Voipbuster II
Elküldve: 2007. 09. 04. 00:45
Elküldve: 2007. 09. 04. 07:39
Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 0:45
http://www.prueter.ch/?p=117
Elküldve: 2007. 09. 04. 16:10
Idézet: adam.k - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 8:39
Köszi.
HP IPAQ Voice Messenger 514 es telóm van, nem akar rátelepülni.
Asszondja nem erre a telóra írták...
Elküldve: 2007. 09. 05. 14:23
Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 17:10
HP IPAQ Voice Messenger 514 es telóm van, nem akar rátelepülni.
Asszondja nem erre a telóra írták...
Akkor a fring a te alkalmazásod. Úgy látom benne van a listában a PDA-d. Nálam egy Mio P550m-en gyönyörűen működik a SIP telefon része, bónusznak még megy vele MSN, Skype, stb.
Elküldve: 2007. 09. 05. 19:34
Idézet: Sparks - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 15:23
Hali!
Köszi szépen a tippet, kipróbáltam!
Nos, sajnos nagyon szakadozik a hang ezzel a progival
A HP saját voip kliensével jobb a hangminőség.
Te tisztán hallod a másikat?
Elküldve: 2007. 09. 05. 21:54
Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 20:34
Köszi szépen a tippet, kipróbáltam!
Nos, sajnos nagyon szakadozik a hang ezzel a progival
A HP saját voip kliensével jobb a hangminőség.
Te tisztán hallod a másikat?
Igen, nálam tökéletesen megy, oda-vissza szakadozásmentesen. Bár inkáb az SJphone-t használom, de ezzel sem tapasztaltam problémát. Több tippem nincs
Elküldve: 2007. 09. 08. 22:19
A Voipdiscountnál az elöbb pröbáltam Phone-to-Phone szolgáltatást. Megpróbáltam összekötni két PSTN vonalat, Németo.-ban lakó haveromat a Bp-i telefonszámú szüleivel , de valami oknál fogva nem jött létre a kapcsolat . (többszöri kisérlet ellenére sem) Pedig mindkét oldlon várták a kicsörgést. Van vkinek erröl tapasztalata, hogy össze lehet-e kapcsolni így két vonalat, mert kb. egy éve még lehetett.
Dr Buster hol van, nagyon régóta nem hallottam róla. Van esetleg valakinek infoja rőla ?
üdv.
Elküldve: 2007. 09. 09. 05:22
Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 23:19
...
Dr Buster hol van, nagyon régóta nem hallottam róla. Van esetleg valakinek infoja rőla ?
üdv.
Sziasztok!
Szia kedves Gap!
Vegre vkinek hianyzom
Nagyon sok problemam es bajom volt/van nekem mostanaban: betegsegem sajnos gyogithatatlan (regebben mar kicsit bovebben irtam rola es most csak ennyit), bar ugy nezet ki, hogy talan kaptam idohaladekot, de utolso idoben a vizsgalatok igazoltak, hogy ez nem igy van. Stagnalt es most ugy nezki ujra halad tovabb... mennyi idom maradt? Ez is olyan jo kerdes mint a VoIP-es telefonolas
Na, ezek voltak az okok miert eltuntem.
Neha azert megnezem a Forumot, altalaban akkor amikor kapok jelzest arrol, hogy vmi ujat irt vki. Most is azert neztem meg. Neha-neha beszelgetunk Buksikaval telefonon (eppen ma beszeltunk).
Ha kicsit rendbe jovok idegileg edesanyam halala utan akkor talan rendszeresebb fogok reszt venni e forum "tarsadalmi" munkajaban, de most meg nagyon nehez az elet lelkeleg.
Ujra nagyon koszonom az erdeklodest es szivbol udvozlom minden "ismeretlen" baratomat e Forumban!
Elküldve: 2007. 09. 09. 11:13
Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 5:22
Szia kedves Gap!
Vegre vkinek hianyzom
Nagyon sok problemam es bajom volt/van nekem mostanaban: betegsegem sajnos gyogithatatlan (regebben mar kicsit bovebben irtam rola es most csak ennyit), bar ugy nezet ki, hogy talan kaptam idohaladekot, de utolso idoben a vizsgalatok igazoltak, hogy ez nem igy van. Stagnalt es most ugy nezki ujra halad tovabb... mennyi idom maradt? Ez is olyan jo kerdes mint a VoIP-es telefonolas
Na, ezek voltak az okok miert eltuntem.
Neha azert megnezem a Forumot, altalaban akkor amikor kapok jelzest arrol, hogy vmi ujat irt vki. Most is azert neztem meg. Neha-neha beszelgetunk Buksikaval telefonon (eppen ma beszeltunk).
Ha kicsit rendbe jovok idegileg edesanyam halala utan akkor talan rendszeresebb fogok reszt venni e forum "tarsadalmi" munkajaban, de most meg nagyon nehez az elet lelkeleg.
Ujra nagyon koszonom az erdeklodest es szivbol udvozlom minden "ismeretlen" baratomat e Forumban!
Kedves Doki!
Öszinte részvétem édesanyád haláláért
Idönként szoktam csak olvasgatni az oldalt, de feltünt, hogy hozzászólásaid hiányoznak. Igaz eléggé lecsenget kezdetekhez képest ez a voipos oldal, mert talán nincs a témában érdekes új fejlemény.
Örülök, hogy jelentkeztél, és bízom benne, hogy az következökben nagyon sokáig is itt leszel és olvashatjuk írásaid, hozzászólásaid.
Jobbulást kívánok Neked!
Üdv. gap
Elküldve: 2007. 09. 14. 23:16
A voip forum kicsit tenyleg leult, de ez is jo valamire: mindenkinek mukodik minden, es hasznalja. Vege a heggesztos idoknek, amikor nem mukodott semmi es csak kiserletezni kellett. En az utobbi idoben mar csak dokumentaltam a vegzett munkat, hosszu ut volt, de vegre elerkeztem a vegehez. Ujabb telefont tudtam kiprobalni (kolcsonben van itt) es sikeresen be is uzemeltem a halozatomba:
http://www.adamk.fre...ip/cimg7415.jpg
http://www.adamk.fre...ip/cimg7418.jpg
Eljott az ido amit vartam nagyon, amikor minden ami kis keretek kozott elerheto volt az eleresre kerult. Nincs mar tobb otletem, hogy mire tudnam meg a rendszert hasznalni, mar google sem ad ujabb otleteket (utolso amin elgondolkodtam, az a smart home volt). Mint irtam, vartam ezt az erzest, de most, hogy itt van: nem akarom. Olyan jol, munkaval, prolemakkal, megoldasokkal telt az elmult idoszak.
Erdekessegkepp: megtalaltam a legelso analog telefonom legelso voip halozatba koteset: 2005. marciusaban tortent, amikor meg joszerivel azt sem tudtam mi ez az egesz, egy analog telefont dugtam egy vigor routerbe es beregisztraltam a draytel-nel. Long way from there.
Most egy kicsit leallok a voip dolgokkal, rendszerezem az informaciokat, es ha jovo februarban meg mindig lesz erdeklodesem iranta, akkor elindulok egy kovetkezo uton, a CCVP minosites megszerzeseert, ami a teljesen mas szemlelet, mas halozati kornyezet, mas problemak, mas kihivasokvilaga, es sok mindent lehet ott meg tanulnom.
Elküldve: 2007. 09. 27. 06:17
Elküldve: 2007. 09. 27. 07:49
Idézet: blackbile - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 8:39
Érdekes, a klienssel és a SIP eszkösszel indított hívások díja nem egyezik...
Elküldve: 2007. 09. 27. 08:55
Idézet: smelo - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 8:49
Szia, én nem is találtam infót SIP-ről...
Elküldve: 2007. 09. 27. 09:29
Idézet: blackbile - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 9:55
Szia!
Én is csak az árakat:
http://www.voipwise....n/siprates.html
De gondolom az eszköz beállítása a szokásos címekkel megy...
Elküldve: 2007. 09. 27. 09:38
Update: Beregeltem és küldtem sms-t, gondolom van néhány ingyenes, aztán feltöltés után menne. Viszont ha ékezetes betüket rakok az sms-be, akkor biza az elvész. Tehát csak ékezetmentesen lehet sms-t küldeni ezekkel egyelőre.
Szerkesztette: Sparks 2007. 09. 27. 09:48 -kor
Elküldve: 2007. 09. 27. 11:23
Idézet: smelo - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 8:49
nem értem???!!! mire is alapozod ezt? ugye nem az áfa nélküli árakat nézted be
szerk: mekkora egy marha vagyok - nem tudok olvasni
Szerkesztette: blackbile 2007. 09. 27. 11:25 -kor
Elküldve: 2007. 09. 27. 18:30
Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 6:17
DSCP value-t állítsam át?
Use simetric UDP sockets ... legyen pipa?
A DSCP csak arra valo, hogy amennyiben olyan halozati eszkozokon megy at a forgalom, amely figyeli a DSCP ertekeket, akkor annak megfeleloen tudja kezelni a forgalmat.
A halksagnak szerintem semmi koze hozza, szinten nincs az UDP szimmetrikussagnak, az csak a tuzfalazast segiti.
Szerintem szimplan rossz a hangszoro. Headset?
Elküldve: 2007. 09. 27. 21:43
Idézet: adam.k - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 19:30
A halksagnak szerintem semmi koze hozza, szinten nincs az UDP szimmetrikussagnak, az csak a tuzfalazast segiti.
Szerintem szimplan rossz a hangszoro. Headset?
A normál GSM hívásoknál jó a hangerő.
Elküldve: 2007. 09. 28. 07:51
Idézet: csucsregop - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 21:43
hivj fel vele egy echo -t es nezd meg, hogy mi a helyzet. szerintem normalis hangerot fogsz tapasztalni. esetleg meg az lehet, hogy a pc-s sip kliensekhez hasonloan, a szoftver elkezdi tekergetni a hangerot ugy ahogy o jonak gondolja.

Súgó
A téma zárva.