HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent

#2001 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 12. 22:57

Idézet: Papa - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 21:52

debaj: A regelt tagok nagy része így is belesz@rik az egészbe. Fórumon nem szól hozzá, nem érdekli. A torrent-et nem kommenteli, semmi. Érdektelen banda.

nem eszmét kell cserélni, hanem bájtokat. :Đ
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2002 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 22:58

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 21:48

...vagy elkezd sírni, zokogni, átkozódni, hogy ő már régen letörölte a rarokat,

Ez a rarozás is jó nagy baromság, sose fogom megérteni, hogy ez kinek jó.. :rolleyes:

#2003 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:00

Mondjuk ha van egy feltöltő, aki a FTP szerverről lehúzta a cuccot a saját kis szerverére, akkor nem biztos, hogy nekiáll telneten kicsomagolni. ;)

#2004 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:03

De mia  francért kell becsomagolni az eléső helyen??

#2005 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:04

Idézet: Papa - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 21:52

A regelt tagok nagy része így is belesz@rik az egészbe. Fórumon nem szól hozzá, nem érdekli. A torrent-et nem kommenteli, semmi. Érdektelen banda.

Megjegyzem az eleg frusztralo, amikor egy sehol mashol be nem szerezheto ritkasagot letolt ~40 user es abbol egy nyom a koszonom gombra.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2006 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:06

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 23:03

De mia  francért kell becsomagolni az eléső helyen??

Mert az ilyesmi ftp-n terjed, es eleg csak a hibas fajlt potolni, nem kell ujratolteni az egeszet, ha gond volt kozben.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2007 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:06

Idézet: acu - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 22:57

nem eszmét kell cserélni, hanem bájtokat. :Đ

De sokszor még a torrent készítőjét sem lehet elcsípni, olyan nagy rohanásban van :p
A 15K-s uploadról meg már nem is beszélek, nonstop.  :smoker:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2008 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:25

Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 23:06

Mert az ilyesmi ftp-n terjed, es eleg csak a hibas fajlt potolni, nem kell ujratolteni az egeszet, ha gond volt kozben.

Samott

És miért lesz hibás? Mert szarul tömörítik, ha nem tömörítenék nem lenne hibás. ;) Ráadásul a torrent oldalakon is preferálják a raros fájlokat.

Szerkesztette: Warton 2007. 01. 12. 23:26 -kor

#2009 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:37

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 23:25

És miért lesz hibás? Mert szarul tömörítik, ha nem tömörítenék nem lenne hibás. ;) Ráadásul a torrent oldalakon is preferálják a raros fájlokat.

Pl. mert megszakad az atvitel... a tomorites igazabol nem is tomorites hanem csak darabolas. A torrentre meg ftp-rol jon igy a cucc.

Samott

#2010 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 23:40

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 23:25

És miért lesz hibás? Mert szarul tömörítik, ha nem tömörítenék nem lenne hibás. ;)

Mert ugye adatátviteli hiba nem létezik. ;) És olyankor baromira nem mindegy, hogy 15 megát kell újra letöltened vagy mondjuk két gigát.

Idézet

Ráadásul a torrent oldalakon is preferálják a raros fájlokat.

Igen. Mint vázoltam, a gyorsabb seederek nem igazán tudják kicsomagolni a rarokat, amiket az FTP-ről lehúztak.

Szerkesztette: debaj 2007. 01. 12. 23:41 -kor

#2011 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 00:08

De épp ezért lehetne preferálni azokat a feltöltőket, akik nem sajnálva az időt, erőforrást kitömörítik azt a nyomorék fájlt. Múltkor is vagy negyedórát szenvedett a gépem mire kitömörítette.

Na mindegy. Én spec raros torrenteket letöltés után egy másodpercig sem seedelem, kitömörítem oszt dilít!

#2012 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 00:31

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 0:08

De épp ezért lehetne preferálni azokat a feltöltőket, akik nem sajnálva az időt, erőforrást kitömörítik azt a nyomorék fájlt. Múltkor is vagy negyedórát szenvedett a gépem mire kitömörítette.

Na mindegy. Én spec raros torrenteket letöltés után egy másodpercig sem seedelem, kitömörítem oszt dilít!

Pedig azért hálát adsz annak a b@lfasznak aki feldarabolta mielött leszedted és a 65-ös rar crc erroros volt.... :rolleyes:  Dehát igazad van... egyszerübb leszedni újra 4 gigát mint 50-et...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2013 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 00:51

Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 23:04

Megjegyzem az eleg frusztralo, amikor egy sehol mashol be nem szerezheto ritkasagot letolt ~40 user es abbol egy nyom a koszonom gombra.

Samott

Na ezt sosem értettem, magyarázza már el nekem mitől és kinek lesz attól jó, hogy rányom valaki a köszönöm gombra? Egyáltalán mi értelme van annak? Miért nem elég az, hogy látja, hogy 40-en letöltötték fúdejó.

#2014 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 01:39

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 0:51

Na ezt sosem értettem, magyarázza már el nekem mitől és kinek lesz attól jó, hogy rányom valaki a köszönöm gombra? Egyáltalán mi értelme van annak? Miért nem elég az, hogy látja, hogy 40-en letöltötték fúdejó.

