HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent

#761 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 13. 16:42

Nagy tahó modok vannak ezen az endlessen az már egyszer biztos. Ilyet mond nekem az egyik köcs*g mod, hogy kussoljak be! El sem hittem, vagy ötször olvastam el! :reklamacio:

Szerkesztette: Warton 2006. 06. 13. 16:42 -kor

#762 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 16:52

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:26

Ha az volt akire gondolok, akkor igen. :D

Gonosz vagy.  :Đ
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#763 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 17:05

Szerintem te az agigdadra gondolsz. Na most az is egy nagy paraszt, de nem ő volt. Szerintem az opakos vagy az anonymus. :rolleyes:

#764 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 17:42

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 18:05

Szerintem te az agigdadra gondolsz. Na most az is egy nagy paraszt, de nem ő volt. Szerintem az opakos vagy az anonymus. :rolleyes:

Mien néven kaptad a warn-t? Tutira ő volt az, ez az ő stílusa, azt hiszi, Iszeni magasságokba emelkedett, mert ilyen kicsinyes dolgokért szenyózhat. Röhej. Ja amugy, két hét és ki leszel dobva oldalról... :(
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#765 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 18:20

Tudod miért kaptam az első warnt? Azért mert egy köcsög mod torrentjével, ami mindösszesen 25 GB-t (!) megjegyeztem, hogy: "kíváncsi vagyok mennyivel tölti fel (10k)?" Mert a leírásban nem szerepelt, pedig leszokták írni oda is, sőt azért is osztogatnak warnt, hogyha nincs odaírva a seed. Erre megkérdeztem mégegyszer, aztán jött a kussolj és a második warn!

Szóval az endlesst mindenkinek csak ajánlani tudom, a sok tahó moddal, meg a feltöltést ellopó szerverükkel együtt.

Idézet

Mien néven kaptad a warn-t?

Ezt nem értem, hogy, hogy milyen néven? :think:

#766 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 18:33

:D

#767 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 19:25

Engem is büntettek már régebben, mert nem álltam vigyázzba a mod szentírása előtt. :) Szintén az volt, hogy nem bólogattam, hanem vitába szálltam vele. Hozzá kell tennem végül eltörölték az alap büntetést és azt is amit a vitáért kaptam. :up:
Ha kirúgnának, akkor szereznék egy új meghívót, és nem töltenék fel annyit amennyit most, csak megtartanám az sima 1-es arányt.

Azt én se tudom, hogy egy mod, hogy írhat olyat, hogy kussolj be. Ha nem bír magával, és nem tud kulturáltan megnyílvánulni, akkor inkább le kéne mondania.
Néha a főoldal üzenetében is kedvesen leparasztozzák a tagokat. :D

Nekem azóta nem volt semmi gondom szerencsére, meg tudtam beszélni mident az illetékes moderátorral.

Szerkesztette: Lipton 2006. 06. 13. 19:46 -kor

#768 Felhasználó inaktív   opakos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 13. 19:39

Üdv!

Úgy érzem, gyorsan tisztázni kell itt néhány "félreértést"...

Idézet

Kícáncsi vagyok mennyivel seedeli? 10k?? :bump2:

Kedves barátunk első hsz-e... rengeteg IQ-ról árulkodik, ugyanis az oldalon Anonymusként két lehetőség van, hogy ki tölt fel torrentet...
1. Feltöltő... ahol a minimum a 10 mbites net... magyarán a 10k nem igazán játszik...
2. mod+, namármost azért azt feltételezzük az oldal üzemeltetőiről, hogy van annyi eszük, hogy 10 k-val nem állnak neki 24 gb-t feltölteni...

Eléggé értelmes hsz-t írtam utána, amiből világosan kiderülhettek számodra a dolgok... meg talán az is, hogy nem én adtama  warn-t, bár ez lényegtelen...

Következő hozzászólásod kb 10 perccel a feltöltést követően:

Idézet

Nem látnám, hogy seedelné valaki? Akár 1kával is, áll az egész torrent, de egészségetekre!

Egy 24Gb-s torrentet szted nem kell hashcheckelni? vagy szted csak úgy magától mennek a dolgok? ebben azt nem értem, ha fogalmad sincs a dolgokról, minek írogatsz...

Aztán következett két viszonylag értelmes hsz-ed, majd kiderült, h

Idézet

Eszembe sincs!
.. letölteni a torrentet...

Magyarán mi a francnak írogattál, kötekedtél, ha le sem akartad tölteni? :)
Mi ez, ha nem a feltöltés fikázása?
ÉS igen, azután írtam, h kuss miután kijelentetted, hogy eszed ágában sincs letölteni...mer akkor ne építsd a hsz-eiddel lejebb az oldal színvonalát...

Amit meg ide írtál...

Idézet

Tudod miért kaptam az első warnt? Azért mert egy köcsög mod torrentjével, ami mindösszesen 25 GB-t (!) megjegyeztem, hogy: "kíváncsi vagyok mennyivel tölti fel (10k)?" Mert a leírásban nem szerepelt, pedig leszokták írni oda is, sőt azért is osztogatnak warnt, hogyha nincs odaírva a seed. Erre megkérdeztem mégegyszer, aztán jött a kussolj és a második warn!

Ad 1, nem mod torrentje volt, hanem feltöltőjé, mert ahogy itt is leírtam, meg ott is az értelmes hsz-ed után, 24 Gb-nek egyik mod sem fog nekiállni 10k-s nettel...
Nem akkor ment a warn hosszabbítás, amikor megkérdezted, h mennyi a feltöltő sebessége, hanem akkor, amikor kijelentetted,h eszed ágában sincs letölteni... csak tudnám, miért hagyod ki azokat a dolgokat amik rád nézve hátrányosak...

Idézet

Nagy tahó modok vannak ezen az endlessen az már egyszer biztos. Ilyet mond nekem az egyik köcs*g mod, hogy kussoljak be! El sem hittem, vagy ötször olvastam el!

Bizony ám, nagy tahó vagyok... nagy tahóságomban, naponta 30-40 embernek segítek a különböző ügyes-bajos dolgaiban, és közé bizony furakodnak olyanok akik tahóznak, mikor abszolúte semmi bántót nem mondtam, mondtunk rájuk... hanem egyszerűen alkalmaztuk a szabályokat... amit ugyebár el tudsz olvasni (feltételezem :) )

Idézet

Szerintem te az agigdadra gondolsz. Na most az is egy nagy paraszt, de nem ő volt. Szerintem az opakos vagy az anonymus.

Ad 1: agidad... nem agigdad...
2: Anonymus nem egy személy, hanem az adott torrentnél a "rejtve" maradó feltöltő...
3: nem én adtama  warn-t...

Remélem elég világos voltam... várom kultúrált válaszod.. mert az eddigi stílusod messze volt attól... :)

Jó töltögetést :)

#769 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 19:48

Röhejes hogy ennyiért már WARN jár... De komolyan. Meg az is hogy egyesek nem ismerik a SITE RIP kifejezést ("egy torrenten belül nem lehet kép is meg video is"[minden siteon engedélyezett, ITT nem])

Meg: Ne idézzetek, meg ne postoljatok kéccer egymás után, mer lassul a cucc tőle. Namost, gondolom mindenki észrevette hogy ennél lasabb nehezen lehetne az oldal. Csillivilli, igaz, de azért... :(

Nem azzal lehet ám kitűnni a többi közül, hogy mindent felújítunk és kifényesítünk... Egyáltalán nem.

Idézet

nagy tahóságomban, naponta 30-40 embernek segítek a különböző ügyes-bajos dolgaiban

Ezt meg úgy mondtad mintha nehezedre esne segíteni, holott ez a feladatod az oldalon... Tudom, ti modok úgy érzitek, egy vagy két ember ide vagy oda, nem számít... De azért ez nagy szenyóság.
Engem azért dobott ki fentebb nevén nevezett személy, mert nem teccett neki amit írtam az oltári nagy hülyeségére. Sőt. Bocsánatot kértem tőle, én, amiért hirtelen felindulásomban azt mertem mondnai neki, hogy ne menőzzön, erre válaszul véglegesen törölt az oldalról. Na kösz. Jahm és persze nem is ÉN voltam a warn okának elkövetője... Szal ennyit erről.

opakos, nem ismerlek, akinek nem inge, ne vegye magára :)

>>Egészség és Harmónia<<

#770 Felhasználó inaktív   opakos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 13. 19:57

Nem az a röhejes, hogy nem tud olvasni valaki... :)
Egyértelműen le van írva a szabályzatban... van ahol azért warn jár, ha leírod egy dvd-nél a rip szót...minden oldalnak megvannak a maga sajátosságai, amit vagy elfogadtok vagy nem... tudod... megszoksz, vagy megszöksz...
de abszolúte ismerem a site rip kifejezést, és ha olyan a tartalma engedélyezem is.. viszont amit egyesek site rip alatt feltöltenek...nem Rád gondoltam...
nálam nem lassú az oldal... de lehet, hogy az én hibám...és igen, ne postoljatok kétszer egymás után, nem olyan bonyolult a szerkesztés gombot nyomni... ez általában minden oldalon így van...

Pedig nem úgy szándékoztam mondani... :)
Nem esik nehezemre, nem érzem úgy, hogy egy-két ember ide vagy oda...főleg, hogy Warton még véletlenül sem lett törölve... és nemtom ki írta itt azt a baromságot, h két hét múlva törlődik... nem fog :)

fogalmam sincs kivel volt az "afférod" biztos, hogy nem velem... de mivel nekem elég sok jó tapasztalatom volt modságom előtt az összes staff taggal, nem is nyilatkozok az ügyben...
felhasználói oldalról mások a dolgok... ez tény...dehát ha vannak szabályok azokat be kell tartani... én is mindig betartottam...meg úgy egyébként, ingyen kapjátok a dolgokat... szal...

M_Stipee: nem vettem magamra, de véleményem az van :)

#771 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 20:03

Idézet: opakos - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 20:57

Nem az a röhejes, hogy nem tud olvasni valaki... :)
Egyértelműen le van írva a szabályzatban... van ahol azért warn jár, ha leírod egy dvd-nél a rip szót...minden oldalnak megvannak a maga sajátosságai, amit vagy elfogadtok vagy nem... tudod... megszoksz, vagy megszöksz...
de abszolúte ismerem a site rip kifejezést, és ha olyan a tartalma engedélyezem is.. viszont amit egyesek site rip alatt feltöltenek...nem Rád gondoltam...
nálam nem lassú az oldal... de lehet, hogy az én hibám...és igen, ne postoljatok kétszer egymás után, nem olyan bonyolult a szerkesztés gombot nyomni... ez általában minden oldalon így van...

Pedig nem úgy szándékoztam mondani... :)
Nem esik nehezemre, nem érzem úgy, hogy egy-két ember ide vagy oda...főleg, hogy Warton még véletlenül sem lett törölve... és nemtom ki írta itt azt a baromságot, h két hét múlva törlődik... nem fog :)

fogalmam sincs kivel volt az "afférod" biztos, hogy nem velem... de mivel nekem elég sok jó tapasztalatom volt modságom előtt az összes staff taggal, nem is nyilatkozok az ügyben...
felhasználói oldalról mások a dolgok... ez tény...dehát ha vannak szabályok azokat be kell tartani... én is mindig betartottam...meg úgy egyébként, ingyen kapjátok a dolgokat... szal...

M_Stipee: nem vettem magamra, de véleményem az van :)

:respect: Be volt tartva. Arra akartam kilyukadni hogy személyes okok miatt dobtak ki. Nem teccett valakinek az arcom (mellesleg már a régi skylineon sem teccettem neki).

Warton valszeg ezt nem fogja annyiban hagyni. És ha elharapóznak a dolgok (mert el fognak ;) ), akkor ő is repül :(

Semmi gond nem lenne a szabályokkal, mert betartják őket. De az, hogy ha ha valaki nem érti, és kisebb hibát vét, erre rögtön WARN felirat... hejh. Nem azt mondják neki, hogy látom új vagy, ezt és ezt így és így, hanem csatt, képen törlik egy WARN-nal. Jahm és persze az is warnt kap aki segíteni próbál a másikon, mert hogy az önkéntes moderáció. :think:

No befejezem, mert már nem vok tag, nincs jogom itt lehordani :p

>>Egészség és Harmónia<<

#772 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 20:25

Ezért képesvoltál ideregelni? :nevet: Leírtad amit akartál akkor maradj Te is Kussban ezentúl! :p

1:1 :cool:

#773 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 20:27

Mibol gondolom, hogy tovabbra is hanyagolva lesz az az oldal?

#774 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 20:50

lehet hogy velem van a baj amiért nem kapok idióta warnokat? :bolond: :omg:

meg miért is olyan jó itt vergődnie valakinek mert a hülyesége miatt kapott egy figyelmeztetést?  :rolleyes:

van kismillio másik torrentsite, tessék odamenni ha valami nem tetszik...

Szerkesztette: acu 2006. 06. 13. 20:51 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#775 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 22:00

inkább hagyjuk...

Szerkesztette: Blackman790817 2006. 06. 13. 22:03 -kor

Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#776 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 22:01

Idézet: acu - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 21:50

lehet hogy velem van a baj amiért nem kapok idióta warnokat? :bolond:   :omg:

meg miért is olyan jó itt vergődnie valakinek mert a hülyesége miatt kapott egy figyelmeztetést?  :rolleyes:

van kismillio másik torrentsite, tessék odamenni ha valami nem tetszik...

Oda vagyok menve... Sőt... Nem akarom elkiabálni, de épp a sajátomat csinálom :Đ

>>Egészség és Harmónia<<

#777 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 22:05

Komolyan mondom félek userdel buttont megnyomni. Akit mi kirúgunk, torrentsiteot csinál.

#778 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 22:13

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 23:05

Komolyan mondom félek userdel buttont megnyomni. Akit mi kirúgunk, torrentsiteot csinál.

:fuck::p ;)

Havernak nem tudom hogy odaadni a kedvenc zenekarának legújabb albumát. MSN nem megy, tárhely sem, mert megszakad, stb, szal így egyszerűen odaadhatom neki a cuccot, és más odatévedő is nyugodtan használhatja. Egyetlen kikötés, hogy aki letölt az osszon is vissza. Ennyi.

>>Egészség és Harmónia<<

#779 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 22:18

Abszolúte nem személyeskedésnek szántam, p2p.lap.hu-n és bittorrent.lap.hu-n fellelhető magyar torrentsiteok nagy részét az én véres kezem generálta (sztem olyan 6-8 oldalt, minden szerénység nélkül).  :Đ

Szerkesztette: Blackman790817 2006. 06. 13. 22:19 -kor

#780 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 22:23

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 23:05

Blackman, én szeretnék anonymous feltöltő lenni.. át tudod nekem tenni?  :smoker:

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.