HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#521 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 20. 12:30

Skacok thief kuldiket hol tudok nyomatni? Joinoltam amr regebben de a BH a mage kuldik jobban erdekeltek. Merre van ezeknek a HQ-juk? vagy vmi kirendeltseg? Ja es ha bounty van rajtam hol tudom azt 50%os kedvezmennyel letudni?

#522 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 12:35

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 18:20

Akkor legalább linket adj! :reklamacio:  :D

alpha teszt
http://www.psychodog...opic.php?t=4813

screenshot
http://www.psychodog...opic.php?t=4846

Még rengeteg munka van vele, de legalább már elkezdődött, és a Morrowindi BB után borítékolható a kiváló eredmény. Majd ha kész lesz. Nagyon tudnak a srácok ;], érdemes megnézni pár BB 2-es képet Morrowindből..
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#523 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 14:54

Na igen, az arcokat is jó, hogy fejlesztik. Azért remélem, a melltartók készítésével nem fognak vesződni. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#524 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 14:58

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 13:30

Skacok thief kuldiket hol tudok nyomatni? Joinoltam amr regebben de a BH a mage kuldik jobban erdekeltek. Merre van ezeknek a HQ-juk? vagy vmi kirendeltseg? Ja es ha bounty van rajtam hol tudom azt 50%os kedvezmennyel letudni?

Ha már beszéltél a fáklyás fickóval, akkor - miután megcsináltad a tesztet - el kell menned lopni. Ha összegyűlik 100 arany értékű lopott árú és elpasszoltad a fence-nél, akkor menj vissza hozzá. Ez így fog mindig menni, megmonjda, mennyit kell lopnod, hogy megkapd a következő különleges megbízást. Ugyanis itt te tolvaj vagy, tehát menjél te is lopni, mint Dopeman. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#525 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 08:46

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 15:58

Ha már beszéltél a fáklyás fickóval, akkor - miután megcsináltad a tesztet - el kell menned lopni. Ha összegyűlik 100 arany értékű lopott árú és elpasszoltad a fence-nél, akkor menj vissza hozzá. Ez így fog mindig menni, megmonjda, mennyit kell lopnod, hogy megkapd a következő különleges megbízást. Ugyanis itt te tolvaj vagy, tehát menjél te is lopni, mint Dopeman. :D

Koszi, muxik a dolog. meg jo hogy 1 csomo kuldetesben kellett kinyirnom 1 csomo embert, tele vannak a  varosok ures hazakkal. Bruma krimojaban 1 nord nekem esett szo nelkul. Aztan rajottem hogy From volt az, aki abban a hazban dolgozott ahol balesetnek alcazva kellett kirnyirni 1 fazont. Eleg jo a srac memoja, ahoz kepest hogy invis voltam. De pechje volt mert o rantott fegyvert, ezert a tobbiek lecsaptak :D

#526 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 19:53

Csinalom a fighters guildot es a Chorroli csokanak tele vana toke a blackwood comapnyval ezert léjavinban taliztunk, majd 1 romos hejre mentunk, ahol csapdan meg patkanyon kivul semmi se volt, de ezt nem latja be a faszikam. Vmi 5let?

A srac azota is jarkal utanam pedig most thief guildos kuldiket nyomok. eleg bosszanto a srac. Viszont van azert bug a jatekban. Volt 1 fighter guildos kuldim mikor Maglir masodszor is elrontotta a dolgot, csak most Bravilban kellett 10 imp gallt osszesednem az ottan mage guild vezetojenek. Csak azota en meg mar Arch Mage vagyok (a szobaban beseltek is errol hangosan hogy micsoda jo dolog hogy uj vezeto van) a csaj meg eleg rondan beszelt. De a csucs az az hogy most a tolvajok hogy megszaltak a putri negyedet megkertek hogy az Arch Mage staffjat lopjam el. Mar 1 ideje en vagyok az Arch Mage, es bar egy percet nem aludtam abban a szobaban a csaj tudni velte hogy mettol meddig alszok ott minden nap. Meg nem csinaltam meg de most elindulok oda, es megnezem ki aludhatott a kicsiny agyacskamban :D

Szerkesztette: Mulder 2006. 05. 21. 20:12 -kor

#527 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 20:12

Kicsit több infót erről, ha lehet, mert ennyiből nem emlékszek. :)

#528 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 21:49

:lol: Mulder; azért ezek kellemetlen bakik :rolleyes:  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#529 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 21:52

Mar megoldodott. Most viszont a thief guildal van gond. Skingradban 1 konyvet kene szereznem, 1 masik sracnak is ez lett volna a dolga de 1 koldustol ertesultem h a bortonben vegezte. Ekkor a jatek szerint vagy le kene csukatnom magam vagy ott kene dolgozzak a sitten h bejussak. En lattam 1 jol bevalt 3. lehetoseget is. open hard lockal ajto kinyit, invis fel es siman bementem. Ott nem talaltam meg a gyereket csak 1 masik faszit akit ki is engedtem, bar messzire nem ment a fa ajto moge bealt gugolva (sneak akart lenni sztem) es a fal es ajto kozott beszorulva (sztem) varakozott. Annyit azert meg elmondott h a srac akit keresek most ment el harmadszor vmi Lady-vel. Vmi argoniait meg par oraja vitt el. Akit 3X elvitt az meg sose jott vissza. Probaltama  varosban kocsmaknal koldusoknal erdeklodni de semmi. Bealltam dolgozni is a bortonbe le s csukattam magam de nem volt quest update. Semmi zold vagy piros nyil h mit kene tenni. 5let?

#530 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 21:57

a börtön cellafolyosójának a végén van egy titkos ajtó, de ezt csak az olvassa el aki illtékes mert spoiler  :)

én szóltam :D

Szerkesztette: FragMaster 2006. 05. 21. 21:58 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#531 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 21:58

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 22:49

:lol: Mulder; azért ezek kellemetlen bakik :rolleyes:  :Đ

Jaja, dimanikusan kene alakitani a quasteket/keredeseket/valaszokat. A staffert siman bementem, hirtelen ott volt az asztalamon, majd feher kezzel (tehat nem is loptam) elraktam. Tartott az eges kb 5 percig. ehez kepest azt modnja ez volt az utolso item mar csak ram vartak :D

Aztan meg a Wizardok irnal Lexnek levelet h kuldje vissza a watchereket a varosba. Hat nemtom, ha en vagyok az fogore a wizardoknal akkor szolhattak volna nekem is. Polus biztos atruhazott jogkorben intezkedett amig nem voltam ott (csak nem remlik mikor ruhaztam at barmit is.)

De a giga lol az volt h a fighter guildos faszi amig jott velem (meghalni nem tudott mert koronas volt, ha rajta mulott volna 2 percig nem bir utanam jonni) senkinek fel nem tunt. Se a DB-nel se a tolvajoknal, se a kastelyban amig en invissel kozlekedtem restricted areaban addig az lazan jott utanam de a kutyanak nem tunt fel. :(

#532 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 22:01

Radiant A.I.-ből gyakorlatilag semmi sem valósult meg...
Faster! Harder! Cadaver!

#533 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 22:12

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 22:57

a börtön cellafolyosójának a végén van egy titkos ajtó, de ezt csak az olvassa el aki illtékes mert spoiler  :)

én szóltam :D

Koszi! A gertyatarto volt a kulcs. Eleg szajbaragos pedig a questek leirasa, es jol "ki vannak tablazva" is, vszinu a jatek kicsit linearlisan epitette fel ezt a kuldit es en kihagytam 1 nekik fontos lancszemet.  A vampir holgy nem volt nagy kihivas, viszont Amusei ahogy lopakodott utanam (en invis voltam) mindenki a nagyteremben uvoltozott hogy ESCAPING PRISONERS de senki nem ment oda hozza hogy lecsukja. Jajjgattak visitottak de senki sem bantotta. bezzeg engem amikor meg nem is latnak akkor is celiranyosan futnak es korbeallnak.

#534 Felhasználó inaktív   Badogos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:18

azt hittem özönleni fognak a javítások a játékhoz, hogy ezt a sok hibát kijavítsák, de nem nagyon kapkodnak
-=badogos=-

#535 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:22

Valaki csinálta a fagyott könnycseppes küldit ?

Kaptam 4 darabot, azt mondja, még keressek mert még lehet, de már egyet sem találok.

Másik: Anvilban, azt hiszem ven egy szellemházas küldetés. Abban megtalálom a pincében a Sealed Portal-t, de nem tudok átmenni rajta. Valami ötlet ?
Next stop, Wonderland.

#536 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:24

Idézet: Badogos - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 7:18

azt hittem özönleni fognak a javítások a játékhoz, hogy ezt a sok hibát kijavítsák, de nem nagyon kapkodnak

Ilyen és ennyi küldetés esetén nem csodálkozom hogy vannak bug-ok. Évek múlva is lesznek.
Sajnos nem úgy megy hogy kijavítom s kész. A küldi script-tel bajlódva, lehet hogy amit megjavítas, az a módosítás valahol másho csinál bajt. Persze ez nem mentség. A sok lébol ami befolyt, fizessenek meg Quality Assurence team-et, s az nyomja egész nap, s keresse a bugokat.
Next stop, Wonderland.

#537 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:35

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 17:05

Endurancet ezert is konnyu nyomatni. neha nem blokkolsz akkor a heavy armor no, utana meg repairalsz a kalapacsokkal attol meg az armorer no. Csak tudnam hogy STR-re hogy kaphatnek akar 3-at.

Ez a skingradi paranoia tok jo kuldi. Senki se koveti a csokat de ha azt mondod hogy igen mind a 3-ra kkor a 150-200 gold melle kapsz darabonkent 1000et meg. 3.5K osszejon 1 tok 1xu varosi kuldibol :D

Ugy kapsz Strenght-re +5 öt mint én. Minor skill-nek teszel valami Strenght alapu skill-t.

Nekem a Blunt az minor. Neha eloveszek egy blunt fegyvert, amivel ugyan rohejesen kicsit sebzek, de nem erdekel, lassan azzal is megolom, es novekszik a Blunt. Ha jo sokat csinalod, szintlepeskor ott  a +5.
Next stop, Wonderland.

#538 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:43

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 12:33

vadássz deadric páncélokra
oblivion kapuk mögött biztos találsz

Van jobb a daedric-nel ? Mert lvl 26 vagyok ... lvl 50-ig most Daedric-ben kell futkorásszak ? Neken nem tetszik túlzottan.

Észrevettem hogy vannak egyedi formájú tárgyak is, amelyeket küldik adnak. Vértbol van ilyen ?

(most nem a Guard vértekre gondolok, hanem teljesen egyedire - azt hiszem egyet láttam, a Tiber Septin vértje amit a Sacre Tor bol hoztam haza)
Next stop, Wonderland.

#539 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 09:25

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:35

Ugy kapsz Strenght-re +5 öt mint én. Minor skill-nek teszel valami Strenght alapu skill-t.

Nekem a Blunt az minor. Neha eloveszek egy blunt fegyvert, amivel ugyan rohejesen kicsit sebzek, de nem erdekel, lassan azzal is megolom, es novekszik a Blunt. Ha jo sokat csinalod, szintlepeskor ott  a +5.

Remeltem h nem ezt modnod. mind a 3 (blade, blunt, hand to hand) major skill nalam :(
Ez csocs.

#540 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 09:33

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:43

Van jobb a daedric-nel ? Mert lvl 26 vagyok

haverral beszélve, Ő azt mondta, h lvl17es és már vannak glass cuccai
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.