HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#41 Felhasználó inaktív   Neo [HuN] 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 23. 19:37

"Nem, nem a hirtelen jött meleg ment az agyunkra (...sok rombolnivaló amúgy sem volt :-), és nem is az Elder Scrolls IV: Oblivion címéből próbálunk huncut szójátékot farigcsálni - az Oldblivion létező, nagyon hasznos & ügyes programocska. Lehetőséget nyújt ugyanis a régebbi vasak tulajdonosainak, hogy bekapcsolják magukat az utóbbi idők legjobb szerepjátékának világába: az Oblivionhoz nekifutásból kell egy DX9-es videokártya (2.0-ás shader-modell támogatással), az pedig nem feltétlenül van minden háztartásban. A Oldblivion feltelepül, konvertál - és voila, a régebbi kártyákon (Nvidia vonalon Geforce 3-tól fölfelé - mínusz GF4 MX; az ATI kártyáknál pedig Radeon 8500 és követői) is hajlandó elindulni a játék. Egetrengető vizuális csodára így persze nem kell (és nem is lehet) számítani, viszont fut a játék: ha inkább a tartalom mozgat, mint a grafikai mágia (és régebbi kártya lapul a gépedben) érdemes tenni vele egy próbát. LETÖLTENI INNEN TUDOD - csupán egy mega."

576.hu
AMD Athlon 64 X2 Dual 4200+ | 2 GB Kingmax | Geforce 8600 GT Silence

#42 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 20:20

Idézet: chris77 - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 10:23

Az az a szörnyike akinek több pénze volt ,mint az átlag? :confused:
Bocs ,de egy kicsit régen játszottam már a MW-al.

Ha igen ,akkor mondd már meg légyszi hogy hol találom!
Persze ehhez is csak akkor cipelem el a cuccost ,ha a továbbiakban lesz mire költenem. :rolleyes:
De most komolyan.Mi értelme lenne ha mondjuk lenne egymillióm ,de nem tudnám mire költeni? :confused:  :confused:

Hogy jött össze a 100K ?

#43 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 20:31

Erre én is kíváncsi lennék. :) Nekem kb 20-30k-nál több soha nem volt. Persze, azért tartalékban van párezer értékű cucc a házakban. ;)
Egyszer neki indultam egy tolvaj körútra - szerencsére 1-2 ház és kastély után összejött kb 1000 arany értékű lopott cucc - és utána nem kellett sokat várnom a Grey Fox küldetéseknél. Megkaptam, hogy kell 600 arany értékű lopott cucc. 3-4 mp és kész s volt a küldetés. :D Mondjuk, érdekes látvány a kastélyokban a sok üres vitrin. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#44 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 21:24

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 20:31

Erre én is kíváncsi lennék. :) Nekem kb 20-30k-nál több soha nem volt. Persze, azért tartalékban van párezer értékű cucc a házakban. ;)

Hát nemtudom, de 18-20 szint körül minden barlangban otthagyok 5-6000 gold értékű árut, és 10.000 goldnyi minimum, ami összejön az inventorymban (10.000 amit el tudok adni, ez ténylegesen a kereskedő limitek (1200, 1700, 2200) miatt, pedig akár 70-100.000 gold is lehetne egy Creepernél). Egy-egy enchantolt nagyobb kard vagy hammer bizony több ezer arany. Persze ehhez igazán két dolog kell. 2-3db olyan kereskedő (különféle típus), akikhez folyamatosan hordod a cuccot(így a szimpátia 100as lesz tartósan) és akiknek legalább 1000-1200 "aranya" van. És persze megfelelő speechcraft és mercantile skill. 75ként +500, 100asként +500 arany, így aztán lehet hogy korábban tökölés a mercantile tornázása, de később kifizetődik. (pl 100db arrow eladása, alkuval;]) Vagyis össze lehet hozni olyan kereskedőket, akik 100as szimpátiával "szeretnek", és 2200 pénzük van, és a haggle-re is igencsak fogékonyak. Na innentől csak ömlik a pénz.

Szóval egy olyan játékosnak mint chris, aki már unja magát mert mindent végigcsinált, bőven volt alkalma a merc és speech skillt is elég magasra tornázni. Innen pedig csak jön a pénz, számolatlanul.