Ez egy gesztus lenne, amire nincs ideje senkinek.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2015 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 13. 01:41

Azért darabolni kell a fájlokat, mert nagy fájlban terhelten hálózaton másolni vagy tetűlassú. Mindig tudtam, de ez van. Másik lehetséges oka: a régi ódivat/megszokás miatt van ez. :) Ki emlékszik az extra.hu max. 2MB fájl korlátozásokra, kb. 10 évvel ezelőtt? :D

Nemigen szoktam köszönni, amit töltöttem. Mindig előbb megnézem a filmet, ezután nem mindig tudtam köszönni, mert elfelejtettem, nincs időm blabla stb. Túl fölösleges minden torrenten kommentálni, ha valaki egyszer rosszul kommentált, warn-ot kap. Aki kapott warn-ot, nemigen mernek újra írni a komment(ek)re. Van aki tiszteli az egyik készítőt és/vagy feltöltőt, pl. a'la Zso. :D Nem érdeklődöm őket, ugyanis diktaturikusak úgy mint régen DC-n. :reklamacio: Ez nem vicc.  :down:

Mumia: Ne foglalkozz vele, eredetileg a bittorent célja a töltsd és játszd/futtasd (DnP and DnE; Downloading and Playing/Executing). :Đ

Szerkesztette: bolic system 2007. 01. 13. 01:47 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#2016 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 01:52

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 1:08

...

1. Múltkor is vagy negyedórát szenvedett a gépem mire kitömörítette.

2. Na mindegy. Én spec raros torrenteket letöltés után egy másodpercig sem seedelem, kitömörítem oszt dilít!

1. Negyedóra?  :down:  :rolleyes: Pff, kb. 2~5 percbe telik a kitömörítési folyamat gépről másik gépre. Szerk.: Most tudtam meg hogy milyen géped van. Érdemes beruháznod WD Raptor SATA winyóra, belső átmásolási sebessége is megmarad 50 mb/s körül, mintha 2 winyó közti másolatnak tűnik, mégis káprázatos. :eek: Van ilyenem és meg vagyok elégedve.

2. Akkor mennyi az arányod? 0.05? Az lehúzás és tisztességtelen. :)

Szerkesztette: bolic system 2007. 01. 13. 01:58 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#2017 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 08:03

Idézet: Pitbull - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 21:01

Miután nem tud letölteni vagy nekiáll seedelni vagy 100 nap inaktivitás után a rendszer automatikusan törli.

Én jobban szeretem megmenteni a usert. Másik probléma azzal volt, ha észhezkapott, szar volt az aránya, és már letörölte a torrentfájlt. Mivel leszedni nem tudta, a letöltés megvonása miatt, ígyjárás esete forgott fenn. Továbbá amit debaj mond, tökéletesen illik a helyzetre.

Szerkesztette: Blackman790817 2007. 01. 13. 08:04 -kor

Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#2018 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 08:07

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 0:51

Privat ment.

Samott

#2019 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 08:18

Csomagolós témához hozzászólva:

Van saját tapasztalatom, hogy miért is jó a rarozottat leszedni. Mindig csomagoltat szedtem, ellentétben antitálentum szomszédommal aki f*sta a szót, hogy de szar, meg hogy ő nem tud kicsomagolni, meg hát foglalja a gépen a helyet 2x a cucc. Ennek okán, amikor bekötötték nála a netet, dc-zni kezdett (ott ugye régebben - nem tudom manapság hogy van, rég jártam arra, kb 5 éve - többség kicsomagolva osztotta meg a cuccot), ellentétben velem, tudtam mit, hova, mikor, honnan, stb. 2 hétre rá egyszer csak jött neki egy levélke, hogy azonnal függessze fel a fájlmegosztó tevékenységét, mellékelve a fájlnevet is.

Ebből azt akarom kihozni, hogy: van egy kicsomagolt fájlom, pl.:
Supernatural.S01E01.WS.DVDRip.XviD-SAiNTS.avi, ami kicsomagolt, és van egy
rzr-unrt.part01.rar fájlom, akkor melyikből mondja meg épp a szolgáltatóm, hogy mit töltök? Költői kérdés. :)

Nekem ilyen levél, hogy szüntessem be a fájlmegosztó tevékenységemet, sose jött, pedig jópár éve töltök.

Régi szép idők, parancssoros arj.  :Đ
Szerk.: Bazz, alig találtam kicsomagolt cuccot.  :Đ

Szerkesztette: Blackman790817 2007. 01. 13. 08:27 -kor

Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#2020 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 10:08

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 0:08

De épp ezért lehetne preferálni azokat a feltöltőket, akik nem sajnálva az időt, erőforrást kitömörítik azt a nyomorék fájlt.

Ha szerzel RAR programot valami olyan oprendszerre (nem Windows lesz az, és nem házi-Linux), ami azon a szerveren fog futni, ahonnan a kedves feltöltő seedel, és nem is olyan elavult az algoritmusa, hogy csak vakarózik egy Krisztus születése után gyártott RAR fájl mellett, kapsz egy dupla riszpekt szmájlit. Plusz a feltöltőt nem azért tartják, mert olyan baromi sok ideje van csomagolgatni, hanem azért, mert baromi gyors net van a segge alatt. Hőzöngés helyett inkább bele kellene gondolni, amikor hasít teljes sávszélességgel a cucc, hogy milyen frankó lenne 15 K-s feltöltőtől tölteni.

Én személy szerint jobban preferálom azt a feltöltőt, ami számomra kedves cuccokat tol fel, kibírom azt a három percet, amíg kicsomagolódik.

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.