Idézet: JonesC - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 15:41
Szóval a Garancia elvesztése nélkül meglehet oldani?
Jah. Csak ki kell szedni a lapot a házból, és laposfogóval összenyomva a gyári bordán a "kapaszkodót" a lap alján leveszed a gyárit, elrakod, hogy vissza lehessen rakni, ha garis probléma van. Azután ráapplikálod az új bordát, pasztát kenjél előtte, és mehet vissza a lap a házba.
Idézet: GoodSpeed @ 2006. máj. 14. - Dátum: vasárnap - 15:01
Szóval a Garancia elvesztése nélkül meglehet oldani?
Ez nem biztos, hogy jó ötlet, ugyanis egy hozzá értő emberke, (tételezzük fel, hogy a szervízben ilyenek vannak

) ha megvizsgálja a chipszet hűtőt és nem átallja le is szerelni azonnal kiderül a turpisság! Ugyanis ilyen cement szerű, szürke, ráadásul száraz sz@art amit Asus-ék rákentek nem igen találsz..... Így alternatívaként csak a sima fehér esetleg ezüst...bla-bla-bla használható ami köszönőviszonyban sincs az eredetivel..... Persze lehet csak paranoiás vagyok, és ne legyen igazam......!
Az is eszembe jutott, hogy mondhatná a user: Kérem egyre jobban melegedett ezért arra gyanakodtam, hogy a hővezető paszta kiszáradt, levettem a ventit és igazam volt! Ezért letisztítottam a régit majd friss pasztával bekentem.
Röviden ennyi, de ez már a szervízen múlik, hogy hiszi vagy nem hiszi!
Szerkesztette: arsenlupin 2006. 05. 14. 19:24 -kor