HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 147
  • 148
  • 149
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások VI. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/ Értékeld a témát: -----

#2961 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:09

Idézet: chhoward - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 12:01

Egyébként azt sem értem, miképp lehet olcsóbb egy műholdas csomag, mint egy egyszerű családi? :D

Csak hangosan gondolkodok: nem lehet, hogy arra külön rájön még a vevőegység bérleti díja? :think:

#2962 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:20

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 12:09

Csak hangosan gondolkodok: nem lehet, hogy arra külön rájön még a vevőegység bérleti díja? :think:

hogy mit számol el, azt szerintem csak a nagy Ő tudja, hogy nem kérik számon, azt meg mindenki. De csend van, mert ...... :reklamacio:  :reklamacio:
Lassan, de nagyon lassan merem csak leírni, sz@r lehet a palacsintában, mégha meggyszósszal is van leöntve, ez az MGM-es dolog is szaglik, legalább két lukból, szerintem kész röhej. istenem, ha lehetne egy teljesen független, senkinek nem elkötelezett fórumon jelezni az érhetetlen dolgokat, jaj ... beleért a bilibe a kezem.  :confused:  :D

#2963 Felhasználó inaktív   Marczeeee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:27

El tudná nekem valaki mondani, hogy a upc-s telefon hogyan van bekötve? Most szeretnénk rendelni netet és telefont is a upc-től, a chello tudom hogyan van bekötve, de a telefon nem. Ugyanazzal a modemmel megy, mint amivel a chello, vagy külön eszköz van hozzá? Nekem úgy rémlik, hogy webstar modemen van telefon csati, ebből gondoltam hogy ugyanaz az eszköz adja a mindkettőt (telt és netet), de nem vagyok benne egészen biztos. Meg gondolom sima analóg telefont kell rádugni, nem isdn-est vagy egyéb spec cuccot. Szóval valaki erősítsen meg hogy jól gondolom a dolgot, vagy cáfoljon meg ha rosszul gondolom, hogy hogyan van összehozva a net meg a telefon. :)

#2964 Felhasználó inaktív   Beácska 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:28

Ha itt az ideje, vki sugja már meg hogy akit lekorlátoztak mikor indisa ujra a modemet.  ;)
Köszi!

#2965 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 13:00

Folytatás itt

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 147