HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent

#201 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:18

Az endless -en újoncnak nem lehet átutalni? egy 100 gigát átakartam, de nem engedte, az 50 -et sem

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#202 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:23

Idézet: Tornado 7C1 - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 17:33

Én is skyline-os voltam, nem kell fikázni. :reklamacio:
Van néhány gyökér a másikról is. :Đ

Bandaháború vazze?  :Đ 
Vigyázz, mert kitiltunk, warnolunk, és futhatsz  :D
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#203 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:25

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 18:18

Az endless -en újoncnak nem lehet átutalni? egy 100 gigát átakartam, de nem engedte, az 50 -et sem

Ezt amúgy sem tolerálják.  :smoker:
Ha jól emlékszem volt is ilyen kezdeményezés, hogy ha valaki egy/vagy több másik karit "segít", akkor az egyész pereputtyot kitakarítják.  :o  ;)

Persze itt nem 10-20GB-okra kell gondolni, hanem 2-300as tételre.

#204 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:39

Idézet: Papa - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 17:25

Ezt amúgy sem tolerálják.  :smoker:
Ha jól emlékszem volt is ilyen kezdeményezés, hogy ha valaki egy/vagy több másik karit "segít", akkor az egyész pereputtyot kitakarítják.  :o  ;)

Persze itt nem 10-20GB-okra kell gondolni, hanem 2-300as tételre.

Úgy gondoltam, hogy azért van az átutalási lehetőség, hogy használják az emberek.
Gondoltam, hogy kedves újonc barátomat még az elején "megtolom" pár gigával, hogy könnyebb legyen a kezdés, utána pedig már seedeljen maga.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#205 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:39

hali,

mikrotorrentnél a százalékot méri jól vagy ami a gépen van azt már teljesen letöltötte?
: egy 7,14 gigást fáljt töltök, de a wincsit amire ment ki kellett venni, akkor megnéztem 5,88 giga volt a wincseszteren, mikor vincsi viszsza, újraellenőrzés és csak 18 százalékot jelzett ki mikor újr ab elett téve.
akkor a wincsin lévő adadtmennyiségnek higgyek vagy a százaléknak?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#206 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:44

Idézet: Asker - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 18:39

hali,

mikrotorrentnél a százalékot méri jól vagy ami a gépen van azt már teljesen letöltötte?
: egy 7,14 gigást fáljt töltök, de a wincsit amire ment ki kellett venni, akkor megnéztem 5,88 giga volt a wincseszteren, mikor vincsi viszsza, újraellenőrzés és csak 18 százalékot jelzett ki mikor újr ab elett téve.
akkor a wincsin lévő adadtmennyiségnek higgyek vagy a százaléknak?

Ha a uTorrent kliensről van szó, akkor olvass vissza, ezt a hibát részleteztem, csak nekem 100%-ot mutatott a klens, de a file nem volt meg teljesen a vincsin... :(
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#207 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:46

5 gigát lehet naponta utalni. Feltöltő pedig 50-et utalhat.

(Ez miért nem fér el nálam PM-ben "ott"?  ;) )

Szerkesztette: Blackman790817 2006. 05. 04. 17:49 -kor

Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#208 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:51

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 17:46

5 gigát lehet naponta utalni. Feltöltő pedig 50-et utalhat.

(Ez miért nem fér el nálam PM-ben "ott"?  ;) )

Mert itt akkor többen olvashatják, és többeknek elégítheti ki szomjazó információéhségét...  :)

Idézet

[link]

#209 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:51

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. May. 4., Thursday - 17:44

Ha a uTorrent kliensről van szó, akkor olvass vissza, ezt a hibát részleteztem, csak nekem 100%-ot mutatott a klens, de a file nem volt meg teljesen a vincsin... :(

igent uTorrent.

vmelyik előző kommentemre mondtat hogy az upéoad a fontos, de én azt már beleírtam abba a postomba...
:)
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#210 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 17:53

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 18:51

Mert itt akkor többen olvashatják, és többeknek elégítheti ki szomjazó információéhségét...  :)

Na akkor nem kapsz warnt. :p

#211 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:09

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 18:51

Ebből nem csinálunk titkot, bárki utánajárhat az ottani fórumon (folyamatosan szinkronizálják a felhasználókat, ha valakit mégsem enged be, pötyög egy PM-et valamelyik adminnak, aki rendbehozza), ide nem sok végtelenes jár, nem-végteleneseket meg nem tudom, miért érdekelné ez az infó.

Szerkesztette: debaj 2006. 05. 04. 18:10 -kor

#212 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:12

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 22:34

Idézet

Amennyiben te néztél el valamit, akkor a warnot szépen leszedni, torrentemet legközelebb békén hagyni, és erősen elgondolkodni, hogy mégis mi a francért kell itt keményledni?!

Szerintem ez volt az a mondat, amiért agidad kiakadt.

Most nem azert, de ha tenyleg a moderator cseszte el, akkor miert izmozik ahelyett hogy elnezest kerne? Teljesen jogos volt M_Stipee beszolasa...

Egyebkent azt is hozza kell tennem, hogy jo iranyba valtozik a moderacio: a problemas feltolteseknel mar nem az agyatlan izmozas megy "kepeket mert warn lesz!" hanem "kepeket potold kerlek" sot meg segitenek is: "bsplayer p gomb" ha eppen a kep hianyzik... nem lehetne, hogy azok a modik akik, kepesek emberi modon megnyilvanulni, azok beszelnenek a taplok fejevel?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#213 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:19

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 18:39

Úgy gondoltam, hogy azért van az átutalási lehetőség, hogy használják az emberek.
Gondoltam, hogy kedves újonc barátomat még az elején "megtolom" pár gigával, hogy könnyebb legyen a kezdés, utána pedig már seedeljen maga.

Én értem.  :smoker:
De a "pár giga" egész sokrétű fogalom lehet  :Đ

#214 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:21

Idézet: debaj - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 18:09

Ebből nem csinálunk titkot, bárki utánajárhat az ottani fórumon (folyamatosan szinkronizálják a felhasználókat, ha valakit mégsem enged be, pötyög egy PM-et valamelyik adminnak, aki rendbehozza), ide nem sok végtelenes jár, nem-végteleneseket meg nem tudom, miért érdekelné ez az infó.

Köszi, apu.  :Đ

Szerkesztette: Nevergone 2006. 05. 04. 18:22 -kor

Idézet

[link]

#215 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:22

Idézet: Papa - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 18:19

Én értem.  :smoker:
De a "pár giga" egész sokrétű fogalom lehet  :Đ

Írtam, hogy eredendően 100 GB -re gondoltam, mivel nekem 600 a feltöltésem, talán nem vágna hanyatt, ha egy 100 -as lejön róla.  :)

Idézet

[link]

#216 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:30

[quote name='Samott' date='2006. máj. 4., csütörtök - 19:12'] Szerintem ez volt az a mondat, amiért agidad kiakadt.[/QUOTE]
Most nem azert, de ha tenyleg a moderator cseszte el, akkor miert izmozik ahelyett hogy elnezest kerne? Teljesen jogos volt M_Stipee beszolasa...

Egyebkent azt is hozza kell tennem, hogy jo iranyba valtozik a moderacio: a problemas feltolteseknel mar nem az agyatlan izmozas megy "kepeket mert warn lesz!" hanem "kepeket potold kerlek" sot meg segitenek is: "bsplayer p gomb" ha eppen a kep hianyzik... nem lehetne, hogy azok a modik akik, kepesek emberi modon megnyilvanulni, azok beszelnenek a taplok fejevel?

Samott [/quote]
A teljesség igénye nélkül:

Feladó: ... (Tag), Érkezett: 2006-05-04 17:21:44 - válasz | törlés
Dögölj meg!

Feladó: Törölt felhasználó, Érkezett: 2006-03-23 09:26:16 - törlés
akkor kabd be afaszom te nyálas buzi

Törölt felhasználó, Érkezett: 2006-04-15 18:29:23 - törlés
Szerinted ez normalis volt kitorultetek amit edig feltoltottem semmi vesz hat menytek a tetves kurva anyatok ba ti kocsog geci faszopo genyladak!!!
Kiveve neked

Ezek után tényleg light volt M_Stipee. :)

#217 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:33

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 19:30

Ezek után tényleg light volt M_Stipee. :)

Na, ezutan mar jogos volt a moderacio... de nem ezt idezted, mint torlesre erdemes okot.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#218 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:37

Nincs törölve, csak felfüggesztve, Szerintem beszél majd az adminnal, megadtam neki az msn-jét.

#219 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:52

[quote name='Blackman790817' date='2006. máj. 4., csütörtök - 19:30'] Samott [/QUOTE]
A teljesség igénye nélkül:

Feladó: ... (Tag), Érkezett: 2006-05-04 17:21:44 - válasz | törlés
Dögölj meg!

Feladó: Törölt felhasználó, Érkezett: 2006-03-23 09:26:16 - törlés
akkor kabd be afaszom te nyálas buzi

Törölt felhasználó, Érkezett: 2006-04-15 18:29:23 - törlés
Szerinted ez normalis volt kitorultetek amit edig feltoltottem semmi vesz hat menytek a tetves kurva anyatok ba ti kocsog geci faszopo genyladak!!!
Kiveve neked [/quote]
'gyanmá sztem ez kedves  :p

Nem voltál még ügyfélszolgálaton.
(Énsem, csak telefonos, az is vicces volt)
"Osan"-ban láttam ahogy ember dobja be a mikrót a pultba  :p
:lollypop:
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#220 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 18:55

:o  :(

Kép

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.