Idézet: enpera - Dátum: 2012. 03. 03. 16:00
Ez kép tényleg leírja a Linux jellegét, ha nem kellő kompetenciával áll neki az ember. Én folyamatosan lepattantam róla. Nem volt meg a kellő háttértudás és a képesítés, hogy megfelelően haladjak vele. Mivel inkább használni akartam a gépet mint küzdeni vele, ezért beláttam, hogy én ehhez kevés vagyok. Nem a Linux hibája, egyszerűen más a logikám, nem vagyok eléggé rendszergazda hozzá. Be kellett lássam, hogy én pont az a szürke tömeg vagyok, akinek a Windows a leginkább megfelelő. Most nézegetem a Mac OS rendszert és az is, de át kell rá szokni.
Kb. ugyanitt járok én is.
Csak 11 év HWSW fórum után ez már lehet, picit ciki!
Amúgy én is pont azon agyalok most, hogy melóba elhordom a laptopot (12", HP), de ha beindul a távoli munka, akkor otthonról egy ilyen "all in one" gépről nyomnám. Pl. egy 27" iMac-ről, vagy valami hasonlóról, más gyártótól...
Csak fontos lenne, hogy olyan legyen a kijelző, ami nem árt a szememnek, és eddig az Apple kijelzőiről hallottam a legjobbakat (ami persze faszság is lehet, mert ők nem gyártanak, szóval akármi másban is lehet olyan kijelző, azonos beszállítótól...).