HWSW Informatikai Kerekasztal: Leghutesek - A kozelmult es a jelen # II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (85 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Leghutesek - A kozelmult es a jelen # II. Osszefoglalok, tesztek... Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 27. 23:08

nekem ilyen csillogó réz revoltec ramborda van. elég jó :)
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#102 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 11:54

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. júl. 26., szerda - 10:53

9 centis venti van rajta, de teljesen jó, nem kell cserélni.

Megvettem végülis :)
Nem raktam még fel... de nagyon jónak tűnik... elég vad :D

Csak a hangja
Persze, ha tudnék szerezni egy 4pin-es potit, nem lenne gond. 10V-on már mérsékeltebb, 9V-on elmegy, 7V-on nincs is hangja. (És ha nem fut vmi procigyilkos progi, nem kell nekem fullon mennie :D) - pl éccakánként, mikor csak töltögetésre marad bekapcsolva.

De tök szuper amúgy... 6év garancia... remek :)
Ja és megvettem a 2 Revoltec Cu-t is :)

Már csak a HB 101-est kéne felhajtanom, de mintha megszűnt volna a Digitalmind (csak annál ír eladó darabot a kiskerárak), nem létezik egyik telefonszám se, ami ott meg van adva.
Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#103 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 23:07

Durva, mire nem képes ez a Freezer 7 Pro :)
Jelenleg 3800MHz-en megy a proci és max 40°C alapon... terhelés alatt se megy 50 fölé (persze akkor már azért rákapcsol a ventije is... az alap 540RPM-hez képest 1440-re nő :D)
Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#104 Felhasználó inaktív   Riker87 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 02. 19:17

Sziasztok..

Egy kérdésem lenne, előre is bocsi, ha rossz helyre írtam.

Egy  Sapphire X800GTO-m van AGP-s, 256 megás. 12 futószlag, nekem alapból 16 volt amikor beraktam gépbe, de ez most nem probléma. A kérdésem az lenne hogy 2.0ns ramok ellenére ki mennyit tudott kicsalni a VGA-ból, mind GPU mint RAM terén ?

Előre is köszi
Abit NF-7 v2.0,2500+ Sempron,Glacial Tech IGloo 2450 Cooler,1GB (333Mhz)Samsung,Gigabyte 9600PRO/128 8x (350/400@400/560),120GB Maxtor 7200RPM 2MB,52X LG CD-Rom,Mercury Eros 400W ház,

#105 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 15:47

Most cseréltem le a vidkari hűtőbordáját egy p2-es hűtőbordára, mert már roppantul zavart a ventije (már nem is az eredeti, hanem egy csere, házilag rábarkácsolt p2-es procihűtő), és nem akartam további kis ventikkel vacakolni. Azt gondoltam, hogy egy, a ház oldalára erősített 8 centis ventivel fújatnám rá a levegőt. Aztán az az (őrült :) ) ötletem támadt, hogy mivel a procihűtőventit is le kéne cserélnem, hogy inkább egy 12 centis ventit állítanék üzembe, és ezzel fújatnám mindkettőt. Például házilag barkácsolt légcsatornával irányítva erre a két egységre a levegőt, valahogy úgy, ahogy a mellékelt ábra mutatja keresztmetszetében. Mennyire elborult ill. hasznavehetetlen ötlet így szétosztani egy venti légáramlatát? :) Arra gondoltam, hogy egy 12 cm-es silentblade lenne az áldozat, 37 CFM a levegőszállítása, míg a mostani procihűtőmnek 28, tehát 9 CFM jutna a videokártyára, feltéve ha sikerülne ennek megfelelően kettéosztani. :Đ

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-15-1155048423.gif

#106 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 23:26

Idézet: [Iron] - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 16:47

Most cseréltem le a vidkari hűtőbordáját egy p2-es hűtőbordára, mert már roppantul zavart a ventije (már nem is az eredeti, hanem egy csere, házilag rábarkácsolt p2-es procihűtő), és nem akartam további kis ventikkel vacakolni. Azt gondoltam, hogy egy, a ház oldalára erősített 8 centis ventivel fújatnám rá a levegőt. Aztán az az (őrült :) ) ötletem támadt, hogy mivel a procihűtőventit is le kéne cserélnem, hogy inkább egy 12 centis ventit állítanék üzembe, és ezzel fújatnám mindkettőt. Például házilag barkácsolt légcsatornával irányítva erre a két egységre a levegőt, valahogy úgy, ahogy a mellékelt ábra mutatja keresztmetszetében. Mennyire elborult ill. hasznavehetetlen ötlet így szétosztani egy venti légáramlatát? :) Arra gondoltam, hogy egy 12 cm-es silentblade lenne az áldozat, 37 CFM a levegőszállítása, míg a mostani procihűtőmnek 28, tehát 9 CFM jutna a videokártyára, feltéve ha sikerülne ennek megfelelően kettéosztani. :Đ

Félelmetesen hangzik :)
Egyébként nem kivitelezhetetlen, de én nem tartom szerencsés ötletnek... bár nem tudom, milyen rendszerről lenne szó. Tény, h a venti nélküli helyzetnél jobb lehet... de nem hinném, h (fleg terhelés alatt) megfelelő levegőmennyiséggel tudná ellátni.
Megoldhatatlan lenne, h egy-két ventivel hosszanti irányban húzod meg a levegőt? (értsd: gép frontja felől hátra, vagy fordítva)... persze, még hatékonyabb lenne, ha hátul a másik végén is meghúznád 1-2vel.
Nekem jelenleg 4db 120-as Alphacool venti csinál kereszthuzatot. Nem mondom, h olyan halkak, amire számítottam, nem zajosak (főleg potméterrel). A proci ventim 5-600RPM-en jár, a teljes ház pedig kb 15°C-ot hűlt.

Nézz utána az S-flex ventiknek... halk és jó léghozamú kis jószágok (persze durva áron)... abból 4db kb 16k lenne :s
Ha mégis az oldalról, kettéosztva pumpált verziónál maradnál, sztem a csend érdekében 1db még megérné... 2-4 esetén azonban inkább SilentBlade...
Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#107 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 23:29

Idézet: [Iron] - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 16:47

Egyébként a rajzodon látható venti elhelyezés egy, a ház oldalán gyárilag kialakított helyre történne, vagy Te vágnál neki nyílást?
Mert ha utóbbi, akkor én kicsit feljebb tenném. VGA-ra mehet nyugodtan vízszintesen, és akkor a CPU felé menő ág sem olyan meredek.
Vagy rosszul gondolkozom?  :think:
Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#108 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 00:55

Idézet: Smooth - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 0:29

Egyébként a rajzodon látható venti elhelyezés egy, a ház oldalán gyárilag kialakított helyre történne, vagy Te vágnál neki nyílást?
Mert ha utóbbi, akkor én kicsit feljebb tenném. VGA-ra mehet nyugodtan vízszintesen, és akkor a CPU felé menő ág sem olyan meredek.
Vagy rosszul gondolkozom?  :think:

Nem gondolod rosszul, valóban jobb lenne úgy, és igen, én vágnám neki a likat, csakhogy az a gáz, hogy van egy merevítő keresztben, kb. ha a procival nem is egyvonalban, de kicsit lejjebb talán. Ja, a rajz talán ilyen szempontból nem túl méretarányos, mert végülis mehetne a vga-ra vízszintesen, de a procira még így is meredek lesz.
Ez egy elég kicsi, és szűkös ház, olyan fajta, amiben a táp függőleges helyzetben van, a proci "előtt". De tervezem a tápot felbarkácsolni a ház tetejére, kívülre, máshogy nem is lehetne megoldani ezt a légcsatornás dolgot. Na szóval onnan indult az egész ugye, hogy ventilátortalanítottam :Đ a vga-mat, és kitaláltam, hogy inkább egy oldalventivel fújatom rá a levegőt. De a helyzet az, hogy a procihűtőm rendkívül hangos egy jószág, egy spire fridgerock. 7 cm-es venti, 4200 rpm (maxon), 28 CFM, 35 dB... Ugyan nem zavar a hang, azon szerencsések közé tartozom, akik simán alszanak egy ilyen gép mellett is (pedig tényleg hangos), őszintén szólva sajnálom azokat, akiket már az is zavar, ha ciripel az alaplapi kondijuk :Đ, de belém bújt a kisördög. :) Na most gondoltam rá, hogy lecserélem egy spire falconrock ii-re, 2k-ba kerül, és ugyancsak 28 CFM-et nyom, csakhogy 21 dB-lel a 8 centis 2300-on pörgő ventije, szóval érted, ha nem is zavar a hang, azért feleslegesen minek járassak egy turbinát, ha egyszer ugyanazt a hatást elérhetem egy legyezővel is... de itt jött az, hogy minek nekem egy új procihűtő mindenestül, mikor a jelenlegi bordám megfelelő, csak a ventije szar. Akár egy füst alatt megoldhatnám a kettőt (vga+proci) egy nagyobb ventivel, aminek ugyanolyan hangerő mellett nagyobb a légszállítása, és ráadásul kinti friss levegőt fújna rá mindegyikre direktben. Mert amúgy el kell hogy mondjam, hogy semmi más venti nincs a gépben, a tápventi az egyetlen ami mozgatja a levegőt, és tényleg nem volt gondom a hőfokokkal. Most ebben a jó időben 48 a proci idle-ben, 52 terhelve, kánikulában ezek az értékek 54 és 57. Egy elég jó fűtőteljesítményű 1.3-as duronról van szó. :) Van aki sokallná ezeket az értékeket, de engem nem nagyon érdekelnek ma már. Volt idő amikor igen, de leszoktam róla. :) 3 éve vettem, már akkor is használtan, még ma is gond nélkül működik, mi kell még. De hát rámjött a barkácsolhatnék, van ilyen, mi csináljak, üljek be egy sarokba, és várjam meg míg elmúlik? Lehet jobb lenne. :D

#109 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 20:52

Idézet: [Iron] - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 1:55

Nem gondolod rosszul, valóban jobb lenne úgy, és igen, én vágnám neki a likat, csakhogy az a gáz, hogy van egy merevítő keresztben, kb. ha a procival nem is egyvonalban, de kicsit lejjebb talán. Ja, a rajz talán ilyen szempontból nem túl méretarányos, mert végülis mehetne a vga-ra vízszintesen, de a procira még így is meredek lesz...

Ismerős a szitu :D
Nekem tavaly 70rongyomat vitte el a gépem (új lap+cpu+ram+vga+táp), úgyhogy úgy voltam vele, nem áldoznék házra :)
Előkapartam egy P3-as házat (ugyanígy a proci előtt van függőlegesen a táp), és elkezdtem átfaragni :)
Jelenleg a táp az ODDvel együtt a tetőre került (kaptak egy design-os fa keretet, matt fekete öntapadós tapétával lehúzva... de ez már kicsit off :D), így szépen leürült a ház belseje (kivágtam az odd tartó kereteket és a HDD-t egy gumiszőnyegen a ház aljába tettem)... frontot lekaptam (ronda műanyag gagyi), és egy 10mm-es rétegelt fa lapot szabtam oda... oda építettem be 2db 120as Alphacool ventit... az egyik befelé viszi a levegőt a Freezer 7Pro-nak, majd az elhasználtat a hátlapon lévő húzza ki.
Jó nagy darab a VGA-m, így szépen kettéválasztja a házat, nem engedve a levegő keveredését... így megtehetem, h alul pedig hátulról szivatom be egy 3. Alpha-val majd a fronton egy 4. szívja el :D
Tökéletesen működik, remek hőmérsékletek, alig van hangja...
Már csak az a gondom, h addig fabrikáltam a házat (már legalább 1kg alumíniumot faragtam ki belőle), annyit nyomorgattam szerencsétlent, h alig illeszkednek a dolgok bent... az alaplap még pont nem nyeklik, de a VGA már kicsit ferdén áll :(
Szóval most így hagytam, nem mozdítom, aztán közben készül már a teljesen új ház :D (tervek már vannak)
Természetesen a hűtést ott is felhasználom :)

Egyébként (h kicsit ON is legyek), sztem nem lesz olyan hatékony egy venti, ami megoszlik két felé és még hosszú utat is tesz meg a hűtendő felületig, mint egy közvetlen hűtés :s
A csövet amúgy mivel oldanád meg (amivel a levegőt a megfelelő helyekre terelnéd)? Mert az sem egyszerű dolog...
Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#110 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 11:22

helósztok!

már régen nem voltam a fórumon, főleg azért mert kb. fél-háromnegyed éve nem volt internetem/gépem. És ki hinné: abszolút kijön az ember a gyakorlatból (azért windózt még tudok instalálni:)) , meg már jóideje nem vagyok up to date, pl hogy milyen új USB-s kávéfőzők vannak piacon, így pl. azt se tom melyik most a legkúlabb kúler.

Régeben a ys-tech ventik voltak halkak és megbízhatóak, most nem tudom melyik van toppon, de kéne pár venti, főleg házhűtésre, szal [B]nem[/B ] proc, vga, vagy ilyesmi.

Szóval tippeket, esetleg tesztet, vagy vmi ilyesmit szívesen vennék tőletek! köszi

Szerkesztette: Proz3ssoR 2006. 08. 10. 11:27 -kor

#111 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 17:09

Idézet: Proz3ssoR - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 12:22

helósztok!

már régen nem voltam a fórumon, főleg azért mert kb. fél-háromnegyed éve nem volt internetem/gépem. És ki hinné: abszolút kijön az ember a gyakorlatból (azért windózt még tudok instalálni:)) , meg már jóideje nem vagyok up to date, pl hogy milyen új USB-s kávéfőzők vannak piacon, így pl. azt se tom melyik most a legkúlabb kúler.

Régeben a ys-tech ventik voltak halkak és megbízhatóak, most nem tudom melyik van toppon, de kéne pár venti, főleg házhűtésre, szal [B]nem[/B ] proc, vga, vagy ilyesmi.

Szóval tippeket, esetleg tesztet, vagy vmi ilyesmit szívesen vennék tőletek! köszi

Attól függ, milyen árkategóriában és mekkora méretben kéne...
SilentBlade, S-Flex stb.. halk, nagy léghozamú ventik.
Előbbi kb 1500-1800Ft míg utóbbi 4-5ezer is lehet.

Scythe S-FLEX teszt!
Sztem elég meggyőző.
Zollka-nál (link) ~4k/db

Szerkesztette: Smooth 2006. 08. 10. 17:13 -kor

Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#112 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 13:22

Sziasztok!

AMD Athlon 64 X2 4200+ (SKT 939) procinak szeretném lecserélni a gyári hűtését. Nem a tuning az elsődleges szempont, nem vagyok egy nagy tuningos de nem baj ha van a hűtőben egy kis tuning potenciál persze. Az elsődleges szempontok: a radikális zajcsökkentés, max 21-24 dba és úgy lehessen felszerelni hogy ne kelljen hozzá kivenni az alaplapot. Tudtok ajánlani valamit ami megfelel ezeknek a feltételeknek és a gyakorlatban is kipróbált? Nekem nem a marketing duma kell hanem valós tapasztalatok. :)
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#113 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 10:54

Tegnap láttam élőben egy Revoltec LightWriter -t, nagyon klafán néz ki:

Kép

Szerkesztette: Gyulavitéz 2006. 08. 21. 10:56 -kor

<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#114 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 19:01

Vettem egy Arctic Cooling Freezer 64 Pro -t. Az aláírásomban szereplő konfighoz, egy AeroCool Black Magic 3D házam van, aminek az elején alul van egy 12 centis befelé fújó venti és a gépház oldalán is egy 12 centis venti, hátra egy 12 centis Glacial Tech silent Bladet szereltem be, ami kiszivja a házbol a levegőt, tehát a túlnyomás adott, két venti fuj befelé, egy hátul kifelé. Az Everest legujabb változatával nézem a hőmérsékleteket. Teljes terhelés mellett (3D renderelés) 45 -46 celsiu fok körül van a proci hőmérséklete, 0% kihasználtás környékén pedig kb 30 - 38 fok között, azért irom ezt mert még nem tudtam normálisan nézni ezt, állandoan full loadon van most a proci szinte. Valakinek van esetleg ugyanilyen processzorhoz AC freezer 64 pro-ja? Mennyire mondhatók jónak az általam mért értékek?
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#115 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 19:05

alap dolog, hogy ezek a hőmérsékletek csak megközelítőleg pontosak, nem fokra.
amig nem mérsz nagyjából 65-70 fokot, addig szerintem nincs gáz.
(csak a miheztartás végett: az abit a kv8pro-mhoz kiadott egy bios-t, és azzal ugyanazt a gépet, ugyanazzal a procival 10 fokkal kevesebbnek mérte. erről tehát ennyit)
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#116 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 07:11

Tudom én is hogy ezek az értékek csak erősen megközelítő jellegűek. De még mindig érdekel hogy más hasonlo konfiggal mit mért. :) Más kérdés: A Titan Nano Grease hűtő pasztáról tudtok mondani valamit? A Titan silver grease pasztárol elég sok rosszat olvastam de ez a Nano Grease egy újabb dolog, de erről nem találtam sok infot a neten. Most van egy tubussal ebből de addig nem merem használni amig nincs rola valami bővebb infó.

#117 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 23:44

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 7:11

Tudom én is hogy ezek az értékek csak erősen megközelítő jellegűek. De még mindig érdekel hogy más hasonlo konfiggal mit mért. :) Más kérdés: A Titan Nano Grease hűtő pasztáról tudtok mondani valamit? A Titan silver grease pasztárol elég sok rosszat olvastam de ez a Nano Grease egy újabb dolog, de erről nem találtam sok infot a neten. Most van egy tubussal ebből de addig nem merem használni amig nincs rola valami bővebb infó.

Ami gyárilag van a Freezer-en az is teljesen jó.

#118 Felhasználó inaktív   dekany adam 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 08. 25. 20:14

Szevasztok
Hűtési problémákkal kűzödök és most elszántam magam eggy új ház és hűtő cserékre...
Tehát kellen mondjatok nekem egy jó proci hűtőt, egy vga hűtőt meg legalább 2db ház hűtőt(ami szállítja a levegőt,..)-ennyi lenne. Aki jól ért hozzá azt különösen kérem hogy írjon hogy szerinte mi a jó,,,
Előre is köszsönöm
Ádám

UI: Mennyibe kerül az artic freezer 64?
UI:ARCTIC COOLING Alpine 64 (Socket 754/939/AM2, 2000 rpm, 16 dBA) 1 975 Ft 2 370 Ft - Ez jó nekem? (Esetleg ezzel tuning majd késöbb?)

Szerkesztette: dekany adam 2006. 08. 25. 20:21 -kor

ASUS A8N SLI, ATHLON 64 3500+, 1GB RAM,SAPPHIRE X800XL, SOUND BLASTER AUDIGY 4, 160GB SAMSUNG, 400W BLUE STROM

#119 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 20:56

feezer64pro nagyjából 5 ezer.

#120 Felhasználó inaktív   dekany adam 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 08. 25. 21:09

És a többi hardwaremre tudtok ajánlani?
ASUS A8N SLI, ATHLON 64 3500+, 1GB RAM,SAPPHIRE X800XL, SOUND BLASTER AUDIGY 4, 160GB SAMSUNG, 400W BLUE STROM

Téma megosztása:

• (85 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.