HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#1071 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 19. 20:11

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 20:01

Hurra, Vista alatt nem akad :up:

Ezek szerint a zikszpemnek artott meg multkor az alaplapdriver csere, utana nem birt magaval :(

Akko', bodotta'...  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1072 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:12

Nah befejeztem :)
A végén nagyot akartak domborítani ezzel a csatajelenettel, de jobban örültem volna egy korrekt animációnak. A története nem rossz, csak kicsit rövid. 5-6 óra alatt, ha mindent tudsz, hogy hol van és nagyon jól trainelsz el lehet jutni lvl 10 környékére onnan meg elég egyszerűen végig lehet tolni. Főváros ostrománál 2 ütésből agyoncsaptam 1 ellenséget, elég vicces volt. Na mind1, tetszett, de a 3 jobbra sikeredett.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1073 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:56

Idézet: Nevl - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 21:12

A története nem rossz, csak kicsit rövid. 5-6 óra alatt, ha mindent tudsz, hogy hol van és nagyon jól trainelsz el lehet jutni lvl 10 környékére onnan meg elég egyszerűen végig lehet tolni.

Tiltakozom, ez tipikusan nem az a játék, ahol végigtolod a főszálat és bódottá. :) Én már legalább két hónapja hetente többször leülök elé, de még a felénél sem tartok a főszálnak, van éppen elég dolgom máshol  :Đ

#1074 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 22:14

Jaja, kit erdekel a foszal? :D Csoda, hogy itt egyaltalan vegigvittem, Morrowindben a kozeleben se voltam a vegigjatszasnak, pont eleg moka volt kolbaszolni mashol. :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1075 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 22:54

1-2 questet hagytam ki csak a városokban, van olyan ahol egyet se :) Ezek is hamar megcsinálhatóak+engem pont a feeling miatt a főszál érdekelt igazán :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1076 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 23:54

Level 15-ösként visszamentem Kvatch-ba segíteni... A templom alatti résznél még csak-csak megalt mindenki, de kimenve az udvarra a 4 Fire Astronach meg a 4 Zergling  :Đ simán megöli a maradék 2 Imperial légióst meg engem... Mikor érdemes elmenni oda?

Asszem eddig 4 OG-t zártam be, de most is a közelemben van egy. Ezekből mennyi van? 16? Számít, hogy mennyit zársz be és, hogy mikor?

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1077 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 01:11

Level 1-kent hullottak, mint a legyek, sok eselyuk nem volt a legiosokkal szemben.

OG? Mikor nyaron a jatekkal benaztam, akkor valami negyvenet talaltam.
Csak mivel 15-os elcseszett magussal toltam, igy persze eselyem sem volt bemenni, mert kapasbol lecsaptak.

Most direkt ugy csinaltam uj magus karaktert, hogy a restoration meg a destruction magic meg veletlenul se legyen major skill, nehogy tul hamar lepjek szintet.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 11. 20. 01:17 -kor

#1078 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 01:22

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 20:11

Akko', bodotta'...  :Đ

Mar csak a gepemmel kene valamit csinalni, mert neha fagyogat, miota visszaraktam a masodik par ramot.

Szokas szerint kidobott miatta az Oblivion, erre fel percre ra meg az egerem merult le.
Asszem mara ideje abbahagyni...

#1079 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:34

Idézet: Charles - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 23:54

Asszem eddig 4 OG-t zártam be, de most is a közelemben van egy. Ezekből mennyi van? 16? Számít, hogy mennyit zársz be és, hogy mikor?

Azt hiszem, hogy végtelen van. Folyamatosan újragenerálódnak, amíg nem viszed végig a főszálat. Azt, hogy egyszerre hány lehet a térképen, nem tudom.
Az egyetlen ok, amiért érdemes bezárogatni a küldetésen kívüli OG-ket, hogy sigil stone-okat szerezz. Persze itt is érvényesül, hogy minél magasabb szintű vagy, annál erősebb sigil stone-t kapsz a végén.

Szerkesztette: Dead6nail 2006. 11. 20. 23:35 -kor

"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#1080 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 23:45

Ö, tehát nem számít? Persze az XP ill a skill miatt igen. De ha végtelen van, akkor inkább nem akarom mindet :) Amúgy meg néha nincs kedvem hozzá, néha meg jó. Meg esnek jó cuccok is, néha.

Viszont nem tudom, hogy mire jó a Sigil Stone  :eek:  :(

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1081 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 23:47

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 1:22

Mar csak a gepemmel kene valamit csinalni, mert neha fagyogat, miota visszaraktam a masodik par ramot.

Szokas szerint kidobott miatta az Oblivion, erre fel percre ra meg az egerem merult le.
Asszem mara ideje abbahagyni...

Ja, én meg újra felraktam a Rivatunert, hátha... régen ment 400/1100 on simán a 6800GT (ultrán tehát), az Oblivion viszont úgygondolta, hogy ő szépen kifagy. Úgyhogy ennyi volt a tuning. Ez ennyit tud. Majd ha dx10-es VGA-m lesz, azzal mehet az AF meg AA.

Üdv!

#1082 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:47

Idézet: Charles - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:45

Viszont nem tudom, hogy mire jó a Sigil Stone  :eek:  :(

Én egy sima Akaviri Katanából csináltam meg a segítségével az Igazság Széleséles Pallosát :D

Viccet félretéve, fegyvereket vagy egyéb felszerelési tárgyakat tudsz velük enchantolni, akár terepen is.

#1083 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 10:38

Knights of the Nine képgaléria. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1084 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 11:25

Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:47

Én egy sima Akaviri Katanából csináltam meg a segítségével az Igazság Széleséles Pallosát :D

Viccet félretéve, fegyvereket vagy egyéb felszerelési tárgyakat tudsz velük enchantolni, akár terepen is.

Sőt, érdemes menteni, mielőtt felveszi az ember a sigil stone-t, mert visszatöltés után újra sorsolja a gép, hogy milyen speckót ad a kőnek. (Persze ezt lehet, hogy valaki csalásnak tekinti.) Az én kedvencem a drain fatigue volt. A legkeményebb ellenfeleket is ki lehet vele fektetni pár csapással.
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#1085 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 23. 04:34

Idézet: Nevl - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 11:06

Sajna ez a szintedhez igazítják az ellenfeleket annyira nem jött össze, mert kb 4-5 ellenséget agyon  tudok verni egyszerre (plane of oblivionban) és még fél életen se leszek.

Ja, ja! Egy jól fejlesztett karakterrel tényleg nem okoz gondot még több, erős ellenfél sem. :)
Viszont a mostani karakteremmel találkoztam olyannal, amivel eddig nem, pedig már pár karakterrel végigtoltam (már amennyiben az Oblivion esetében alkalmazható ez a kifejezés Kép ) a játékot. 33-as szinten vettem fel Vaermina küldetését, és őszintén szólva sétagaloppnak gondoltam, mivel korábbi tapasztalataim alapján ott többnyire Storm Atronach-ok (és Shock damage sebzést okozó szerkezetek) voltak, nekem pedig kb. 80% shock shield/resist shock enchanttal rendelkező cuccaim vannak, és kb. ugyanennyi Reflect spell a Mundane Ring, a Ring of Sunfire és opcionálisan a Spell Braeker révén, hogy a Spelldrinker Amuletet (ami egy az egyben úgy néz ki, mint az Amulet of Kings :D ) már ne is említsem, tehát a "bemegyek, ölök, kijövök" taktika mellett döntöttem. :] Nem egészen jól, ugyanis az egyik teremben volt négy Clannfear. Először kicsit meglepődtem, mert ezek elvileg gyengébb kreatúrák, úgyhogy gondoltam, meglegyezem őket egy kicsit az Umbrával, és kész. Hát nem... :reklamacio: Mikor nagy kínkeservesen levertem az egyiket a négyből(!), és kattintok az Azura's Starra, hogy kiürítsem a másik három számára :] :Đ , akkor jött a meglepi: GRAND volt a szokásos common helyett. Kép A következő meglepetés akkor ért, amikor vetettem egy pillantást az életerő-csíkra, ami alacsonyabban állt, mint Kvatch ostrománál a hátsó terület kipucolása után. Kép Itt kellett először Strong Potion of Healinget kortyolnom, de itt kellett. Majdnem lepadlóztam ettől a négy "Velociraptor"-tól. Mondom: _nem_ szokványos Clannfearek voltak. A második leverése után már nem kockáztattam, inkább a jó kis Illusion spellek és sneak attack kombóval gyaktam le őket. :] Ezek után valóban már csak Storm Atronach-ok, Xivilaiok és Spider Daerdrák voltak, de úgy éreztem, mintha mondjuk Savage Trollok után patkányok és farkasok lettek volna.. (Lehet, hogy ha lesz időm és kedvem -meg persze egy mentésem a közelből :D -, akkor újra lejátszom ezt a küldit. Kíváncsi vagyok, hogy ugyanezeket a Clannfeareket generálja-e a játék.) Mindenesetre elmondhatom, hogy ezzel a karakteremmel ez volt a legkeményebb harc. Kicsit nekem is furcsa, hogy négy Clannfearre mondom ezt az összes elérhető cím, rang, stb. megszerzése után, mikor a "hagyományos" Clannfeareket úgy vágtam az Umbrával, mint a répát, és persze az Umbra sem csak úgy lett... :] Szerintem valami baromi magas reflect damage képességük lehetett és persze extra HP.. :rolleyes:

#1086 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 23. 05:08

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 22:14

Jaja, kit erdekel a foszal? :D

:D Tervezem, hogy amennyiben indítok egy újabb karaktert (ami egyelőre nem valószínű, mert már egy kicsit túlzásba vittem ezt a játékot :Đ ), akkor -legalábbis az elején- felteszem a "no more quest items" modot, és az első dolgom az lesz, hogy 7-800 aranyért elpasszolom a Királyok Amulettjét. :] :D
(Van egy olyan érzésem, hogy Jauffre nem "venné észre", de különben is, az a legbiztosabb, ha Martin ott marad, ahol van; érdekes módon addig nem történik semmi. Kép )
Egyébként sokszor irreálisnak tartom az árakat... :rolleyes: Gondoljunk bele, hogy egy olyan ereklye, mint az Amulet of Kings, annyit sem ér a játék (készítői) szerint, mint egy lókolbásznak való gebe. Kép Ha már egyáltalán van aranyban kifejezhető értéke, akkor minimum annyinak kéne lennie, mint a legdrágább Spelldrinker Amuletnek, ami kb. 10500 arany, de elegánsabb megoldásnak tartanám, ha nem lenne ára. Kép
Ha már itt tartunk, az is hülyeség, hogy minek vannak 10-20000 arany értékű cuccok, ha a mod nélkül csak 2200 (1200+500+500) arany a maximum, amit ilyenekért kaphatunk. :rolleyes: (Talán a legjobb fence-nek több van, de nem sokkal...)  Bezzeg, ha venni akar az egyszeri kalandor valami jobb cuccost, akkor simán elkérhetnek 10000 aranynál többet is. Éppen ezért _nem_ tartom cheatnek az olyan modokat, amik megdobják a kerekedők pénzét egy nullával és/vagy új kereskedőket tesznek be, akiknek több pénzük van. :)

#1087 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:06

Hali.
Kerdesem az lenne, hogy valahogy directx8.1-es kartyan lehet-e eletet lehelni ebbe a gameba? Egy havernak ti4200-ese van es ki akarja probalni...
ti tudtok olyan peccsrol vagy valami lehetosegrol ami lehetove teszi ezt?

#1088 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:19

Idézet

Minimum System Requirements:

Windows XP, Windows 2000, Windows XP 64-bit
512MB System RAM
2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
128MB Direct3D compatible video card
and DirectX 9.0 compatible driver;
8x DVD-ROM drive
4.6 GB free hard disk space
DirectX 9.0c (included)
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard, Mouse

DirectX 9 compatible driver azt jelenti, hogy minden olyan kartyan mukodik, amihez van DX9 kompatibilis driver, nem azt, hogy DX9-es kartya kell hozza.
(DX9 emulalja DX8-as kartyakon a hianyzo funkciokat)

Szoval elmeletileg el kell indulnia Ti4200-on is.

Idézet

Supported Video Card Chipsets:

ATI X1900 series
ATI X1800 series
ATI X1600 series
ATI X1300 series
ATI X850 series
ATI x800 series
ATI x700 series
ATI x600 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9500 series
NVIDIA GeForce 7800 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce 6600 series
NVIDIA GeForce 6200 series
NVIDIA GeForce FX series

Vagy megsem?

Bar itt csak a DX9 funkciokat tenylegesen tudo kartyak vannak felsorolva, korabbiak nem.
(Mondjuk megneznem, hogyan fut Gef FX-en a progi, mert ugyan tudott 9.0-at, de azt csigalassan :D )

Szerkesztette: nyunyu 2006. 11. 26. 18:28 -kor

#1089 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:33

elindul a game, csak eppen nem latszik semmi a palyabol :D
feketeseg minden

Szerkesztette: Freddy 2006. 11. 26. 18:33 -kor

#1090 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:54

Idézet: Freddy - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 18:06

Hali.
Kerdesem az lenne, hogy valahogy directx8.1-es kartyan lehet-e eletet lehelni ebbe a gameba? Egy havernak ti4200-ese van es ki akarja probalni...
ti tudtok olyan peccsrol vagy valami lehetosegrol ami lehetove teszi ezt?

Valami okosággal el lehet indítani, le is írva néhányszor, de hiába izzik a kereső nem találom.

szerk.: megvan! [ itt az okosság ;) ]

Szerkesztette: Cadaver 2006. 11. 26. 18:57 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57