576.hu
The Elder Scrolls IV II.
Elküldve: 2006. 04. 23. 19:37
"Nem, nem a hirtelen jött meleg ment az agyunkra (...sok rombolnivaló amúgy sem volt
, és nem is az Elder Scrolls IV: Oblivion címéből próbálunk huncut szójátékot farigcsálni - az Oldblivion létező, nagyon hasznos & ügyes programocska. Lehetőséget nyújt ugyanis a régebbi vasak tulajdonosainak, hogy bekapcsolják magukat az utóbbi idők legjobb szerepjátékának világába: az Oblivionhoz nekifutásból kell egy DX9-es videokártya (2.0-ás shader-modell támogatással), az pedig nem feltétlenül van minden háztartásban. A Oldblivion feltelepül, konvertál - és voila, a régebbi kártyákon (Nvidia vonalon Geforce 3-tól fölfelé - mínusz GF4 MX; az ATI kártyáknál pedig Radeon 8500 és követői) is hajlandó elindulni a játék. Egetrengető vizuális csodára így persze nem kell (és nem is lehet) számítani, viszont fut a játék: ha inkább a tartalom mozgat, mint a grafikai mágia (és régebbi kártya lapul a gépedben) érdemes tenni vele egy próbát. LETÖLTENI INNEN TUDOD - csupán egy mega."
576.hu
576.hu
AMD Athlon 64 X2 Dual 4200+ | 2 GB Kingmax | Geforce 8600 GT Silence
Elküldve: 2006. 04. 23. 20:20
Idézet: chris77 - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 10:23
Az az a szörnyike akinek több pénze volt ,mint az átlag? :confused:
Bocs ,de egy kicsit régen játszottam már a MW-al.
Ha igen ,akkor mondd már meg légyszi hogy hol találom!
Persze ehhez is csak akkor cipelem el a cuccost ,ha a továbbiakban lesz mire költenem.
De most komolyan.Mi értelme lenne ha mondjuk lenne egymillióm ,de nem tudnám mire költeni? :confused: :confused:
Bocs ,de egy kicsit régen játszottam már a MW-al.
Ha igen ,akkor mondd már meg légyszi hogy hol találom!
Persze ehhez is csak akkor cipelem el a cuccost ,ha a továbbiakban lesz mire költenem.
De most komolyan.Mi értelme lenne ha mondjuk lenne egymillióm ,de nem tudnám mire költeni? :confused: :confused:
Hogy jött össze a 100K ?
Elküldve: 2006. 04. 23. 20:31
Erre én is kíváncsi lennék.
Nekem kb 20-30k-nál több soha nem volt. Persze, azért tartalékban van párezer értékű cucc a házakban. 
Egyszer neki indultam egy tolvaj körútra - szerencsére 1-2 ház és kastély után összejött kb 1000 arany értékű lopott cucc - és utána nem kellett sokat várnom a Grey Fox küldetéseknél. Megkaptam, hogy kell 600 arany értékű lopott cucc. 3-4 mp és kész s volt a küldetés.
Mondjuk, érdekes látvány a kastélyokban a sok üres vitrin.
Egyszer neki indultam egy tolvaj körútra - szerencsére 1-2 ház és kastély után összejött kb 1000 arany értékű lopott cucc - és utána nem kellett sokat várnom a Grey Fox küldetéseknél. Megkaptam, hogy kell 600 arany értékű lopott cucc. 3-4 mp és kész s volt a küldetés.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 04. 23. 21:24
Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 20:31
Erre én is kíváncsi lennék.
Nekem kb 20-30k-nál több soha nem volt. Persze, azért tartalékban van párezer értékű cucc a házakban. 
Hát nemtudom, de 18-20 szint körül minden barlangban otthagyok 5-6000 gold értékű árut, és 10.000 goldnyi minimum, ami összejön az inventorymban (10.000 amit el tudok adni, ez ténylegesen a kereskedő limitek (1200, 1700, 2200) miatt, pedig akár 70-100.000 gold is lehetne egy Creepernél). Egy-egy enchantolt nagyobb kard vagy hammer bizony több ezer arany. Persze ehhez igazán két dolog kell. 2-3db olyan kereskedő (különféle típus), akikhez folyamatosan hordod a cuccot(így a szimpátia 100as lesz tartósan) és akiknek legalább 1000-1200 "aranya" van. És persze megfelelő speechcraft és mercantile skill. 75ként +500, 100asként +500 arany, így aztán lehet hogy korábban tökölés a mercantile tornázása, de később kifizetődik. (pl 100db arrow eladása, alkuval;]) Vagyis össze lehet hozni olyan kereskedőket, akik 100as szimpátiával "szeretnek", és 2200 pénzük van, és a haggle-re is igencsak fogékonyak. Na innentől csak ömlik a pénz.
Szóval egy olyan játékosnak mint chris, aki már unja magát mert mindent végigcsinált, bőven volt alkalma a merc és speech skillt is elég magasra tornázni. Innen pedig csak jön a pénz, számolatlanul.
Nekem csak a ház vásárlás szokott igazán nagy érvágást jelenteni (főleg a berendezés), de 2-3 nap alatt megvan megint a 20-30.000 arany. Most hogy belekezdtem a házikó modomba, már ez sem fog nagyon érdekelni, csak működjön ;] De a lényeg, hogy magas szinten iszonyat mennyiségű és árú cucc esik, amelyből rengeteg pénzt össze lehet szedni.
Az meg hogy a Hercegek és Hercegnők, és egyéb méltóságok 400-500arannyal a zsebükben mászkálnak, igazi kánaán a tolvajoknak.
Szerkesztette: Piszkos_Fred 2006. 04. 23. 21:30 -kor
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
Elküldve: 2006. 04. 23. 23:33
Még nem vagyok a pickpocket mestere, de tanulgatok. 
Most épp Grey Fox utolsó küldetését (Ultimate Heist) csinálom. Már benn vagyok a palotában, egy elég hosszú vámpír, zombi, csonti, patkány, rák, szellem hent után.
Ebben a küldetésben feltornásztam egy csöppet a Sneak skillemet.
Most épp Grey Fox utolsó küldetését (Ultimate Heist) csinálom. Már benn vagyok a palotában, egy elég hosszú vámpír, zombi, csonti, patkány, rák, szellem hent után.
Szerkesztette: Necros 2006. 04. 23. 23:33 -kor
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 04. 24. 00:44
megvan 100 Nirnroot, ehh kib@*ott hőseis volt, mostmár dicsőn vonulhatok vissza
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 04. 24. 00:44
Na Grey Fox ucssó küldetése is megvan.
így már csak a mage guldes küldik nagy rlsze maradt a gémből.
Amúgy nem tudja valki mit kell csinálni amikor elküldenek a mage guildsből hogy segíts egy kutatómunkában? Valami földalatti romokban van. Lefordítja nekem a csávó a kiírásokat de hiába csinálok én bármit ne hat nem használ.
62 óra játék idő (sztem utoljára a Fallout 2 kötött le ennyire)
így már csak a mage guldes küldik nagy rlsze maradt a gémből.
Amúgy nem tudja valki mit kell csinálni amikor elküldenek a mage guildsből hogy segíts egy kutatómunkában? Valami földalatti romokban van. Lefordítja nekem a csávó a kiírásokat de hiába csinálok én bármit ne hat nem használ.
62 óra játék idő (sztem utoljára a Fallout 2 kötött le ennyire)
Szerkesztette: Virus9AX 2006. 04. 24. 00:45 -kor
Elküldve: 2006. 04. 24. 01:03
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 1:44
Na Grey Fox ucssó küldetése is megvan.
Nekem is.
Idézet
A Megfelelő sorrendben kell a középen álló nagy oszlopra ellődözni a varázslatokat. Ha kell bővebb help, szólj.
Elküldve: 2006. 04. 24. 01:14
Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 2:03
Ha kell bővebb help, szólj
Hát elkelne az a help mert lator módon eladtam felbőszülésem után a varázslatokat és azt sem tudom milyenek kellenének hozzá.
A pénz nem gond
Szerkesztette: Virus9AX 2006. 04. 24. 01:14 -kor
Elküldve: 2006. 04. 24. 01:17
Végre! Befejeztem a Thieves Guild küldetéseket!
SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!!
Miután vége lett, (ellopta az egyik Elder Scroll-t) én lettem a Grey Fox. Nagyon tápos kis kalapja van, csak vannak nagy hátrányai. Ha felveszem, felmegy 500 aranyra a "wanted" szintem és az infamy is nagyon megnő. De ezen lehet segíteni. Viszont küldetésekhez majd jól jöhet.

