HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#2221 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 06. 21:49

Idézet: Warton - Dátum: 2008. aug. 23., szombat - 15:46

Unreal Commander
Azoknak, akinek nincs kedve a Total Commandert megvenni/feltörni vagy nincs kedve minden indításnál számokat nyomkodni. :idea:

Én már évek óta a freeCommandert használom, mint filekezelőt. Szerintem messze a legjobb TC klón, és töretlenül fejlődik. Aki most keresgél ilyet, mindenképp ajánlom kipróbálni! Kereskedelmi tevékenységekre is ingyenes.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

http://www.freecommander.com

#2222 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 09. 09. 17:29

http://www.cpuid.com/hwmonitor.php

#2223 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 10:04

SlowMousion: Mouse Brake
http://www.mystercro...om/sw_sm_en.php

Ez a program lelassitja az egeret (visszavesz az erzekenysegebol), ha lenyomjuk a megfelelo gombot a billentyuzeten. Hasznos lehet grafikai munkaknal.

Kép

#2224 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 06:14

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2225 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 12:37

Sziasztok!

Nem találtam még ebben a topikban ilyet, ezért érdeklődnék.

Keresek ingyenes, Windows alatt futtatható DHCP szerver alkalmazást, mely tud MAC címre rögzített IP címet is kiosztani.
Lényeg annyi, hogy egy helyi hálózat mellett megindítottunk egy másikat, IP telefonrendszer miatt. A helyi hálóban a számítógépek számára már van egy linuxos DHCP szerver, de azt kényelmetlennek tartom. Valami klassz, kattintgatós kellene, lenne alá egy Windows XP Professional.
Ami miatt a MAC címhez rögzítés minenképpen kellene, az az, hogy a PC-k ne akadjanak össze a telefonkészülékekkel, ne kalandozzanak át másik hálózatba.

Találtam is, hátha esetleg valakinek még jól jöhet, de ez sajnos nem tudja a MAC címhez rögzítést:
http://tftpd32.jounin.net/

Előre is köszi:
Mono
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#2226 Felhasználó inaktív   SynDiCat 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 28. 20:33

Idézet: Mono - Dátum: 2008. szept. 24., szerda - 12:37

Sziasztok!

Nem találtam még ebben a topikban ilyet, ezért érdeklődnék.

Keresek ingyenes, Windows alatt futtatható DHCP szerver alkalmazást, mely tud MAC címre rögzített IP címet is kiosztani.
Lényeg annyi, hogy egy helyi hálózat mellett megindítottunk egy másikat, IP telefonrendszer miatt. A helyi hálóban a számítógépek számára már van egy linuxos DHCP szerver, de azt kényelmetlennek tartom. Valami klassz, kattintgatós kellene, lenne alá egy Windows XP Professional.
Ami miatt a MAC címhez rögzítés minenképpen kellene, az az, hogy a PC-k ne akadjanak össze a telefonkészülékekkel, ne kalandozzanak át másik hálózatba.

Találtam is, hátha esetleg valakinek még jól jöhet, de ez sajnos nem tudja a MAC címhez rögzítést:
http://tftpd32.jounin.net/

Előre is köszi:
Mono

Gyógylé!
Sit finis libri, non finis quarendi

#2227 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 09:41

Egy látványos 3D képnézegető: http://www.pictomio.com/Default.aspx
"Légy szerény mint én..."

#2228 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 25. 22:27

Kép

Clonezilla, based on DRBL, Partition Image, ntfsclone, partclone, and udpcast, allows you to do bare metal backup and recovery.

#2229 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 14:43

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. szept. 24., szerda - 6:14

EASEUS_Partition_Manager_Home_Edition

Ez egy tutti progi, nekem is megvan, egy dolog hiányzik belőle, mégpedig a partíció másolási lehetősége, de nem panaszként mondom hisz ingyé' van.
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#2230 Felhasználó inaktív   edy53 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 30. 18:05

Helló,

olvastam itt korábban, de most nem találom azt a beírást, ahol a kis fekete nyilak "eltüntetéséről" írt valaki.
Hol lehet beállítani, hogy ne legyenek az asztalra kirakott parancsikonokon nyilacska? :think:

Köszönöm  :respect:  előre is,

edy

#2231 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 18:58

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile]
"IsShortCut"=-
"IsNotShortCut"=""

A fenti részt lemented egy nonyil.reg vagy valami.reg nevű fájlba, majd azt futtatva leokézod a hozzáadást és restart utánn nincsenek nyilak.
Ha használod a telepítést nemigénylő ingyenes Regsseker progit, anak is van ilyen funkciólya és ott még restart sem kell.
RaidX

#2232 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 14:51

Idézet

TheWorld Browser 2.3.1.6 provides a fast, safe, and easy way to browse the Web. It will revolutionize your internet experience with many useful features that other browsers don't provide. Give it a try, we guarantee our browser is 100% malware free.

FEATURES:

Multi-threaded frame.
TheWorld Browser version 2.0 is among the first multi-threaded frame browser in the world (the first is Internet Explorer 7.0), the multi-threaded window frame can prevent the web pages from freezing.

Intelligent Ad blocking + Blacklist filter.
TheWorld can block popup ad. and float ad. automatically.
TheWorld can block popups and float ads automatically. You can also use a blacklist to filter ads. The blacklist filter works from lower level of HTTP protocol, with regular expression so that you can filter out anything you want.

Web page mute.
TheWorld is the first browser that can disable a web page's sound with one click.

Powerful Tools
Powerful Tools Built in tools like: Flash filter, unlock page script limited, zoom, Proxy quick switching, Auto complete, Quick media saver, Privacy guard, Mouse gestures, Custom hotkeys and Drag & drop support, make TheWorld one of the most powerful browsers around.

Safer.
TheWorld Browser has built-in safe guards that will protect you while surfing.

Built-in Download Manager.
Which consists of multi-thread download, resumable download, with intuitive download management.

Skins and plugins.
TheWorld Browser supports skins and plugins, we have hundreds of skins and plugins to customize the way you browse. TheWorld has native support for Internet Explorer's plugins as well.

#2233 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 23:16

Sziasztok!

Nem megy a google-lel, pedig biztos nem bonyolult: ingyenes ISO-fájl szerkesztő programot keresek.
Nem kell semmi extra, csak ki szeretnék cserélni egy-két fájl egy dvd-képben, majd elmenteni új ISO-ként.
Már a 13. shareware-t töltöm le, de mindegyik csak 300MB menti el a fájlt, egy DVD-nyi cuccra fityiszt mutat.

Segítsetek ki egy linkkel!
:respect:

KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI!

#2234 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 22:09

Idézet: mckay - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 23:16

Sziasztok!

Nem megy a google-lel, pedig biztos nem bonyolult: ingyenes ISO-fájl szerkesztő programot keresek.
Nem kell semmi extra, csak ki szeretnék cserélni egy-két fájl egy dvd-képben, majd elmenteni új ISO-ként.
Már a 13. shareware-t töltöm le, de mindegyik csak 300MB menti el a fájlt, egy DVD-nyi cuccra fityiszt mutat.

Segítsetek ki egy linkkel!
:respect:

KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI!

UltraISO jó cucc, de nem tudom ingyenes-e.
Wherever you go, go with all your heart.

#2235 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 00:15

Sajnos az is csak mutatványt enged magából ingyen.
Egy CD-re vagy DVD-re való anyagot már nem enged szerkeszteni...

#2236 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 07:05

Konkretan csak fileok vannak benne, vagy van valami bonyolultsag is? Mert ha nincs, akkor szerintem lemasolni vinyora, beletenni, ami kell, aztan csinalni belole megint isot. (imgburn egyebkent tok jo, de kozvetlen szerkeszteni nem tud).
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2237 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 21:18

Hát nem tudom, hogy mekkora specifikumnak számít, de arról van szó, egy egyetlen fájlt le szeretnék cserélni a Vista telepítőlemezemben.
Teljesen legális a mutatvány, a Microsoft ingyenes eszközével dolgoztam át a szóban forgó fájlt, és most szeretném legálisan és ingyenesen befejezni.

Szóval nem tudom, hogy hogy van az a sima "beletenni és csinálni egy új ISO-t", de szerintem jobb lenne egy ISO-szerkesztő program, mert nem kéne elveszíteni a boot-szegmens a dvd-ről: vagyis nem, nem adatlemezről van szó.

Szóval? Sehol semmi ingyenes verzió ISO-szerkesztésre?

#2238 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 21:59

Idézet: mckay - Dátum: 2008. Nov. 6., Thursday - 21:18

Hát nem tudom, hogy mekkora specifikumnak számít, de arról van szó, egy egyetlen fájlt le szeretnék cserélni a Vista telepítőlemezemben.
Teljesen legális a mutatvány, a Microsoft ingyenes eszközével dolgoztam át a szóban forgó fájlt, és most szeretném legálisan és ingyenesen befejezni.

Szóval nem tudom, hogy hogy van az a sima "beletenni és csinálni egy új ISO-t", de szerintem jobb lenne egy ISO-szerkesztő program, mert nem kéne elveszíteni a boot-szegmens a dvd-ről: vagyis nem, nem adatlemezről van szó.

Szóval? Sehol semmi ingyenes verzió ISO-szerkesztésre?

nLite-ot probáltad?. illetve vistához a vLite. pontosan nem tudom tudja-e azt, amit te akarsz (mit is?), de ezzel a telepítő lemezt lehet manipulálni, kivenni, hozzáadni dolgokat.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2239 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 08:04

No, hát talán nem is szempont, hogy mit akarok egy konkrét lemezzel, a kérdés ettől még tök egyszerű:
olyasmit szeretnék, mint mondjuk az ISOBUSTER. Vagy mint az ISO COMMANDER. Vagy mint a 10 ilyen másik, amit letöltöttem, csak éppen nem 19,5$ áron, hanem ingyen.

De lehet, hogy inkább csak szerettem volna, letöltöm warezban, oszt jól van.

Azt hittem lesz itt valaki, aki ismer ingyenes verziót.

Azért ha valakinek eszébe jut, mondhatna egy nevet.

Köszi.

#2240 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 11. 08. 10:15

Idézet: mckay - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 8:04

olyasmit szeretnék, mint mondjuk az ISOBUSTER. Vagy mint az ISO COMMANDER.

MSnek van ingyenes cucca, de én ezzel mindig csak olvastam, sosem írtam vissza az isoba. Egy próbát megér, amúgy is jó cucc:

MS CD control panel
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »