Outlook problémák
Elküldve: 2010. 03. 09. 13:45
Azt mondja:
too many recipients
Hogyan tudnám mégis elküldeni valahogy ennek a sok embernek a címjegyzékből, hogy ők is lássák, ki kapta meg?
Elküldve: 2010. 03. 09. 16:55

Idézet
vs
Idézet
Van egy rakat OE téma...
Elküldve: 2010. 03. 09. 17:13
Idézet: mikike - Dátum: 2010. 03. 09. 13:45
Azt mondja:
too many recipients
Hogyan tudnám mégis elküldeni valahogy ennek a sok embernek a címjegyzékből, hogy ők is lássák, ki kapta meg?
Szolgáltató nem engedi. Reggel Gmail címet, ott kapsz smtp-t, aztán bízunk benne, hogy több címzettet is enged.
Elküldve: 2010. 03. 09. 22:55

(a gmail néha benyeli néhány levelemet, néhány címzőtől https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif )
Szerkesztette: mikike 2010. 03. 09. 22:56 -kor
Elküldve: 2010. 03. 17. 15:33
Elküldve: 2010. 03. 25. 13:27
A problémám a következő lenne, amihez segítséget kérek a guruktól:
Outlook 2003-ból mentett .pst file-t szeretnék Outlook Express 6-ba importálni. Sajnos más formátumban lementeni nincs lehetőségem már, a régi munkahelyemen készült

Köszi előre is!
Elküldve: 2010. 03. 25. 16:39
Idézet: upci - Dátum: 2010. 03. 25. 13:27
A problémám a következő lenne, amihez segítséget kérek a guruktól:
Outlook 2003-ból mentett .pst file-t szeretnék Outlook Express 6-ba importálni. Sajnos más formátumban lementeni nincs lehetőségem már, a régi munkahelyemen készült

Köszi előre is!
Szerintem Outlook nélkül nem nagyon fogsz boldogulni.
A legjobban akkor jársz, ha valami havernál/ismerősnél a .pst betöltöd egy Outlookba, aztán onnan valamilyen úton módon exportálod/importálod akár Thunderbirdbe, a Thunderbird-höz meg vannak kiegészítők, amivel az Outlook Express számára emészthető formába tudod konvertálni.
Ha találsz valami olyan MŰKÖDŐ megoldást, ami telepített Outlook nélkül megoldható, akkor írd már meg ide, mert szerintem ez másoknak is érdekes lehet.
Elküldve: 2010. 03. 25. 21:23
Idézet: scaurus - Dátum: 2010. 03. 25. 16:39
A legjobban akkor jársz, ha valami havernál/ismerősnél a .pst betöltöd egy Outlookba, aztán onnan valamilyen úton módon exportálod/importálod akár Thunderbirdbe, a Thunderbird-höz meg vannak kiegészítők, amivel az Outlook Express számára emészthető formába tudod konvertálni.
Ha találsz valami olyan MŰKÖDŐ megoldást, ami telepített Outlook nélkül megoldható, akkor írd már meg ide, mert szerintem ez másoknak is érdekes lehet.
Köszi, már ez is egy lépés a megoldás felé, van egy rgizda ismerősöm, aki talán tud segíteni... ha jutok valamire (és még értem is), mindenképp jelentkezem!
(Ilyen érdekes esettel rukkoltam volna elő?

Elküldve: 2010. 03. 25. 22:06
Idézet: upci - Dátum: 2010. 03. 25. 21:23
(Ilyen érdekes esettel rukkoltam volna elő?

Ha van a gépen telepített Outlook, akkor azon lehet Thunderbirdbe importálni. Kb. ennyit tudok.
Elküldve: 2010. 08. 09. 11:03
Két Outlook 2007-es gép között szeretnék naptárat megosztani, lehetőleg úgy, hogy a mindig futó file-szerveren legyen egy külön pst-ben a naptár. Így mindig el lehetne érni bármelyik gépről, függetlenül attól be van-e kapcsolva a többi.
Exchange persze nincs, de elvileg a 2007-ben van egy naptár közzététele lehetőség (naptár jobb klikk -> közzététel az interneten -> közzététel office online webhelyen), ez meg is van. Beállítom (kér egy windows live id fiókot megosztáshoz, valamint el lehet küldeni email címekre, melyeknek szintén regisztrálva kell lenniük a windows live id rendszerben). Probléma, hogy a megosztott naptár által küldött levelet másik gépről megnyitva (amelyiken el akarom érni) hibaüzenetet kapok, hogy nincs ilyen naptár a kiszolgálón. Ha azon a gépen nyitom meg az emailt, ahol ülök, megnyitja interneten keresztül a saját naptáramat, és gyakorlatilag kétszer látom a gépen, tehát onnan meg működik. Ja, a két gép ugyanazt az imapos postafiókot látja, csak a ugye a naptár már nem szabvány imap, ezért az külön, helyi pstben keletkezik (személyes mappák).
Mi lehet a gond, csinált már valaki hasonlót?
köszi
Elküldve: 2010. 08. 09. 12:34
Outlook 2007 SP2, Exchange szerver, szabályok kezelése. Van egy figyelőszoftverünk szerverekre telepítve, ami log-okat, stb. néz és mail-t küld, ha valami gondot lát. A mail formázott, tehát szabályok írhatók a leválogatásra almappákba, ami megkönnyíti a napi több száz, esetenként több ezer mail fontosságának szétválasztását. A gond az, hogy úgy tűnik, a szabályok nem működnek azon levelekre, amelyek azonos időpontban érkeznek, de ugyanazon szabály kellene, hogy érvényesüljön rájuk.
Alapvetően minden szabály úgy épül fel, hogy "feladója Z" (ez mindig ugyanaz ezeknél az értesítéseknél) és "tartalmazza az A/B/C/stb." szöveget (ezzel válogatok a host-ok között), akkor "mozgasd át az A1/B1/C1/stb." almappába. Van még egy általános szabály is a lista végén, ami csak a feladót tartalmazza (azaz, ha olyan mail érkezik, ami sehová sem tartozik, de a feladója Z, azokat mozgassa át egy "X" almappába). Bármilyen más mail marad az Inbox-ban, amíg nem foglalkozom vele.
Ha több levél érkezik ugyanarról a host-ról (mondjuk "A") és időpontjuk ugyanaz (header-t néztem, másodpercre ugyanaz), akkor az első bepottyan a helyére az "A1"-be, de a többi már nem, hanem csak az utolsó szabály aktiválódik rájuk és ők az "X"-be kerülnek. Ha a szabályokat kézzel újrafuttatom az "X"-en, akkor rendesen működik, és az ottani katyvaszból kiszedegeti a más helyre tartozó mail-eket.
Kérdés: miért nem kapja el a többi beérkező mail-t is, ill. ha ez nem kivédhető, hogyan lehetne rávenni, hogy időnként egy meghatározott szabálykészletet futtasson le az "X" mappán (utólagos szétválogatásra)?
Elküldve: 2010. 09. 15. 13:53
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Az e-mail mellékletként érkező pdf állományukat nem tudom a levelezőből megnyitni, csak mentést követően. A file hozzárendelés nem hozott megoldást. Azt látom, hogy átmeneti állományba helyezi a pdf-et, de innen nem nyitja meg.
Elküldve: 2010. 09. 15. 18:48
Idézet: Blöff - Dátum: 2010. 09. 15. 14:53
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Az e-mail mellékletként érkező pdf állományukat nem tudom a levelezőből megnyitni, csak mentést követően. A file hozzárendelés nem hozott megoldást. Azt látom, hogy átmeneti állományba helyezi a pdf-et, de innen nem nyitja meg.
Windows, Office, pdf olvasó verzió?
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2010. 09. 16. 06:51
Elküldve: 2010. 09. 16. 08:04
Idézet: Blöff - Dátum: 2010. 09. 16. 07:51
Természetesen nem minden gépen van hibajelenség.
Az Adobe Reader-t uninstall, majd reinstall, s frissítsd is.
Vagy még a file kiterjesztés hozzárendelést ellenőrizhetnéd:
1. Vezérlőpult,
2. Mappa beállításai,
3. Fájltípusok fül,
3. Keresd ki a "pdf" kiterjesztést,
4. Válaszd ki hozzá a Readert.
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2010. 09. 16. 10:22
Idézet: StSanya - Dátum: 2010. 09. 16. 08:04
Vagy még a file kiterjesztés hozzárendelést ellenőrizhetnéd:
1. Vezérlőpult,
2. Mappa beállításai,
3. Fájltípusok fül,
3. Keresd ki a "pdf" kiterjesztést,
4. Válaszd ki hozzá a Readert.
Uninstall, reinstall megvolt. Frissítés szintén.
1-4 pontokat szintén megcsináltam.
Valamilyen oknál fogva nem rendeli hozzá az ideiglenes file-ban tallálható pdf-et.
Elküldve: 2010. 09. 16. 10:33
Idézet: Blöff - Dátum: 2010. 09. 16. 11:22
1-4 pontokat szintén megcsináltam.
Valamilyen oknál fogva nem rendeli hozzá az ideiglenes file-ban tallálható pdf-et.
Nézd meg azt is, hogy az IE-ben nincs-e letiltva az Adobe plugin, vagy egyáltalán létezik-e. Függetlenül attól, hogy milyen más böngésző van esetleg rendszeresítve. Az Outlook ugyanis használja az IE bizonyos komponenseit.
Elküldve: 2010. 09. 22. 13:17
az Office 2007-ben lévő Outlook-ot használom otthoni levelezésemre egy T-home-os mailcímmel. Szolgáltatóváltás miatt kéne mail szolgáltatót is váltanom és úgy tűnik a gmail az egyetlen komoly alternatíva. Ha jól olvastam, a gmail accot simán tudom Outlookon keresztül használni, van smtp, tehát kb minden ugyanaz maradna, mint most (10 év levelezése van az Outlookomban és ezt folytatnám). Két kérdésem lenne:
1. tényleg minden úgy van, ahogy írtam?

2. lehet vhogy szinkronizálni, hogy amit netes felületén melóból írok az később bekerüljön az elküldöttek közé, mikor otthon letöltöm a levelimet Outlookkal (ami törli a szolgáltatótól őket)? Ez tök jó lenne és most a T-s címmel ezt nem tudom megcsinálni.
Előre is köszi!
Elküldve: 2010. 09. 22. 18:02
Idézet: Orgi - Dátum: 2010. 09. 22. 14:17
az Office 2007-ben lévő Outlook-ot használom otthoni levelezésemre egy T-home-os mailcímmel. Szolgáltatóváltás miatt kéne mail szolgáltatót is váltanom és úgy tűnik a gmail az egyetlen komoly alternatíva. Ha jól olvastam, a gmail accot simán tudom Outlookon keresztül használni, van smtp, tehát kb minden ugyanaz maradna, mint most (10 év levelezése van az Outlookomban és ezt folytatnám). Két kérdésem lenne:
1. tényleg minden úgy van, ahogy írtam?

2. lehet vhogy szinkronizálni, hogy amit netes felületén melóból írok az később bekerüljön az elküldöttek közé, mikor otthon letöltöm a levelimet Outlookkal (ami törli a szolgáltatótól őket)? Ez tök jó lenne és most a T-s címmel ezt nem tudom megcsinálni.
Előre is köszi!
És mi lenne, ha ennek a Portable változatát megnéznéd?

Ahogy olvasom az igényeidet, mindent tud, amit most meg akarsz lépni. Be tudja importálni az eddigi Outlookos leveleidet, eléred netes felületről vagy otthonról, szinkronban lesz, IMAP stb.
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2010. 09. 22. 22:23
Idézet: Eleanor - Dátum: 2010. 09. 22. 19:02
Ha már egyszer rendelkezem egy legális Office 2007 csomaggal, igazán kihasználnám a hozzá való levelezőprogit