HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#1121 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 13. 19:44

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 12:20

Talán itt még nem szerepelt:

Instant Messenger 2

Most jött ki az új 2.0.0 Beta. Egy-két bugtól eltekintve egészen használható :)

Nos, kicsit hosszabb használat után azért előjött ám egy rakás bug. Olyanok, amelyek egy (állítólag) négy hónapos fejlesztési/tesztelési fázis után egyszerűen MEGENGEDHETETLENEK, úgyhogy a progi jelen állapotában erősen pályázik a "Worst beta that's ever been released" címre :Đ

Csak néhány kiragadott példa, először a kevésbé bosszantó problémák:

- egy csomó beállítást nem jegyez meg, ilyen pl. az ablakok helyzetének és méretének eltárolása, vagy a "két üzenet elválasztása üres sorral" opció elfelejtése (alapból mindig be van kapcsolva, engem speciel idegesít)
- az ékezetkezelés kritikán aluli, véletlenszerűen kockák vagy néhány karakteres kriksz-krakszokat látni helyettük (érdekes módon nálam minden jól látszik, ezt a hibát más jelezte)
- apróbb hibák a beállítások panelen

És a durvábbak:

- már a telepítője is sz@r: rossz helyre másolja a program fő alkotóelemeit, ezeket utólag kell átmásolni a megfelelő mappába; ennek hiányában az IM2 nem fog elindulni, először nem találja a skint, majd lefagy
- a start menüs linkek is el vannak cseszve
- ritkán ugyan, de előfordul hogy egy szó nélkül bezárja magát :omg:
- ha az "Add account" opcióval egymás után több kapcsolatot hozunk létre, a "General" fül átváltozik a "Connections"-re, gy.k. kettő lesz belőle, ezek után természetesen az adott kapcsolat paramétereit - felh. név, jelszó stb. - nem lehet beállítani
- egyszerűen nem szereti az MSN-t. Amennyiben csevegsz valakivel, egy idő után érdekes dolgokat tapasztalsz: az illető "offline"-nak tűnik, de jönnek tőle üzenetek... Viszont ilyenkor az MSN listában létrejön egy "Temporary" mappa, és szépen gyűlik benne az illető neve, akár több tucatszor is. Egy idő után ebbe beledöglik az IM2, és vagy hibaüzenettel, vagy anélkül de megadja magát.
- ICQ: sűrűn előfordulnak nem fogadott/nem elküldött üzenetek, ez is eléggé idegesítő
- ICQ: néha keveri a nickeket, és egy már nyitott ICQ üzenetablakban jeleníti meg az üzeneteket, persze mindet ugyanazon nicknév alatt... Na ez jól megkavart a minap :Đ

Szóval egy rakás olyan nyűgje van amelyeket pár nap, legfeljebb egy hét alatt fel lehetett volna deríteni, de valamiért ez elmaradt. Hogy ezek nem tesztelték egy percig sem, az tuti biztos.

"The beta has been tested by us. But we won't give you the Beta we have tested, we gave you the next build."
Tessék!? Ezek szerint nekik van egy viszonylag bugmentes bétájuk, de a nagyközönség csak egy éppenhogy összetákolt vacakot kapott? LOL :confused:
Egyébként megmondták, javítás nem lesz a bétához, várjuk türelemmel a végleges verziót... Ez, gondolom, majd valamikor jövőre lesz esedékes :D

Mindezek ellenére nekem jobban tetszik mint a fapados GAIM, vagy a kicsit keveset tudó Miranda (talán mazochista volnék?)

#1122 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 13:13

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 18:16

Spyware üldöző, sok az egyben, és már tud angolul is.
Én is ezt használom.

hg

http://www.hitmanpro.nl

Kiprószáltam a Hitmant! Nem volt fojtóhurok, mint a játékban! Elég jó! Csak mire minden MEO végigfut!  :omg: de valamit valamiért! :smoker:
Egy .dll fájlt kellett csak pluszba letöltenem hozzá!

Szerkesztette: akaido 2005. 07. 14. 13:23 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1123 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 13:28

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. júl. 13., szerda - 20:44

" ... a kicsit keveset tudó Miranda ... "

hali,

ugyan nem probaltam az im2 -t es talan ezek utan mar nem is fogom, de hadd keljek egy picit a Miranda vedelmebe, ugyanis imho, habar az "alap" inditaskor meg jocskan buta es csunya, de egy rakas olyan hasznos (es hasztalan is!) plugin van hozza, mellyel eleg baratsagossa lehet varazsolni.
kulon plusz pont a skype-s tamogatasert (chat).
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#1124 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 15:04

Nemtom, nekem az nem tetszett a Mirandában, hogy az istennek sem kezelte külön az egy hálózat, de két külön név alá tartozó contact list-eket. Inkább fogta és zutty!, egybetette mindkettőt :omg: Az IM2 így csinálja:

+ Aladár
     contact list
 + Jenő
     contact list

stb.

Szerintem ez azért jobb :D

#1125 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 09:10

Sziasztok, találtam egy érdekes szájtot, ami leírja a szokásáos "free desktop"-ot, viszot van rajta néhány, számomra ismeretlen program is, legelsősorban az NVU, ami egy WYSIWYG HTML-editor. Király. Majd átnyálazhatjuk a többi free és open proggit is itt, van pár igéretes cucc, pl láttam K9 néven spamszűrőt, stb. Ha a K9 és az NVU már szerepelt, akkor bocsi, mindkettő rövidebb 4 karakternél, azaz kereshetetlen.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

#1126 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 15. 16:57

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 20:22

Megjelent az NVU 1.0

Az NVU egy webpage editor Netscape Composer alapokon, vizuális(wisiwig) és forráskód szerkesztővel, css szerkesztővel, site managerrel, publish funkcióval, stb. Warez dreamweaver és frontpage helyett otthonra webet barkácsolgatni, vagy akár komolyabb munkához is jó lehet annak, aki szereti az ilyen editorokat.

http://nvu.com/

Télleg kereshetetlen. Meg olvashatatlan. Az is, hogy háromkaraktereket ki lehet egészíteni: NVU%

Kéne rá találni valami ingyenes progit. :)

#1127 Felhasználó inaktív   visit 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 15. 21:27

Sziasztok!
Kellene egy ingyenes rendszerlementő program egy olyan laptopra, amiben nincsen floppy egység. A C partíciót kéne a D-re lementeni egy fájlba. Mindkét partíció NTFS.
köszi, visit
Soltek K8TPRO939, 3200+ Athlon64

#1128 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 22:07

Idézet: visit - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 22:27

Sziasztok!
Kellene egy ingyenes rendszerlementő program egy olyan laptopra, amiben nincsen floppy egység. A C partíciót kéne a D-re lementeni egy fájlba. Mindkét partíció NTFS.
köszi, visit

Próbáld ki a Digital Dolly-t. Bár lehet, hogy NTFS-re nem tud írni, én mindig hálózatra mentek :smoker:

Szerkesztette: melon 2005. 07. 15. 22:07 -kor

#1129 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 22:11

Idézet: joe39 - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 17:57

Télleg kereshetetlen. Meg olvashatatlan. Az is, hogy háromkaraktereket ki lehet egészíteni: NVU%

Kéne rá találni valami ingyenes progit. :)

Őőő mire egészíted ki?

NVU%-ra ugyanazt mondja. Tudom, hülye vagyok :)

#1130 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 04:23

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. júl. 14., csütörtök - 15:04

Nemtom, nekem az nem tetszett a Mirandában, hogy az istennek sem kezelte külön az egy hálózat, de két külön név alá tartozó contact list-eket. Inkább fogta és zutty!, egybetette mindkettőt

Kicsit nem ertem mit nem tud a Miranda amire szukseged lenne :confused:
Akarmennyi csoportot csinalhatsz es oda rendezed a kontaktokat ahova csak akarod, akarmelyik halozatba is tartozzon.

Pont e topik nyoman irtam is a Mirandanak, hogy talan ujabb Miranda forraskod tolvajt talaltam es nezzenek utana. (illetve GPL licensz serto)
Nem ez lenne az elso sajnos.

#1131 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 04:47

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 9:32

sziasztok,

keresek egy olyan hasonlo programot (standalone exe), mint az Ultrafunk Popcorn (pop3-as fiokok lekerdezese, levelek megvalaszolasa, torlese, uj level - tok ecceru feluleten).
Popcorn tokeletesen meg is felelne a celnak, csak eppen az ingyenes verzioban egy fiokot lehet csak beallitani.
(ja, es lehet olcso, de akkor sem szeretnem megvenni :) )

Mi az, hogy standalone exe?
Ha attekintheto feluleto kliensre van szukseged, de a tudas sem mellekes, akkor a Foxmail-t tudom ajanlani:
http://www.foxmail.c...h/english_2.htm

Meg 1 igeretes kliens:
i.Scribe
http://www.memecode.com/scribe.php

#1132 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 06:31

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 23:11

Őőő mire egészíted ki?

NVU%-ra ugyanazt mondja. Tudom, hülye vagyok :)

Nem, nem hülye vagy. Lusta. :)

Bizonyos fokig elnézésedet kell kérjem, úgy tűnik megint változtattak a fórummotor beállításain.
A keresési mizériára választ kaphatsz a FórumFAQ topikban, az NVU pedig tényleg pár hozzászólással feljebb volt éppen belinkelve. Ezért viszont nem kérek elnézést. :)

#1133 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 06:35

Idézet: smyle - Dátum: 2005. júl. 16., szombat - 4:47

Meg 1 igeretes kliens:
i.Scribe
http://www.memecode.com/scribe.php

Idézet

It is however limited to one account and one user defined filter.
Ez ma már csak keveseknek elég, azt hiszem.

#1134 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 10:46

Idézet: smyle - Dátum: 2005. júl. 16., szombat - 5:47

Mi az, hogy standalone exe?

Azt jelenti, hogy nem kell telepíteni, hanem csak futtatod a helyéről és működik. Jól jöhet pl. ha pendriveról akarod futtatni, stb.

#1135 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 14:38

Sokan nem hasznalnak tobb mailboxot szerintem.

Mas szavakkal kellett volna leirni, nalam a standalone exe az egy darab fajlt jelent.
A Kaufman Mail Warrior nem ilyen, raadasul nem minden email kodolassal boldogul el, pedig nem lenne rossz.

#1136 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 17:25

Idézet

Kép

This application unlocks in-use files, allowing functions to be performed on theme.

It adds a simple context menu (right-click) entry that allows for quick and easy "unlocking" of files. No more rebooting to delete files that are in use.

What's New in Unlocker 1.6.6 :

· Added option to move/rename the object Unlocked instead of just deleting it. Thanks to Michael for the suggestion
· Fixed a bug which could cause a reboot. Thanks to Mohammad Khadhrawi for his help while debugging
· Fixed a slow down during the parsing of all system handles. Unlocker should now be as fast as versions prior to 1.6.3 since the slow down appeared in 1.6.3
· Fixed the slow update check. Thanks to Raphael Fetzer for reporting the issue
· Added Chinese Traditional language thanks to Jiun-Liang Lin for the translation
· Added Slovak language thanks to Emperror for the translation
· Added Dutch language thanks to Frank Rijnders for the translation

#1137 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 09:16

ajánlanátok valami tesztelten jó, egyszerű, free SMTP szerver programot a freemailes freenetes, modemes levelezésemhez?

Szerkesztette: mikike 2005. 07. 19. 10:01 -kor

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#1138 Felhasználó inaktív   pantagruel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 19. 10:41

Gondolom windows alá: ArgoSoft mail server freeware,  www.argosoft.com,
használom már egy ideje

#1139 Felhasználó inaktív   deluck 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 11:15

Idézet: mikike - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 10:16

ajánlanátok valami tesztelten jó, egyszerű, free SMTP szerver programot a freemailes freenetes, modemes levelezésemhez?

Szia!

Én egy időben a PostCast server 2.6.0-s (free) http://www.postcasts...r.com/download/ változatát használtam, nekem bevált. Most nem használok smtp szervert.

Egyébként meg:
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=fre...tp+server&meta=
a jelenlegi leggyorsabb processzoron már csak 4 másodpercig fut egy végtelen ciklus

#1140 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 12:02

Idézet: mikike - Dátum: 2005. Jul. 19., Tuesday - 8:16

http://www.xmailserver.org/
Happy

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »