HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#721 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:27

Csak legyen vege a vizsgaidoszaknak, csak legyen......
:ninja:  :help:  :doom:  :paci:  :matrix:

#722 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 15:50

Na, Master of the Fighter's Guild. :smoker:  :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#723 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 16:33

Nah foszal vegig vive... kicsit azert hmm... tobbet vartam... elmondasok alapjan nehezebbet vartam, sokkal monumentalisabbat. Na mind1... thief es Dark Brotherhood meg hatravan... meg a daedra shrine-ok...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#724 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 19:18

Nekem a főszál és a DB van csak hátra, no meg a Daedra Shrine-ok. Csak el ne felejtsek havonta visszamenni a főnöknek járó pénzért meg a cuccokért a Fighter's Guild-be. :D Már csak fel kell tennem a patch-et és reménykedni, hogy ezzel már be tudok menni a DB főhadiszállásra. Szeretném már végignyomni a bérgyilkos küldiket is...

SPOILER!!!

Az Infiltration küldetés elég durva volt a FG-nél. :eek: Az a Hist sap vagy mi elég durva cucc. Elég rossz érzés volt visszamenni a tett színhelyére... :(

szerk.: Ja, a lovam, amire eddig nagyon vigyáztam (Prior Marborel's Paint Horse), meghalt. Muszály volt vennem egy fekete lovat Cheydinhall mellett. :D Kár, hogy nem lehet elnevezni. :reklamacio: :) Talán veszek egy fehéret is. :) Úgy is belejöttem a vásárlásba, ma vettem egy házat Choroll-ban, elég szép viskó. :D

Szerkesztette: Necros 2006. 06. 14. 19:22 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#725 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 09:44

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 19:18

SPOILER!!!

Az Infiltration küldetés elég durva volt a FG-nél. :eek: Az a Hist sap vagy mi elég durva cucc. Elég rossz érzés volt visszamenni a tett színhelyére... :(

Ugyan már, ne érzékenykedj. A DB hidd el, sokkal fincsibb  :Đ
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#726 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 10:34

Tudom, de itt a "jófiú" vagy, nem bérgyilkos. ;)

#727 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 17:44

DB a legfaszabb!

Szerkesztette: Mulder 2006. 06. 15. 17:44 -kor

#728 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 16. 15:37

Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 12:07

Van vkinek 5lete h honnan a fenebol szerrezzek 20DB maci ovet/bundat? A master destrukcio oktato ker tolem, de medvet is alig talalok.

Szerintem hagyd a fenébe a trainert! :) A destruction skillt a legegyszerűbb úgy növelni, ha készítesz egy olyan spellt, ami a saját fatigue-odat sebzi. Kép Nekem legalábbis ez volt az első dolgom, amint bejutottam az Arcane Universityre. :D Elkészítettem a "Damage Fatigue 3 pts for 1 sec on self" nevű spellt (a billentyűzeten a space-hez van rendelve a cast), így amikor játék közben van más dolgom is, akkor csak ráteszek egy nehezéket (egy doboz 3,5"-es floppyt :D ) a space gombra, és mire visszatérek, már nőtt is pár ponttal a destruction skillem.. :] :D (Lehet kombinálni is: ha beállítod egy sarokba a karaktered, és benyomod a folyamatos mozgás gombot, akkor az athletics is növekszik.. ;) )

Végre rászántam magam Kvatch ostromára, mert addig ugyebár Martin nem követ.. Aztán amint betársul Martin is, megyek, és megszerzem a segítségével az Azura Start, mert nagyon jól jönne az Umbra mellé; mondhatni, hogy ideális párosítás. :cool:
(Mindig örülök, hogy az első dolgom volt az Umbrát és a full ebony páncélt megszerezni. :p Nagyon sok kemény helyzetből vágtam már ki magam vele.. Szó szerint.. :] )

#729 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:08

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 16:37

Szerintem hagyd a fenébe a trainert! :) A destruction skillt a legegyszerűbb úgy növelni, ha készítesz egy olyan spellt, ami a saját fatigue-odat sebzi. Kép Nekem legalábbis ez volt az első dolgom, amint bejutottam az Arcane Universityre. :D Elkészítettem a "Damage Fatigue 3 pts for 1 sec on self" nevű spellt (a billentyűzeten a space-hez van rendelve a cast), így amikor játék közben van más dolgom is, akkor csak ráteszek egy nehezéket (egy doboz 3,5"-es floppyt :D ) a space gombra, és mire visszatérek, már nőtt is pár ponttal a destruction skillem.. :] :D (Lehet kombinálni is: ha beállítod egy sarokba a karaktered, és benyomod a folyamatos mozgás gombot, akkor az athletics is növekszik.. ;) )

Végre rászántam magam Kvatch ostromára, mert addig ugyebár Martin nem követ.. Aztán amint betársul Martin is, megyek, és megszerzem a segítségével az Azura Start, mert nagyon jól jönne az Umbra mellé; mondhatni, hogy ideális párosítás. :cool:
(Mindig örülök, hogy az első dolgom volt az Umbrát és a full ebony páncélt megszerezni. :p Nagyon sok kemény helyzetből vágtam már ki magam vele.. Szó szerint.. :] )

Hmm. Ez jo modszer. Minden mas varazslatot igy szoktam novelni, csak destructionra nem volt ijen jo 5letem meg. Kinomban summonoltam amig nem volt max a conjuration skill es amit csinaltam azt le flare-ztem vagy lenyilaztam, mikor mire volt szukseg. En a DB szentejeben szoktam block light es heavy armor vmint nehany egyeb skillt upg-zni. Meg arena is jo szokott lenni, sneakre foleg. Atlitikazni ue a modszer csak vizben 1 kavicsban. 40%al kb gyorsabb, igaz nekem az major skill szoval ritkan alkalmazom. Kedd utan annyit jaccok ezzel amennyi csak belefer.  :]

#730 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 08:55

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Uj verzio jott ki a Natural Enviroment modbol. :lollypop:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#731 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 17:48

Vámpirosodás ellen tud valaki valami gyors megoldást?
Mert a boszorkánynak összeszedni 5 grand soulgemet, majd a sok marhaságot egy kicsit kimerítő.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#732 Felhasználó inaktív   SZaB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 18:39

Ha még nem telt el 3 nap a vámpírság megkapása óta, akkor menj el egy közeli kápolnába és imádkozz az oltárnál és már meg is tisztultál.
Ha már régebb ideje vagy vérszívó :) akkor marad, hogy a boszinak össze kell szedned a cuccot. Ha ez marad és megvan a lötyi azzal menj el Skingard grófjához aki ad némi aranyat cserébe. Ezután érdemes csak meginni az ellenszert.

#733 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 20. 17:23

:up:  :(

#734 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 12:54

Most azt irja hogy 140 kuldetest completeltem eddig. Kb mennyi van meg? a trainingeseket nem szamitva?

#735 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 21. 17:56

The Elder Scrolls IV: Oblivion Realistic Rag Dolls and Force v2.0 Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Phoenix Equipment v0.9 Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Landmarks Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Archery Shop v1.0 Mod
:)

#736 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 10:26

A vámpíros dolgot sikerült megoldani.

Namost viszont újabb gondban vagyok.

Először is Aid for Bruma-ból már csak 1 dolog van hátra, meglátogatni SkinGradban Lord Manort, de egy erős egy keményebb (zár) ajtó fogad és nemtok bejutni.

A másik dolog pedig korábbról megmaradt egy weatherleah's-nál történő orkgyilkosság. Ahol egy "leégett" ház van és orkot kellene kinyírni, de senki sem találok ott, sem a környéken. Medoldást nem tud valaki? Legacy Lost a küldi neve..
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#737 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 12:29

Weatherleah: a közelben kell lennie néhány orknak. Keresd meg őket és öld meg a nagy kék mamlaszokat. :D Esetleg menj vissza 1-2x, hátha akkor ott lesznek.

Az Aid for Brumában nem csak beszélni kell a városok vezetőivel, bezárni egy kaput, és akkor segítenek. Mi ez a Lord Manor dolog?

#738 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 13:31

Na ez az, már bezártam a kaput.
Aztán beszélni kellene a főnökkel, de az ő ajtaja zárva van.
SkinGradi kastélyba kellene bemennem, de nemtom hogy, beszélni a főnökkel az ügyről.

Idézet

Weatherleah

Mennyire közel?
Mert már párszor bejártam a terepet, de se híre, se hamva a dolgoknak.
Talán valami bug?

#739 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 13:59

Elvileg ott kellene lenniük közel... :think: Lehet, hogy bug. Ha van mentésed ez előtt, akkor töltsd vissza és nézd meg újra. Vagy menj vissza más napszakban. De ha bug, akkor csak az előző mentés varázslat fog működni. :)

#740 Felhasználó inaktív   Mulder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 19:11

Ha skingradban a goreval akartam beszelni akkor mindig a szemeji titkaranak kellett eloszor szolni es az kihivta.

Weatherleah: nagyon ismeros a neve de nemtom hovatenni.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.