Idézet: Xero - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 13:03
Nagyon szépen köszönöm a leírást.

Akkor jobban végignézem a Hondákat is. Egyébként ha csak 1 mód van rá megprobalom minél inkább gyári állapotban venni a cuccot esetleg maximum kis kozmetikai változtatással. Jobb szeretném magam helyre pofoztatni.

Nem a kozmetikára gondoltam.
Jellemzően inkább a komolyabb futómű és fékek szokott nálam a fontossági sorrend élén lenni.
De egy low cost tuninggal lehet sok autót a legszebbé tenni. ( jelek le, angel eyes, lexus style lámpa, kis ültetés, nagy fékek, szép felnik.) Esetleg egy első lökős átalakítás.
Nem kell ilyen olyan szupi fényeés, meg matricák, meg atom motortuning.
Sztem ilyen toldat a lökősre meg ilyesmi egyenlőre felesleges, mert parkolni nem tudsz vele, ha meg előre raksz toldatot akkor hátra, meg a küszöbre is illik, ergo egy defektnél lehet fejet vakarni.
Nekem pl a legkisebb krokodil emelő se fért be a kocsi alá, fel kellett állni 2 deszkára hogy le lehessen venni a kereket
Amúgy szerintem bármilyen kocsid is legyen, ha tuningolod, az első elem legyen egy komoly riasztó.
Okulj az én példámból. Míg nem volt megcsinálva a kocsim, 1 évig nem kellett senkinek. Miután összeraktam (futómű, beltér, kerekek, fényezés, optika, motortuning stb) utánna 3 hét múlva ellopták.