The Elder Scrolls IV II.
Elküldve: 2006. 10. 05. 13:13
na, majd ha 2 év múlva lesz egy überállat konfigom, felrakok minden texture-packot, quest-modot, és végre végigjátszom.
:Đ
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 10. 05. 13:18
Idézet: acu - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 14:13
na, majd ha 2 év múlva lesz egy überállat konfigom, felrakok minden texture-packot, quest-modot, és végre végigjátszom.
:Đ
Es tudod mit? 2 ev mulva se lesz szebb jatek ebben a kategoriaban, eleg ha megnezed a Morrowindet telepites utan, aztan akkor ha minden modot feltettel ra.
Uj TES meg ugyse jon sztem 4 even belul...
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2006. 10. 08. 15:08
hol van a legjobb kereskedő? aki legtöbbet adja a cuccaimért, fáj a szívem a 4-6 ezres dolgokat eladni 1200-ért
----atyuska----
Elküldve: 2006. 10. 08. 15:21
Idézet: caratyuska - Dátum: 2006. okt. 8., vasárnap - 16:08
hol van a legjobb kereskedő? aki legtöbbet adja a cuccaimért, fáj a szívem a 4-6 ezres dolgokat eladni 1200-ért 
1200 alapnál nem nagyon van jobb (http://www.uesp.net/...ivion:Merchants), Mercantile skillre és Thieves guild irányába lehet gyúrni.
Elküldve: 2006. 10. 09. 03:08
Üdvözletem az Uraknak!
De rég nem jártam erre... :confused:
Az utóbbi időben pihentettem ezt a játékot, mert kicsit túl sokat játszottam vele.
Változatosságnak jó volt a Tomb Raider: Legend, bár a quick save hiánya miatt oda kívántam a készítőit, ahonnan a világra jöttek.
Bár minden játékban olyan tökéletes lenne a mentési rendszer -na és persze az irányíthatóság-, mint az Oblivionban!
Ha bejáratos vagy az Arcane Universityre (és ki ne lenne az?
), akkor készíts egy olyan kombinált spellt, hogy Charm 100 pts for 2 secs on touch (a touch-spellek kevesebb manába kerülnek, mint a "célzottak") és Fortify Mercantile 100 pts for 2 secs on self.
Ezzel a spellel "kínáld meg" bármelyik kereskedőt (persze gyorsan aktiváld), és 500 arannyal megdobhatod az adott bolt tőkéjét (sajnos a Master bónusz így sem érhető el), továbbá alkudozni is jobban tudsz.
(Természetesen 1 mp-re is be lehet állítani a spellt, de ahhoz nagyon gyorsnak kell lenni.)
A kereskedők közül én az anvili fegyverkovácsot favorizálom, mert 1200 aranya van, de csak apprentice fokozatú a Mercantile skillje, ezért jobban lehet vele alkudozni, mint mondjuk a chorroli kovácsnővel (Rezeda
), akinek ugyan szintén 1200 aranya van, de Master a nyavajás. Ha 400 aranynál kevesebb összegről van szó, akkor Sinderion a nyerő az abszolút novice skillje és a magas "tetszésindex" miatt.
Másik megoldás: Black Market mod. Ebben -azt hiszem- 10 000 aranya van a kereskedőnek, továbbá a játék bármelyik szakaszában rendelkezik a teljes fegyver- és páncélkollekcióval.
Ez utóbbi talán cheat (hiszen kellő arany birtokában akár első szinten is lehet full Daedric cuccod), de azt személy szerint _nem_ tartom cheatnek, hogy például a Spell Breakert eladhatod neki 10 000 (10 500, 11 000) aranyért az egyébként szokásos 1200 (1700, 2200) arany helyett...
Az utóbbi időben pihentettem ezt a játékot, mert kicsit túl sokat játszottam vele.
Idézet: caratyuska - Dátum: 2006. okt. 8., vasárnap - 15:08
Ha bejáratos vagy az Arcane Universityre (és ki ne lenne az?
A kereskedők közül én az anvili fegyverkovácsot favorizálom, mert 1200 aranya van, de csak apprentice fokozatú a Mercantile skillje, ezért jobban lehet vele alkudozni, mint mondjuk a chorroli kovácsnővel (Rezeda
Másik megoldás: Black Market mod. Ebben -azt hiszem- 10 000 aranya van a kereskedőnek, továbbá a játék bármelyik szakaszában rendelkezik a teljes fegyver- és páncélkollekcióval.
Szerkesztette: <Maverick> 2006. 10. 09. 03:11 -kor
[ASUS Rampage IV Extreme] | [IntelŽ Core i7-4930K] @ [4500 MHz] | [Cooler Master Hyper 412S] | [4x4 GB Corsair Vengeance DDR3-1866 MHz, CL9, CR1] | [ASUS Radeon R9 290 DirectCU II]
[Corsair Force 3 240GB SSD] | [Samsung 840 Pro 256 GB SSD] | Toshiba 3 TB SATA 3.0 HDD | [Cooler Master HAF X] | [XFX Pro 850W (Seasonic SS-850HT)] | [Dell S2740L 27" IPS monitor]
[Corsair Force 3 240GB SSD] | [Samsung 840 Pro 256 GB SSD] | Toshiba 3 TB SATA 3.0 HDD | [Cooler Master HAF X] | [XFX Pro 850W (Seasonic SS-850HT)] | [Dell S2740L 27" IPS monitor]
Elküldve: 2006. 10. 09. 06:13
köszönöm a kimerítő válaszokat 
megpróbálkozom majd ezekkel a varázslatokkal, mert tegnap jöttem rá hogy varázslati képességem nagyon gyenge, eddig (megjelenés óta) csak mindig új terepeket derítettem fel, meg 1-2 külön küldetést csináltam meg.
megpróbálkozom majd ezekkel a varázslatokkal, mert tegnap jöttem rá hogy varázslati képességem nagyon gyenge, eddig (megjelenés óta) csak mindig új terepeket derítettem fel, meg 1-2 külön küldetést csináltam meg.
----atyuska----
Elküldve: 2006. 10. 12. 23:03
Hali!
Most kezdtem a játékot, és egy banális problémával fordulok hozzátok:
HOGY kell ledobni a tárgyakat?
Néha sikerült vad húzogatással és akkor visszamenve a rendes nézethez, el is dobja. De pl. egy olyan sapkát vagy pajzsot amire nincs szükségem, nem akar eldobni sehogysem... Se koponyát, csontot és egyéb kacatokat ami nálam van.
L-őre is kösz.
Üdv!
Most kezdtem a játékot, és egy banális problémával fordulok hozzátok:
HOGY kell ledobni a tárgyakat?
L-őre is kösz.
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2006. 10. 12. 23:05
Az Inventoryban SHIFT + klikk.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 10. 13. 00:54
Sziasztok!
Nemreg fogtam neki en is a jateknak es lenne egy kerdesem, illetve ketto, de lehet idokozben meg eszembe jut egy par :Đ
'Szal:
1. hol tudok valami jo fegyvert / pancelt szerezni? 7es szintu vagyok mar [nem mintha szamitana], de meg mindig azokban a cuccokban futkarozok amiket a blade-ek hasznalnak. Jo lenne valami quest reward vagy loot, csak asszem ez is szintfuggo... vasarlast egyelore nem engedhetem meg magamnak, csak 4k aranyam van.
2. igaz-e hogy ha tul sokat hanyagolom a fo cselekmenyszalat es tul sokat fejlodom akkor nehezsegeim lehetnek a kiseros questeknel, mert az ellensegek velem egyutt kemenyednek, de a szovetsegesek nem?
3. [mondtam en hogy lesz meg :Đ ] van-e valami kizaro jellegu guild quest? pl ha vegig akarom vinni a fighters guildet, akkor nem fogok tudni belepni/befejezni a thieves guildbe, vagy hasonlo?
4. barmilyen mas jotanacs ami eszetekbe jut
Nemreg fogtam neki en is a jateknak es lenne egy kerdesem, illetve ketto, de lehet idokozben meg eszembe jut egy par :Đ
'Szal:
1. hol tudok valami jo fegyvert / pancelt szerezni? 7es szintu vagyok mar [nem mintha szamitana], de meg mindig azokban a cuccokban futkarozok amiket a blade-ek hasznalnak. Jo lenne valami quest reward vagy loot, csak asszem ez is szintfuggo... vasarlast egyelore nem engedhetem meg magamnak, csak 4k aranyam van.
2. igaz-e hogy ha tul sokat hanyagolom a fo cselekmenyszalat es tul sokat fejlodom akkor nehezsegeim lehetnek a kiseros questeknel, mert az ellensegek velem egyutt kemenyednek, de a szovetsegesek nem?