Nekem csak a ház vásárlás szokott igazán nagy érvágást jelenteni (főleg a berendezés), de 2-3 nap alatt megvan megint a 20-30.000 arany. Most hogy belekezdtem a házikó modomba, már ez sem fog nagyon érdekelni, csak működjön ;] De a lényeg, hogy magas szinten iszonyat mennyiségű és árú cucc esik, amelyből rengeteg pénzt össze lehet szedni.

Az meg hogy a Hercegek és Hercegnők, és egyéb méltóságok 400-500arannyal a zsebükben mászkálnak, igazi kánaán a tolvajoknak.

Szerkesztette: Piszkos_Fred 2006. 04. 23. 21:30 -kor

[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#45 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 21:33

:D
http://www.elderscrolls.com/forums/index.p...howtopic=397182

#46 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 23:33

Még nem vagyok a pickpocket mestere, de tanulgatok. :D

Most épp Grey Fox utolsó küldetését (Ultimate Heist) csinálom. Már benn vagyok a palotában, egy elég hosszú vámpír, zombi, csonti, patkány, rák, szellem hent után. :D Ebben a küldetésben feltornásztam egy csöppet a Sneak skillemet. ;)

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 23. 23:33 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#47 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 00:41

A Hold némán átkarolt.... :D  :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1145835666.jpg

#48 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 00:44

megvan 100 Nirnroot, ehh kib@*ott hőseis volt, mostmár dicsőn vonulhatok vissza :spirit:  :D
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#49 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 00:44

Na Grey Fox ucssó küldetése is megvan.
így már csak a mage guldes küldik nagy rlsze maradt a gémből.

Amúgy nem tudja valki mit kell csinálni amikor elküldenek a mage guildsből hogy segíts egy kutatómunkában? Valami földalatti romokban van. Lefordítja nekem a csávó a kiírásokat de hiába csinálok én bármit ne hat nem használ.

62 óra játék idő (sztem utoljára a Fallout 2 kötött le ennyire)

Szerkesztette: Virus9AX 2006. 04. 24. 00:45 -kor

#50 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 01:03

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 1:44

Na Grey Fox ucssó küldetése is megvan.

Nekem is. :D

Idézet

Amúgy nem tudja valki mit kell csinálni amikor elküldenek a mage guildsből hogy segíts egy kutatómunkában? Valami földalatti romokban van. Lefordítja nekem a csávó a kiírásokat de hiába csinálok én bármit ne hat nem használ.

A Megfelelő sorrendben kell a középen álló nagy oszlopra ellődözni a varázslatokat. Ha kell bővebb help, szólj. :)

#51 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 01:14

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 2:03

Ha kell bővebb help, szólj

Hát elkelne az a help mert lator módon eladtam felbőszülésem után a varázslatokat és azt sem tudom milyenek kellenének hozzá.
A pénz nem gond  :D  :D  :D  a vásárlás megoldható csak a varázslatok neve kellene.

Szerkesztette: Virus9AX 2006. 04. 24. 01:14 -kor

#52 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 01:17

Végre! Befejeztem a Thieves Guild küldetéseket!

SPOILER!!!  SPOILER!!!  SPOILER!!!

Miután vége lett, (ellopta az egyik Elder Scroll-t) én lettem a Grey Fox. Nagyon tápos kis kalapja van, csak vannak nagy hátrányai. Ha felveszem, felmegy 500 aranyra a "wanted" szintem és az infamy is nagyon megnő. De ezen lehet segíteni. Viszont küldetésekhez majd jól jöhet.
Kép

Ezen felül kaptam egy király házat, a tolvaj "céh" főhadiszállását. Igen, főhadiszállás. Kicsit megváltoztatta a történelmet ez az utolsó misszió. :D

#53 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 01:23

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 2:14

Hát elkelne az a help

Ok. :) Fejből már nem emlékszek a varázslatok nevére, de mire való a guide? :D

Először egy fire damage varázslat kell, utána egy frost damage, utána egy damage magicka, majd egy fortify magicka. (Csak damage magicka jó, absorb, ilyesmi nem.) :)

