HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook problémák Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   gsc73 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 16. 19:15

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 16:53

registryben

Kösz!

Akkor ezt buktam, be kell írogatni mindent, újratelepítés után, mert nem exportáltam... :banghead:

g.

Szerkesztette: gsc73 2007. 12. 16. 19:16 -kor

kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, komód, szvetter, cekker (bevásárlószatyor), fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, pléh, drót, dunsztos üveg, abrosz, dunyha, lavór, papundekli, sámli, hokedli...szocreál. (és a "hamár" szó, ami akár milliókba is kerülhet...:)

#222 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 12:57

Erre a klasszikus " nem nyitja meg a linkeket a levélben " dologra talált már valaki megoldást?

A 3. vagy 4. oldalon volt írva valami erről, de az nem segített...egyik naprol a másikra történt ez a probléma..úgy, hogy semmiféle bele nyúlkálás nem volt.... ;)

#223 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 18:05

Sziasztok!

Volna egy kis problémám az outlook névjegy kezelőjével:

Windows mobile 5.0 telefont használok, Outlook 2003 Prof mellett és sikeresen nyomtam egy HW resetet a telcsin. Azthittem backup sincs róla, de most találtam egy pár hónappal ezelőtti outlook.pst filet, és piszok mákom van, mert benne van a hiányzó számok 99%-a.

Viszont a számaim az "elsődleges" címszó alatt vannak a telefonszámok helyett és így szinkronizáláskor csak a neveket viszi át a telefonra, a számokat nem.

Nincs erre valami megoldás, hogy a mező nevét megváltoztathassam az összes névnél egyszerre, illetve az elsődlegesből átmásolhassam a telefon mezőbe a számokat?

Van vagy 300-350 név a telkönyvemben, és nem szeretném végig CTRL+C, CTRL+V -zni a hátralévő estémet... :)

Köszi előre is a segítséget!

Szerkesztette: LML 2007. 12. 26. 18:06 -kor

100%

#224 Felhasználó inaktív   Prometheus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 19:09

Van egy 400megás *.pst fájlom.
Vissza akartam rakni az archiv mappámat,de hibát állapított meg és javasolta a javítást.
Megtörtént,de nagy összevisszaságot kaptam, használhatatlan állományok sokaságát.
Tud valaki esetleg valami jól bevállt javítócsomagot?
Lehet bármilyen,csak sikerüljön kijavítanom a pst-t.
Köszi.

#225 Felhasználó inaktív   braunzoli 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 09. 12:42

Sziasztok!

Az alábbi probléma megoldására várok javaslatokat:
outlook 2003-ról átállta a 2007-esre és a .pst-t nem tudja beolvasni semmilyen módon, mindig azt írja ki, hogy az nem egy személyes mappafájl. Már próbáltam javítani, azt sem tudja, W.Vista az op.r.

Köszönöm!

#226 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 13:02

Neten keresgélve egy olyan tippet találtam, hogy a fájl tulajdonságaiban vedd ki a pipát a Csak olvasható opció elől.

#227 Felhasználó inaktív   braunzoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 13:35

Idézet: debaj - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 13:02

Neten keresgélve egy olyan tippet találtam, hogy a fájl tulajdonságaiban vedd ki a pipát a Csak olvasható opció elől.

Engedélyezve van minden, olvasás, írás, stb.

#228 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 15:21

Idézet: braunzoli - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 13:42

Sziasztok!

Az alábbi probléma megoldására várok javaslatokat:
outlook 2003-ról átállta a 2007-esre és a .pst-t nem tudja beolvasni semmilyen módon, mindig azt írja ki, hogy az nem egy személyes mappafájl. Már próbáltam javítani, azt sem tudja, W.Vista az op.r.

Köszönöm!

Honnan volt a 2003-as pst-d?  Az is régebbi verzióról lett upgradelve?
Van Outlook 97-2002 személyes mappa file  és van Office Outlook személyes mappafile  (ez a 2003-
as). A 97-2002 nem jó a 2007-nek.

#229 Felhasználó inaktív   braunzoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 15:36

Idézet: pgyafi - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 15:21

Honnan volt a 2003-as pst-d?  Az is régebbi verzióról lett upgradelve?
Van Outlook 97-2002 személyes mappa file  és van Office Outlook személyes mappafile  (ez a 2003-
as). A 97-2002 nem jó a 2007-nek.

A pst 2003-as, és exportáltat próbáltam a 2007be importálni.

#230 Felhasználó inaktív   Ford2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 16:07

Urak!

Levélpapír gondom van.
Megcsinálok egy levélpapírt Outlook Express-ben, azt onnantól ugyebár látja az Oulook 2003-is (egy gépen).

Néha nincs is gond, de néha van: ha egy ilyen levélpapírral készített levelet elküldök, majd azt a fogadó ismét tovább akarja küldeni, akkor a levélpapír részét képző kép nem marad a törzsben, mint háttér, hanem mint csatolmány kerül a levélbe. Vagyis ugrik a kinézet.

Nem jöttem rá a logikára.
Először azt tippeltem, hogy esetlen a sablonban hivatkozott kép nincs egy könyvtárban a sablon htm fájljaval, de ez megbukott.

Köszi a segítséget, ötletet.

#231 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:48

Sziasztok!
Ilyennel még nem találkoztam:
usernél levélküldésnél azt írja az OE, hogy nem sikerült elküldenie a levelet, viszont a hiba ablak üres. Mivel nem úgy veszi nem ment el a levél, ezért a postázandók között marad, viszont az e-mail mégis elmegy! Így akárhányszor küldés/fogadás van, a levelet elküldözgeti addig, amíg manuálisan át nem dobom az elküldöttek közé, vagy nem törlöm.
4 fiók van telepítve, mind a 4-nél csinálja.  :confused:
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#232 Felhasználó inaktív   bicomix 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 20. 22:38

:think: Üdvözlök Mindenkit!
A probléma a következő: Outlook 2003 szabályait szeretném visszarakni egy újratelepítés után, de mivel a régi vinyó, csak csökkentett módban indul el, így nincs mód a szabályok exportálására. A .pst nem tartalmazza a szabályokat, az csont nélkül vissza ment és meg is van minden ami volt. Bízom benne, hogy tudja valaki a megoldást, mert hallottam, hogy régebbi verzióknál a regisztriből ki lehetett buzerálni ezeket a beállításokat. (Több 100 szabály van sajnos!) Köszi előre is a segítségeteket.

#233 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 00:26

Idézet: bicomix - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 23:38

:think: Üdvözlök Mindenkit!
A probléma a következő: Outlook 2003 szabályait szeretném visszarakni egy újratelepítés után, de mivel a régi vinyó, csak csökkentett módban indul el, így nincs mód a szabályok exportálására. A .pst nem tartalmazza a szabályokat, az csont nélkül vissza ment és meg is van minden ami volt. Bízom benne, hogy tudja valaki a megoldást, mert hallottam, hogy régebbi verzióknál a regisztriből ki lehetett buzerálni ezeket a beállításokat. (Több 100 szabály van sajnos!) Köszi előre is a segítségeteket.

Ha a Documents and Settings\Felhasználó\Application Data\Microsoft\Outlook mappában találsz .rwz kiterjesztésű file-t akkor azt be lehet importálni au újba...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#234 Felhasználó inaktív   bicomix 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 21. 12:30

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 0:26

Ha a Documents and Settings\Felhasználó\Application Data\Microsoft\Outlook mappában találsz .rwz kiterjesztésű file-t akkor azt be lehet importálni au újba...

Köszi a választ, de nincs ilyen fájl, ez csak az exportal jön létre, sajnos már ezen túl vagyok.

#235 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 19:03

Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám, amit nagyon hgyorsan meg kellene oldanom.

Gépcsere volt nálam. Korábban Outlook Expresst használtam. Azaz a leveleim .dbx-ben vannak meg. Ezt hogy tudom beimportálni az Outlookba? Sehogy sem megy. :(

#236 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 03. 19:31

Idézet: a t o s z - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 19:03

Gépcsere volt nálam. Korábban Outlook Expresst használtam. Azaz a leveleim .dbx-ben vannak meg. Ezt hogy tudom beimportálni az Outlookba? Sehogy sem megy. :(

Importálás menünek mennie kell, most csináltam :-)

Legrosszabb esetben elindítasz egy OE-t, importálod a mailokat, hogy "outlook express tárolókönyvtárból", akkor benyalja a leveleket, címeket kitallózod a lementett wabból, így benne lesz az OEben minden. Utána amint elindítod a nagy Outlookot közli, hogy új fiókot észlelt, szeretnéd-e importálni, majd benyalja az egészet. Aztán a fiókod eltávolítod, levelek ott maradnak.
Make love not Wor.

#237 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 19:37

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 20:31

Importálás menünek mennie kell, most csináltam :-)

Legrosszabb esetben elindítasz egy OE-t, importálod a mailokat, hogy "outlook express tárolókönyvtárból", akkor benyalja a leveleket, címeket kitallózod a lementett wabból, így benne lesz az OEben minden. Utána amint elindítod a nagy Outlookot közli, hogy új fiókot észlelt, szeretnéd-e importálni, majd benyalja az egészet. Aztán a fiókod eltávolítod, levelek ott maradnak.

XPs gépről VISTÁsra kell áttennem a mailokat, bár ez sztem tök mindegy.

A VISTA levelezőjében sem tudom beimportálni a leveleket.

Szerencsére még megvan a régi masina. Ott OE-ben csináltam próbaképp egy exportálást, megcsinálta, de nem tudom hogy mit hozott létre és hova rakta. :-o

#238 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 03. 20:15

Idézet: a t o s z - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 19:37

A VISTA levelezőjében sem tudom beimportálni a leveleket.

Szerencsére még megvan a régi masina. Ott OE-ben csináltam próbaképp egy exportálást, megcsinálta, de nem tudom hogy mit hozott létre és hova rakta. :-o

Ne exportáld sehova, annak jónak kell lennie, de Vistát egyelőre nem szeretem, oszt előbb még Outlookot írtál.

OEben sosem csináltam exportálást, az valami csoda varázslat lesz, hagyni kell a vérbe, abból jó biztos nem fog kisülni :-) Mindig a levelek folderét jelöltem ki.

Következő még rosszabb eset: előző gépre valami Outlook fel, benyalja a leveleket, pst-t meg rakd át a Vistás gépre.
Make love not Wor.

#239 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:02

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 21:15

Ne exportáld sehova, annak jónak kell lennie, de Vistát egyelőre nem szeretem, oszt előbb még Outlookot írtál.

OEben sosem csináltam exportálást, az valami csoda varázslat lesz, hagyni kell a vérbe, abból jó biztos nem fog kisülni :-) Mindig a levelek folderét jelöltem ki.

Következő még rosszabb eset: előző gépre valami Outlook fel, benyalja a leveleket, pst-t meg rakd át a Vistás gépre.

Köszi a segítséget, megoldódott.

Az XPs gépen OE volt. A VISTÁN Outlookot fogok használni, de ez nem ismeri a .dbx-et, így könyvtár kijelölés nem játszik. A VISTA alap levelezője OE utódja a Win Mail vagy mi. De ez se ismeri a .dbx-et. A megoldás az volt, hogy (mivel még nálam van a lecserélendő masina) a korábbi gépen az OE-ből kiexportáltam személyes .pst-be az egész hóbelebancot, innen már okés volt. De mire megtaláltam hogy hova exportált...

Most meg indexel a hülye a VISTA, meg lejön újból vagy 1500 levél... Ellehet tökölni pár órát ezzel. :(

#240 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 23:49

Ez a MS egy kalap szar. Fél naposan behalt totál az Outlook. Mi a tökömet lehet vele kezdeni? Ahogy elindítom, egyből befagy, semmire sem reagál... Jó hogy egész este ezzel szoptam.

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.