3. [mondtam en hogy lesz meg :Đ ] van-e valami kizaro jellegu guild quest? pl ha vegig akarom vinni a fighters guildet, akkor nem fogok tudni belepni/befejezni a thieves guildbe, vagy hasonlo?
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2006. 10. 13. 01:02
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 13:53
Qarl 3. pakkjabol par kep:
ez honnan toltheto le? gondolom jol megdobja a hardverkovetelmenyt!
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2006. 10. 13. 01:06
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 2:02
ez honnan toltheto le? gondolom jol megdobja a hardverkovetelmenyt! 
http://elderscrolls.filefront.com/file/Qar...re_Pack_2;64762
Ezt találta a google de ez csak a 2. packja.
Elküldve: 2006. 10. 13. 07:23
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 1:54
Sziasztok!
1. Fognak potyogni a jó cucok, nem kell izgulni.
2. Ez igaz, vagy a játék elején érdemes "főszálazni" vagy nagyon a végén, akkora már úgyis olyan tápmester leszel, hogy egyedül lehenteled egész Obliviont.
3. (sajnos) Nincs.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 10. 13. 07:32
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 8:23
3. (sajnos) Nincs.
Ez nem teljesen igaz.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 10. 13. 07:37
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 1:54
Most így hirtelen csak annyi jut eszembe, hogy ha valami küldetésben nincs elég infó, akkor bátran menj oda a koldusokhoz, adj nekik pénzt vagy győzd meg őket, mert ők néha tudnak szolgálni extra infóval.
Elküldve: 2006. 10. 13. 12:49
koszi a tippeket sracok
Az arena vegen tudom hogy van egy jo armor. jelenleg gladiator rangom van, de ugy erzem el vagyok akadva a fegyverem miatt, ami nem valami jo [sima blade katana], szal igy eleg nehez harcolni. nemreg talaltam egy varazskardot de sajna az "lemerult". van ra lehetoseg hogy ingyen feltoltsem? [az egyik tippben a jatekban olvastam valamit errol, csak olyan hamar betoltodott a palya h nem volt idom vegigolvasni
]
Az arena vegen tudom hogy van egy jo armor. jelenleg gladiator rangom van, de ugy erzem el vagyok akadva a fegyverem miatt, ami nem valami jo [sima blade katana], szal igy eleg nehez harcolni. nemreg talaltam egy varazskardot de sajna az "lemerult". van ra lehetoseg hogy ingyen feltoltsem? [az egyik tippben a jatekban olvastam valamit errol, csak olyan hamar betoltodott a palya h nem volt idom vegigolvasni
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2006. 10. 13. 20:59
Vagy a mágusok tudják feltölteni vagy a feltöltött soul gem kövek. De volt valahol, egy ház alagsorában egy fickó, akit egyszer megtaláltam, ő is feltöltötte, elég olcsón, de azóta sem találtam rá. 
Fegyvert meg akkor találsz, ha felkutatsz pár romot/barlangot és jól kifosztod.
Én az elején sokáig Akaviri Katanát használtam, utána meg egy nagy elf kardot. De mindvégig megmaradtam a kard+pajzs kombónál. Persze, ha nem lesből lenyilaztam az ellent.
Fegyvert meg akkor találsz, ha felkutatsz pár romot/barlangot és jól kifosztod.
Elküldve: 2006. 10. 13. 23:14
Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 0:05
Az Inventoryban SHIFT + klikk. 
Köszi szépen!
Kipróbálom
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2006. 10. 16. 12:05
Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 29., szombat - 12:44
Vagy a DB questeknél figyelmezni kell Shadowmere-re, az ugyanis a leggyorsabb ló, a legnagyobb HPjű, támad is, és mellesleg mivel essential NPC, nem hal meg 
az egy dolog de meg is lehet pakolni cuccokkal :Đ Mivel nem hal meg, usd ki mig kiájul,aztan klikk ra, es maris meg lehet rakni mint egy ladat
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2006. 10. 16. 12:06
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 13:05
az egy dolog de meg is lehet pakolni cuccokkal :Đ Mivel nem hal meg, usd ki mig kiájul,aztan klikk ra, es maris meg lehet rakni mint egy ladat 
Elküldve: 2006. 10. 16. 12:11
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 12:05
es maris meg lehet rakni mint egy ladat 
hát még ezt

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Súgó
A téma zárva.