Idézet: des - Dátum: 2006. ápr. 22., szombat - 22:33

jo jo de aki kicsit is ert a html-hez+javascripthez az activedesktop elemkent siman csinal ilyet es meg futnia se kell semminek a hatterben egy ilyen funkciohoz. sott a javascript igen sok mindenre kepes meg szoval sok ilyen kis par funkcios progit lelehet valtani veluk.

pl ilyen uzeneteket is. (igaz az uzeneteket cookieban tarolja ezert azt uriteni ilyenkor nem tanacsos) a lapomon van is par ilyen pelda

de ezt csak azert emlitettem meg mert aki szeret ilyesmikkel foglalkozni annak szerintem felesleges kulon programot ilyesmikre hasznalni.
de annak idejen enis hasznaltam par ilyen progit amikkel ilyesmiket csinaltam de aztan rajottem ezeket megcsinalhatom mashogy is es meg a hatterben se fog nekem semmi futni. (csak egy desktop html.) najo abbahagyom.
Mester, (engedd meg, hogy igy szolitsalak

), latom, Te valoban nem vagy raszorulva az ilyen szutykokra. Szetneztem a desktopodon
Stickiesrol meg csak annyit, hogy en igazabol azert szeretem, mert alig eszik vmit is az eroforrasokbol, pendriveon hasznalom es nagyon kellemes erzes, hogy barhonnan elerem, csak egy USB port kell (speciel melohely <-> otthon) es a Stickie Store -val kiegeszitve ugyesen, utolag relative konnyen fellelhetoen el lehet raktarozni vegtelen szamu feljegyzest

... ja, es akarmikor borulhat a gep, az usb (port), kozbeszolhat aramszunet -> semmit nem veszitesz el, amit egyszer mar leutottel a billen.