HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook problémák Értékeld a témát: -----

#351 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 10. 13:00

Idézet: pgyafi - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 12:56

pop3 szerver  mail.t-online.hu?

természetesen
karika76

#352 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 13:46

Idézet: karika76 - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 14:00

természetesen

Akkor mi az ami nem működik?
Pop3/smtp felh.névnek teljes címet írsz, ugye?

#353 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 13:59

Idézet: pgyafi - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 13:46

Akkor mi az ami nem működik?
Pop3/smtp felh.névnek teljes címet írsz, ugye?

Minden jól (!) be volt állítva outlook 2000-be, ment az e-mail fogadás/küldés, ahogy kell.
Múlt héten egyik nap egyszer csak jelszót kér a fogadáshoz és azóta nem megy. Ugyanakkor a teljes e-mail cím és jelszó párossal a webmail-be be lehet lépni.
Próbáltam több gépen outlook-ba beállítani, mindenhol sikertelenül.
Asszem felhívom a T-hatalmat.
karika76

#354 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 18:53

Sziasztok,

Én egy 400 főnek szóló köremailt szeretnék kiküldeni. Az első 50-et sikeresen ki is küldte majd a következő hibaüzenetet kaptam

Idézet

A(z) 'automataberles - Küldés' feladat hibát jelzett (0x800CCC69): '  A kiszolgáló válasza: 550 5.7.1 bulk mail 1GmcTW from 80.95.85.174 rejected'

Spamnak kezeli? Mit tudok tenni?

#355 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 11. 16. 19:33

Idézet: Litium - Dátum: 2008. nov. 16., vasárnap - 18:53

Én egy 400 főnek szóló köremailt szeretnék kiküldeni. Az első 50-et sikeresen ki is küldte

Másik mailszervert használsz, vagy spéci hírlevélküldő rendszert bérelsz occsóért. Vagy naponta 40-es darabokban elküldöd, elvégre ez egy soho szolgáltatás, aztán vannak korlátai.
Make love not Wor.

#356 Felhasználó inaktív   zsolt160 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 22. 11:19

Olvasta a fórumot, de nem találtam választ a talán egyedi problémámhoz.
Office 2000-em van, de megkaptam az Office 2007 is! A problémám az, hogy több POP3-as postafiókom van, és a 2000-el elmentett beállítások iaf-ban vannak, és nem akarja importálni a 2007. Próbáltam XP Office-t is, az is hasonlóan működik. Viszont ha Outlook Expresbe (XP) bekonvertálom, onnan kiszedi a 2007, de nem jól, hiányoznak pl.: a jelszavak, a kimenő levelek beállításai. Nincs valami lehetőség?

Szerkesztette: zsolt160 2008. 11. 22. 11:21 -kor

Kép

#357 Felhasználó inaktív   zsolt160 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 23. 20:41

Akkor azt mondja meg valaki, a fiók beállításokat hogyan tudom lementeni 2007 esetében? :confused:
Kép

#358 Felhasználó inaktív   flerd 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 03:43

Sziasztok,

outlook2007, exchange kiszolgáló, minden működik "jól" (már amennyire MS terméktől elvárható...)

de van egy apró dolog amit nem tudok beállítani/használni és már az agyamra megy ;)

van az alap Naptár (ami nem törölhető), ha ebben állítok be találkozót, akkor akármit csinálok, mindenki más is látja aki az exchangeben dolgozik.

csináltam saját naptárat... azt nem látja más, ez eddig ok... de nem tudom rávenni az Teendősáv-ot, hogy a megjelenítendő találkozókat ne a default Naptárból vegye... ott mindig csak az alap naptárba beírt találkozók jelennek meg... ami meg mindenkinek megjelenik...

apróság, de engem idegesít, hogy nem látom oldalt, hogy a közeljövőben valami esemény lesz, mivel a saját naptáramban vannak az események, hogy másokat ne zavrjon be a közös naptárban...

erre valaki tud megoldast?

köszi előre is.

flerd

#359 Felhasználó inaktív   Blöff 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 08:38

Sziasztok!

Az alábbi problémára szeretném a segítségeteket kérni:

Megsérült a dbx file-om, de sikerült visszaállítani eml kiterjesztésűre. Hogy tudnék újra dbx file-t kapni, hogy visszarakhassam a levelezőbe?

#360 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 15:36

Idézet: Blöff - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 9:38

Sziasztok!

Az alábbi problémára szeretném a segítségeteket kérni:

Megsérült a dbx file-om, de sikerült visszaállítani eml kiterjesztésűre. Hogy tudnék újra dbx file-t kapni, hogy visszarakhassam a levelezőbe?

Anno én egyszerűen drag and droppal bedobtam az OE-be. Persze ott egy mail egy EML fájl volt.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#361 Felhasználó inaktív   Blöff 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 19:39

Köszi!

Probléma megoldva. Kis helyreállítás, aztán bedobás.

#362 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 19. 15:11

Üdv mindenkinek!
Remélem vannak itt vérbeli outlook guruk, mert eddig nem találtam gyógyírt a problémámra.

A felállás a következő: az outlook több fiókomat is kezeli. Viszont lenne egy-kettő,ahol nem az alapértelmezett fióknak kellene küldenie a választ,hanem annak a kiszolgálónak,amelyikre kaptam a levelet.

Remélem megoldható,mert nem akarok ide-oda kattogtatni.

i:h2o
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#363 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 23. 11:48

Sziasztok!

Keresgéltem kicsit, de nem találtam választ a kérdésemre, úgyhogy feltenném ide; elnézést, ha már volt:
Outlook2003, Exchange Serverhez kapcsolódik, XP alatt. Ez egy szervezet levelezőrendszere; külső e-maileket is fogad, meg a tagok is levelezhetnek egymással, csoportok is vannak stb. Namost, én a saját fiókomon kívül jogosult vagyok látni egy nyilvános mappát is, ami az irodánk "főpostafiókja", azaz aki nem konkrét személynek ír, az ide küldi a levelét, aztán titkárnő továbbküldi illetékesnek. Az ebbe a nyilvános mappába érkező, szervezeten belülről jövő leveleket el tudom olvasni. A kívülről jövők egy részét szintén, egyeseket viszont nem. Ezeknél az outlook az olvasóablakot szürkén hagyja, és rátesz egy üzenetsort, mely szerint: "Az elem nem jeleníthető meg az olvasóablakban. Az elem tartalmát megnyitás után olvashatja el."
Ezek után ha megpróbálom megnyitni az emilt (dupla klikk v. jobbklikk->Megnyitás), akkor feldob egy hibauzenet-panelt, mely szerint: "Az ügyféloldali művelet sikertelen." Leokézhatom aztán ennyiben maradtunk.
Tudja esetleg valaki ennek az okát, netán megoldását?
(Helyi informatikusaink csak a vállukat vonogatták. :confused: )

#364 Felhasználó inaktív   patrik560 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 23:09

sziasztok! lenne egy nagy problémám! Outlook 2003at használok, de elég fura dolgokat művel! Bekapcsolom a gépet, elinditom az outlookot, és kiirja hogy hány olvasatlan e-mailem van, megnézem öket, majd ha rányomok a küldés/fogadásra: kiirja h csatlakozás a következöhöz: patrik.n@totalcar.hu, hitelesítés, majd felugrik egy ablak, h bejelentkezés,  kiszolgálo pop3.vipmail.hu felhnév patrik.n@totalcar.hu jelszó... rémegyek h ok, jobb alul irja h hitelesítés, majd ujra bejön ez a bejelentkezös ablak, és ezt mindig ezt csinálja...pedig midnen jol van beirva, meg elsöre amikor csak megniytom az outlookot letölti a e-mailjeimet, és akkor még irni is tudok rola. Majd amikor rámegyek a mégsére, és akkor ezt irja ki a hibáknál:

Hiba történt a levelezési kiszolgálóra kapcsolódáskor. A jelszó visszautasítva. Fiók: 'patrik.n@totalcar.hu', Kiszolgáló: 'pop3.vipmail.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR Login failed.', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC92

vlaki tudna segíteni? előre is köszönöm:)

#365 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 11:22

Helo, van vmi trukk arra hogy az outlook window title-ja ne "Inbox - Microsoft Outlook" legyen hanem mondjuk "1 unread - Inbox...."? Koszi
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#366 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 16:05

Idézet: patrik560 - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 23:09

sziasztok! lenne egy nagy problémám! Outlook 2003at használok, de elég fura dolgokat művel! Bekapcsolom a gépet, elinditom az outlookot, és kiirja hogy hány olvasatlan e-mailem van, megnézem öket, majd ha rányomok a küldés/fogadásra: kiirja h csatlakozás a következöhöz: patrik.n@totalcar.hu, hitelesítés, majd felugrik egy ablak, h bejelentkezés,  kiszolgálo pop3.vipmail.hu felhnév patrik.n@totalcar.hu jelszó... rémegyek h ok, jobb alul irja h hitelesítés, majd ujra bejön ez a bejelentkezös ablak, és ezt mindig ezt csinálja...pedig midnen jol van beirva, meg elsöre amikor csak megniytom az outlookot letölti a e-mailjeimet, és akkor még irni is tudok rola. Majd amikor rámegyek a mégsére, és akkor ezt irja ki a hibáknál:

Hiba történt a levelezési kiszolgálóra kapcsolódáskor. A jelszó visszautasítva. Fiók: 'patrik.n@totalcar.hu', Kiszolgáló: 'pop3.vipmail.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR Login failed.', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC92

vlaki tudna segíteni? előre is köszönöm:)

Szerintem több levelezési fiókod van ugyanarra a névre, és az egyiknél rossz a jelszó. Alapból csak a jó fiókot tölti le, de ha küldés/fogadást nyomsz, akkor mindegyikkel próbálkozik.
Biztos, hogy jó a vipmail pop3 kiszolgálójához az a totalcar-os felhasználónév meg jelszó? (Nem vagyok vipmailes, úgyhogy bocs, ha hülyeséget kérdezek.)
Szóval először sztem nézd meg az "Eszközök -> E-mail fiókok" menüben, hogy milyen fiókjaid vannak milyen beállításokkal.

#367 Felhasználó inaktív   patrik560 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 20:24

Idézet: Cpt. Flint - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 16:05

Szerintem több levelezési fiókod van ugyanarra a névre, és az egyiknél rossz a jelszó. Alapból csak a jó fiókot tölti le, de ha küldés/fogadást nyomsz, akkor mindegyikkel próbálkozik.
Biztos, hogy jó a vipmail pop3 kiszolgálójához az a totalcar-os felhasználónév meg jelszó? (Nem vagyok vipmailes, úgyhogy bocs, ha hülyeséget kérdezek.)
Szóval először sztem nézd meg az "Eszközök -> E-mail fiókok" menüben, hogy milyen fiókjaid vannak milyen beállításokkal.

hát csak egy levelezési fiókom van, és az ez:)  hát a pop3 jelszavam meg biztos jo, mert megkapom a leveleket, de csak akkor amikor elöször elinditom az outlookot, vagy bezárom, és fél ora mulva megint elinditom...vagy 10 perc...  Szoval a jelszónak jónak kell lennie, hamár az e-maileket megkapom.
amugy amikor rámegyek a küld/ fog-ra akkor ugye bejön az a kis ablak és ott számitogép keresése stb, és a hitelesítésnél akad meg, és akkor irja azt ki h a jelszó visszautasítva...

#368 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 12:41

Idézet: patrik560 - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 20:24

hát csak egy levelezési fiókom van, és az ez:)  hát a pop3 jelszavam meg biztos jo, mert megkapom a leveleket, de csak akkor amikor elöször elinditom az outlookot, vagy bezárom, és fél ora mulva megint elinditom...vagy 10 perc...  Szoval a jelszónak jónak kell lennie, hamár az e-maileket megkapom.
amugy amikor rámegyek a küld/ fog-ra akkor ugye bejön az a kis ablak és ott számitogép keresése stb, és a hitelesítésnél akad meg, és akkor irja azt ki h a jelszó visszautasítva...

jó lenne egy kép az "Eszközök -> e-mail fiókok -> létező e-mail fiók megjelenítése vagy módosítása" utáni ablakról, meg azon belül ha még rányomsz a "Módosítás" gombra, az azután megjelenő beállításokról.
De mondjuk láttam már hasonló játékot outlooktól (vagy OExpresstől?); mikor pl. kiírta, hogy hiba, meg hasonlók, aztán mégis elküldte közben a levelet.
Jut eszembe, volt pár hete valami másik hasonló esetem is. Ott meg Outlookban a pop3.t-email.hu csinálta, hogy ha egyszer már lekérted a leveleket (azaz bejelentkeztél a pop3 kiszolgálóra), akkor ha bizonyos időn belül (nem mértem ki, fogalmam sincs hány perc) újra le akartam kérdezni a leveleket (azaz tkp. újra bejelentkezni a pop3-ra), akkor ugyanezt a jelszóhibás üzenetet kaptam én is. Úgyhogy akkor ez valami kiszolgálóoldali hiba is lehet. Írtam is t-emailéknek erről, csak bsztak válaszolni.

Szerkesztette: Cpt. Flint 2009. 01. 18. 12:43 -kor

#369 Felhasználó inaktív   oecsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 10:53

Hali a képen látható hibába ütköztem. Minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de semmi eredmény, a probléma mindig ugyan az, fogadni tud, de küldeni, nem. A beállításoknál a tesztüzenet néha elmegy néha nem. Kérlek segítsetek. annyit még, hogy Vista Ultimate-et használok.
Előre is köszi.

Üdv
Öcsi

Csatolt fájl:

Szerkesztette: modding 2009. 01. 20. 11:00 -kor

#370 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 08:37

Idézet: modding - Dátum: 2009. jan. 20., kedd - 11:53

Hali a képen látható hibába ütköztem. Minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de semmi eredmény, a probléma mindig ugyan az, fogadni tud, de küldeni, nem. A beállításoknál a tesztüzenet néha elmegy néha nem. Kérlek segítsetek. annyit még, hogy Vista Ultimate-et használok.
Előre is köszi.

Üdv
Öcsi

általánosságban:
smtp szerver: mail.t-online.hu
smtp hitelesítés szükséges, működő t-online-os névvel (teljes emil cim) és jelszóval
ssl: nem

ha így van beállítva akkor hozd létre újra a fiókot

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »