HWSW Informatikai Kerekasztal: CS:Source IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

CS:Source IV.

#1121 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 01. 09:14

Idézet: sadam - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 12:29

Annyira szerintem ez a vac sem megbízható.  :think: Hiába állítjátok, ezt a majd egy hét múlva bannol dolgot.  :Đ

szerintem ameddig nem probalod ki hosszab ideig, addig ne allits ilyeneket, 30 perc "tapasztalat" utan.
macbook air 2014

#1122 Felhasználó inaktív   serteperte 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 09:31

Idézet: gemini - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 10:03

tegnap elég sok mindent beadott, de volt két nyomorék, aki beállt elém mig awp-ztem, és letékáztam.
az ilyennek mit mondjon az ember? zoomolok, és figyelek 1 mm-nyi helyet, ő meg átszambázik előttem, és fejbelövöm. utána elnézést kérek. erre le slayel. normális? vegye el a pénzem, ha akarja, de inkább figyeljen arra, hogy a hidnál aztec-on awp-sek vannak, és ne csodálkozzon, hogy ha valaki már ott áll, akkor annak van esélye, hogy ha ő mégis befut, akkor hátbalövik.
ezeken a nyomorékokon ugy fel tudok háborodni, hogy legszivesebben kibannolnám őket...
aztán ott van a zaga zaga zaga haverod, aki csak ugy unalomból rámdobálta a HE-ket, meg lesebzett kör elején 30-40 hpre. hogy miért, azt nem mondta. vagyis de: jól esett neki. (csapattárstól ez biztosan normális viselkedés, csak én nem tudtam, igaz?)
komolyan mondom, IQ teszthet kötném, hogy valaki játszhat-e ezzel, vagy nem.

én a testemel szoktam védeni szegény ellenfelet a galád awp-s csapattársaimtól :)

#1123 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 09:44

Idézet: serteperte - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 9:31

én a testemel szoktam védeni szegény ellenfelet a galád awp-s csapattársaimtól :)

és gondolom utána azért gondolkodás nélkül le slayeled, hogy a csapatodnak biztos ne is legyen esélye nyerni, neked meg ne legyen pénzed, mert sz*pni sokkal jobb, mint nyerni, igaz? :D
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#1124 Felhasználó inaktív   serteperte 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 09:47

Idézet: gemini - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 10:44

és gondolom utána azért gondolkodás nélkül le slayeled, hogy a csapatodnak biztos ne is legyen esélye nyerni, neked meg ne legyen pénzed, mert sz*pni sokkal jobb, mint nyerni, igaz? :D

persze! sőt, következő körben még le is tékázom :)

#1125 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 09:51

Idézet: gemini - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 9:03

És konkrétan mire is gondolsz? Korhatár, iq teszt, játékra vonatkozó kérdések? És akkor utána VIP-pass szerver?

Szal ha a srác látja hogy gemini awp-zik, akkor ő nem rusholhat. Húzza meg magát valamelyik sarokban, amíg te lefraggelsz mindenkit. Ne az ellenségre figyelve rusholjon, hanem csak azt figyelje, hogy a csapattársainak akik kempelve awp-znek, nehogy a tűzvonalába kerüljön, mert azzal lehet hogy megnehezíti a dolgukat. Ja, és ha az awp-s rush közben hátbalövi, meg se büntesse érte.
Ennek az érmének is két oldala van.

#1126 Felhasználó inaktív   serteperte 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 09:53

egyébként ez a slayelés kb annyira rossz mint a tékázás. persze jogosnak érzi az ember amikor még azt se mondja az elkövető hogy bocs, de ha kap egy slayt ő is felkapja a vizet, aztán jönnek a további csapattárs-sebzések, tékák, könnyen elmérgesedik a dolog.
tegnap cs2hu-n volt kb 10 ilyen "jó" kör. 1 tk-zásból indult ki, amire kapott az illető egy timebomb-ot, amivel csapattársak között rohangált a jóember, amire mindenki ideges lett, 1-2 másik ember következő körben belelőtt csapattársba, azok vissza, aztán elszabadult a pokol... másik csapatnak nem sok dolga volt.

#1127 Felhasználó inaktív   serteperte 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 09:59

Idézet: Locutus - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 10:51

És konkrétan mire is gondolsz? Korhatár, iq teszt, játékra vonatkozó kérdések? És akkor utána VIP-pass szerver?

Szal ha a srác látja hogy gemini awp-zik, akkor ő nem rusholhat. Húzza meg magát valamelyik sarokban, amíg te lefraggelsz mindenkit. Ne az ellenségre figyelve rusholjon, hanem csak azt figyelje, hogy a csapattársainak akik kempelve awp-znek, nehogy a tűzvonalába kerüljön, mert azzal lehet hogy megnehezíti a dolgukat. Ja, és ha az awp-s rush közben hátbalövi, meg se büntesse érte.

