Idézet: adam.k - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 10:54
Igazán nem akarok kötözködni. De ha valakinek azt nem engedem meg, hogy pendrive-ot csatlakoztasson a gépemhez, akkor miért engedném meg, hogy egy CD-ről boot-oljon, és most még csak magamról beszélek, semmi céges hozzáféréshez. A Te elképzelésed egy kicsit a DOS-ra, kicsit kommunista unicomformra emlékeztet (a tévedés jogát fenntartom). Én nem vagyok egy számítógépes buher guru, de abban biztos vagyok, hogy Bill Gates arról gondoskodott ( és a hardver gyártók is ), hogy CD-ről - idegen hardver szinten - ne tudd a vágyaidat elérni windows op-pal. Más op rendszerről - tudásom korlátozottsága miatt, amit felvállalok ( magyarán tök hülye vagyok hozzájuk ) - nem tudok nyilatkozni.
PhoneDrive ügyben. Ennek vannak előzményei, kb 1/2 éve, a lezárt topic-ban már szerepelt. Smelo kolléga - akinek nívós hozzászólásait manapság nélkülözzük - már írt erről. Azóta eltelt egy csomó idő, a honlap maradt, ha érdekel, hogy miért ennyi a GSM díja, akkor hívd fel őket. Én egy kicsit bánom, hogy annak idején nem vásároltam egy ilyet kütyüt, de nekem is voltak ( és még vannak is ) fenntartásaim. Most visszagondolva tévedtem, de a jövőt meg nem merem ( én sem ) felvállalni.

Súgó
A téma zárva.