Idézet: arn - Dátum: 2007. júl. 15., vasárnap - 7:17
nekem nincs ilyenem, de ha neked van, akkor meg irhatnal rola
milyen proci futi es mennyire?
Ahogy írtam, egy C2D 6400-as fűti, alapon. Igaz, a házikó - Thermaltake Lanbox Lite - nem éppen ideális, de sajna csak ez fért el tesómnál. Hátul csak két 6cm-es kütyü húzza ki a levegőt, igaz, oldalt luggatott az egész ház. Mellette meg egy 8800GTS fűt egy Thermalright HR-03 Plus hűtővel. A baj az lehet, hogy a procihűtő felett van a táp, (felülről szívja a levegő, így az nem segít a procinak), s a hátsó két kis venti nem igazán tudja kinyomni a meleget. Őszintén szólva le is cseréltem a hűtőt, majd megy az én kis HTPC gépembe, egy 4300-as procinak no game üzemben elég lesz, főleg, hogy egy Antec NSK2400-as házba megy, ahol a ház oldalában 2db 12-es venti nyomja kifelé a levegőt.
Most tesómnál egy Zalman 7500 CU teljesít szolgálatot, ez pár fokkal jobbnak tűnik, mint a 8700-as. (Igaz, vagy 2x olyan nehéz, van benne anyag rendesen.) A 8700-asnál a lamellák nem mennek le a hűtő aljáig, ott csak a procira menő lemez van, arra kapcsolódnak a hőcsövek és a hőcsöveken figyelnek a bordák, kissé feljebb. Ezzel a hűtő elég könnyű, de a teljesítményéről tényleg csak akkor nyilatkoznék, ha majd egy normális házban is ki tudom próbálni.
A lefogatóját pedig tényleg kissé gyengusnak érzem, de eddig az összes Zalmannal így voltam, szal ez nem feltétlenül mérvadó...