Ezen felül kaptam egy király házat, a tolvaj "céh" főhadiszállását. Igen, főhadiszállás. Kicsit megváltoztatta a történelmet ez az utolsó misszió.
SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!!
Miután vége lett, (ellopta az egyik Elder Scroll-t) én lettem a Grey Fox. Nagyon tápos kis kalapja van, csak vannak nagy hátrányai. Ha felveszem, felmegy 500 aranyra a "wanted" szintem és az infamy is nagyon megnő. De ezen lehet segíteni. Viszont küldetésekhez majd jól jöhet.
Ezen felül kaptam egy király házat, a tolvaj "céh" főhadiszállását. Igen, főhadiszállás. Kicsit megváltoztatta a történelmet ez az utolsó misszió.
Elküldve: 2006. 04. 24. 01:23
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 2:14
Hát elkelne az a help
Ok.
Először egy fire damage varázslat kell, utána egy frost damage, utána egy damage magicka, majd egy fortify magicka. (Csak damage magicka jó, absorb, ilyesmi nem.)
Elküldve: 2006. 04. 24. 01:35
Ismerős a ruci?

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
És ez a szobor?

Madártávlat.

Egy kis csendélet.

Ezt pedig Necros-nak szeretettel:
(és azoknak akik kételkedtek 111e + a cuccok hátakban és rajtam
)

És ez a szobor?

Madártávlat.

Egy kis csendélet.

Ezt pedig Necros-nak szeretettel:

Elküldve: 2006. 04. 24. 05:24
Szervusztok! Akit érdekel egy mod, ami az eredeti bethesdás horsearmor megléte esetén felpáncélozza az imperial pacikat, az nézzen be az aláírásomban szereplő oblivionos oldalra...
Have fun! Az eretedi nélkül nem működik!!!
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe
-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe
Elküldve: 2006. 04. 24. 06:29
Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 3:23
Ok.
Fejből már nem emlékszek a varázslatok nevére, de mire való a guide? 
Először egy fire damage varázslat kell, utána egy frost damage, utána egy damage magicka, majd egy fortify magicka. (Csak damage magicka jó, absorb, ilyesmi nem.)
Van egy ládika a fordító tag mellett, abban vannak valami tekercsek, amik segítenek(minden típusúból ami kell egy darab, ha jól emlékszem), csak a jó sorrendben kell ellőni őket
Elküldve: 2006. 04. 24. 09:30
Idézet: beeci - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 7:29
Van egy ládika a fordító tag mellett, abban vannak valami tekercsek, amik segítenek(minden típusúból ami kell egy darab, ha jól emlékszem), csak a jó sorrendben kell ellőni őket 
Az okés csak én kivettem őket és mivel nem jöttem rá hogy mükszik az egész így elmentem majd eladtam őket
De most már okés tudom mi kell és megyek megvenni.
Pénz nem gond legfeljebb kifosztom egész imperial cityt :Đ
Elküldve: 2006. 04. 24. 10:18
Idézet: deMarco - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 5:24
Szervusztok! Akit érdekel egy mod, ami az eredeti bethesdás horsearmor megléte esetén felpáncélozza az imperial pacikat, az nézzen be az aláírásomban szereplő oblivionos oldalra...
Have fun! Az eretedi nélkül nem működik!!!
Egy aprócska megjegyzés, tipp, a későbbiekre: jogi szempontból nem szerencsés a hivatalos fizetős pluginokba belenyúlni, majd a módosítottat publikálni (benne az eredeti tartalommal). A deadric stílusu horse armor mod is csak az modder által belerakott páncélt tartalmazza, külön modként, nem a hivatalos lett átvariálva és teljes egészében újra publikálva. Erre figyeljetek oda, mert ebből lehetnek jogi problémák.
Szerkesztette: Piszkos_Fred 2006. 04. 24. 10:21 -kor
[ www.elderscrolls.hu ]
Elküldve: 2006. 04. 24. 14:49
Fórumtársak! 
Kellene egy kis segítség. Már 2 éve felhagytam a pc-n való játszással, a kisfiam viszont nem. Oblivionozna, de nem tud, mert érdekes grafikai hiba van a játék indulásakor. Menü még ok, a new game után viszont, amiko elkezdődne az egész, csak egy kurzor (vagy kéz) látszik, meg 1-2-3 tereptárgy, az egész képernyő fehér. A konfig nem egy hardcore gamer, de amúgy 800x600-ban liw-mid detailban úgy tűnik elfutna.
Hol keressem a hibát, detonator?
A gép nagy vonalakban: 2.53-as p4 cerka, 512 mega ram, 64 megás Abit gef4 ti4200, Abit IS7-E lap.
Köszi.
Kellene egy kis segítség. Már 2 éve felhagytam a pc-n való játszással, a kisfiam viszont nem. Oblivionozna, de nem tud, mert érdekes grafikai hiba van a játék indulásakor. Menü még ok, a new game után viszont, amiko elkezdődne az egész, csak egy kurzor (vagy kéz) látszik, meg 1-2-3 tereptárgy, az egész képernyő fehér. A konfig nem egy hardcore gamer, de amúgy 800x600-ban liw-mid detailban úgy tűnik elfutna.
A gép nagy vonalakban: 2.53-as p4 cerka, 512 mega ram, 64 megás Abit gef4 ti4200, Abit IS7-E lap.
Köszi.
Elküldve: 2006. 04. 24. 14:58
Idézet: turho - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 15:49
Fórumtársak! 
Köszi.
Köszi.
Szerintem próbáld meg a legújabb forceware beta driver vagy egy WHQL- set.
De nagy valószínűséggel a kártya lessz a ludas

Súgó
A téma zárva.