Idézet: gemini - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 16:29
CS:Source IV.
Elküldve: 2006. 08. 28. 15:32
most azé' mer' nyilazok és nem awp-zek mán' szittya vagyok? 
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2006. 08. 28. 15:35
Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 16:25
gipC jakab meg sinkovits imre utódja lehetne olyan gecimély hanga van, gondolom a sok sok mélytorok...
jah nypd jo volt.....
te is kisebbség vagy aki cigó olaszokat favoritálja nord, gemini meg szittya gyerek tutti :Đ
jah nypd jo volt.....
te is kisebbség vagy aki cigó olaszokat favoritálja nord, gemini meg szittya gyerek tutti :Đ
Az a mély hang az attól van szvsz hogy ráléptem kicsit a mikrofonra. A mély torokhoz én a szondát adom, szóval az nálam nem módosít a hangmélységen
Mondjuk a te hangodra először azt hittem az öcséd az (esetleg húgod)
Talán kipróbálhatnád a mély torkot befogadóként, hátha mélyülne a hangod :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 08. 28. 15:43
ha ha ha
gyúrj még GipC Jakab!
elöbb 1.6oztam elvoltam amig nem jott köcsög whs és ő mindig meghallotta hol gugolok 1 perce
gyúrj még GipC Jakab!
elöbb 1.6oztam elvoltam amig nem jott köcsög whs és ő mindig meghallotta hol gugolok 1 perce
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2006. 08. 28. 16:24
ott buktál le nord hogy a magyar fuxosak akarnak olaszosak lenni....
strandon ülünk a kajálda részen, másik asztalnál a tipikus kis takonypócok, 16 évesek olyan vastag fuxokkal mint a bokájuk, 1ik elkezd telitorokból üvölteni hogy hééé Angelo ( Ándzselóóóó)
nem kicsit nevettünk :Đ
strandon ülünk a kajálda részen, másik asztalnál a tipikus kis takonypócok, 16 évesek olyan vastag fuxokkal mint a bokájuk, 1ik elkezd telitorokból üvölteni hogy hééé Angelo ( Ándzselóóóó)
nem kicsit nevettünk :Đ
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2006. 08. 28. 20:49
Ehh, játszottam volna ma, erre a netem elkezdett megint szivatni. Már éppen örültem volna hogy megvolt a hiba oka(mert rossz volt a netem, de mint kiderült, a routerem vacakolt), erre most azt csinálja, hogy játszok mondjuk fél órát, minden frankó, majd egyszercsak felugrik a pingem az egekbe, a szerverek meg persze kidobálnak. A "choke" az mit jelent? az szokott a pinggel együtt felmászni 0-ról 2-3ra.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2006. 08. 28. 20:51
Idézet: freeone - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 21:49
Ehh, játszottam volna ma, erre a netem elkezdett megint szivatni. Már éppen örültem volna hogy megvolt a hiba oka(mert rossz volt a netem, de mint kiderült, a routerem vacakolt), erre most azt csinálja, hogy játszok mondjuk fél órát, minden frankó, majd egyszercsak felugrik a pingem az egekbe, a szerverek meg persze kidobálnak. A "choke" az mit jelent? az szokott a pinggel együtt felmászni 0-ról 2-3ra.
A 2-3 az nudli. Azzal ne is törődj.
world, my finger, is on the button...
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 08. 28. 20:55
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 21:51
A 2-3 az nudli. Azzal ne is törődj.
De pont akkor mikor a hiba jelentkezik? Csak van valami jelentése. Vagy a sávszélem lenne kevés? (Azelőtt 2mbit adsl volt, most 1m/1m wireless). Csak mert mikor szerver listát nézem, a pingek rendben vannak, 10-20 között, és mikor már játszom, akkor lesz vacak.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2006. 08. 28. 23:43
Na találtam egy szervert amin nem laggoltam. Összeakadtam két ph-s sráccal, és egy nagyon kellemeset deagle-öztünk vagy 5 mapon át -hárman. Régen játszottam ilyen jót
Elküldve: 2006. 08. 29. 07:48
Idézet: freeone - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 23:43
Na találtam egy szervert amin nem laggoltam. Összeakadtam két ph-s sráccal, és egy nagyon kellemeset deagle-öztünk vagy 5 mapon át -hárman. Régen játszottam ilyen jót 
Ha jól láttam, tegnap nálunk játszottál, legalább este 8-9 körül
A choke azt jelenti, hogy a szerver adatot próbált küldeni neked, de nem sikerült. Tipikusan azért van, ha a kliens túl van terhelve éppen. Ha körváltáskor jelentkezik, az természetes, ott nagyobb a terhelés. De menet közben már nem egészséges, ha 1-nél több eldobott packet van.
Lehet attól, ha a neted az adott sávszél igényt nem tudja teljesíteni a kellő pinggel. Az SG miután 100 tickes, és 100/100/25000 rateval lehet játszani, a lehető legtöbbet igényli a klienstől is. Magyarán akár maximális 25kb/s fel, és 25kb/s le sávszélt is kihasznál egyszerre. Tehát akinek a legkisebb gond is van a netjével, az tapasztalhat furcsaságokat rajta. Illetve pl gyengébb ADSL-eseknél lehet gond, ahol az up túl keskeny - és még a downt is megfogja.
Viszont cserébe adja amit kell
Elküldve: 2006. 08. 29. 08:15
Idézet: Locutus - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 8:48
Ha jól láttam, tegnap nálunk játszottál, legalább este 8-9 körül
Nem vettem észre, hogy gondod lett volna a lövéssel
Elég jól osztottad a népet deserttel (westwoodon pl).
A choke azt jelenti, hogy a szerver adatot próbált küldeni neked, de nem sikerült. Tipikusan azért van, ha a kliens túl van terhelve éppen. Ha körváltáskor jelentkezik, az természetes, ott nagyobb a terhelés. De menet közben már nem egészséges, ha 1-nél több eldobott packet van.
Lehet attól, ha a neted az adott sávszél igényt nem tudja teljesíteni a kellő pinggel. Az SG miután 100 tickes, és 100/100/25000 rateval lehet játszani, a lehető legtöbbet igényli a klienstől is. Magyarán akár maximális 25kb/s fel, és 25kb/s le sávszélt is kihasznál egyszerre. Tehát akinek a legkisebb gond is van a netjével, az tapasztalhat furcsaságokat rajta. Illetve pl gyengébb ADSL-eseknél lehet gond, ahol az up túl keskeny - és még a downt is megfogja.
100 tick, interp 0.01-en, és az esetek 99%-ban 101 updatet meg is kapod másodpercenként. Szal a játékélmény itt maximális, ami csak kihozható a sourceból - ha a te géped/neted is bírja.
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"
Elküldve: 2006. 08. 29. 14:07
Idézet: Locutus - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 8:48
...
Tőletek is dobált ki, a köv. mapon(italy tactics)
20-25k megvan ki-be, már 1m/1m szinkron netem van. Most beszéltem a szolgáltatóval, feljebb rakott fél megával ingyen, este majd kiderül.
Deagle: most teljesen rá vagyok kattanva, nem tudom miért. Amikor csak tehetem azzal szaladgálok.
Elküldve: 2006. 08. 29. 14:30
Idézet: freeone - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 14:07
20-25k megvan ki-be, már 1m/1m szinkron netem van. Most beszéltem a szolgáltatóval, feljebb rakott fél megával ingyen, este majd kiderül.
Deagle: most teljesen rá vagyok kattanva, nem tudom miért. Amikor csak tehetem azzal szaladgálok.
Hogyhogy "dobált ki"?
Elküldve: 2006. 08. 29. 14:41
Idézet: freeone - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 15:07
Akkor neked ő kell - http://www.fpsbanana.../download/14054
"We are going to hell, so bring your sunblock."
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2006. 08. 29. 15:23
Idézet: Locutus - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 15:30
Hogyhogy "dobált ki"?
80-as pinglimit átlépése volt az ok. Sima konzolkick. Szó mi szó, a 350 több mint a 80. :Đ
Elküldve: 2006. 08. 29. 15:23
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 15:41
Ezt aszem kipróbálom.
Elküldve: 2006. 08. 29. 15:34
Idézet: freeone - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 15:23
80-as pinglimit átlépése volt az ok. Sima konzolkick. Szó mi szó, a 350 több mint a 80. :Đ
Ja hát igen, az pedig net probléma lesz

Súgó
A téma zárva.