Need For Speed: Carbon
Elküldve: 2006. 05. 09. 19:50
én szvsz ugyanúgy eljátszogattam mindegyikkel
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 05. 09. 20:13
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:48
Aki ért hozzá, az tudja, hogy szinte nincs is tuning-rész az UG-kban. Olyan szinten lehessen belenyúlni a kocsiba, mint a Street Racing Legal-ban, és akkor zsír lesz a dolog. 
Akkor viszont nem lehetne eladni, mert bonyolult lenne (egy rakás ismerősöm arra sem jött rá az UG2-ben, hogy hogy kell a feltöltéssel szórakozni, hogy a használt fordulatszámtartományban erősebb legyen a motor). Mondjuk nem ismerem nagyon a Street Racing Legalt, elárulhatná valaki, hogy pl. a GP4-nél vagy a Viper Racing-nél bonyolultabb-e az autó beállítása.
A több tuninglehetőséggel már illene rendes fizikai motort rakni alá, szimulátort csinálni belőle. Akkor viszont csak a szimulátor-rajongók (pl. én) vennék, az meg jóval ritkább állatfaj, mint akinek a grafikai bravúr érdekes és a 200-zal vett derékszögű kanyar teljesen természetes.
Egy a baj: arcade játék annyi van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni, míg szimulátor elvétve lézeng csak. Így aztán nem csoda, hogy sokan csak "a kipróbálás erejéig felengedem a gépre" mentalitással állnak eleve egy újabb NFS-hez. Ráadásul ezeken a játékokon gyakorlatilag csak a grafika az, ami tényleges fejlesztés - egy játékmód kitalálása nem nagy kunszt -, az AI sem túl okos általában vagy csal. Ellenben egy szimulátorban ugye a fizika sosincs készen teljesen, az AI-nak meg emiatt egyre profibbnak kell lennie, hogy hasonlítson egy ember stílusára - azaz hibázzon néha, becsapható és egyszerre ravasz, de nem aljas legyen.
Egyébként azért jön mindenki a Porsche-vel, mert az már emészthető mértékben szimulátor is volt, egészen jó törésmodellel (az autó tulajdonságai is romlottak), korához képest tűrhető grafikával, jó irányítással és tuninggal. Ráadásul a hangokat sem sikerült azóta sem utolérni egyik játékban sem (kivéve a váltás hangja
Elárulom: nekem konkrét a már-már rajzfilmbe hajló grafika nem tetszik ezeken a játékokon (pl. sebességmérő... rosszul is lettem, amikor az UG2 sebességmérőjét láttam visszaköszönni a Focus II-ben.
Szerk.: gépelés.
Szerkesztette: Carmaged 2006. 05. 09. 20:16 -kor
Elküldve: 2006. 05. 09. 20:15
Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 20:31
Csak már rohadt unalmas, hogy mindenki itt az NFSU-t fikázza évek óta.
Ha nem jönne ki, nem beszélne róla senki.
Mivel igen nagyot csalódnak azok, akik a Porsche-t szerették, valahol érthető a hozzáállásuk.
Na meg... ez egy nyilvános fórum.
Elküldve: 2006. 05. 09. 20:50
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:34
Jajj, neeee!!!
Ne gyertek megint hatszázmillióhuszonötödjére is az NFS:Porsce-val, meg hogy az milyen jó volt..
Tudja mindenki, hogy jó volt, de ma sokkal több tuning-őrült van, mint régi NFS rajongó. Szvsz az Underground 3 sokkal jobb lenne, mint bármi más. Én is az U3 mellett vagyok.
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
Minek? Az u2-be is beleúntam 2 nap alatt, a most wanted-ba meg 3 nap alatt. Kidobnivaló szemetek ezek a játékok, rókabőrök.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2006. 05. 09. 20:54
Következő részek?
Need for Speed : Ugly Bumpers
Need for Speed : Steel
Need for Speed : Ugliest Lightning Effects
Fáradt vagyok.
Need for Speed : Ugly Bumpers
Need for Speed : Steel
Need for Speed : Ugliest Lightning Effects
Fáradt vagyok.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:00
Megneztem az EA-s PS3 felhozatal osszefoglalot. Annyi van az NFSrol, hogy egy kodos, sotet kornyezetben felvillan 3 kocsi lampaja, es elindulnak(Kocsik tipusat se tudni) utana beugril a logo, es kesz. Nem tobb 5 mp-nel .
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:12
Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 21:13
Akkor viszont nem lehetne eladni, mert bonyolult lenne (egy rakás ismerősöm arra sem jött rá az UG2-ben, hogy hogy kell a feltöltéssel szórakozni, hogy a használt fordulatszámtartományban erősebb legyen a motor). Mondjuk nem ismerem nagyon a Street Racing Legalt, elárulhatná valaki, hogy pl. a GP4-nél vagy a Viper Racing-nél bonyolultabb-e az autó beállítása. 
Egy dolgot nem értek, ha nem lehet eladni, akkor a Gran Turismo miért olyan sikeres? Ok az sem szimulátor. De valahol a Porsche szintjét hozhatja fizikában. És a beállításra meg tuningra nagyon sok lehetőség van benne. Még ha nem is olyan bonyolult mint street legalban. A street legal nem lett volna rossz program, csak kidolgozottabb single player rész kellett volna bele, több alkatrész, licenszelt autók, és kevesebb bug
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:16
Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 20:31
Csak már rohadt unalmas, hogy mindenki itt az NFSU-t fikázza évek óta.
Én voltam itt az egyetlen asszem' aki kiállt az NFSU mellett, mert én szeretem. A post-jaimból szerintem ez derült ki, hogy én védtem egyedül, és azt mondtam, hogy istencsászár szerintem az NFSU sorozat.
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:35
Egyébként senki nem akarja, hogy a legújabb NFS rész hardcore szim rajongóknak készüljön, nem ez az elvárás.
Simán meg lehet(ne) találni az arany középutat a brutálisan élethű szimulátor és az arcade között. NFSPU-ban sikerült, azt mondják a Grand Tourismo-ban is (nem játszottam vele).
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:36
meg a project gotham racingben, meg a forzaban, meg az enthusiaban... sajnos az a gond hogy ezek mind konzolra jonnek ki csak.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:39
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:49
Nekem is tetszett. Nem is ezzel van a bajom.
De az UG egy más irányvonalat képvisel, abban a tuning a lényeg, és nem a szép táj, meg a fizika, mint a Porsche-ban.
Ez rendben is lenne, ha nem írnák rá hogy Need For Speed. Ugyanis az nem Need For Speed, hanem valami teljesen más. Underground Racing néven tessék kiadni belőle annyi részt amennyit nem szégyellnek, de ne fertőzzék meg a NFS nevet vele.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:41
Idézet: Mumia - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 22:12
Egy dolgot nem értek, ha nem lehet eladni, akkor a Gran Turismo miért olyan sikeres? Ok az sem szimulátor. De valahol a Porsche szintjét hozhatja fizikában. És a beállításra meg tuningra nagyon sok lehetőség van benne. Még ha nem is olyan bonyolult mint street legalban. A street legal nem lett volna rossz program, csak kidolgozottabb single player rész kellett volna bele, több alkatrész, licenszelt autók, és kevesebb bug
Na meg mondjuk versenyképes grafika sem ártott volna, de az nem lényeges legalábbis nekem megfelel az is amilyen, csak jobban ki lenne dolgozva az sp rész.
Nem tudom, hogy mennyit adtak el Gran Turismoból és mennyit az UG1-2-ből.
De pl. a GP4-et a kutya sem ismeri, pedig van még annál is van komolyabb szimulátor, pedig az néha nem kutya.
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:42
GT4 (mint minden egyes GT) az eppen aktualis konzolgeneracio egyik legjobban fogyo jateka.
UG kozelebe _se_ er, pedig az multiplatform, ugye.
UG kozelebe _se_ er, pedig az multiplatform, ugye.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:45
Ez a topik is NFSMW lesz, min. 10 oldal fikázás előre, info nélkül...
Remek.
Elküldve: 2006. 05. 09. 21:59
Miért hajtogatod a fikázást? Kezd unalmas lenni.
Szerintem teljesen normális stílusban csevegünk arról, hogy milyen NFS: Carbon játékot szeretnénk.
Ha nyűgöd van, jelezd a moderáció felé.
Szerintem teljesen normális stílusban csevegünk arról, hogy milyen NFS: Carbon játékot szeretnénk.
Ha nyűgöd van, jelezd a moderáció felé.
Elküldve: 2006. 05. 09. 22:00
Senki nem írta azt, hogy milyen játékot szeretne, csak hogy milyet nem...
Elküldve: 2006. 05. 09. 22:12
Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 23:00
Senki nem írta azt, hogy milyen játékot szeretne, csak hogy milyet nem...
Abból, hogy mit nem szeretnénk, rá lehet jönni, hogy mit szeretnénk.
Egyébként ha már NFS, akkor egy legalább Porsche-fizikával megáldott valamilyen autóversenyt, amiben az AI sem csal. Innen kezdve majdnem tökmindegy.
Elküldve: 2006. 05. 09. 22:14
Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 23:12
Abból, hogy mit nem szeretnénk, rá lehet jönni, hogy mit szeretnénk. 
Egyébként ha már NFS, akkor egy legalább Porsche-fizikával megáldott valamilyen autóversenyt, amiben az AI sem csal. Innen kezdve majdnem tökmindegy.
Ezt jó, hogy mondod, ez az egy eszembe sem jutott. Én istenítem ugyan az UG-kat és a MW-ot, de ez utóbbiban a catch-up az már nagyon durva volt. Olyan szintű catchup szerintem nem szabadna, hogy legyen benne.
Elküldve: 2006. 05. 09. 22:25
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 23:14
Ezt jó, hogy mondod, ez az egy eszembe sem jutott. Én istenítem ugyan az UG-kat és a MW-ot, de ez utóbbiban a catch-up az már nagyon durva volt. Olyan szintű catchup szerintem nem szabadna, hogy legyen benne.
Ne legyen benne semmilyen...

Súgó
A téma zárva.