én bele szoktam számolni hogy ha russolok (márpedig mindig azt csinálom), akkor hátbalőnek, elémdobják a flest, he-t. vagy ha rush miatt csapattársak számára váratlan helyeken bukkanok fel (szembe jövök a másik oldalról), akkor belémlőnek páran. néha felkapom a vizet, de annyira gyakori ez, hogy már bele is számolom. ha kevés hp-m van és radaron látom hogy szembe jön egy csapattárs, direkt nem is megyek arra, vagy fedezékbe bújok nehogy lelőjjön. sokan ilyenkor elrohannak mellettem, fogalmuk nincs hogy ott volt egy csapattárs :)

#1128 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:01

vitába szállnék azért, hiszen nem kemphelyen awp-zek, hanem hidon aztec-on. nyilvánvalóan lát, mikor terror kezdő felől befut a hid egyik végére, hogy én ott állok. (ha elsőnek spawnolok, akkor minden esetben megpróbálom kilőni a ct awp-st a hid túloldalán, mert ő hamarabb ér oda, igy az a skilles, aki terror oldalról kilövi, nem a fordított helyzetben álldogáló)
szóval a szituáció adott: ott áll az awp-s. látszik a kurva skinen, hogy az awp zoomolva van (azaz nem a derekánál hordja)
és azt hiszem az is normális, hogy miután a ct csapat már vagy 5-6 kört nyert, biztos van awp-s a másik oldalon. tehát a rusholásnak semmi értelme. vagy mégis? szerinted hidon egy embernek kell rusholni szemben legalább 3 awp-ssel? ez a normális játékhozzáállás?

miről is beszélünk? arról, hogy össze-vissza fut a mapon, anélkül, hogy a csapattársaira vagy bármi másra figyelne? hogy a radar az csak egy zöld paca, ami zavarja a kilátásban?
én nem vagyok olyan láma, hogy befutok az awp-s elé. de neki meddig tartana felérni ésszel, hogy ha ott fut el, akkor hátbalőhetik?

most komoylan locutus, magyarázd el kérlek nekem, hogy mi értelme van annak, hogy befut valaki gondolkozás nélkül az awp-k kereszttüzébe?
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#1129 Felhasználó inaktív   DuRaCeLl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:03

Idézet: gemini - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 10:03

tegnap elég sok mindent beadott, de volt két nyomorék, aki beállt elém mig awp-ztem, és letékáztam.
az ilyennek mit mondjon az ember? zoomolok, és figyelek 1 mm-nyi helyet, ő meg átszambázik előttem, és fejbelövöm. utána elnézést kérek. erre le slayel. normális? vegye el a pénzem, ha akarja, de inkább figyeljen arra, hogy a hidnál aztec-on awp-sek vannak, és ne csodálkozzon, hogy ha valaki már ott áll, akkor annak van esélye, hogy ha ő mégis befut, akkor hátbalövik.
ezeken a nyomorékokon ugy fel tudok háborodni, hogy legszivesebben kibannolnám őket...
aztán ott van a zaga zaga zaga haverod, aki csak ugy unalomból rámdobálta a HE-ket, meg lesebzett kör elején 30-40 hpre. hogy miért, azt nem mondta. vagyis de: jól esett neki. (csapattárstól ez biztosan normális viselkedés, csak én nem tudtam, igaz?)

aztec-on mindig ez van ha awp-el hidon de én azt birom jobban ha még rohangálnak is elötted! :D
Gigabyte Gigabyte 965P DS3 6400,2Gb A-Data Hc 800, club-3d 7800gt pci-x, g5

#1130 Felhasználó inaktív   DuRaCeLl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:07

Idézet: Locutus - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 10:51

a büntetésnek is van normális formája pl vegye el a pénzt vagy várja meg hogy bocsánatot kér ha nem akkor mehet slay de a slay-el csak a saját csapatát szopatja!

#1131 Felhasználó inaktív   DuRaCeLl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:09

Idézet: serteperte - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 10:59

én bele szoktam számolni hogy ha russolok (márpedig mindig azt csinálom), akkor hátbalőnek, elémdobják a flest, he-t. vagy ha rush miatt csapattársak számára váratlan helyeken bukkanok fel (szembe jövök a másik oldalról), akkor belémlőnek páran. néha felkapom a vizet, de annyira gyakori ez, hogy már bele is számolom. ha kevés hp-m van és radaron látom hogy szembe jön egy csapattárs, direkt nem is megyek arra, vagy fedezékbe bújok nehogy lelőjjön. sokan ilyenkor elrohannak mellettem, fogalmuk nincs hogy ott volt egy csapattárs :)

én simán lámpázom de igy is sokszor sebeznek! :D

#1132 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:22

és még annyit, hogy ha hidon át akarnak rusholni, akkor elhiszed, hogy én vagyok a legboldogabb?
dob alulról egy füstöt, és máris mehetünk át.
de akit lelőttem, az nem rusholni akart.
plusz ha rusholsz, az azt jelenti, hogy semmire nem figyelsz?

#1133 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:24

Idézet: gemini - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 10:01

most komoylan locutus, magyarázd el kérlek nekem, hogy mi értelme van annak, hogy befut valaki gondolkozás nélkül az awp-k kereszttüzébe?

Nézd az ő oldaláról a dolgot. Ő nem awpzik, hanem rushol. Aztec hidat is meg lehet fogni rusholással. De még ha szerinted nem is, neki akkor is ugyanannyi joga van a neki tetsző játékstílusban játszani, mint neked ott megállni, és awp-zni.
Mert ugye a csapatmunka és az "IQ" nem aszerint működő egyoldalú dolog, hogyha te awpzni akarsz, akkor mindenki félre az útból.
Publicon nincs közös stratégiai megbeszélés, hogy te ott awp-zel, akkor más arra ne menjen, hiába is kapálózol ezen: soha nem is lesz. El kell menni warozni, ha ennél több szervezettségre vágysz. Publicon mindenki a maga élvezetes játékát tartja szem előtt, és mindemellett csak bizonyos fokig lehet tekintettel másokra. Mint pl hogyha nem direkt TK-zza le valaki, akkor nem slayel egyből.
Szal ha te nem akarod belátni, hogy ő rusholhat ha akar, vagy kempelhet ha akar, akkor ő miért lássa be, hogy téged ne slayeljen ha leTK-zod...
Ugyanannyi erővel, mint ahogy neki figyelnie kellene az awp-sekre, ugyanúgy az awp-sek is figyelhetnek arra, hogy ő rushol. Nem? De.

----------------------

Viszont az IQ teszt, meg kérdéssor, stb téma felett ne repüljünk át, mert engem érdekelne, hogy hogyan lehetne megvalósítani. Szerinted mik azok a dolgok, amire rá kell kérdezni egy új tagnál ahhoz, hogy utána mindenki számára elfogadható játékmenet legyen egy amúgy pub szerveren, amire csak passal lehet bemenni azoknak, akik ezt "kiérdemelték"?

#1134 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:46

vegyük sorban. azt mondod, neki az a játékélmény, hogy befut a hidra, és fejbelövik awp-vel? ugye nem mondod komolyan. más szituációban nem emelem fel a hangom, mert akkor még elő se fordulna, hogy hátbalövök valakit. még prodigy-n sem. mert ott van esély a rusholásra. de itt egészen egyszerűen füst nélkül 3-4 awp-s ellen nincs esély.
felteszek egy egészen egyszerű eldöntendő kérdést: te, ha látod, hogy ott az awp-s (aki a csapattársad) és várható, hogy a másik oldaon van még legalább 3, akkor _egyedül_ odamész, odaállsz az awp-s elé, hogy hátha lelövöd kalával a hid tuloldalán állót? mert hangsúlyozom, rusholást már te vetted a dologba. én csak azt mondtam, befutott elém. tehát TE személy szerint befutsz az awp-s elé?

a másik kérdésed: elképzelésem sincs. nem gondolkoztam, csak felháborodásból írtam, mert nehezemre esik, hogy sokaknak elképzelése sincs a játékról, és igy nemhogy neki nem lesz játékélménye, de nekem sem lesz! akkor ez kinek jó? ő azért ideges, mert valaki letékázta, én meg azért, mert le slayel. vitatkozhatunk itt arról, kinek mi a játékélmény, meg hogy egy kezdőnek más a játék, mint egy olyannak, aki 2-3 éve játszik. de ne mondd azt kérlek, hogy azt mindeki élvezi, ha folyamatosan veszít a csapat, nem tudsz fegyvert venni, lerusholnak a ct-k, és kezdőkempelned kell..... mert előbb-utóbb az lesz belőle.

már vannak kezdeményezések arra, hogy meghívásos "public" szervert csináljunk, lehet idén lesz is belőle valami. a meghívás alapja természetesen az ismeretség. és azért olyanok alapján lehet szelektálni az embereket, hogy milyen a játékintelligenciájuk. ennek a felismeréséhez nem kell sok, csak 2-3 map egy csapatban vele egy szerveren. nem az a lényeg, hogy lelő-e mindenkit, vagy nem. hanem az, hogy képes minimáls szinten csapatként gondolkozni, mert ez egy kib*szott csapatjáték, még ha publicra mész akkor is.
csak ezt mindeki elfelejti....

#1135 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:52

a kockázatokról, és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! :up:  ;)
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1136 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:53

megyek is inkább simcity-zek....  :pokeas:

#1137 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:59

Idézet: Locutus - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 11:24

Viszont az IQ teszt, meg kérdéssor, stb téma felett ne repüljünk át, mert engem érdekelne, hogy hogyan lehetne megvalósítani. Szerinted mik azok a dolgok, amire rá kell kérdezni egy új tagnál ahhoz, hogy utána mindenki számára elfogadható játékmenet legyen egy amúgy pub szerveren, amire csak passal lehet bemenni azoknak, akik ezt "kiérdemelték"?

Szerver oldalról a steam-acc korát nem tudod lekérdezni? Mert akkor (talán) megoldás lehet az 1 évnél újabb accok korlátozása. egy év alatt csak ragad valami az emberre nem? (kivéve geminit meg az awp-seket :p )
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1138 Felhasználó inaktív   serteperte 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 11:00

Idézet: Locutus - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 11:24

ugyan nem engem kérdeztél, de... :)
életkor szerintem elég jó korlát, minden más túlbonyolítása a dolgoknak. végülis ez egy játék, vagy mi...

amúgy meg az ilyen elkülönítésről (gemininek): aki láma, vagy még gyerek az nem feltétlenül iq-talan és annak is meg kell tanulnia valakitől viselkedni, játszani. ha összezársz 16 olyat, aki még nem tud viselkedni, lesheted hogy mikor fognak egymástól normálisan megtanulni. attól fognak később normálisan játszani, ha látják hogy mások máskép játszanak, vagy regaálnak dolgokra.

#1139 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 11:07

Idézet: gemini - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 10:46

vegyük sorban. azt mondod, neki az a játékélmény, hogy befut a hidra, és fejbelövik awp-vel? ugye nem mondod komolyan. más szituációban nem emelem fel a hangom, mert akkor még elő se fordulna, hogy hátbalövök valakit. még prodigy-n sem. mert ott van esély a rusholásra. de itt egészen egyszerűen füst nélkül 3-4 awp-s ellen nincs esély.
felteszek egy egészen egyszerű eldöntendő kérdést: te, ha látod, hogy ott az awp-s (aki a csapattársad) és várható, hogy a másik oldaon van még legalább 3, akkor _egyedül_ odamész, odaállsz az awp-s elé, hogy hátha lelövöd kalával a hid tuloldalán állót? mert hangsúlyozom, rusholást már te vetted a dologba. én csak azt mondtam, befutott elém. tehát TE személy szerint befutsz az awp-s elé?

a másik kérdésed: elképzelésem sincs. nem gondolkoztam, csak felháborodásból írtam, mert nehezemre esik, hogy sokaknak elképzelése sincs a játékról, és igy nemhogy neki nem lesz játékélménye, de nekem sem lesz! akkor ez kinek jó? ő azért ideges, mert valaki letékázta, én meg azért, mert le slayel. vitatkozhatunk itt arról, kinek mi a játékélmény, meg hogy egy kezdőnek más a játék, mint egy olyannak, aki 2-3 éve játszik. de ne mondd azt kérlek, hogy azt mindeki élvezi, ha folyamatosan veszít a csapat, nem tudsz fegyvert venni, lerusholnak a ct-k, és kezdőkempelned kell..... mert előbb-utóbb az lesz belőle.

már vannak kezdeményezések arra, hogy meghívásos "public" szervert csináljunk, lehet idén lesz is belőle valami. a meghívás alapja természetesen az ismeretség. és azért olyanok alapján lehet szelektálni az embereket, hogy milyen a játékintelligenciájuk. ennek a felismeréséhez nem kell sok, csak 2-3 map egy csapatban vele egy szerveren. nem az a lényeg, hogy lelő-e mindenkit, vagy nem. hanem az, hogy képes minimáls szinten csapatként gondolkozni, mert ez egy kib*szott csapatjáték, még ha publicra mész akkor is.
csak ezt mindeki elfelejti....

Nem, de nálunk ugye elő sem fordul olyan, hogy 3-4 awp-s legyen :)
De egyébként nyilván azért állt be az awp-d elé, mert ő kalával úgyis ügyesebben kiszedi a szemben lévő snipert :) Felettébb logikusan hangzik.

Az a fajta belterjes szervert meg, ahol csak ismerősökkel, rendezetten játszol, azt warszervernek hívják. A public nem erről szól, mert részben nem ismerik egymást az emberek, stratégia sincs, és a teamplayre is csak az fog törekedni, aki így akar játszani. Aki meg magányos farkas, annak papolhatsz úgyis a teamplayről.

#1140 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 11:09

Idézet: serteperte - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 12:00

életkor szerintem elég jó korlát,

és ezt hogyan állapítod meg? a 18+ -os oldalakra is rányomja a 12éves srác, hogy már elmult 18  ;)
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.