#54 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 01:35

Ismerős a ruci?
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

És ez a szobor? :p
Kép

Madártávlat.
Kép

Egy kis csendélet.
Kép

Ezt pedig Necros-nak szeretettel: :D  (és azoknak akik kételkedtek 111e + a cuccok hátakban és rajtam :eek: )
Kép

#55 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 05:24

Szervusztok! Akit érdekel egy mod, ami az eredeti bethesdás horsearmor megléte esetén felpáncélozza az imperial pacikat, az nézzen be az aláírásomban szereplő oblivionos oldalra... :) Have fun! Az eretedi nélkül nem működik!!!
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#56 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 06:29

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 3:23

Ok. :) Fejből már nem emlékszek a varázslatok nevére, de mire való a guide? :D

Először egy fire damage varázslat kell, utána egy frost damage, utána egy damage magicka, majd egy fortify magicka. (Csak damage magicka jó, absorb, ilyesmi nem.) :)

Van egy ládika a fordító tag mellett, abban vannak valami tekercsek, amik segítenek(minden típusúból ami kell egy darab, ha jól emlékszem), csak a jó sorrendben kell ellőni őket  ;)

#57 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 09:30

Idézet: beeci - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 7:29

Van egy ládika a fordító tag mellett, abban vannak valami tekercsek, amik segítenek(minden típusúból ami kell egy darab, ha jól emlékszem), csak a jó sorrendben kell ellőni őket  ;)

Az okés csak én kivettem őket és mivel nem jöttem rá hogy mükszik az egész így elmentem majd eladtam őket :D

De most már okés tudom mi kell és megyek megvenni.
Pénz nem gond legfeljebb kifosztom egész imperial cityt :Đ

#58 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 10:18

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 5:24

Szervusztok! Akit érdekel egy mod, ami az eredeti bethesdás horsearmor megléte esetén felpáncélozza az imperial pacikat, az nézzen be az aláírásomban szereplő oblivionos oldalra... :) Have fun! Az eretedi nélkül nem működik!!!

Egy aprócska megjegyzés, tipp, a későbbiekre: jogi szempontból nem szerencsés a hivatalos fizetős pluginokba belenyúlni, majd a módosítottat publikálni (benne az eredeti tartalommal). A deadric stílusu horse armor mod is csak az modder által belerakott páncélt tartalmazza, külön modként, nem a hivatalos lett átvariálva és teljes egészében újra publikálva. Erre figyeljetek oda, mert ebből lehetnek jogi problémák.

Szerkesztette: Piszkos_Fred 2006. 04. 24. 10:21 -kor

[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#59 Felhasználó inaktív   turho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 14:49

Fórumtársak! :)
Kellene egy kis segítség. Már 2 éve felhagytam a pc-n való játszással, a kisfiam viszont nem. Oblivionozna, de nem tud, mert érdekes grafikai hiba van a játék indulásakor. Menü még ok, a new game után viszont, amiko elkezdődne az egész, csak egy kurzor (vagy kéz) látszik, meg 1-2-3 tereptárgy, az egész képernyő fehér. A konfig nem egy hardcore gamer, de amúgy 800x600-ban liw-mid detailban úgy tűnik elfutna.
Hol keressem a hibát, detonator?
A gép nagy vonalakban: 2.53-as p4 cerka, 512 mega ram, 64 megás Abit gef4 ti4200, Abit IS7-E lap.
Köszi.

#60 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 14:58

Idézet: turho - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 15:49

Fórumtársak! :)
Kellene egy kis segítség. Már 2 éve felhagytam a pc-n való játszással, a kisfiam viszont nem. Oblivionozna, de nem tud, mert érdekes grafikai hiba van a játék indulásakor. Menü még ok, a new game után viszont, amiko elkezdődne az egész, csak egy kurzor (vagy kéz) látszik, meg 1-2-3 tereptárgy, az egész képernyő fehér. A konfig nem egy hardcore gamer, de amúgy 800x600-ban liw-mid detailban úgy tűnik elfutna.
Hol keressem a hibát, detonator?
A gép nagy vonalakban: 2.53-as p4 cerka, 512 mega ram, 64 megás Abit gef4 ti4200, Abit IS7-E lap.
Köszi.

Szerintem próbáld meg a legújabb forceware beta driver vagy egy WHQL- set.
De nagy valószínűséggel a kártya lessz a ludas :think:

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.