HWSW Informatikai Kerekasztal: Sávszélesség Csökkenés (tartós) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sávszélesség Csökkenés (tartós) A szolgáltatók titkolóznak Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Marczeeee 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:25

Ami tény, hogy valami nem igazán volt rendben az adsl-el, nekem is pocsék volt, 2mbit helyett néha csak 5-600kbit ha volt, bár mostmár megjavulni látszik. Az is tény hogy sok embernek volt hasonló gondja, ebből következőleg valószínűsíthető, hogy ez valami globális(abb) probléma lehet/lehetett, mint 1-2 user egyéni gondja. Viszont nem hiszem hogy ilyen módon kellene erről tárgyalni, és ilyen kirohanásokat intézni. Ebbe a régi user-új user vitába nem szólnék bele, szerintem semmi értelme. Amúgy meg ha gond van, a szolgáltatót tessék ütni, nem a fórumban egymást, attól nem lesz jobb meg gyorsabb senkinek a vonala.

#22 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:27

Hehe.

Nekem pont mostanában lassult be a feltöltés. Hívtam a T-Online-t, és mivel a megadott minimum fölött volt kicsivel (128 KBit/s-et garantálnak, az elvi max 192), nem kellett volna a kisujjukat sem mozdítani.
Ennek ellenére kétszer felhívtak, kijöttek egyszer a T-Online-tól, egyszer a T-Comtól, és végül valamit állítottak a kártyán az elosztószekrényben vagy hol (optikai kábelen jön az ADSL, bonyolítja a dolgot), most jó.
Beszélgettem a T-Online-os szerelőkkel miközben tesztelgették a netet nálam, a TVNet is szóba került. :D Mondták, hogy van olyan, hogy simán szerződést kötnek 3 megabitre, pedig tudják, hogy 512-es sebességre éppen elég az ottani hálózat, és amikor az ügyfél panaszkodik, jelzik a T-Online felé a hibát, akinek az infrastruktúráját használják ugyebár - persze semmit sem tud csinálni a T-Online (se). :D

Ja, hogy miért írtam azt, amit? Normális szolgáltatót kell választani, és akkor talán kevesebb idegeskedéssel megúszod ha problémád van.

#23 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:30

Szerintem a legtöbb szolgáltatónak van saját topikja, ahol meg lehet beszélni az aktuális problémákat.

Idézet

A szolgáltatók titkoloznak.

Nem kéne összeesküvés elméletet gyártani csak azért, mert neked nem megy a neted normálisan. Persze megértem a problémádat, de ezzel nem érsz el semmit. Reklamálással többre mész.

'Ndrew

A tripla reg meg nem túl szép.

#24 Felhasználó inaktív   uhuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:33

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 12:24

ja, es nem csak dupla, de tripla regisztracioert is kizaras jar! ;)

Add meg a skype neved . Szeretnék egy két dolgot tisztázni veled szóban
Az a nap, amikor a Microsoft olyan terméket készít, amellyel nem lehet szívni, talán az a nap lesz, amikor elkezdenek porszívót gyártani.

#25 Felhasználó inaktív   Marczeeee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:34

Idézet: Etele - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 13:27

Beszélgettem a T-Online-os szerelőkkel miközben tesztelgették a netet nálam, a TVNet is szóba került. :D Mondták, hogy van olyan, hogy simán szerződést kötnek 3 megabitre, pedig tudják, hogy 512-es sebességre éppen elég az ottani hálózat, és amikor az ügyfél panaszkodik, jelzik a T-Online felé a hibát, akinek az infrastruktúráját használják ugyebár - persze semmit sem tud csinálni a T-Online (se). :D

Ja, hogy miért írtam azt, amit? Normális szolgáltatót kell választani, és akkor talán kevesebb idegeskedéssel megúszod ha problémád van.

Hát, én pont a tonlánytól pártoltam a tvnethez, mert a tonlány egy év alatt nem volt képes 512 helyett a szerződésben szereplő 1mbit-et nyújtani. Írtam mail, levelet, telefonáltam, egyszer nem jöttek ki hogy megmérjék mi a helyzet. Átmentem a tvnethez, ők maguktól ajánlották fel hogyha nem lesz meg az 1mbit, akkor átváltják a csomagomat 512-re, mert hát minek fizessek 1 megáért. Én erre azt mondom, korrekt eljárás. De végülis elrendezték az 1megát.. :)
Na de mostmár ON...  :)

#26 Felhasználó inaktív   paryx 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:36

Na tisztázzuk én nem UHUKA vagyok!!!!!!!!!!!
De ha egy ember lenne sztem már kirugták volna!!!!!!!!!!!

#27 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:37

dehogy adom. megis, mit kepzelsz magadrol? senki ismeretlennek nem adom meg. ha nagyon akarsz valamit ott a PU. oszt vagy valaszolok ra, vagy sem.

az irasjelek meg nagyon tapadnak nalad/nalatok tisztelt uhuka/imo0001/paryx. mar ebbol is egyertelmu a dolog. meg csak nincs is szuksegem arra, amit a forum uzemeltetoinek, hogy megnezzek milyen IP cimrol jottek a bejegyzesek. igy is egyertelmu.

remelem ha majd kesobb regisztralsz ujbol, akkor jobban odafigyelsz az altalanos illemre es a szabalyzatra. es kivanok akkor neked boldog, tartos forumozast! tenyleg! oszinten.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#28 Felhasználó inaktív   uhuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:38

2 éve a Tv-netnél vagyok soha eddig ilyen gondom nem volt.Nem a Tv-net -el van bajom
Az a nap, amikor a Microsoft olyan terméket készít, amellyel nem lehet szívni, talán az a nap lesz, amikor elkezdenek porszívót gyártani.

#29 Felhasználó inaktív   uhuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:41

Idézet: uhuka - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 12:38

2 éve a Tv-netnél vagyok soha eddig ilyen gondom nem volt.Nem a Tv-net -el van bajom

ÉN kérem hogy nézzék meg hogy milyen ip címről irok és milyenről irnak a többiek csak hogy tisztán láss. én csak uhuka néven vagyok jelen.

KÉRNÉK EGY MODERÁTORT HOGY ELLENŐRIZZE ÉS TEGYE KÖZZÉ!

#30 Felhasználó inaktív   imo0001 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:47

BOGDÁN nem tudom hogy milyen agyszűlemény az hogy engem máshoz akarsz besorolni, de tisztázzunk valamit.Azt hogy te ki vagy és hányszor reggelsz engem tökre nem érdekel.Én most reggeltem be de ekkora hülyeséget még életemben nem láttam,hogy valaki azért mert van egy olyan problémája mint másnak az CSAK egy ember lehet.Ez hülyeség és inkább a sávszélesség csökkentéssel kellene foglalkozni.De ha te ugy gondolod hogy rád nem tartozik akkor inkább ne irj semmit mert csak elvonod a figyelmet a lényegröl KÖSZI.

#31 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:48

komolyan mondom, engem egyre jobban szorakoztat ez a totyik.. :D
annyira vicces irasstiluselemzest lehet vegigvinni..
"Egyet értek PARYX hozzászolásával."
"Na tisztázzuk én nem UHUKA vagyok!"
"ÉN kérem hogy"
"BOGDÁN nem tudom hogy"

pedig nagyon szep az igyekezet (tisztelet erte!), ahogy a kulonfele szemelyisegeket (egyik kiabal es sokszorozza a felkialto es kerdojeleket), masik probal moderalt maradni es kerdeseket tesz fel.. probalja elkuloniteni. csak hat becsusznak ezek a franya hibak. a tapado irasjelek (space nincs a mondat vegen), a gyakori nagybetu hasznalat. (csak hogy a legtrivialisabbat, a 24 oran belul 2 uj nick-et ne is emlitsem.)

tenyleg szorakoztato! :)

Szerkesztette: bogdan 2006. 05. 06. 12:51 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#32 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 06. 12:50

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...dpost&p=4040740

#33 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:52

Takarítás és vizsgálódás idejére bezár a mókatár.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó