HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook problémák Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   Blöff 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 08. 19:39

Köszi!

Probléma megoldva. Kis helyreállítás, aztán bedobás.

#362 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 19. 15:11

Üdv mindenkinek!
Remélem vannak itt vérbeli outlook guruk, mert eddig nem találtam gyógyírt a problémámra.

A felállás a következő: az outlook több fiókomat is kezeli. Viszont lenne egy-kettő,ahol nem az alapértelmezett fióknak kellene küldenie a választ,hanem annak a kiszolgálónak,amelyikre kaptam a levelet.

Remélem megoldható,mert nem akarok ide-oda kattogtatni.

i:h2o
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#363 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 23. 11:48

Sziasztok!

Keresgéltem kicsit, de nem találtam választ a kérdésemre, úgyhogy feltenném ide; elnézést, ha már volt:
Outlook2003, Exchange Serverhez kapcsolódik, XP alatt. Ez egy szervezet levelezőrendszere; külső e-maileket is fogad, meg a tagok is levelezhetnek egymással, csoportok is vannak stb. Namost, én a saját fiókomon kívül jogosult vagyok látni egy nyilvános mappát is, ami az irodánk "főpostafiókja", azaz aki nem konkrét személynek ír, az ide küldi a levelét, aztán titkárnő továbbküldi illetékesnek. Az ebbe a nyilvános mappába érkező, szervezeten belülről jövő leveleket el tudom olvasni. A kívülről jövők egy részét szintén, egyeseket viszont nem. Ezeknél az outlook az olvasóablakot szürkén hagyja, és rátesz egy üzenetsort, mely szerint: "Az elem nem jeleníthető meg az olvasóablakban. Az elem tartalmát megnyitás után olvashatja el."
Ezek után ha megpróbálom megnyitni az emilt (dupla klikk v. jobbklikk->Megnyitás), akkor feldob egy hibauzenet-panelt, mely szerint: "Az ügyféloldali művelet sikertelen." Leokézhatom aztán ennyiben maradtunk.
Tudja esetleg valaki ennek az okát, netán megoldását?
(Helyi informatikusaink csak a vállukat vonogatták. :confused: )

#364 Felhasználó inaktív   patrik560 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 23:09

sziasztok! lenne egy nagy problémám! Outlook 2003at használok, de elég fura dolgokat művel! Bekapcsolom a gépet, elinditom az outlookot, és kiirja hogy hány olvasatlan e-mailem van, megnézem öket, majd ha rányomok a küldés/fogadásra: kiirja h csatlakozás a következöhöz: patrik.n@totalcar.hu, hitelesítés, majd felugrik egy ablak, h bejelentkezés,  kiszolgálo pop3.vipmail.hu felhnév patrik.n@totalcar.hu jelszó... rémegyek h ok, jobb alul irja h hitelesítés, majd ujra bejön ez a bejelentkezös ablak, és ezt mindig ezt csinálja...pedig midnen jol van beirva, meg elsöre amikor csak megniytom az outlookot letölti a e-mailjeimet, és akkor még irni is tudok rola. Majd amikor rámegyek a mégsére, és akkor ezt irja ki a hibáknál:

Hiba történt a levelezési kiszolgálóra kapcsolódáskor. A jelszó visszautasítva. Fiók: 'patrik.n@totalcar.hu', Kiszolgáló: 'pop3.vipmail.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR Login failed.', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC92

vlaki tudna segíteni? előre is köszönöm:)

#365 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 11:22

Helo, van vmi trukk arra hogy az outlook window title-ja ne "Inbox - Microsoft Outlook" legyen hanem mondjuk "1 unread - Inbox...."? Koszi
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#366 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 16:05

Idézet: patrik560 - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 23:09

sziasztok! lenne egy nagy problémám! Outlook 2003at használok, de elég fura dolgokat művel! Bekapcsolom a gépet, elinditom az outlookot, és kiirja hogy hány olvasatlan e-mailem van, megnézem öket, majd ha rányomok a küldés/fogadásra: kiirja h csatlakozás a következöhöz: patrik.n@totalcar.hu, hitelesítés, majd felugrik egy ablak, h bejelentkezés,  kiszolgálo pop3.vipmail.hu felhnév patrik.n@totalcar.hu jelszó... rémegyek h ok, jobb alul irja h hitelesítés, majd ujra bejön ez a bejelentkezös ablak, és ezt mindig ezt csinálja...pedig midnen jol van beirva, meg elsöre amikor csak megniytom az outlookot letölti a e-mailjeimet, és akkor még irni is tudok rola. Majd amikor rámegyek a mégsére, és akkor ezt irja ki a hibáknál:

Hiba történt a levelezési kiszolgálóra kapcsolódáskor. A jelszó visszautasítva. Fiók: 'patrik.n@totalcar.hu', Kiszolgáló: 'pop3.vipmail.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR Login failed.', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC92

vlaki tudna segíteni? előre is köszönöm:)

Szerintem több levelezési fiókod van ugyanarra a névre, és az egyiknél rossz a jelszó. Alapból csak a jó fiókot tölti le, de ha küldés/fogadást nyomsz, akkor mindegyikkel próbálkozik.
Biztos, hogy jó a vipmail pop3 kiszolgálójához az a totalcar-os felhasználónév meg jelszó? (Nem vagyok vipmailes, úgyhogy bocs, ha hülyeséget kérdezek.)
Szóval először sztem nézd meg az "Eszközök -> E-mail fiókok" menüben, hogy milyen fiókjaid vannak milyen beállításokkal.

#367 Felhasználó inaktív   patrik560 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 20:24

Idézet: Cpt. Flint - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 16:05

Szerintem több levelezési fiókod van ugyanarra a névre, és az egyiknél rossz a jelszó. Alapból csak a jó fiókot tölti le, de ha küldés/fogadást nyomsz, akkor mindegyikkel próbálkozik.
Biztos, hogy jó a vipmail pop3 kiszolgálójához az a totalcar-os felhasználónév meg jelszó? (Nem vagyok vipmailes, úgyhogy bocs, ha hülyeséget kérdezek.)
Szóval először sztem nézd meg az "Eszközök -> E-mail fiókok" menüben, hogy milyen fiókjaid vannak milyen beállításokkal.

hát csak egy levelezési fiókom van, és az ez:)  hát a pop3 jelszavam meg biztos jo, mert megkapom a leveleket, de csak akkor amikor elöször elinditom az outlookot, vagy bezárom, és fél ora mulva megint elinditom...vagy 10 perc...  Szoval a jelszónak jónak kell lennie, hamár az e-maileket megkapom.
amugy amikor rámegyek a küld/ fog-ra akkor ugye bejön az a kis ablak és ott számitogép keresése stb, és a hitelesítésnél akad meg, és akkor irja azt ki h a jelszó visszautasítva...

#368 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 12:41

Idézet: patrik560 - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 20:24

hát csak egy levelezési fiókom van, és az ez:)  hát a pop3 jelszavam meg biztos jo, mert megkapom a leveleket, de csak akkor amikor elöször elinditom az outlookot, vagy bezárom, és fél ora mulva megint elinditom...vagy 10 perc...  Szoval a jelszónak jónak kell lennie, hamár az e-maileket megkapom.
amugy amikor rámegyek a küld/ fog-ra akkor ugye bejön az a kis ablak és ott számitogép keresése stb, és a hitelesítésnél akad meg, és akkor irja azt ki h a jelszó visszautasítva...

jó lenne egy kép az "Eszközök -> e-mail fiókok -> létező e-mail fiók megjelenítése vagy módosítása" utáni ablakról, meg azon belül ha még rányomsz a "Módosítás" gombra, az azután megjelenő beállításokról.
De mondjuk láttam már hasonló játékot outlooktól (vagy OExpresstől?); mikor pl. kiírta, hogy hiba, meg hasonlók, aztán mégis elküldte közben a levelet.
Jut eszembe, volt pár hete valami másik hasonló esetem is. Ott meg Outlookban a pop3.t-email.hu csinálta, hogy ha egyszer már lekérted a leveleket (azaz bejelentkeztél a pop3 kiszolgálóra), akkor ha bizonyos időn belül (nem mértem ki, fogalmam sincs hány perc) újra le akartam kérdezni a leveleket (azaz tkp. újra bejelentkezni a pop3-ra), akkor ugyanezt a jelszóhibás üzenetet kaptam én is. Úgyhogy akkor ez valami kiszolgálóoldali hiba is lehet. Írtam is t-emailéknek erről, csak bsztak válaszolni.

Szerkesztette: Cpt. Flint 2009. 01. 18. 12:43 -kor

#369 Felhasználó inaktív   oecsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 10:53

Hali a képen látható hibába ütköztem. Minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de semmi eredmény, a probléma mindig ugyan az, fogadni tud, de küldeni, nem. A beállításoknál a tesztüzenet néha elmegy néha nem. Kérlek segítsetek. annyit még, hogy Vista Ultimate-et használok.
Előre is köszi.

Üdv
Öcsi

Csatolt fájl:

Szerkesztette: modding 2009. 01. 20. 11:00 -kor

#370 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 08:37

Idézet: modding - Dátum: 2009. jan. 20., kedd - 11:53

Hali a képen látható hibába ütköztem. Minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de semmi eredmény, a probléma mindig ugyan az, fogadni tud, de küldeni, nem. A beállításoknál a tesztüzenet néha elmegy néha nem. Kérlek segítsetek. annyit még, hogy Vista Ultimate-et használok.
Előre is köszi.

Üdv
Öcsi

általánosságban:
smtp szerver: mail.t-online.hu
smtp hitelesítés szükséges, működő t-online-os névvel (teljes emil cim) és jelszóval
ssl: nem

ha így van beállítva akkor hozd létre újra a fiókot

#371 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 13:09

Sziasztok,

A köv. problémával fordulnék hozzátok.  Office 2003 prof. használok, és mikor küldenek nekem több csatolt word és excel dokumentumot, a dokumentum nem azon a néven érkeznek meg, ahogy azt a küldő elnevezte. De  többi címzetthez eredeti néven érkeznek meg, csak hozzám nem. Pl. a Meghívó nevű word. doksi AT0001 nevén jön meg, és a többi doksi is hasonló néven.

Mi lehet ennek az oka?

#372 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 18:28

Idézet: Fireblade - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 14:09

Sziasztok,

A köv. problémával fordulnék hozzátok.  Office 2003 prof. használok, és mikor küldenek nekem több csatolt word és excel dokumentumot, a dokumentum nem azon a néven érkeznek meg, ahogy azt a küldő elnevezte. De  többi címzetthez eredeti néven érkeznek meg, csak hozzám nem. Pl. a Meghívó nevű word. doksi AT0001 nevén jön meg, és a többi doksi is hasonló néven.

Mi lehet ennek az oka?

Valamelyik sp javította ezt.  Office SP3+ összes frissítés fent van?

#373 Felhasználó inaktív   oecsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 21:19

Idézet: pgyafi - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 8:37

általánosságban:
smtp szerver:   mail.t-online.hu
smtp hitelesítés szükséges, működő t-online-os névvel (teljes emil cim) és jelszóval
ssl: nem

ha így van beállítva akkor hozd létre újra a fiókot

hali, megpróbáltam mindent, még a fiók újra létrehozását is, de sajnos eredménytelenül, sajnos továbbra sem küldi el a leveleket. Vistát (ultimate) használok.

üdv
öcsi

#374 Felhasználó inaktív   Cpt. Flint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 22:15

Idézet: modding - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 21:19

hali, megpróbáltam mindent, még a fiók újra létrehozását is, de sajnos eredménytelenül, sajnos továbbra sem küldi el a leveleket. Vistát (ultimate) használok.

üdv
öcsi

próbálj ki más levelezőt ugyanezen beállításokkal (Outlook Express, Thunderbird, ilyesmik). Ha azokkal is ugyanez a gond, akkor vagy a szolgáltatónál van hiba, vagy mégis rossz valami, amit megadtál. Ha azokkal megy, akkor meg hanyagold az Outlookot.

#375 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 07:16

Idézet: pgyafi - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 17:28

köszi a tippet. megnézem. Nemrég lett újra telepítve a gép, emlékeim szerint az összes frissítést letöltöttem, de csekkolom ma. Köszi!

#376 Felhasználó inaktív   oecsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 10:46

Idézet: Cpt. Flint - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 22:15

próbálj ki más levelezőt ugyanezen beállításokkal (Outlook Express, Thunderbird, ilyesmik). Ha azokkal is ugyanez a gond, akkor vagy a szolgáltatónál van hiba, vagy mégis rossz valami, amit megadtál. Ha azokkal megy, akkor meg hanyagold az Outlookot.

oks, köszi a tippeket

#377 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 13:00

Idézet: pgyafi - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 17:28

Megnéztem, és az összes frissítés fent van.

#378 Felhasználó inaktív   cappucci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 14:45

A freemailes leveleimet átirányítottam Outlook-ba, viszont a freemailemből el is tűnt az összes levél. Vissza tudom valahogy állítani őket az eredeti helyükre? Ha igen, hogyan?
KÖszi fontos lenne!

#379 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 14:48

Idézet: cappucci - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 13:45

A freemailes leveleimet átirányítottam Outlook-ba, viszont a freemailemből el is tűnt az összes levél. Vissza tudom valahogy állítani őket az eredeti helyükre? Ha igen, hogyan?
KÖszi fontos lenne!

csak ha visszaküldöd őket a freemail-re. de akkor már feladóként te fogsz szerepelni.

#380 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 15:09

Outlook pst-ből kellene dbx (outlook express) fájl csinálni.  Régebben már találtam rá megoldást (pst-ből valamibe és a valamiből meg dbx-be), de most nem találom.
Ötlet? 

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.