Idézet: c-y-b-e-r - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 22:53
Hy!
Tudnátok segíteni abban, hogyan is állítsam be az outlook-ot, hogy a következőket tudja:
Van A gép ahol fut az outlook expressz itt fogadom a leveleket, amelyik nem kivánt dolgokat tartalmaz, azt törlöm, és a fent maradó leveleket B gép outlook expresszével el lehesen olvasni.
Próbáltam már 1 mappát megosztani, de a megosztott mappát nem tudtam beállítani miszerint a B gép is azt használja, mint levelek tárolóhelye. Mikor a hálózatra rámegyek B gépről A gépre akkor az Ok gomb kiszürkül és egyiket sem tudom leokézni Tárrolómappának.
A leveleket nem szeretném tovább küldeni más kiszolgálokra, és onnan töltetni le a B gépre, mert akkor nem tudom kiválogatni mik azok a levelek amik megjelenhetnek a másik gépen, és az automatizált tovább küldést sem tudom beállítani úgy ahogy én szeretném.
Tudnátok segíteni?
Hát az "A" gépen úgy állítsad be, hogy a levelek maradjanak a kiszolgálón X ideig és az a feltétel, hogy ha törlöd, akkor törölje a kiszolgálóról is.
Emellé a "B" gépen állítsad be, hogy amikor lekérdezed a leveleket szedje is le (vagyis ne maradjon a kiszolgálón levél)
Már ha jól értem a kérdést
Üdv: L
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart