HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#1071 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 15. 01:10

:offtopic:
Nos, remélem avval, hogy nem válaszolok a terjedelmes elbeszélésedre, elérem azt, hogy megtartsa értékét a topik. Sajnálom, úgyérzem nem teljesen ugyanarról beszéltünk, de sebaj. Részemről erről ennyit, remélem Te sem próbálod tovább bizonygatni.
Minden jót!
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1072 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 05:46

Ha ennyire ovod a temat a sok offtopictol, akkor emlekeztetoul olvass vissza par oldalt, es nezd csak meg, hogy mennyire lehetetlen "megovni". Egyesek ketszer is megkoszonik, masok aprilisi trefa gyanant irnak be, stb. :)
Szoval nyugodtan leirhatod, hogy mi a problemad, ird le egy weboldalra ugy, hogy mindenki lathassa. Ha mar beszoltal, vallald a kovetkezmenyeit.
A problema gyokeret ertem en, de hiaba probalsz itt egy clintiszta listat fenntartani... lehetetlen lesz. Ez forum, es nem te vagy a moderator. Ha clintisztat akarsz, csinalj egy sajat weboldalt, es rakd ki a "hasznos" es "jol mukodo" programokat ra.

Szerkesztette: ion 2005. 06. 15. 06:05 -kor

#1073 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 09:55

The Microsoft RAW Image Thumbnailer and Viewer is a free “PowerToy” for Microsoft Windows XP that provides the ability to view, organize, and print photos captured in RAW image formats from supported digital cameras.
http://www.microsoft.com/downloads/details...en&Hash=3XQGFJ7

#1074 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 17:14

EasyPHP is a complete software package allowing to use all the power and the flexibility that offers the dynamic language PHP and the effecient use of databases under Windows. Package includes an Apache server, a MySQL database, a fully PHP execution, as well as easy development tools for your web site or your applications. 

http://www.easyphp.o...hargements.php3

Mar regota ezt php-szerver progit hasznalom, korrekt.  nekem bejott! :up:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1075 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 06. 16. 17:49

The Belarc advisor builds a detailed profile of your installed software and hardware and displays the results in your Web browser. All of your PC profile information is kept private on your PC and is not sent to any web server.

#1076 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 19:59

Sziasztok.

A témakereső szerint nem foglalkoztatok vele,így mielőtt esetleg közöm lehetne hozzá, megkérdezem, milyen progi a ZipGenius, mit lehet vele alkotni?Köszi.
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#1077 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 20:04

Szerintem semmi kulonos :/ Sima tomoritoprogram.

#1078 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 20:38

Ez az M$ RAW Thumbnailer az istennek sem akar nekem felmenni, nem találok egy futtatható exe-t sem, csak shell extension?

#1079 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 20:43

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 20:38

Ez az M$ RAW Thumbnailer az istennek sem akar nekem felmenni, nem találok egy futtatható exe-t sem, csak shell extension?

Thumbnailer

Thumb nézetben, a mappákban kisképként előnézetben látni fogod a kép tartalmát. Ennyi, semmi exe, semmi képnézegető.

#1080 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 20:44

igen, ez shell extension

#1081 Felhasználó inaktív   monolith 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 21:03

Mondja má meg nekem valaki, hogy a felkrekkelt nero express mér nem hajlandó dvd-re írni nekem filmeket. hiába próbálom, csak az svcd-t engedi.
"Quality products,Customer satisfaction"
is a philosophy that guides all that we do at MSI.

#1082 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 07:04

Idézet: monolith - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 22:03

Mondja má meg nekem valaki, hogy a felkrekkelt nero express mér nem hajlandó dvd-re írni nekem filmeket. hiába próbálom, csak az svcd-t engedi.

Felkrekkelt? Kép

#1083 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 07:36

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 8:04

Felkrekkelt? Kép

meg uj fiu nemismeri a dorgest :))

viszont ajanlanek 1 naptar programot Rainlendar
Desktop kép

szerintem jópofa. tud magyarul is, figyelmeztetés, több tennivaló profil, ismétlődés beállítás, lehet asztalra pakolni, skinek hozzá.

mostanában ilyeneket vadászok, amik ilyen különálló kis programok, nem ilyen nagy dög cpu és memóriazabálók (samurize meg ezek) :omg:  :p

(jameg ott a desktopon meg startmenüben, megfigyelhető még pár ingyenes program, de azok már voltak itt 25x)
bsplayer, winamp 2.81(a többi ver. lassan indulós vacak), apache, mysql, skype, openvpn, putty, firefox, thunderbird, miranda, kerio personal firewall, avg antivir, brening's képnéző, the font thing (font betöltő es manager)

Szerkesztette: Vendor 2005. 06. 17. 07:41 -kor

Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#1084 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 08:30

Ha már itt tartunk, én keresek egy olyan naptárproggit, amit lehet PDA-val szinkronizálni, magyarul ActiveSync kompatibilis, és véletlenül nem Outlooknak hívják.

Szerkesztette: Hülyesamu 2005. 06. 17. 08:36 -kor

#1085 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 10:00

>> Wackget
Download Manager
Kép

Igaz minimalista, de en egybol lecsereltem a getright-omat erre. :) Amire nekem kell tokeletes. Egy bug azert van benne; Ha %20 (kihagyas) van az url-ben akkor azt @20-ra konvertalja. :o Node ennyi baj legyen csak. :D (thanks to ion ;) )
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1086 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 10:16

sztem felhaborito, hogy nem kepesek foglalkozni vele a fiuk...  2 eve nem nyultak hozza, 1 eve pedig irtam nekik, es azt mondtak, nemsokara lesz frissites...
de legalabb nyiltforrasu

#1087 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 10:42

Idézet: ion - Dátum: 2005. Jun. 17., Friday - 11:16

sztem felhaborito, hogy nem kepesek foglalkozni vele a fiuk...  2 eve nem nyultak hozza, 1 eve pedig irtam nekik, es azt mondtak, nemsokara lesz frissites...
de legalabb nyiltforrasu

jah. ha tudnek vele mit kezdeni ( :think: c++) enis "besegitenek" nekik. :D vagy magamnak.  :D

#1088 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 23:22

LClock 1.62b

Kép
Kép

alternate clock. most talaltam. talan jobb lesz a tclock helyet.. ;)
>> download

#1089 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 06. 18. 08:20

Idézet

Kép

Another Process Explorer update unifies 32-bit and 64-bit (x64) compatibility into a single image and adds 64-bit user and kernel-mode stack information, in-memory image string scanning, packed image highlighting, window manipulation (minimize, maximize, etc), and a new column option for information on signed images.

#1090 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 20:25

Windows Post-Install Wizard (WPI for short) is a hypertext application designed for giving users choice. While Windows XP offers many ways of customizing the setup process out of the box, its major drawback is the lack of being able to select which applications an end user may install. In the past, end users and administrators needed to either download the files manually, or create overly complex scripts that could only be used once. WPI allows you to create one image, which can then be custom configured, and optionally, automated, so that end users can install any applications.
http://wpi.freeprohost.com

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.