HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent

#1261 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:09

Na most jott el az a pillanat, hogy en is "megszegtem a szabalyzatot". Birtokomban van egy igen nepszeru sorozat osszes epizodja, de mivel csak adsl-em van, epizodonkent tudom "kozzetenni"... az elso epizodhoz legyartottam mindent ami kell, a masodiknal viszont csak jeleztem, hogy a minosege ugyanolyan mint az elso resze... ramszoltak, hogy a szabalyzat szerint ez igy nem helyes... potoltam, de negyven epizodhoz nem vagyok hajlando kepeket gyartani meg feltoltogetni... ugyhogy fajo szivvel, de jeleztem, hogy reszemrol befejeztem a dolgot. :( Lehet megkoszonni az idiota szabalyzatnak...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1262 Felhasználó inaktív   lacam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:13

Átálltam 1.6-os uTorrentre (eddig 1.4 volt) ugyanaz...
Sok torrentet futtatok?! Lehet, de a többség leállítása után sem volt hajlandó begyorsulni, rákapcsolni a 100%-osakra.

Hángérien szervereken vagyok
Aktív volnék
Globális max csatlakozás?! Na ezt megnézem, de ilyet nemigen állítottam el. Restellem, de nekem úgy ment a dolog: Progi fel -> opsönszben van valami sebességgel foglalkozó menüpont (perpill nem vagyok uTorrent közelben) ahol beállítottam az általa felkínált optimális megoldást -> Használom.

Már arra gondolok, hogy kedvenc szolgáltatóm tette rá a kerékbilincset a netre, pedig mégcsak 20.-a van, és nem vagyok "hardcore" bittorrentes, nemhiszem hogy elfogyott volna az előirányzott 30G. Tudom, nézzem meg, de amatőr voltam, s miután megkaptuk a nettel a jelszót [akkor még a név] nem állítottuk át...a júpíszínek volt egy okos húzása és a jelszót önkényesen megváltoztatta, így most el vagyok zárva a saját adataimtól. (I know, dial 1221, de hétvégén b.szhatom)

Köszi Szépen!

Szerk: Ájjjáj...itt a bibi!  :rolleyes: Sebességmérő weblap szerint kb 260kb/s a netem sebessége. Úgytűnik  ez lesz a gond! (..és körül kell kérdezősködnöm itthon, ki, mit, hányszor cibált lefelé a világhálóról, mert az fix, hogy én nem generáltam 30G-s adatforgalmat)
A kliens sem tud gyorsan és hatékonyan működni sávszél nélkül...erről ennyit, lassítva várom a szeptembert.

Szerkesztette: lacam 2006. 08. 20. 09:24 -kor

-= Chaintech 9VJL3 - P4 2,4GHz Northwood - 512MB Noname DDR333 - GeForce 6600 (256MB) - 80GB Seagate Barracuda - 120GB Seagate Barracuda - Pioneer DVD-120 - LG 52x24x52 - Pioneer 107D - Plextor PX-760A - Pinnacle PCTV Pro =-
Skype elérhetőségem: |Hívás|

#1263 Felhasználó inaktív   robchee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:24

Hello!

Léteznek olyan kliensek, amelyekben be lehet állítani, hogy törekedjen arra, hogy az elejétől kezdve kezdjen el valamit tölteni, azaz legyen valami rendszer a véletlenszerűségben? A bitspiritben van egy olyan opció, hogy downloading optimized for preview. Valami ilyesmire gondolok. Csak a bitpirit alapvetően nem tetszik nekem annyira, azért keresnék más ilyen klienst.
Üdv:
R

#1264 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:24

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 10:09

Na most jott el az a pillanat, hogy en is "megszegtem a szabalyzatot". Birtokomban van egy igen nepszeru sorozat osszes epizodja, de mivel csak adsl-em van, epizodonkent tudom "kozzetenni"... az elso epizodhoz legyartottam mindent ami kell, a masodiknal viszont csak jeleztem, hogy a minosege ugyanolyan mint az elso resze... ramszoltak, hogy a szabalyzat szerint ez igy nem helyes... potoltam, de negyven epizodhoz nem vagyok hajlando kepeket gyartani meg feltoltogetni... ugyhogy fajo szivvel, de jeleztem, hogy reszemrol befejeztem a dolgot. :( Lehet megkoszonni az idiota szabalyzatnak...

Samott

ÉN is a szabályzat miatt nem töltök fel. Pedig volt amit kértek, de hiába töltöttem fel, mindig valami gond volt. Pedig próbáltam, na mind1.

#1265 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:32

Mindjárt jön Blackmann és azt fogja mondani, hogy: "Ott is van fórum!" :nevet:

Warn is volt? :D

#1266 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:10

Idézet: Warton - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 11:32

"Ott is van fórum!" :nevet:

Warn is volt? :D

Nem emlekszem, hogy konkretan meghataroztam volna a helyet... meg kulonben is, veletek akartam megosztani a tortenetet. Az adott helyen nincs miert panaszkodni, az ertelmetlen szabaly is szabaly, amit be kell tartani... megtettem mindent, aminek ertelmet lattam. Meg egy lehetoseg van: nem feltolteni semmit, en ezt valasztottam. Warn nem volt, mert gyorsan javitottam a hibat, de ilyen feltetelek mellett nem vagyok hajlando a tobbivel vacakolni... csak maguknak koszonhetik.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1267 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:19

Hy

Pár oldallal korábban irtam, egy ideje én sem töltök fel semmit, és akit meghivtam azt is arra kértem, hogy ne csinálja.
Ha nem csinálunk semmit abból nem lehet baj!?  :cool:

Szerintetek mit kellene csinálnom, a korábbi hozzászolásoban jelzett torrent file nem található esetben.
A feltöltő ellenőrizte azt mondta a torrent fenn van, én nem birom leszedni, debaj megnézte ő sem tudja leszedni. Szeretném letölteni, de másnak nem merek ott írni ez ügyben.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1268 Felhasználó inaktív   moreover 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:25

Idézet: robchee - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 9:24

Hello!

Léteznek olyan kliensek, amelyekben be lehet állítani, hogy törekedjen arra, hogy az elejétől kezdve kezdjen el valamit tölteni, azaz legyen valami rendszer a véletlenszerűségben? A bitspiritben van egy olyan opció, hogy downloading optimized for preview. Valami ilyesmire gondolok. Csak a bitpirit alapvetően nem tetszik nekem annyira, azért keresnék más ilyen klienst.
Üdv:
R

Azureusban van ilyen opció, be lehet állítani a szeleteknél prioritást.
Persze ennek csak akkor veszed hasznát, ha nem egy file az egész anyag.

Szerkesztette: moreover 2006. 08. 20. 11:28 -kor

Ti urak, ti urak!… ti velsz ebek!
Ne éljen Eduárd?

#1269 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:27

Idézet: szabi - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 12:19

Szerintetek mit kellene csinálnom, a korábbi hozzászolásoban jelzett torrent file nem található esetben.
A feltöltő ellenőrizte azt mondta a torrent fenn van, én nem birom leszedni, debaj megnézte ő sem tudja leszedni. Szeretném letölteni, de másnak nem merek ott írni ez ügyben.

Privatban atkuldened a cimet?

Samott

#1270 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:29

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 12:27

szabi: és ne a közvetlen letöltési linket, hanem a torrent adatlapjára mutatót. :)

#1271 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:34

Idézet: debaj - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 12:29

szabi: és ne a közvetlen letöltési linket, hanem a torrent adatlapjára mutatót. :)

Csak a cimet kertem, nem linket... ;)

Samott

#1272 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:36

Idézet: robchee - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 10:24

Hello!

Üdv:
R

Ez engem is érdeklne, bár az utorrentet nem hiszem, hogy lecserélném.

#1273 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:43

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 12:27

Samott

PÜ ment.
Köszi szépen.  :respect:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1274 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:46

Idézet: szabi - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 12:43

PÜ ment.
Köszi szépen.  :respect:

Üdv
szabi

Nos, nekem se muxik... egyik klipp sem elerheto - "Hiba a torrentfile nem talalhato"... kerdezz ra ott a Segítség/Torrentekkel kapcsolatban topicban...

Samott

#1275 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:47

aszfalttal mivan? :think:
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#1276 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:50

Idézet: Gaspy - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 12:47

aszfalttal mivan? :think:

Megolvadt. :D

#1277 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:50

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 12:46

Nos, nekem se muxik... egyik klipp sem elerheto - "Hiba a torrentfile nem talalhato"... kerdezz ra ott a Segítség/Torrentekkel kapcsolatban topicban...

Samott

Köszi szépen, megkérdezem.
Egy kérdésből csak nem lehet baj.  :cool:

SZERK: Beléptem a fórumba, elég soká tartott, jelszó elfelejt újra stb..
Viszont megtaláltam az eljárást, hogy mit kell csinálni ilyenkor, mivel ez nem csak nálam hiba.
Köszi, mégegyszer.

Üdv
szabi

UI: Most egy olyan "szabit szoktassuk át arra a forumra" feelingem van. ;)

Szerkesztette: szabi 2006. 08. 20. 12:04 -kor

BF2 / Kép / BF3

#1278 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 12:20

Idézet

Megolvadt.

:nevet:
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#1279 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 17:13

Most meg a Setét Oldalt vitte el az ördög... pedig éppen buzgón arányt javítottam.

#1280 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 17:56

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 10:09

az elso epizodhoz legyartottam mindent ami kell, a masodiknal viszont csak jeleztem, hogy a minosege ugyanolyan mint az elso resze... ramszoltak, hogy a szabalyzat szerint ez igy nem helyes...

Otlet: fogod a cuccot, elnevezed sor1-samott-nak, berarozod 15 megankent, csinalsz egy samplet, es feltoltod szinrilizkent. :)

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.