Idézet: Xero - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 23:24
Illetve ha tudnátok hasonló gépeket azonos árban annak is örülnék. Tehát kicsi max ilyen 1.6 körüli motor és az 100 paci fölött legyen.
Saxo VTS
106 Gti
Annyit tudnod kell, hogy ezek nem sportautók, hanem sportos kisautók erős motorral. Mivel jellemzően csaknem ugyanaz a futómű van alattuk (keményebb gátlókkal, kis ültetéssel), mint az ezres tesókon, csodát nem kell tőlük várni
A Saxo és a 106 is jó kis gépek. K. kemény mindkettő futóműve, valamint nagyon hangosak, így hosszú távon fárasztó és kényelmetlen bennük az utazás. Nem tudom, milyen távon használnád őket, és milyen igényeid vannak, de az biztos, hogy én csak ökörködni vennék ilyen kocsit. Inkább ülnék egy kevésbé hangos, gyengébben gyorsuló, de csöndesebb, konfortosabb Clio 1,6-ba (ha ragaszkodsz a franciákhoz), vagy 3 ajtós E11-es Corollába, mint ezekbe. (A Corolla különben igen jól fogyaszt, tartósabb, megbízhatóbb a kis franciáknál, és az 1,6-os Peugeot motorral ellentétben egyáltalán nem hajlamos olajfogyasztásra. Én azt venném elsősorban azért, mert a kedvenc Corollám, másodsorban azért, mert egy vétel előtti alapos átvizsgálással le is tudtad a szervízigényét

Ezen felül ez nem GTI, egy kategóriával nagyobb is, úgyhogy nem kellett különösebben felkészíteni az 1,6-os motorra sem. A kompromisszum kimerül abban, hogy 3 ajtós...)
Amiket diegho linkelt, azok közül a Coltról még egy fél mondat: disznó állat, brutális. Ültem egyben utasként, sokkal, de sokkal jobban megy, mint a 120 lovas Saxo (amit vezetnem is sikerült). Nem ajánlom első autónak, biztosan elszállnál vele. Komoly vezetőt kíván. Ennek az 1,6-os verziója viszont - ahogy az 1,6-os Corolla - szintén ideális lenne nekem: erős, jól fogyaszt, kényelmes, nem hangos, megbízható. Király autó; Kedvesemnek 1,3-as van, de még azt is elfogadnám
Egy általános megjegyzés a kis GTI-khez: ezeket az autókat nem poroszkálni vették, úgyhogy jellemző, hogy egyik sem törésmentes, a fékjük szét van taposva, a motor rendesen meghajtva. Sokkal komolyabban meg kell őket vizsgálni, mint egy "normál" 1,6-os kocsit.
További javasolt versenyzők: Punto GT (turbó miatt rizikósabb, mint a kis franciák, de tényleg iszonyatosan megy, és jobb a biztosítási besorolása); Punto HGT (árát nem tudom, de olyan erős, mint a GT, csak szívómotoros); Mazda MX3 (1,8-as V6!!! motor nagyon fincsi, a formája pedig szerintem sokkal szebb, mint a fentieknek); Clio 16V (olcsó, öreg, brutális); Fiat Barchetta (nem sportautó, kicsit drágább, de ez is 140 pacis, nyitott, és nem hülyegyerek-stílus

, nem fogod megunni, ha kinősz a GTI-kből sem). Külön fejezet lenne a Honda Civicek különböző generációja, ami az 1,5-ös motorral is igen jól szedi a lábát - csak ebből is nehéz nem rommá tört, széthajtott darabot találni.