HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 13. 09:19

Sztem ez baromsag. Attol meg, hogy neked nem tetszik, masnak tetszhet..
Es azt is baromsagnak tartom, hogy csak freeware-rol beszelunk, amikor van egy rakas rettenetesen hasznos es extrem kivalo program potom 5/10/x euroert. Hat az valami hatalmas osszeg...
Ha csak azt a nehany programot linkelne be mindenki, amit tenyleg hasznal, akkor ide havonta csak egy link kerulne - jo esetben.

#1062 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 18:05

lehet mar itt is volt, mas topikban volt mar azt tudom, de itt is elfer talan megegyszer;

HideOE v1.1.1
Ever wanted the ability to hide Outlook Express or to minimize it to the sytem tray?
Now you can! Hide Outlook Express creates a Tray Icon, and allows you to show and hide Outlook Express by clicking the icon. It can also be set to hide Outlook Express when you minimize it.
Compatible with Windows 98/ME/2000/XP

en nem reg kezdtem el hasznalni. FRANKOOOOOOO!  :up: 
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1063 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 07:15

Hi!

Nem tud valaki ingyenes szoftver-hardver nyilvántartó progit, ami report-ot készít egy gépről, és így leltározza fel?

Köszi...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1064 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 07:44

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 10:19

Es azt is baromsagnak tartom, hogy csak freeware-rol beszelunk, amikor van egy rakas rettenetesen hasznos es extrem kivalo program potom 5/10/x euroert. Hat az valami hatalmas osszeg...
Ha csak azt a nehany programot linkelne be mindenki, amit tenyleg hasznal, akkor ide havonta csak egy link kerulne - jo esetben.

Igen, viszont akkor az itt összegyűlt lista alapján már elég jól el lehet indulni. Nem kell túrni a googlit, a sourceforgeot meg a freshmeatet, ha vmi program kell, hogy találj egy értelmeset. Ha meg mindent beírkálunk ide, akkor szvsz jobban járunk már a googlizással.

Az olcsó programokkal meg semmi baj, jók azok csak offtopic, és ezért bonyibb lesz keresni tőle...
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1065 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 07:57

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 6:15

Hi!

Nem tud valaki ingyenes szoftver-hardver nyilvántartó progit, ami report-ot készít egy gépről, és így leltározza fel?

Köszi...

aida32 ill everest...
bár az csak otthonra ingyenes

hg

#1066 Felhasználó inaktív   KoXaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 08:08

helloszok nekem valami jó dvd lejátszó kéne otthoni felhasználósra ! pl: PowerDvd -hez hasonló csak ingyenes !

thx

#1067 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 09:02

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 7:57

aida32 ill everest...
bár az csak otthonra ingyenes

hg

Igen ezek a programok tudnak reportolni, de nem tudják ezeket összesítve tárolni, nem lehet keresni a repotok adataiban, nem kategorizálhatóak a tulajdonságok stb...

Ami ezeket is tudja olyan nincsen?
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1068 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 18:54

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 8:15

Hi!

Köszi...

http://www.belarc.co...ams/advisor.exe

#1069 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 20:18

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 10:19

OFF:
:eek: :eek: :eek:
Vazz, mi ez az érthetetlenség?! Nem arról van szó, hogy esetleg nekem vmelyik belinkelt progi nem tetszik, hanem arról, hogy a naponta megjelenő több tíz freeware progit felesleges belinkelni, akkor már el lehet menni és megnézni azokat arra specializálódott portálokon, hanem inkább azok tessék pávázni, amelyek valóban JÓL működnek és hasznosnak találtatottak. Ha jól emlékszem erről volt szó annak idején (belekötni kár, inkább szabad visszaolvasni!)
Én meg azt tartom baromságnak, hogy offolod a topikot. Sztem az aprópénz kategóriás cuccaidnak nyissál külön topikot, ennek meg olvasd el a nevét mégegyszer :p ;)
Nem bántásból, de ne ömlesszük már ide a NEM freeware cuccokat, ha egyszer NEM arról szól a topik és NEM azért lett nyitva!!!

Egyébként ha nem voltam elég érthető, kár lenne tovább ragozni, részemről itt vége is a topik-mentésnek, csak nyugodtan tessék linkelni bármit ;)
ON:
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1070 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 21:19

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 21:18

OFF:
:eek: :eek: :eek:
Vazz, mi ez az érthetetlenség?! Nem arról van szó, hogy esetleg nekem vmelyik belinkelt progi nem tetszik, hanem arról, hogy a naponta megjelenő több tíz freeware progit felesleges belinkelni, akkor már el lehet menni és megnézni azokat arra specializálódott portálokon, hanem inkább azok tessék pávázni, amelyek valóban JÓL működnek és hasznosnak találtatottak. Ha jól emlékszem erről volt szó annak idején (belekötni kár, inkább szabad visszaolvasni!)
Én meg azt tartom baromságnak, hogy offolod a topikot. Sztem az aprópénz kategóriás cuccaidnak nyissál külön topikot, ennek meg olvasd el a nevét mégegyszer :p ;)
Nem bántásból, de ne ömlesszük már ide a NEM freeware cuccokat, ha egyszer NEM arról szól a topik és NEM azért lett nyitva!!!

Egyébként ha nem voltam elég érthető, kár lenne tovább ragozni, részemről itt vége is a topik-mentésnek, csak nyugodtan tessék linkelni bármit ;)
ON:

Egy szoval sem irtam, hogy erthetetlen, az offolast pedig te kezdted a siramaiddal. Ha azt hiszed, te szartad a spanyolviaszt, akkor elarulom, hogy a topic torteneteben nem eloszor fordul elo az ilyen nyavalygas. Aruld el, konkretan mi zavar teged? Melyik program nem illik az elit izlesedbe?
Az zavar, ha valaki joindulatuan bemasol ide egy linket? Lehet, hogy te nagyon okos vagy, es ismered mar azt a linket, de mas furomozoknak jol johet. Volt mar erre pelda; valaki bemasolta ide tizenharmadszor is a jDictionary linkjet, es miutan mindenki jol leugatta, valaki mas (egy ujonc) megkoszonte, mert nem ismerte.
Az adatbazist sajnalod? Vagy mit?
Nem tudom, neked mit jelent a jol mukodo es hasznos, de ha ram celoztal, en csupa jol mukodo es hasznos programot linkelek be ide. Mar kilencvenakarhanyszor igy tettem, nezd meg a topic statisztikajat...

Az apropenzes programok cikizesevel meg csak magadat jaratod le. Azt hiszed, kulonb lesz egy program attol, ha 0 penzbe kerul, mintha 1 forintba kerulne? A freeware-nek nem az a lenyege, hogy ingyenes. En ugy figyeltem meg, hogy a freeware programok altalaban hasznosak es kicsik, viszont az "apropenzes programok" kozott is lehet olyat talalni, ami nagyon jo, es nincs freeware parja - sem. Ettol fuggetlenul en nem akarok reklamozni semmit, csupan egyszer-ketszer elofordult, hogy felhivtam valamire a figyelmet, mert sztem "hasznos es jol mukodo"..

Ami pedig a topic filozofiajat illeti, igy kezdodott:

Idézet

Arra gondoltam, hogy jó lenne ide összegyűjteni a jelenleg ingyenesen használható és mégsem gagyi programokat. Szóval ha valaki tud valami jó kis ingyenes progit, ami nem egy rakás szemét, az írja be ide.

Ha uralni akarod ezt a temat, akkor kerlek, adj uj iranyelveket, ird le a receptet, hogy mi is az, ami itt megallja a helyet. Mi az, ami nem gagyi? Mi az, ami jol mukodo? Mi az, ami hasznos? Kinek hasznos? Mi az, hogy hasznos?

#1071 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 15. 01:10

:offtopic:
Nos, remélem avval, hogy nem válaszolok a terjedelmes elbeszélésedre, elérem azt, hogy megtartsa értékét a topik. Sajnálom, úgyérzem nem teljesen ugyanarról beszéltünk, de sebaj. Részemről erről ennyit, remélem Te sem próbálod tovább bizonygatni.
Minden jót!
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1072 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 05:46

Ha ennyire ovod a temat a sok offtopictol, akkor emlekeztetoul olvass vissza par oldalt, es nezd csak meg, hogy mennyire lehetetlen "megovni". Egyesek ketszer is megkoszonik, masok aprilisi trefa gyanant irnak be, stb. :)
Szoval nyugodtan leirhatod, hogy mi a problemad, ird le egy weboldalra ugy, hogy mindenki lathassa. Ha mar beszoltal, vallald a kovetkezmenyeit.
A problema gyokeret ertem en, de hiaba probalsz itt egy clintiszta listat fenntartani... lehetetlen lesz. Ez forum, es nem te vagy a moderator. Ha clintisztat akarsz, csinalj egy sajat weboldalt, es rakd ki a "hasznos" es "jol mukodo" programokat ra.

Szerkesztette: ion 2005. 06. 15. 06:05 -kor

#1073 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 09:55

The Microsoft RAW Image Thumbnailer and Viewer is a free “PowerToy” for Microsoft Windows XP that provides the ability to view, organize, and print photos captured in RAW image formats from supported digital cameras.
http://www.microsoft.com/downloads/details...en&Hash=3XQGFJ7

#1074 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 17:14

EasyPHP is a complete software package allowing to use all the power and the flexibility that offers the dynamic language PHP and the effecient use of databases under Windows. Package includes an Apache server, a MySQL database, a fully PHP execution, as well as easy development tools for your web site or your applications. 

http://www.easyphp.o...hargements.php3

Mar regota ezt php-szerver progit hasznalom, korrekt.  nekem bejott! :up:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1075 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 06. 16. 17:49

The Belarc advisor builds a detailed profile of your installed software and hardware and displays the results in your Web browser. All of your PC profile information is kept private on your PC and is not sent to any web server.

#1076 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 19:59

Sziasztok.

A témakereső szerint nem foglalkoztatok vele,így mielőtt esetleg közöm lehetne hozzá, megkérdezem, milyen progi a ZipGenius, mit lehet vele alkotni?Köszi.
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#1077 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 20:04

Szerintem semmi kulonos :/ Sima tomoritoprogram.

#1078 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 20:38

Ez az M$ RAW Thumbnailer az istennek sem akar nekem felmenni, nem találok egy futtatható exe-t sem, csak shell extension?

#1079 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 20:43

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 20:38

Ez az M$ RAW Thumbnailer az istennek sem akar nekem felmenni, nem találok egy futtatható exe-t sem, csak shell extension?

Thumbnailer

Thumb nézetben, a mappákban kisképként előnézetben látni fogod a kép tartalmát. Ennyi, semmi exe, semmi képnézegető.

#1080 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 20:44

igen, ez shell extension

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53