HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás V. Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:13

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 6:58

Idézet: UP

Budapesten és vidéken több százezer, de lehet, hogy több mint egymillió ember lakik forgalmas főútvonalak mellett, a tudatos zajszennyezés mégsem számít... izé, semminek sem számít, társadalmilag elutasított dolognak a legkevésbé. A sportkipufogós decibelbanditákat, a géppuskasorozat-szerű hanghatásokkal közlekedő motorosokat (és a drága chopperek kormányainál, a bukósisak rostélyai és a napszemüvegek mögött csöndes zöldövezetben lakó bankigazgatók, menő ügyvédek és tévébemondók vigyorognak, persze, hogy megfelelően demagógok is legyünk) nem fenyegeti a törvény, de még csak különadó sem sújtja a súlyosan környezetszennyező eszközöket gyártókat, reklámozókat.

Önkéntes csendőr

Samott

szerintem az autó jobban szennyez többségében csak 1 ember ül az meg mehetne motorral :)
a kipufogó meg legyen hangos mert egyébként a normálisan közlekedő motorost nem igazán veszik észre az autósok és hálából amiért nem volt hangos eltapossák :)
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#302 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:16

Az a jó, amikor úgy állítják ki a zöldkártyát, hogy ott sem volt a vizsgán az autó!  :D  :cool:

#303 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:20

[quote name='Konor' date='2006. máj. 4., csütörtök - 10:13'] [url="http://nol.hu/framed/402585/"]Önkéntes csendőr[/url]

Samott [/QUOTE]
szerintem az autó jobban szennyez többségében csak 1 ember ül az meg mehetne motorral :)
a kipufogó meg legyen hangos mert egyébként a normálisan közlekedő motorost nem igazán veszik észre az autósok és hálából amiért nem volt hangos eltapossák :) [/quote]
Szerintem meg ne legyen hangos, a normálisan közlekedő motoros meg olyan mint Columbo felesége...
Hallottunk róla, de sose látta senki.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#304 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:27

Sracok felreertitek az irast: a zajszennyezes is kornyezetszennyezes... nem a karosanyagokrol, hanem a zajrol volt szo.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#305 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:31

[quote name='Harlequin' date='2006. máj. 4., csütörtök - 8:20'] szerintem az autó jobban szennyez többségében csak 1 ember ül az meg mehetne motorral :)
a kipufogó meg legyen hangos mert egyébként a normálisan közlekedő motorost nem igazán veszik észre az autósok és hálából amiért nem volt hangos eltapossák :) [/QUOTE]
Szerintem meg ne legyen hangos, a normálisan közlekedő motoros meg olyan mint Columbo felesége...
Hallottunk róla, de sose látta senki. [/quote]
akkor neked megengedem megnézhetsz élőben is :Đ
főúton normálisan 50el haladtam zsír új gyári mocimmal kivilágitva délután és az autós a mellékutcából rajtam keresztül fordult a szembejövő sávba mert nem vett észre
ha hangosabb lett volna valószínű nagyobb esélyem lett volna
előző gépemen sport kipuff volt azzal sosem volt ilyen probléma

ebből azt a következtetést vonom le az autós csak arra figyel ami nagy vagy ami hangos vagy fényes

#306 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:32

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 8:27

Sracok felreertitek az irast: a zajszennyezes is kornyezetszennyezes... nem a karosanyagokrol, hanem a zajrol volt szo.

Samott

ja akkor inkább a kamion menjen ott mint motor mert az halkabb igaz sokkal károsabb minden más szempontból :D

#307 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:35

8-as menetesszár, be az első felnibe, miközben 100-zal tolja a zöldövezetben, 30-as táblánál, az kéne az ilyennek.

#308 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:38

Idézet: Konor - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 10:32

ja akkor inkább a kamion menjen ott mint motor mert az halkabb igaz sokkal károsabb minden más szempontból :D

Tehát az Andrássy úton 1kerekező motoros azért májerkodik, mert fél, hogy elütik és így hívja fel magára a figyekmet. Nem rossz...
www.radioQ.hu

#309 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:38

egyébként a motorosnak még mindig nagyobb esélye van hogy észrevegyék mint a bicajosoknak sajnos hiába van védett útjuk és zöldlámpájuk akkor sem adják meg nekik az elsőbbséget
aki eltiporja pl a bicajosokat az nem gondolkozik hogy pl lehet hogy egyszer az ő gyerekét is elütik pont így?

#310 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:40

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 8:35

8-as menetesszár, be az első felnibe, miközben 100-zal tolja a zöldövezetben, 30-as táblánál, az kéne az ilyennek.

neaggódj egyre többa fekvőrendőr :D az is jó hatással van igaz csak a speed gépekre :D egyre több az enduro és az ellen nem véd :)

#311 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:44

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 8:38

Tehát az Andrássy úton 1kerekező motoros azért májerkodik, mert fél, hogy elütik és így hívja fel magára a figyekmet. Nem rossz...

ezek szerint minden motoros egykerekezik? :D akkor én nem is vagyok motoros mert nem tudok egykerekezni? :)
ezek szerint autósból is csak egyféle van vagy inkább kettő komplexusoktól szenvedő elnyomott de agresszív és mindenkinek betartó száguldozó kisautós és bunkó tolakodó pofátlankodó szintén száguldozó nagyautós :D 

szerintem azért szélesebb a skála, szerintem

#312 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:49

Idézet: Konor - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 10:44

ezek szerint minden motoros egykerekezik? :D akkor én nem is vagyok motoros mert nem tudok egykerekezni? :)
ezek szerint autósból is csak egyféle van vagy inkább kettő komplexusoktól szenvedő elnyomott de agresszív és mindenkinek betartó száguldozó kisautós és bunkó tolakodó pofátlankodó szintén száguldozó nagyautós :D 

szerintem azért szélesebb a skála, szerintem

Hát én ezeket látom minden nap.
Összegyűlnek a nyugatinál, végig a körúton-Oktogon-Andrássy-Hősök-és vissza. Ja és persze lámpától lámpáig maxigázzal...
Sajnos ez a jellemző és mint te is tudod mindig a legrosszabbakat veszik alapnak. (Én is.)
Egyébként, ha te is arrafele laknál eljönne az az idő amikor válogatás nélkül áthajtanál minden motoroson. Lehet, hogy te épp normálisan közlekedsz, de a motorosok közlekedési morálja sokkal alulmúlja az autósokét.
www.radioQ.hu

#313 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:51

ezek után csak azt nem tudom hogy a bicajos úton haladó bicajost miért kell elütni mert se nem hangos se nem gyors és még csak nem is füstöl :D azokat azért nem szeretitek mert csak 2 kereke van?

#314 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 09:56

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 8:49

Hát én ezeket látom minden nap.
Összegyűlnek a nyugatinál, végig a körúton-Oktogon-Andrássy-Hősök-és vissza. Ja és persze lámpától lámpáig maxigázzal...
Sajnos ez a jellemző és mint te is tudod mindig a legrosszabbakat veszik alapnak. (Én is.)
Egyébként, ha te is arrafele laknál eljönne az az idő amikor válogatás nélkül áthajtanál minden motoroson. Lehet, hogy te épp normálisan közlekedsz, de a motorosok közlekedési morálja sokkal alulmúlja az autósokét.

én nem a rosszabik oldalát nézem a dolgoknak :)

#315 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 10:00

Idézet: Konor - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 10:51

ezek után csak azt nem tudom hogy a bicajos úton haladó bicajost miért kell elütni mert se nem hangos se nem gyors és még csak nem is füstöl :D azokat azért nem szeretitek mert csak 2 kereke van?

Van valami statiszkád, hogy hány bicajost ér baleset? Mert azért mert a szomszédgyereket elütötték, még nem kell kerékbetörni senkit. Balesetek mindig lesznek.
Nyilván nem azért történnek gázolások, mert valaki nem bírja a másik látványát az utakon.
www.radioQ.hu

#316 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 10:05

Idézet: Harlequin @ 2006. máj. 4. - Dátum: csütörtök - 8:20

Hallottunk róla, de sose látta senki.

Idézet: Konor - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 10:31

Jesszus, te vagy Columbo felesége?  :think:

#317 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 10:09

[quote name='Harlequin' date='2006. máj. 4., csütörtök - 9:59'] [url="http://nol.hu/framed/402585/"]Önkéntes csendőr[/url]

Samott [/QUOTE]
Szerintem sújtja külön adó a környezetszennyezőbb autósokat, a zöldkártya is többe kerül nekik.
A sportkipufogóval egy ideig nincs semmi bajom, de amivel a motorosok nyomják az tényleg botrány. [/quote]
Ezt nagyon rosszul tudod.

Katalizátor nélküli 4 ütemü gépekre a zöldkártya (1 évre): 5500 huf
Nem szabályozott katalizátorosokra (1 évre): 6600 huf
Szabályozott katalizátorosokra (1 évre): 7700 huf
Euro 4-es motorokra (2 évre): 8800 huf
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#318 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 10:10

[quote name='Konor' date='2006. máj. 4., csütörtök - 10:31'] Szerintem meg ne legyen hangos, a normálisan közlekedő motoros meg olyan mint Columbo felesége...
Hallottunk róla, de sose látta senki. [/QUOTE]
főúton normálisan 50el haladtam zsír új gyári mocimmal kivilágitva délután és az autós a mellékutcából rajtam keresztül fordult a szembejövő sávba mert nem vett észre
ha hangosabb lett volna valószínű nagyobb esélyem lett volna
előző gépemen sport kipuff volt azzal sosem volt ilyen probléma

ebből azt a következtetést vonom le az autós csak arra figyel ami nagy vagy ami hangos vagy fényes [/quote]
Esetleg fehér de kék villogóval... :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#319 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 10:15

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 9:00

Van valami statiszkád, hogy hány bicajost ér baleset? Mert azért mert a szomszédgyereket elütötték, még nem kell kerékbetörni senkit. Balesetek mindig lesznek.
Nyilván nem azért történnek gázolások, mert valaki nem bírja a másik látványát az utakon.

csak magamról meg ismerőseimről akkikek együtt tekerek van statisztikám, elég sokszor bicajozom is és hiába van zöld lámpa hogy átmehessünk a kijelölt bicikli úton többször (kb4 alkalom) fordult elő szerencsére komolyabb baj nélkül de motorháztetőn fekvés lett a vége azokat meg amikor meg sikerült az autósnak megállni az utosó pillanatban de még hőbörög is, olyanról nem vezetek statisztikát mert nem lenne annyi papirom hogy felírjam

szerintem egy kicsit több tolerancia és figyelmesség kellene egymás iránt és nagyon sokat javulna a közlekedési morál

bár mondjuk a városvezetésnál kezdődik a baj aki direkt generálják a dugót (lámpák hangolása ....)
mondjuk azt is tudom miért teszik hogy több legyen a bevétel amit zsebre tudjanak tenni mert nem azzal törődnek hogy a közlekedőknek és a lakóknak egy élhető és lakható várost adjanak

#320 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 10:16

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 9:05

Jesszus, te vagy Columbo felesége?  :think:   :Đ

az kéne még csak :D :Đ :Đ  :up:  :cool:

Téma megosztása:

• (124 Oldal)