy AMV-be átkonvertálod? Már a konvert progim sem működik, bár egy videot átkonvertált, de a többit vmiért nem, köztük ezt sem.

getvideovideoida1b1ocxg0il180toegstopdskjw4xguvmby1sxxlqnarhbskf.amv (4039 Kb) <-- katt és vár ...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#87 Felhasználó inaktív   mutya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 11:21

Nagyon köszi szépen!:D

#88 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 11:47

Idézet: mutya - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 12:21

Nagyon köszi szépen!:D

Nincs mit!  ;)

/André Gide/

#89 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 13:14

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 29., szerda - 19:56

isten igazabol a youtube egy lerakat. az arrol valo letoltogetes szvsz potcselekves.

És ha én a mobilomon szeretnék a jutyúbról Besenyőt nézni, akkor streameljem 3G-n, esetleg GPRS-en, ha nincs lefedettség - vagy inkább szedjem le otthon és toljam fel a memkártyára?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#90 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 18:43

Úgy látszik egy jó ideje el van hasalva a cucc...  :think: (kb. fél órája biztos)

Főoldal nálam Internal Server Error, közvetlen link timeout.

Szerk: na vazz, mire rászántam, hogy beírjak, mintha megjavult volna.

Idézet

We are currently performing site maintenance. Be cool - we'll be back 100% in a bit.

Szerkesztette: Kory 2007. 10. 01. 18:45 -kor

#91 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 20:48

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 14:14

És ha én a mobilomon szeretnék a jutyúbról Besenyőt nézni, akkor streameljem 3G-n, esetleg GPRS-en, ha nincs lefedettség - vagy inkább szedjem le otthon és toljam fel a memkártyára?

mivel a debilek a legritkább esetben eszik meg élből az flv-t, ez eléggé műszaki maszturbálás kategória. másfelől pont a besenyő az amiben az arcjáték lényegi fontosságú, ami nemigazán érvényesül bélyegmozi mértekeben :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#92 Felhasználó inaktív   Inumyra 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 10. 16:40

Sziasztok!

Kiprobáltam már mind2 modszert, amit láttam forumon, a letolto oldalasat, és a Temp gépre letoltoset is... a video mind2-nél megvan, át is neveztem .flv-be, de a gépem csak MS-DOS alkalmazásként ismeri, és az FLVPlayer sem látja. :think:  Ha simán megnyitom kijön az MS-DOS-os fekete hátteres ablak, kb 2 másodpercre, és annyi. SEGÍTSETEK!

#93 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 17:17

Idézet: Inumyra - Dátum: 2007. Dec. 10., Monday - 16:40

Sziasztok!

Kiprobáltam már mind2 modszert, amit láttam forumon, a letolto oldalasat, és a Temp gépre letoltoset is... a video mind2-nél megvan, át is neveztem .flv-be, de a gépem csak MS-DOS alkalmazásként ismeri, és az FLVPlayer sem látja. :think:  Ha simán megnyitom kijön az MS-DOS-os fekete hátteres ablak, kb 2 másodpercre, és annyi. SEGÍTSETEK!

lehetseges hogy rosszul vannak tarsitva az flv file-ok. (nem megfelelo progihoz) huzdd bele a lejatszodba a file-t, hogy ugy lejatsza-e. ha igen akkor mar csak tarsitsd hozza (pl a progiban, beallitas. file types, stb. de a winben is hozza lehet) a lejatszo progidhoz aztan kesz. remelhetoleg csak ennyi a hiba.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#94 Felhasználó inaktív   Inumyra 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 16:03

Köszönöm szépen! Így már sikerült  :D 

#95 Felhasználó inaktív   tompo78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 13:54

A vdownloadert próbáltátok már? nagyon jó progi linket beilleszted és már tölti is le a videót, az általad kiválasztott formátumba.
ajánlom mindenkinek

#96 Felhasználó inaktív   nCore 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 15:51

Idézet: luckystar - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:12

Milyen programmal lehet letölteni a Youtube oldalról videókat?

Pl.: SERGEY KHARITONOV vs FABRICIO WERDUM_2

Hello.Én letőltésre,a downloadhelper progit használom ami a mozzila alatt fut miután telepíted.Oda menti ahova akarod.(flv-ben)
:up:

#97 Felhasználó inaktív   Gaba9 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 00:24

Szewasztok
Hogyan lehet az h akármelyik progival probáltam flv-t konvertálni a 10perces vidiből mindig 3és fél percest kapok :s mit csinálok rosszul ?????? /csak ezt az achmed a terrorista gyereket akarnám a magyarfelirattal de sehogy sem sikerül :( ) vki segítsen lécci ...  :confused:

#98 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 09:15

Lehet eredetileg vagy letöltés közben sérült az .flv fájl, esetleg nincs megfelelően indexelve vagy a konvertáló progi decodere nem jó.

Melyik videót szeretnéd konvertálni? Youtube link? Pontosan melyik progival (név, verzió)?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#99 Felhasználó inaktív   Gaba9 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 10:36

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 9:15

Lehet eredetileg vagy letöltés közben sérült az .flv fájl, esetleg nincs megfelelően indexelve vagy a konvertáló progi decodere nem jó.

Melyik videót szeretnéd konvertálni? Youtube link? Pontosan melyik progival (név, verzió)?

Helo
Ezt szeretném .: http://youtube.com/watch?v=q73TOWwUWSM
Probáltam már 4féle konverterrel utoljára vmi Super 2007 + a Free FLV Converterrel .. meg elötte még 2vel azokat töröltem így már nemtudom .. :s

#100 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 12:15

Idézet: Gaba9 - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 10:36

Helo
Ezt szeretném .: http://youtube.com/watch?v=q73TOWwUWSM
Probáltam már 4féle konverterrel utoljára vmi Super 2007 + a Free FLV Converterrel .. meg elötte még 2vel azokat töröltem így már nemtudom .. :s

Minek akarod konvertálni? Meg lehet nézni flv-ben is. KMPlayer és az Mplayer viszi rendesen. Megvan mind a 10 perc.

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó