HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook problémák Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   lada22 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 23. 13:27

Idézet: Gaspy - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 13:45

Hy!
Nemtudja valaki hogy az Outlook 2003 hova tölti a leveleket?Csak mert nemakarom hogy ujratelepítés után elvesszenek a leveleim...

Hali!

A Fájl-> Adatfájlkezelés menüpont alatt megtalálod a fájlok elérési útját, de már ennyi idő alatt biztosan megatláltad... :)

#82 Felhasználó inaktív   goldeye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 23:13

Sziasztok!

Telepítettem egy angol XP-t, amire egy magyar MUI került fel. Az XP szépen beszéli a magyar nyelvet, de az Outlook Express 6 a régi DOS-os időket idézően két nyelven beszél (Not ready olvasni A drive). Help magyar, egyes beállítások magyar nyelven jelennek meg, de a kezelő felület angol.
Ez már el van kefélve, vagy van ré valami megoldás?

Köszi előre is
Goldeye

#83 Felhasználó inaktív   SZaB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 07. 15:44

Nekem is express kérdésem lenne. Egy céggel levelezve visszajelzést kértek egyik levelük elolvasásáról. A visszaigazoló levél elküldése közben azonban hibát ír ki, miszerint: A kiszolgáló az egyik cimzettet elutasította. Relay Access Denied, Nem kiszolgáló hiba.  + 554.7.5.4 vag hasonló IP cím :confused:

Másik gépen elmegy simán ugyanez.

magyar Xp Prof a delikvens és egy NOD32 ha esetleg ez számít.

#84 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 21:05

Az acitvesyncem hibát csinált és kilépett, melynek eredményeként restart után összefésülte a pda-n lévő bejegyzéseket a pc-n levőkkel, így minden bejegyzésemből kettő van egy napon. E-mail duplikátum eltávolítót találtam, de olyan programot nem, ami a naptári bejegyzéseket törli. Valakinek valami ötlet?
4 8 15 16 23 42

#85 Felhasználó inaktív   c-y-b-e-r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 21:53

Hy!

Tudnátok segíteni abban, hogyan is állítsam be az outlook-ot, hogy a következőket tudja:

Van A gép ahol fut az outlook expressz itt fogadom a leveleket, amelyik nem kivánt dolgokat tartalmaz, azt törlöm, és a fent maradó leveleket B gép outlook expresszével el lehesen olvasni.

Próbáltam már 1 mappát megosztani, de a megosztott mappát nem tudtam beállítani miszerint a B gép is azt használja, mint levelek tárolóhelye. Mikor a hálózatra rámegyek B gépről A gépre akkor az Ok gomb kiszürkül és egyiket sem tudom leokézni Tárrolómappának.

A leveleket nem szeretném tovább küldeni más kiszolgálokra, és onnan töltetni le a B gépre, mert akkor nem tudom kiválogatni mik azok a levelek amik megjelenhetnek a másik gépen, és az automatizált tovább küldést sem tudom beállítani úgy ahogy én szeretném.

Tudnátok segíteni?

#86 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 13:24

Tárgytalan.

Szerkesztette: Cilinder 2007. 03. 03. 14:19 -kor

#87 Felhasználó inaktív   ro-bi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:49

Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet visszaállítani olyan levelet, amit a levélszemét mappából töröltem? Nincs a törölt elemek mappában.

#88 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:14

Hy az Outlook 2003 beállításait hogy lehet alapra visszaállítani?(levelezési beállítások)
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#89 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 09:49

Hello!

Meg tudnátok mondani, hogy hová menti az outlook a kapcsolatokat, beállításokat? Meghibásodott vinyóról kellene másik gépre másolni...

#90 Felhasználó inaktív   Rockmenyét 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 22. 23:17

Sziasztok!

Van egy óriási problémám, talán tudtok segíteni!

A munkahelyemen Outlook Express-t és „nagy” Outlook 2003-at használunk XP alatt. Időröl időre előjön egy jelenség ha valaki több címzettnek is küldi ugyan azt az e-mailt. (Címzett mezőbe egy email cím, a „másolatot kap” mezőbe pedig a többi). Ilyenkor előfordul hogy a címzettek csak egy „zagyvaságot” kapnak, egy hibajelentést, amiben megtalálható az üzenet nyers forrása, és hogy a szerver egy „\t” (tab) karaktert talált a levél fejlécében ezért nem tud vele mit kezdeni.

Mi lehet ez? Egyszerűen nem tudom kideríteni és egyre kínosabb a dolog. Honnan kerül oda tab karakter?

Ha bárkinek bármilyen ötlete lenne, örömmel venném.
Előre is köszi!

#91 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 10:28

Idézet: c-y-b-e-r - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 22:53

Hy!

Tudnátok segíteni abban, hogyan is állítsam be az outlook-ot, hogy a következőket tudja:

Van A gép ahol fut az outlook expressz itt fogadom a leveleket, amelyik nem kivánt dolgokat tartalmaz, azt törlöm, és a fent maradó leveleket B gép outlook expresszével el lehesen olvasni.

Próbáltam már 1 mappát megosztani, de a megosztott mappát nem tudtam beállítani miszerint a B gép is azt használja, mint levelek tárolóhelye. Mikor a hálózatra rámegyek B gépről A gépre akkor az Ok gomb kiszürkül és egyiket sem tudom leokézni Tárrolómappának.

A leveleket nem szeretném tovább küldeni más kiszolgálokra, és onnan töltetni le a B gépre, mert akkor nem tudom kiválogatni mik azok a levelek amik megjelenhetnek a másik gépen, és az automatizált tovább küldést sem tudom beállítani úgy ahogy én szeretném.

Tudnátok segíteni?

Hát az "A" gépen úgy állítsad be, hogy a levelek maradjanak a kiszolgálón X ideig és az a feltétel, hogy  ha törlöd, akkor törölje a kiszolgálóról is.
Emellé a "B" gépen állítsad be, hogy amikor lekérdezed a leveleket szedje is le (vagyis ne maradjon a kiszolgálón levél)

Már ha jól értem a kérdést  :think:
Üdv: L
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#92 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 07:09

Üdv!

Hol lehet, ha egyáltalán lehet, állítani azt, hogy a levélben kapott linkeket megnyissa kattintásra, mert most csak bemásolással működik ez a dolog.

#93 Felhasználó inaktív   fender 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 20. 18:58

Sziasztok, az outlook beérkezett üzenetek egyszer csak üres lett. Illetve az új levelek elkezdtek sorakozni, a régiek eltűntek. Megnéztem a dbx fájlok tárolási helyét, és meglepve látom, hogy van egy jó nagy beérkezett üzenetek dbx fájl (kb. 200 MB) és egy beérkezett üzenetek (1) dbx fájl, ez tartalmazza a látható 3 beérkezett üzenetet, mivel ha ezt kivágom a mappából, akkor semmi sem látszik a beérkezett üzeneteknél. Hogyan lehetne feléleszteni ezt a nagyobb dbx fájlt? Lehet, hogy van rá valami pofon egyszerű megoldás, de én magamtól nem tudtam rájönni. Ha ak isebb fájt kitettem a mappából, nem jelent meg a sok üzenet, hanem létrehozott egy kicsike beérkezett üzenetek (1) dbx fájlt, ami nem tartalmazott üzenetet. Köszi!

#94 Felhasználó inaktív   vombat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 18:01

Sziasztok! Egy kérdés: XP-n Outlook van és kb. 3 hete kapjuk rá folyamatosan a vírusokat (Sinoval Gen meg ilyesmi nevű trójaiak). Már 3x raktuk úrja az XP-t. Ismerősöket kérdeztem, ők nem kaptak semmit mostanában. Az Outlookon nincs valami szűrő - mint a freemailen vagy más lev.rendszereken -, vagy van, csak mostanra avult el? Vagy van ennek köze a tárhelyesekhez - ahonnan béreljük, lehet náluk gyenge a szűrés?

#95 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 23:41

Adott egy Outlook2003, amiben be van allitva par read-only fiok, amikrol csak letolteni szeretnem a leveleket, valaszolni nem (azt szigoruan csak munkaidoben, benn az irodabol :D ), igy az smtp szervert be se allitottam hozzajuk.

Viszont par hete veletlenul az egyik level olvasasakor raboktem "olvasasrol igazolast kuld" kerdesre, azota allandoan probalkozik az Outlook kuldozgetni, es termeszetesen hibat dob, ugy 5 percenkent.

Hogyan tudnam ezt a meg nem kezbesitett visszaigazolo level kuldeset leallitani/torolni?

Elkuldeno uzenetek kozott nem jelenik meg sehol :(

#96 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 23:45

Idézet: vombat - Dátum: 2007. máj. 23., szerda - 19:01

Az Outlookon nincs valami szűrő - mint a freemailen vagy más lev.rendszereken -, vagy van, csak mostanra avult el? Vagy van ennek köze a tárhelyesekhez - ahonnan béreljük, lehet náluk gyenge a szűrés?

Outlook 2003-ban mar van spamszuro, felteve ha felraktad az Office2003 SP2-ot, aztan automatikusan behajitja a gyanus leveleket a Levelszemet mappaba, raadasul a mellekleteket is blokkolja, nem lehet csak ugy egykattra megnyitni.

Atlag 2 hetente jon hozza frissitett spamlista a WindowsUpdate-en.

Szerkesztette: nyunyu 2007. 06. 05. 23:50 -kor

#97 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 23:51

Beállítások között nincs olyan, mint az Outlook Expressnél, hogy visszaigazolás küldése minden levélről, és esetleg ez nem lett aktív?

Szerkesztette: zoli62 2007. 06. 05. 23:52 -kor

"Légy szerény mint én..."

#98 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 00:05

Talaltam egy hasonlo opciot, de hiaba kapcsolom ki/be, ugyanugy probalja kuldeni a regit.

#99 Felhasználó inaktív   GYIK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 13:58

Üdv mindenkinek!

A következő problémára keresek megoldást:

WinXP, outlook 2003.

Van egy archive.pst fájl, 1Gb. A méret nem hiszem hogy gond, mert ilyen gépen remekül működik 2,5GB-os pst-is.
A gép egy Dell D520 laptop, de megnéztem már D510-en és IBM T43 -on is.
Szóval van jónéhány alkönyvtár az archív fájlban. Ez az ominózus könyvtár a harmadik szinten van, ha ebbe belép a júzer, akkor kékhalállal elszáll a gépezet.
Mint írtam már 3 újrahúzott gépen is próbáltuk, tehát a hardveres hiba asszem kizárható. Sőt, most feltettem egy szerverre a fájlt és onnan használja, de most is előjöt a probléma:(
A fájl át lett már helyezve, újra kreálva, átnevezve és mindig ua. a mappánál jön a halál. Ráadásul nem is állandóan jön csak időnként, de mindig ugyan ott.

Valakinek van ötlete hogy lehetne megvizsgálni a pst fájlt, hogy mi okozhatja ezt a problémát?
A hibakód szerint rossza a telepítés.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

#100 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 06. 25. 14:14

Idézet: GYIK - Dátum: 2007. jún. 25., hétfő - 14:58

Szóval van jónéhány alkönyvtár az archív fájlban. Ez az ominózus könyvtár a harmadik szinten van, ha ebbe belép a júzer, akkor kékhalállal elszáll a gépezet.

Van egy scanpst nevezetű cucc, az helyreteheti benne a hibákat, de jó eséllyel vírusölő miatt van. Azt nem látod melyik micsoda kékül elfelé?

Microsoft update meg összes patch ugye fent van?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.