HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed: Carbon - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed: Carbon

#601 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 13. 18:48

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 16:48

Dettó. A NfS célközönsége újabban az idióta kamasz, őt kell kiszolgálni. Ezért van csili-vili grafika, bögyös csajszi, sok pénz, keménylegények hada, megspékelve jó nagy adag felületességgel. És ezért süllyed a program, mint autóverseny, egyre mélyebbre, mert nem ez a lényeg már.

Kicsit off: most már a filmek is ezt a tendenciát követik. Hű, de durva effektek, de semmi mögöttes tartalom, csak a külsőségek. Úgyhogy a játékipartól sem lehet sokat várni. :(  :o
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#602 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 18:57

Felőlem jöhetnek a marha jó effektek meg a bögyös lányok, csak tartalom is legyen. Az egyik része megvan, lehet rágyúrni a másikra, kedves kiadók. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#603 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 20:31

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. Sep. 13., Wednesday - 15:48

Dettó. A NfS célközönsége újabban az idióta kamasz, őt kell kiszolgálni. Ezért van csili-vili grafika, bögyös csajszi, sok pénz, keménylegények hada, megspékelve jó nagy adag felületességgel. És ezért süllyed a program, mint autóverseny, egyre mélyebbre, mert nem ez a lényeg már.

:up:
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#604 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 20:34

Nem kell agyonfikázni ezt is a megjelenés előtt szvsz. Ez is a tuningról fog szólni, UG vonal. Aki autóversenyt akar, az ne játsszon vele, akinek meg a tuning a mániája, és az autó-csinosítgatás, mint nekem, az meg szeretni fogja ezt is.

#605 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 20:39

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. Sep. 13., Wednesday - 20:34

Nem kell agyonfikázni ezt is a megjelenés előtt szvsz. Ez is a tuningról fog szólni, UG vonal. Aki autóversenyt akar, az ne játsszon vele, akinek meg a tuning a mániája, és az autó-csinosítgatás, mint nekem, az meg szeretni fogja ezt is.

elsiklunk egymás mellett.  ;)
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#606 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 20:42

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 21:34

Tehát megcsinálsz egy autót majd nézegeted, de nem mész vele?  :think:
Semper Fi

#607 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 20:52

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 21:42

Tehát megcsinálsz egy autót majd nézegeted, de nem mész vele?  :think:

Nem ezt mondtam.

#608 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 21:19

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 21:52

Nem ezt mondtam.

de, ezt.
JóSebesség

#609 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 22:03

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 22:19

de, ezt.

Nem. Ugyanis a MW-ben is volt free ride, etc. etc. Tehát tuningolhatom az autót, és kocsikázhatok kedvemre, anélkül, hogy versenyeznem kellene.

#610 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 22:13

szerintem ezzel a játékkkal nem az a baja az embereknek mert ilyen, hanem azért mert benne van a nevében, hogy need for speed
mármint akinek van vele baja, mert én el vagyok így is...vagyinkább lexarom :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#611 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 07:14

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 23:13

szerintem ezzel a játékkkal nem az a baja az embereknek mert ilyen, hanem azért mert benne van a nevében, hogy need for speed
mármint akinek van vele baja, mert én el vagyok így is...vagyinkább lexarom :)

Nekem nem a nevével van bajom, anno a NFS név jót jelentett, legalábbis számomra. Aztán jött egy mélyrepülés. :smoker: De nem a játék lényegével, hangulatával volt bajom, hanem inkább a kmivitelezés minőségével.

#612 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 10:28

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 8:14

Nekem nem a nevével van bajom, anno a NFS név jót jelentett, legalábbis számomra. Aztán jött egy mélyrepülés. :smoker: De nem a játék lényegével, hangulatával volt bajom, hanem inkább a kmivitelezés minőségével.

éppen ezért mondom...hogyha csak simán carbon lenne a neve, akkor kevesebben érvelnének ellene
mert általában nem arról van szó hogy milyen a játék, amit még nem is tudunk, hanemhogy a régi nfs-ek mennyire jók voltak
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#613 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 11:29

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 11:28

éppen ezért mondom...hogyha csak simán carbon lenne a neve, akkor kevesebben érvelnének ellene
mert általában nem arról van szó hogy milyen a játék, amit még nem is tudunk, hanemhogy a régi nfs-ek mennyire jók voltak

Szerintem ebben a tekintetben az is számít, hogy milyen korosztály érvel. Hiszen, a húszas éveik közepén, második felében járók még játszhattak olyan színvonalas NFS-ekkel, mint mondjuk az első, a harmadik, vagy az ötödik rész.
Míg a mostani tizenévesek kb. a Hot Pursuit 2-től, ha játszottak a sorozattal. Én elhiszem, hogy ők másként látják az NFS szériát.

Én a húszas korosztályba tartozom, ezért várnám el azt egy NFS-től, ami volt régen. Azt gondolom, hogy a Carbon sem lesz az az NFS, amit akár több év múlva is hajlandó lennék elővenni. Persze, egyszer biztosan végigjátszom majd, de aztán annyi. Eltűnik a süllyesztőben.

Persze az USÁ-ban biztos mindenki "taknyom-nyálam egybefolyik" szinten van, és ott nem gond egy ilyen NFS-t csúcseladásra juttatni...

#614 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 11:31

Most, hogy van már GTR 2, felőlem csúszhat is a Carbon :p
- Where are we going?
- Let's go find out.

#615 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 12:13

De a NFS nevet nem fogja csak úgy elhagyni az EA. Jól bejáratott, és ismert név. Biztos te is megérted a gyártó/kiadó helyzetét. Sajnos befeketítik a régi hírnevet. :(

#616 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 12:19

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 13:13

De a NFS nevet nem fogja csak úgy elhagyni az EA. Jól bejáratott, és ismert név. Biztos te is megérted a gyártó/kiadó helyzetét. Sajnos befeketítik a régi hírnevet. :(

Én azért nem aggódom, szvsz lesz nemkevés játékóra amit eltöltök majd ezzel a résszel is, mint a garázsban, mint az aszfalton! :up:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#617 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 12:23

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 13:19

Én azért nem aggódom, szvsz lesz nemkevés játékóra amit eltöltök majd ezzel a résszel is, mint a garázsban, mint az aszfalton! :up:

Kívánom, legyen igazad és érdemes legyen a játék arra, hogy sok időt szenteljen neki az ember. :)

#618 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 14:35

Ha sima Carbon lenne a címe, a kutyát sem érdekelné, mert csak egy n+1-edik NfS U1 klónt látnánk benne.
Semper Fi

#619 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 17:59

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 15:35

Ha sima Carbon lenne a címe, a kutyát sem érdekelné, mert csak egy n+1-edik NfS U1 klónt látnánk benne.

És így? Nem azt láttok?  :p  :D

#620 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 19:21

Bárcsak már látnánk. :reklamacio:

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29