HWSW Informatikai Kerekasztal: Ingyenes szoftverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ingyenes szoftverek Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 11. 16:04

Idézet: bbence - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 15:45

[...]

Próbáld ki a ABC VideoRoll nevű programot. Én ugyan videószerkesztéssel nem foglalkozom így nem tudok róla különösebben véleményt mondani, de mivel elég kicsi (2421 KB) egy próbát talán megér...

#462 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 21:17

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 17:04

Próbáld ki a ABC VideoRoll nevű programot. Én ugyan videószerkesztéssel nem foglalkozom így nem tudok róla különösebben véleményt mondani, de mivel elég kicsi (2421 KB) egy próbát talán megér...

Köszi. Jónak tűnik! :)
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#463 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 14. 08:37

Idézet

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#464 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:03

Email lkiens:
Olyan jó, mint a thebat, csak ingyenes...

CALYPSO

hg

#465 Felhasználó inaktív   helyzy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 18. 10:01

Aprócska, de esetenként hasznos program:
Cool Beans System Info
(CPU, network, RAM, swap file meter, stb. stb.)

Kis helyet foglal, áttekinthető, áttetszővé tehető, szerintem nagyon guszta.  :cool:
Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír! (Al Bundy)

#466 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 10:31

KRISTAL Audio Engine is a powerful multi-track recorder, audio sequencer and mixer - ideal for anyone wanting to get started with recording, mixing and mastering digital audio.

It is designed as a modular system. The main application provides a mixing console, while the audio sequencer, live audio input and so on are loaded as separate PlugIns.

KRISTAL Audio Engine is FREEWARE for personal, educational and non-commercial use.

http://www.kreatives...istal/index.php

#467 Felhasználó inaktív   jazzman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 11:41

Én ugyan még nem próbáltam ki, de állítólag nagyon jó fejlesztő környezet :PsPad

#468 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 11:43

Idézet: jazzman - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 12:41

Én ugyan még nem próbáltam ki, de állítólag nagyon jó fejlesztő környezet :PsPad

Én kipróbáltam, és nagyon jó. Sok szintaxist ismer, ha kell, van hozzá magyar helyesírás ellenőrző, tud ftp-ről megnyitni, és még sok-sok mindent. ;)

#469 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 18. 12:35

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#470 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 19. 09:03

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
¤

#471 Felhasználó inaktív   Bocim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 17:05

StudioLine Photo Basic lets you easily organize and manage your image archives. Provides a full range of filters, effects, batch processing and editing tools including the most common such as color correction, cropping and rotation. Print your images, create slideshows, send images via e-mail or create galleries based on a preset layout template. You can also locate images using the search capability to find using the description or combination of system, camera, and user tags.

#472 Felhasználó inaktív   Bocim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 17:08

Go2PDF enables you to convert any document into PDF format with a simple click. It contains a Virtual PDF Printer, a high-quality PDF converter and generator with password protection, PDF access control, PDF scaling, PDF version, font embedding options and more. The generated PDF is small yet clear. Note: The freeware version includes advertising for itself as a footer in the created PDFs.

#473 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 05:06

DeskNow Mail and Collaboration server Lite

Idézet

DeskNow Mail and Collaboration server is a full featured and easy to use server that can handle all the communication and collaboration needs of your company.

A single product to integrate mail server, webmail, secure instant messaging, online document sharing, group calendars, discussion forums, mobile access and much more.

The basic version of DeskNow Mail and Collaboration server is completely free.

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#474 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 10:55

http://www.autohotkey.com/

- Free & open source (GNU General Public License).
- A keyboard, joystick, and mouse remapper.
- A simple yet powerful hotkey (shortcut key) scripting language for Windows, supporting both mouse and keyboard macros (if you're new to scripting, it might be easier than you think; check out the quick-start tutorial).
- A regular scripting language (backward compatible with most existing AutoIt2 scripts). The program includes a script compiler that converts a script to an EXE. It also includes AutoScriptWriter, a macro recorder written by Larry Keys.

#475 Felhasználó inaktív   kukelyk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 14:46

Idézet: Bocim - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 16:08

üdv
kipróbáltam ezt a cuccost, de valamiért nem akarja azt amit én... ékezetes bötűk mintha valamiért nem lennének a pdf-nyomtatón... egy pár kettőspont is furcsán elváltozott...
van erre +oldás?

#476 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 17:05

http://www.woundedmo...32/undoreg.html

RegShot is a small registry compare utility that allows you to quickly take a snapshot of your registry and then compare it with a second one - done after doing system changes or installing a new software product. The changes report can be produced in text or HTML format and contains a list of all modifications that have taken place between snapshot1 and snapshot2.In addition, you can also specify folders (with sub filders) to be scanned for changes as well. In version 1.60+ you can save your whole registry in a *.hiv file for future use.

#477 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 17:10

http://www.epsilonsq...nstallwatch.htm

InstallWatch records modifications made to your PC during the installation of software, hardware, or configuration changes.

#478 Felhasználó inaktív   daadi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 21:51

Sziasztok!

Nem tudom, hogy volt-e már ez a link, de elég sok érdekes dolgot lehet találni...

http://www.webattack...e/freeware.html

#479 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 30. 18:41

Viewtify d/l

A handy little app to let you control the view of the icons in the open/save dialog box. The really handy thing is that it can set a different on for each app. You could set your image editor to thumbnails, ftp client to details, icon maker to normal icons, etc. You can see how this could come in handy. Be sure to read the readme for instructions.

Start Button Clock d/l

Kép

This program will completely replace the tray clock on the right hand side of your start menu bar by replacing the 'start' text with the current time.

Szerkesztette: ion 2004. 05. 30. 18:44 -kor

#480 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 31. 20:15

Idézet: kukelyk - Dátum: 2004. máj. 27., csütörtök - 15:46

üdv
kipróbáltam ezt a cuccost, de valamiért nem akarja azt amit én... ékezetes bötűk mintha valamiért nem lennének a pdf-nyomtatón... egy pár kettőspont is furcsán elváltozott...
van erre +oldás?

A listában már van ilyen progi, próbáld meg azzal. Ráadásul az nem tesz semmit a pdf-fájlba.

PDF995

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.