HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#821 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 16. 19:16

Nekem a Blade of Woe tetszett meg, miután kicsit felturbózta az a kedves néni. :Đ A DB küldetések tényleg szuerek. De ha belegondolunk, biztos nem ok nélkül kell megölni az áldozatokat. Persze, biztosan voltak olyan megbízatások is, ahol a "rossz" oldal bízott ránk egy gyilkosságot, de ez benne van. :D Engem amúgy a FG egyik küldetése "viselt meg" leginkább. :) Mikor a Blackwood Company-ba kellett beépülni és "goblinokat" ölni... :( Legalább a bosszú is hajtott a leszámolásnál. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#822 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 16. 20:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 19:16

Engem amúgy a FG egyik küldetése "viselt meg" leginkább. :) Mikor a Blackwood Company-ba kellett beépülni és "goblinokat" ölni... :( Legalább a bosszú is hajtott a leszámolásnál. :]

Engem kevésbé viselt meg az említett küldi, máris leírom, hogy miért. Aki még nem csinálta a Fighters Guild "Infiltration" küldijét, annak esetleg spoiler lehet, úgyhogy
Kép

Tehát jóval előtte volt ugyebár az Amelion's Debt nevű küldi, ahol a Water's Edge-ben élő és relatíve csinosnak mondható  Biene Amelionnak segítettem kilábalni az adósságából. Nem cifráztam, örültem, hogy végre nem muszáj bemenni egy rohadt barlangba, ezért adtam a csajszinak 1000 aranyat. Természetesen szinte szárnyalt örömében, és nem győzte hangsúlyozni, hogy mindig hálás lesz ezért a nagylelkű tettért. Na igen, annyira hálás volt, hogy miután ottmaradtam még néhány másodpercig, hogy egy kicsit megskubizzam :D , máris átváltott fúriába, és azt mondta, hogy ha nem takarodom el azonnal, hívja az őröket.. A játék sok ostobasága közül az egyik: Honnan és hogyan akar őröket hívni, amikor ketten vagyunk egy házban?? Ő valami egyszerű ruhában és egy gyenge tőrrel, én talpig Daedric és Ebony páncélban, az Umbrával az oldalamon.. A másik pedig az, hogy akkor már 100 felett volt a Fame-em nulla Infamy mellett, hogy a Grand Champion, az Arch-Mage és a Champion of Cyrodiil rangokról már ne is beszéljek.. :cool: Mit ért volna bármelyik korban egy egyszerű ember szava egy olyan hős szavával szemben, aki felett maximum a kancellár és esetleg egy-két gróf áll?? Inkább kiváltságnak érezte volna bárki, hogy egyáltalán szóba áll vele egy ekkora hős.. :) Na mindegy, többek közt erre és az ehhez hasonló szituációkra ugondoltam korábban, amikor a játék hibáira és anomáliáira utaltam.. Na, de vissza Biene Amelionhoz.. Már akkor ki akartam nyírni, és nagyon dühített, mikor észrevettem, hogy bár már "completeltem a questet" :Đ , még mindig ott virít a feje felett a koronás jel.. :reklamacio: Ilyen előzmények után, mikor a "goblinokat" kellett irtani, először Biene kisasszony házába mentem be, és élvezettel lőttem rá az ott talált "goblinra" a Finger of the Mountain spellt.. :] Sőt, amikor visszamentem, vittem magammal a Staff of Wormsot is, és 30 másodpercre reanimáltam, hogy az legyen kiírva, hogy "Archduke of Iceland's  Biene Amelion".. :overtwisted: :]

#823 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 20:42

:o Ilyen beteges elmével nem csoda... :Đ  :D Azok az "anomáliák" tényleg elég kiábrándítóak tudnak lenni... Épp ezért van az, hogy nem sok játék ért a valódi, papír alapú RPG-k közelébe.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#824 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 22:27

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 9:05

Ugyanis, ha visszaviszed a kardot, Clavicus Vile ugyan jól bepöccen és nem kapod meg a maszkot, de a kardot megtarthatod.

Tőlem elvette a kardot, a maszkot is megkaptam, és a kutyája (ami a quest befejezéséig az inventorymba költözött) is visszakerült mellé a talapzatra.
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#825 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 23:22

Igen, de dönthetsz ugyebár. Vagy a kard, vagy a maszk. Én is a maszk mellett döntöttem, az Umbra nekem túl nehéz és lassú, és amugy sem soul trapezek, szégyen és banánszag, de egy sima Daedric Short Sword-al nyomom az ipart.

#826 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 23:35

Nekem egy enchantolt (sk :D) üvegkardom van, Necros' Longsword. :Đ Csak ritkán töltöm újra, anélkül is jó, a szellemeket/hasonlókat tudom vele sebezni. :cool:  :D

#827 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 02:41

Én is készítettem azért egy saját, enchantolt fegyvert, de csak nagyon ritkán használom. Egy Daedric Longswordot ruháztam fel csapásonként 36 pontos elektromos sebzéssel. Ha "lemerül", csak megidézek egy Frost Atronach-t, legyakom az Umbrával, és az Azura's Starból már fel is töltöm a Longsword of Lightning nevű kardomat. :cool: (Isteni dolog az Umbra és az Azura's Star együtt. Kép) De mondom, ezt a kardot csak kivételes esetekben használom, mint pl. a The Noble's Daughter questnél, ahol három Savage Ogre-t kellett egyszerre eliminálni. Nem volt gond egy pillanatig sem.. ;) Azt az öt rusnya ogret is kinyírtam, akiket Malacath megbízásából először felszabadítottam a rabszolgaságukból.. Kép Abban a küldiben nem a jutalom volt számomra az értékes, hanem az a sok Ebony és Daedric cucc, amiket az ogrek őrzőitől vettem el.

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 20:42

Ilyen beteges elmével nem csoda... :Đ

Gratulálok, hogy  ezt tíz hozzászólásból ki tudtad következtetni! :taps: Másoknak sokkal több időbe telik, mire rájönnek, ha rájönnek egyáltalán.. :D

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 23:22

Igen, de dönthetsz ugyebár. Vagy a kard, vagy a maszk. Én is a maszk mellett döntöttem, az Umbra nekem túl nehéz és lassú...

Áááá, nem tudjátok, hogy mi a jó! :p  :D
Ráadásul a Personalityt (amit a maszk 20 ponttal megdob) a legkevésbé fontos attribute-nak tartom.. :s Jó régen csináltam egy spellt, ami 50 ponttal megnöveli a "tetszésindexemet", ez eddig mindig elég volt, de ha mégsem lett volna elég, akkor később csináltam egy Love Me nevű spellt, ami 100 pontos charm. :) Sokszor tudtam volna +5 ponttal növelni a Personalityt szintlépések alkalmával, mivel az Illusion skillre nagyon rágyúrtam (kész szerencse, hogy egy ilyen lényegtelen tulajdonság tartozik hozzá, nem pedig mondjuk az Intelligence), de egyszerűen pocsékolásnak tartottam.. Csak a 18. szint után növeltem a Personalityt, mert addigra a Strength, az Endurance, az Intelligence és a Willpower már mind 100-as volt. :cool: (Skillekből 18. szinten pedig a Blade, Heavy Armor, Armorer, Alteration, Conjuration, Destruction, Illusion, Mysticism és a Restoration volt 100-as.) Azóta tényleg csak azért léptem szinteket, hogy megcsinálhassam a "Tournament of Ten Bloods" questet (Shrine of Boethia), ami szvsz az egyik legjobb küldi, illetve, hogy Daedric cuccosok legyenek lootban. Az egyik FG küldiben (azt hiszem, hogy a Mystery at Harlun's Watch, de nem vagyok biztos benne.. :? ) találtam egy jó kis gyűrűt, a "Ring of Perfection"-t, ami minden attribute-ot megdob 10 ponttal; mit mondjak, nem rossz, nem rossz.. Kép
Valamit még akartam írni, de már nem tudom, hogy mit... Kép Mindegy, már így is többet szövegeltem, mint Mankar Camoran, ami pedig nem semmi.. Kép

#828 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 07:22

Az is móka, hogy csak beállok védekezni, a szörnyek meg kinyírják magukat. :Đ A pajzsomnak van egy kis reflect damage tulajdonsága, ha nincs kedvem ütni vagy épp másra figyelek, akkor elő a pajzsot, majd meghal az ellen. :D

#829 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 08:15

Lehet, hogy vótmá, de ezt az Azure's start honnan lehet szermányolni? :)
Faster! Harder! Cadaver!

#830 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 11:14

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 7:15

Lehet, hogy vótmá, de ezt az Azure's start honnan lehet szermányolni? :)

ezt az egyik küldi adja nem?
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#831 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 12:47

Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 12:14

ezt az egyik küldi adja nem?

Na de melyik? :D
Faster! Harder! Cadaver!

#832 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 13:00

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 13:47

Na de melyik? :D

Az egyik Daedra shrine quest. Kezdesnek a Cheydinhali Magusguildben beszelj a Trayvond nevu Redguarddal.

#833 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 16:54

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 7:22

Az is móka, hogy csak beállok védekezni, a szörnyek meg kinyírják magukat. :Đ A pajzsomnak van egy kis reflect damage tulajdonsága, ha nincs kedvem ütni vagy épp másra figyelek, akkor elő a pajzsot, majd meghal az ellen.

Az Escutcheon of Chorrol? ;) Az tényleg az egyik legjobb cucc, én is állandóan magamnál tartom. :) Egyrészt gyönyörű (alapvetően Ebony pajzs, de egy kicsit más, még szebb a kidolgozása, mint a standard Ebony pajzsokénak), másrészt a 25% reflect damage igen hasznos, ráadásul még van egy Fortify Endurance 8 pts effectje is. :cool: (Ehhez még hozzájön a Ring of Namira 12%-os reflect damage hatása, amit szintén általában viselek.) Direkt kipróbáltam, még egy Ogre is simán megpusztul, ha szimplán csak kitartom a pajzsot és blokkolok. :] Kb. 75%-ra tudja csak közben levinni a HP-met (szintén úgy, hogy semmit nem teszek), úgyhogy abszolút rizikómentes.. :D

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 8:15

Lehet, hogy vótmá, de ezt az Azure's start honnan lehet szermányolni?

A Shrine of Azura helyszínt kell felkeresned (a cheydinhali lóstabilizálótól :Đ nyílegyenesen észak felé haladsz, elhagyod a Lake Arriust, és onnan még kb. ugyanakkora távolság), majd bizonyos napszakban (alkonyat vagy hajnal, de a pontos időpontot meg nem tudom mondani így hirtelen..) glowdustot ajánlasz fel a szobornak, ekkor megkapod a küldit. :) A glowdust az a will-o-the-wispek (vagy hogy a csudába hívják) standard kelléke, de én simán elhoztam a brumai Mages Guildből, mivel 2. vagy 3. szinten, amikor ezt a küldit csináltam, még (szerencsére) nem találkoztam will-o-the-wisppel, bár nem kizárt, hogy már akkor is van.. :rolleyes: Ezután egy ocsmány barlangban öt vámpírt kell eliminálni, majd visszatérni a szoborhoz, és megkapod az Azura's Start.
Egyébként ez a küldi része a főszálnak is, bár kiváltható, ha más Daedric cuccost adsz oda Martinnak, mert neki mindegy, csak Daedric "artifact" legyen.. Kép

#834 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:53

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 17:54

A Shrine of Azura helyszínt kell felkeresned...

:respect: Majd ha egyszer lesz kedvem játszani vele megcsinálom. ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#835 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:27

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 16:54

Egyébként ez a küldi része a főszálnak is, bár kiváltható, ha más Daedric cuccost adsz oda Martinnak, mert neki mindegy, csak Daedric "artifact" legyen..

Így van, én valami gyűrűt adtam oda neki.
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#836 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 01:37

Én a Skeleton Keyt adtam Martinnak, mire valami olyasmit mondott, hogy most már nyugodtabbak lehetnek Cyrodiil kereskedői.. :D

#837 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 18:43

Én a Volendrungot :D Mekkora xar az :D Amugy, én meg a Speed/Luckot maxoltam ki, meg az Endurancet, nekem eddig ez a nyerő. Amugy, az Escutcheon of Chorrol tényleg nyerő, párositva valami Magebane cuccal, ami Spell Absorbtionos, verhetelen, mellesleg, ha tápolni akar az ember, elég beállni egy regiment patkány elé, előbb-utóbb elhullanak, és közben még az Armor skillek is nőnek :D

#838 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 18. 21:44

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 18:43

Én a Volendrungot :D Mekkora xar az :D

Egyetértés! :taps: Tényleg jó méretes... :Đ Én is azt adtam volna így utólag (ráadásul a blunt a hanyagolt skillek közé tartozik), csak akkor még nem volt meg.. (Esetleg a Wabbajacket, bár azt adott esetben lehet használni a Will-o-the-wispek ellen, mielőtt megrongálnák valamelyik tulajdonságot.. :rolleyes: )

#839 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 22:45

Will-o-wispek ellen az instant szájonvágás a nyerő, én a trollokkal vagyok haragban, mert mindig otthon marad a Goldbrand, ha trollölni megyek, pedig a tűztől pusztulnak a rendvesek mocskosul :D
Wabbajack poén, akárcsak a Sanguine's Rose, vétek elpazarolni, de a Volendrung az csak egy szutyok vaskó. Igaz, nem is nagyon bővelkedik normális fegyverben a játék,ha jól meggondoljuk.

#840 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 23:19

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 23:45

Will-o-wispek ellen az instant szájonvágás a nyerő, én a trollokkal vagyok haragban, mert mindig otthon marad a Goldbrand, ha trollölni megyek, pedig a tűztől pusztulnak a rendvesek mocskosul :D
Wabbajack poén, akárcsak a Sanguine's Rose, vétek elpazarolni, de a Volendrung az csak egy szutyok vaskó. Igaz, nem is nagyon bővelkedik normális fegyverben a játék,ha jól meggondoljuk.

Goldbrand a király  :up:  Én is azzal nyomtam (ha úgy volt kedvem), asszem az umbránál is jobb.

de régen toltam már ezzel a játékkal... kicsit hiányzik  :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.